- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4027 üzenetére
Ja igen rosszul írtam szürke!
A lényeg a lényeg megvan...
Ja és kb. addig fog menni ameddig valami meg nem döglik benne mint a másikban 3 év után amivel kinlódtam sokat mire megjavították... -
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4018 üzenetére
Vannak erre megfelelő helyek és emberek akik kenik vágják így nem kell nekünk kinlódni vele...
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #4014 üzenetére
Általában nem érdemes eladni, mert nem fizetik meg, de ha lesz egy "becserélős" akció valamelyik műszaki áruházban, akkor nagyobb kedvezmény esetén érdemes lehet kihasználni az ilyen régi, félrerakott mobilokat.
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4016 üzenetére
Az valóban nem valami jó, de függetlenítik azt jó! Na de majd ha aktuális lesz majd folytatjuk ezt a vásárlást!
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4014 üzenetére
Első szeretnék lenni aki kap árajánlatot! Ha 1 Ft lesz és ki mennyit ad érte az komolytalan akkor természetesen nem kérek árajánlatot. Olyan nem érdekel! Előre is köszönöm!
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4012 üzenetére
Mennyi az annyi?
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #4008 üzenetére
Szükségből a tartalékhoz nyúltam hozzá, és telefonálásra megfelel. Hordozni meg valóságos élmény a "tepsifonokhoz" képest.
-
válasz
Blackmirror #4008 üzenetére
Persze hogy örök.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Blackmirror #3651 üzenetére
Milyen igazad van.
Azt amit eladtam,egy teljesen újszerű volt.
Pedig nem is kellett a pénz.
Nem vagyok normális
Az a baj,hogy a nejemé már néha eldobja a hálózatot beszélgetés közben.
Lehet,hogy kiessel ráfrissítek.
lehet egyáltalán kiessel frissíteni? -
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3538 üzenetére
S.ar mind...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3535 üzenetére
Nyilván az okosokról van szó!
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3535 üzenetére
.
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3493 üzenetére
Miért lenne az? Itt a jó kis s5610 így nagy baj nem lehet! Megvárok majd 1-2 tapasztalatot a készülékről mert marha azért nem vagyok fejjel menyek a falnak. Tehát én még nagyon nyugodt vagyok. Telefonjaimat kb. 5-6 évente cserélem szóval nem vagyok kapkodós egyáltalán...
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #3491 üzenetére
Mi lesz kártyásan 26, a B550?
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3491 üzenetére
Tudom egyszer említve volt itt.
Na de majd elválik. Persze nem létfontosságú...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #3489 üzenetére
Független vagy esetleg Telenor.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #3462 üzenetére
Ez az 550 igen.
A B2710-ben mindkettő van, azé' mondtam. Sőt, a B2710-re korrekt J2ME alapú navi is van. Meg Endomondo, sport tracker. Szóval meg lehet oldani vele elég sok feladatot, nem csak simán vízálló.
-
válasz
Blackmirror #3449 üzenetére
nekem is.
-
válasz
Blackmirror #3402 üzenetére
Ezzel egyet értek.
-
válasz
Blackmirror #3400 üzenetére
A régi szép idők W715 és 300 a 300 még mindig meg van 58,000 fedlap felnyitás számláloval,es három szallag kábel csere után.
-
9inchnails
újonc
válasz
Blackmirror #3397 üzenetére
Blackberry-t illetően nem igazán vannak tapasztalataim.
Ha menü, akkor nekem a Sony Ericsson az etalon, a Samsunggal megbékéltem, de a Nokiával nem tudok.
Tudjisten, biztos öregszem. -
batagy
őstag
válasz
Blackmirror #3287 üzenetére
Az S5611-nél legalábbis, a letesz gombra csak kvázi lép ki a zenelejátszóból, az a háttérben ugyanúgy futva marad. Ez az amiről beszélünk.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #3284 üzenetére
2013 nyarán, 8 hónapos korában betont fogott, hassal. Reszkettem mint a nyárfalevél, gondoltam ennyi volt szegényke, de nem. Meglepve tapasztaltam, hogy a nikkel-karika 1 db-ban leugrott, más baja nem lett.
Tehát a "használattól lekopott" kifejezés itt nem helytálló -
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #3162 üzenetére
Az egyik Primon szintén volt ilyen rejtélyes akkuprobléma, de egy ideje már magától megjavult. Az akkumulátor töltésvezérlője okozná ezt?
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #3108 üzenetére
Azóta nem jelentkezett ez a hiba, kopp- kopp.
Nem tudom mi idézhette elő. -
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #3136 üzenetére
A kijelzővilágítás zabálja legjobban.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #3132 üzenetére
SIM-kártya gond?
-
Mika1227
őstag
válasz
Az asszony telója is ezt csinálta (S5611). Elvittük szervízbe, akksicsere meg frissítés lett belőle azóta jó. Egyenlőre legalábbis.
-
válasz
Nem akarlak megijeszteni, de nálam is ezt csinálta a legelején, majd be sem tudtam kapcsolni 3070HSz
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #3049 üzenetére
Az enyémen ki van kapcsolva az intelligens, mert nekem azzal együtt nem megy ez a beállítás
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #3034 üzenetére
Sosem láttam egy részt sem, pedig a gyerekek szerint jó
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2999 üzenetére
Az mindenesetre érdekes hogy villanó nélkül is meg tudta örökíteni éjjel az autót a ház mellett, és a kivilágított utcát, távolban a kocsmával. A minősége vajon másodlagos-e, ha hozzátesszük hogy a többiek ezt egyáltalán NEM TUDTÁK megmutatni ?
-
válasz
Blackmirror #2999 üzenetére
Samu chat és egy nokia 210 megmérettetést megnéznék,
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2926 üzenetére
"Még ha lehet olyat kérnék hogy sötétben is csinálj vakus képet."
Ezt inkább elmondom, érdekes.
Az említettek közül az LG L7-II-nek van leggyengébb villanója, lámpaként is meglehetősen vérszegény a többi mellett, DE ! ... a záridő állításával (fény+) ezzel a villanóval igen szép képek készíthetők sötétben is. Dupla ideig világít-fényképez és kellemes, világos képek készülnek!
(az Alcatelekben NINCS fényérték állítás, éjszakai mód van és puszi, gagyi menüje van mindkettőnek)Az Idol 2 S lámpaként nem erős, az S5610-től és a Wt19i-től is gyengébb, viszont jó nagyot villan. A képek így jók lesznek. A hardvere gyors, tudja követni az erős gyors villanást.
Az Idol Mini a csalódás. Sötétben nem tud fotózni. ZÖLDes !! fénnyel világít, rövid ideig, gagyi képek készülnek. Lámpaként is zöldes, ezt nem is értem miért ilyen LED került bele. Kicsit erősebb mint az L7-II, de már a WT19i is jobb nála, ez fölött áll az Idol 2 S, és legerősebb lámpája a Samu S5610-nek van.
Érdekes, de esti fotózásra talán az L7-II a legjobb, de nehéz ezt megmondani. Az 5610-esünk mindenképpen az élbolyban van.
-
válasz
Blackmirror #2926 üzenetére
Ez egy jó ötlet, mikor lesz már hétvége
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #2917 üzenetére
A tesztben 1000 van írva, én meg rég láttam primot. Őszintén ez gáz. A Samsungnak mindig a 2k névjegy volt a védjegye...
De OK, nem figyeltem.Max karakterlimitet nem tudom. De azt tudom hogy van. Net szerint 32 karakter.
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #2883 üzenetére
Oké értelek nálam az nem működik úgy na mindegy nem érdekes...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #2878 üzenetére
Na tehát akkor igen a profilokban levettem. Nem szeretem ha csiripel a billentyű mikor nyomkodom de a zárhang jó lenne. Na akkor hogy is csináljam mert valahogy nem akar összejönni.
-
válasz
Blackmirror #2862 üzenetére
Egy kis OFF
Két napig használhattam egy Nokia 515-t ami a hírekkel kapcsolatosan egész jó készülék, hangminősége vetekszik a Primoval, sms írásakor jobb a billentyűzet nyomáspontja,(szerintem) szebb kijelzője is van. De hiányzik a zseblámpa funkció. a kamerától viszont nem voltam elájulva,ahogy az üzemidővel sem voltam kibékülve.Fekete színben jól néz ki.Hát röviden ennyi érdemlegesen. De ha meg kellene vásárolnom, számomra ennyi pénzt nem érne meg.
Blackmirror
Hogy az ő szavaival élhessek ez az ő szegénységi bizonyítványa. -
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2782 üzenetére
-
Gyöször
senior tag
válasz
Blackmirror #2774 üzenetére
Sokan írták, hogy a szolgáltatós 5610 készülékek sajátja az újraindulgatás, de én MMben vettem független és elég sokat szívtam vele egy időben. Aztán most nem tudom mi van de elhagyta. Nem frissítettem azóta, meg semmi.
Eleinte szidtam a telefont, de mostmár örülök, hogy megvettem, jó készülék ez az 5610 csak kellett kb 1 év hogy összenőjjek vele
Nekem az előző SEV630am 6 év körül volt meg, úgyhogy nyugodjatok meg én tartom itt a frontot itt a fórumon, rajtam nem fog múlni csak a készülék bírja
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2776 üzenetére
Sosem. Nem vagyok nagy telefonbuzi.
Az általad említett típus egy "okostelefon", annál számít a teljesítmény stb.
Az alsóbb szegmensben akadtak hibákat is felmutató egyedi példányok (például Ace).
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2774 üzenetére
Érdemes lehet kitapasztalni. Szándékosan rosszat csak nem gyártanak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2722 üzenetére
Valóban, görög van a falóban.
-
válasz
Blackmirror #2726 üzenetére
Így már minden világos, szép teljesítmény
nekem három simem van két telefont használok csak naponta és egy a tartalék. Ami használatban van LG G2 és a Primom a tartalék pedig a [link]re kattintva láthatod az előző hsz hozzászólásából.
Sanzaa
Primoban nincs dualos,
De a Nokia 301 igen de viszont nem 5Mp-es és nincs vakuja sem. Akai-t pedig nem ajánlom(tapasztalat) -
válasz
Blackmirror #2724 üzenetére
Nem kötekedésből,de a dualos az még egy telefonnak számít, így más meg nem tudja. Így kettőnek számít.
-
válasz
Blackmirror #2722 üzenetére
Ha kettő telefonnal járkálsz az még nem ciki és még nem vicc kategória
-
válasz
Blackmirror #2595 üzenetére
Nos az esetek nagy részében a töltőt átkarolva "tölti" megérdemelt pihenését, de néha akkor sincs tőlem biztonságba és egy intenzív médialejátszóvá válik ha hosszabb útra kerekedem. Most azért ilyen fitt mert ezen a héten szabin voltam
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #2513 üzenetére
Miért lenne? S5830i-ből volt? E250i-ből? D900i-ből? Na látod...
Miért nincs a gyártó oldalán? Mert egy plusz felesleges infó amitől az 1.0-ás és a 0.1-es user max megijed. Egyébként meg belsős titok. Bár a mai körülmények közt nem sokáig.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #2504 üzenetére
figy, ha a broadcom nem ad fejlesztőkészletet, meg drivert, majd gondolod a spredtrum ad?
nem is néztem amit linkeltem de az olyanon ugye 2.3 van 4.2 nek cimkezve...
nincsenek jó tapasztalatok. samsung meg nem fog vele sokat bajlódni ha mar bebootol mehet a piacra
qualcommtol szinte kesz rendszert kaptak, de legalabb frameworkot jó is lett az s5350dhampirnak meg annyit hogy az iskolai progomozoversenyzo haverom kerdezte ezek beszelnek-e magyarul
ph!ra szebben irnak ezek csak vakkantasok kulcsszavak -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #2502 üzenetére
Nem katyvasz ez annak aki szakmabeli. ilyen egy szakmai fórumon a társalgás pl
Az ellen nem nagyon tudok mit tenni hogy nem értitek. Ha hosszú, senki nem olvassa el, tapasztalat. Ha meg nem fejtem ki az is baj...
Ha mindenki tudatlan vásárlóként megveszi akkor meg a Samsungnak jön be a számításami a bajod az S4 mini klónnal?
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2496 üzenetére
Tényleg, benne van a Media Markt újságban is.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2454 üzenetére
Szia !
400-500 Ft-ba kerül, és 3 hét alatt megérkezik. Milyen színben szeretnéd ? pl egy korrekt kis babarózsaszín ?
2389-es hozzászólásban ott van a link -
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2431 üzenetére
"Ó ezt szoktam írni neki én is bár ez a hsz-e elég érthető."
Az jó, he neked ez érthető, de én amikor meglátom hogy kernelcsere, meg bootloader-nyitás, elveszítem a fonalat
Mihez kell nagyobb teljesítmény ? Tudom, láttam fórumokban hogy a 600 MHz prociját feltekerik 710-re, és akkor jobb. Na de mi jobb ? Nem 1 mp alatt fog elindulni a fényképező, hanem 0,8 ?
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #2431 üzenetére
Unokatesóm anno bevállalta a képernyőzár eltávolításra kapott X10 mini pron a nyitást, 11W28-as volt a w29 már megdeglik. Bejött neki. nAa-14, miniCM7, ééés repül.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2396 üzenetére
De ér
A mai telefonokról nemhogy 7, már 3,5 évesen is csak azt tudjuk majd mondani:
"Jaaa igen, olyanom is volt, de megdöglött..."És ugye ami általános iskola elsőben is megvan, meg nyolcadikban is, az már 8 éves, nem is 7 ...
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2392 üzenetére
Kikerestem a dátumot, az enyém 2007. január 11. óta működik.
-
válasz
Blackmirror #2392 üzenetére
Hét év az mér szép kornak számít a mobilok világában.Nekem még nem volt ilyen hosszú életképes készülékem. És szerintem egy darabig nem is lesz. Nálam fogyó eszközöknek számítanak. Pedig amennyire tudok én vigyázok rájuk.Például az előző munkára szerződtetett telefonom egy s5230 la fleur volt szegény csak három hónapig állta a sarat és telefonálásközben elfáradt és azóta sem ébredt fel álmaiból. Igaz nem is szerettem, sokat bosszantott főleg a kijelző érzéketlenségével és lassúságával. de érítökijelzős készülékrévén nagyon jó volt az üzem ideje.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2382 üzenetére
Bezzeg a kő...
Nem a kijelzőt érte, hanem a házat. A legdurvább a betonon csúszás volt, az apró karcokat okozott a hátulján, felül.A Primot tokban érdemes hordani, de nagyon könnyű, így nem kézből "kirepülős", mint általában a "fejnehéz" telefonok. Az E61-et nem hordom tokban, így a szabadesésben semmi sem védi.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2364 üzenetére
Függetlenítésről itt nem beszélhetünk. SufniGSM segíthet ebben ha hozzáértőt találsz. Kb 3-4000huf szerintem
Garanciaidőn túli, saját, egygazdás telefonom esetében sem szabad szóbahozni ? Jesszus ...
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2335 üzenetére
Én szolgáltatónál veszem a telefonokat, a T-mobilnál 24 hó a garancia, és abban az üzletben ahová én járok, mindíg segítenek, készségesek, abszolút meg vagyok elégedve velük, gari-ügyekben is kellemesek a tapasztalataim.
A párom egyik telefonja egy 4,5 éves LG KP 502, ami a mai napig hibátlanul működik. Az akkuja már igen gyenge, kevés beszélgetéssel is csak 1 nap, illetve a piros gombján már nincs háttérfény, de sosem romlott el, sosem volt szervizben. Ilyet is ki lehet fogni ... -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #2327 üzenetére
esetleg w710, az akkori és naggyon jó
-
válasz
Blackmirror #2325 üzenetére
Nos ha jól emlékszek rá akkoriban az SE-w300 vagy W715-használtam.
-
válasz
Blackmirror #2286 üzenetére
Elhiszem neked, én is sokáig szemezgettem vele. Pontosabban egy fehér színű kiadással. Kár hogy az akku ilyen harmatos
-
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #2176 üzenetére
Akkor meg nincs lámpa
szerk: így van
-
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #2174 üzenetére
A fenti levezetés miatt így igazából kiküszöbölhető és megszokható a "hiányosság". Csak én szeretem a háttérképet, az intelligens kijelző miatt az meg értelmét veszti, takarják az ikonok meg a naptár, de végülis nem egetverő a probléma így.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2137 üzenetére
Lehet hogy valami 4" érintős, kinyílós-előcsúszós qwerty-s a legjobb választás ?
Van olyan ? -
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2134 üzenetére
SMS-re én is a másikat használom (Samsung Ch@t335).
Megkockáztatom hogy a fizikai qwerty-s gombsor még az érintőpaneltől is jobb -
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #2134 üzenetére
Ja tudom hogy őszintén megírjátok és így a helyes
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #2076 üzenetére
Másban van az erőssége, nem a kijelzőben. Mondjuk 25-30 ezret nem adnék érte, de egy jó akcióban (ahogy én is vettem) ütőképes lehet.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Blackmirror #2068 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
notafa3
tag
válasz
Blackmirror #2004 üzenetére
Van egy Asus Memo Pad HD 7 tabletem, talán kibírom okostelefon nélkül.
-
nagyi73
csendes tag
válasz
Blackmirror #1913 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors segítséget!
Ha lehet még egy kérdés:
Alkalmazások/Játék mappában lévő ikonokat hogyan kell kirakni a főmenübe?
köszönöm -
Gyöször
senior tag
válasz
Blackmirror #1858 üzenetére
Szoftvert frissítettem én hülye mert a kies mindig macerált vele.
Nem lehet valahogy visszahozni az előző szoftvert amivel megvettem? Sajna már nem emlékszem egy betűre sem belőle.
Eddig az volt, hogy hívás kezdeményezéskor újraindult magától, pin kódot se kért. Ilyenkor az induló animációhoz nem játszik zenét sem. Tegnap hívtam valakit újraindult és annyira gáz mert azt hiszik annyira tróger vagyok, hogy csak megcsörgetem és visszahívnak.
Következő hívás meg se kép se hang kikapcsolt. Ilyen még nem volt be kellett kapcsolni gombbal. Zene pin kód minden kellett.
Podcastekkel nekem is ez a bajom, nem kell annak 2 perc se, kb 10 mp után kilép a zenelejátszóból és csókolom. Putri teszkós mp3 lejátszóm csak akkor felejti el hol járt ha elemet cserélek benne. Most azt találtam ki, hogy 10 perces darabokra felosztom a podcastet és úgy másolom fel.
Viszont a billentyűzetem bejáródott, már egész normálisan lehet vele pötyögni ilyen puha érzésúek lettek a kemény gombok. Azt várom mikor potyognak ki. Esküszöm földhöz vágom egyszer ezt a szarszungot. Soha többet ilyet nem vagyok hajlandó venni.
Próbaképp kipöcköltem az akksit egy kis papírdarabbal, hátha azért szívózik mert nem érintkeznek jól a csatlakozók. Volt ott egy kis holtjátéka a dolgoknak. Nem lehet minden tökéletes, de ez nagyon nem az
Azért mertem megvenni, mert nem szolgáltatós amire az volt, hogy újraindulós. Nem is indulgatott újra míg nem frissítettem ez tény, de hogy aztán előjött volna-e azt nem tudjuk meg. Nem emlékszem, hogy egyből a frissítés után kezdett-e vacakolni.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Blackmirror #1847 üzenetére
kösz továbbítottam... reméljük így megy majd.
-
junior11
veterán
válasz
Blackmirror #1835 üzenetére
Na igen, de neki nincs semmilyen hangjelzés. Nem kell esetleg vmit beállítani a menüben? Neki csak az ikon jelzi..
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
Blackmirror #1832 üzenetére
Hihi, nem volt soha nokiám, Sony Ericsson K750i-m volt előtte...
Ez a teló anyumnak lesz, magamnak egy ZTE Blade V-t veszek, jó lesz a sunyi erikszon mellé. xD
Köszi a segítséget,srácok!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #1783 üzenetére
"...Mondjuk a szegedi szervízről írtak itt rossz véleményeket az igaz..."
én a nyíregyháziak segítségét vettem igénybe már kétszer is, korrektek, bátran ajánlom - bár Nyíregyháza nem éppen az ország közepe ...
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #1783 üzenetére
Nekem nagyon jó véleményem van az egyik bevásárlóközpontban található (ha azóta meg nem szűnt) Samsung szervizről, bár szerencsére csak kétszer fordultam meg benne a régi szép időkben. Viszont az itteni fórumokon olvastam rémtörténeteket is, ezért nem akartam elfogult lenni.
Adnak cserekészüléket a Samsungnál? Ez számomra új, pozitív csengésű dolog.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1754 üzenetére
Leadod az Ace2-t frissíteni, "szervizes" halkan megszólal, "Hogy is kell ezt csinálni?". Beviszed nem garanciális S5570-et, 3k HUF bevizsgálási díj. Garanciális SGS2 4.0.3 downgradet pénzért csináltak volna meg.
Ez elég volt? Egyébként én nem járok ilyen helyekre, jobb szeretek a barmolótanyákat, mert ott értenek hozzá valamit. -
veze
őstag
válasz
Blackmirror #1752 üzenetére
Az minden, csak nem "szerviz" Ott inkabb ne "javítsák".. csak ha tovább küldik..
Egyébknt kifogastalanul müködik csak a lencsét védö müanyag lemez részben elhomályosodott, emiatt hiába fokuszál , ahol "átlát rajta" azt élesre veszi a többi meg .. -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #1752 üzenetére
Katasztrofális a kiszolgálás, de átveszik. Érvényes garancia nélkül oda semmit nem érdemes vinni az tuti. Majd kíváncsi vagyok mi lesz...
-
veze
őstag
válasz
Blackmirror #1750 üzenetére
Nálunk (Szeged) nincs Samsung szerviz.. csak Samsung szerviz átvevő pont van.. Az elvileg elküldi a Samsunghoz?
-
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #1682 üzenetére
Áh az csak véletlen lett olyan
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #1677 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, mert az enyém nem pont szemből nézve a legélesebb, hanem kicsit oldalra fordítva ...
döbbenetvalahol spórolni kellett
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #1583 üzenetére
"anyukám már a létező összes virágát lefotózta vele
"
Ismerős a szitu
Anyósom ha tehetné, velük is aludna : )) -
cs.zs.
veterán
válasz
Blackmirror #1581 üzenetére
pénztárcában-magasrarakott-pénzkészletekkel miért ne ?
-
s3toraph
senior tag
válasz
Blackmirror #1314 üzenetére
Köszi, nem is láttam.
Most jött vissza pár napja, annyit infót adott a T, hogy szoftvert frissítettek rajta. Most kb. 3 napja nem kapcsolt ki, SIM nincs benne. Rámásolom a számokat, SIM bele aztán reménykedünk, hogy nem lesz vele több baj.
petya000: Nyamvadékok ezek a T-sek.
Remélem most már jó lesz a teló.
-
1picur
csendes tag
válasz
Blackmirror #1253 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. Ha neked is ennyi, akkor megnyugodtam.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #1138 üzenetére
Megleltem köszi.
Nagyon "ésszerű" helyen volt nem is értem miért a kijelző menüpontban kerestem -
ratobi
senior tag
válasz
Blackmirror #1136 üzenetére
Mit?
Ha nincs semmi a felfelén, akkor automatikusan zseblámpa lesz, ha hosszan nyomod. -
ratobi
senior tag
válasz
Blackmirror #1134 üzenetére
Vagy ha nincs semmi gyorsparancs hozzárendelve a felfelé gombhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest