- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4246 üzenetére
Ez csak természetes. Én is sok segítséget kaptam már itt így ez nem is kérdés(mint épp aksi ügyben)...
"Bemutatkozás ♣Káosszal teremtek rendet♣" Ez azért rafinált.Ez azért sokmindenre választ ad.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4244 üzenetére
Akkor ezek szerint csak Samsungnál lehet venni gyári aksit. Fene se gondolta volna. Akkor ezek az üzletek mind átvágják az embert ahol eredetinek tüntetik fel. Bár igaz manapság gyors lekoppintanak akár mit. Oké ezzel is gazdagabb lett.
Áldozok még rá időt és teszek egy kört azért hátha... -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4242 üzenetére
Sajnos után gyárikról leszoktam mert botrány ami van. Lehet létezik közte jó de nem akarok tesztelni mert akkor már ott leszek veszek egy újat a Sansungtól. Mivel a gyárira a Samsungnál nem most írták már 7500 így gondolom most már több. Amiket a neten látok boltokban szintén gyárinak írják 3-4 ezer körül java részben persze van drágábban is. Szóval a lényeg nem ismerem ezek a boltokat így nem tudom melyiknek lehet hinni és melyik nem mennyire tényleg eredetit hirdet. Reméltem valaki rendelt már és tud jó helyet javasolni. De minden jött csak a lényeg nem. Elég lett volna röviden tömören, hogy "itt..." vagy kb. nem tudjuk nem vettünk még hozzá. Bár inkább jobb igaz az is ha semmi nem jön válasz mert akkor látja az ember leáldozott az helló.
A lényeg a telefont amennyiért vettem anno annál többet nem fogok aksira költeni. Akkor elszórakozok ezzel még és mehet. Van egy másik is itt donorba, most annak az aksija van már benne azért kissé acélosabb volt.
Majd látom mi lesz még ha sikerül szerzek bele gyárit elfogadható áron ha nem meg ennyi volt... -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4239 üzenetére
Ajjaj látom teljesen fogalmad sincs mit kértem. Na mindegy felejtős az egészet...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4234 üzenetére
Aksid jó nincs akkor eladód?
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4228 üzenetére
Amint láttam az árakat több az mint 1500 Ft...
-
ph2012
senior tag
válasz
Luck Dragon #4191 üzenetére
Ha valakinek van használt érdekelne.
-
Aureal
őstag
válasz
Luck Dragon #4187 üzenetére
10-es alatt lehet megoldják vhol, de van arab alternatíva is erre...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4182 üzenetére
Ezeknél a épp nincs aksi.
Ha megrendelik 2 hét mire megjön.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4178 üzenetére
Az azt igen baráti egy banda 5000Ft az aksi, de nincs náluk készleten 2hét még lesz HA megrendelik. És 2000Ft a GLS futár. Az egész telefon olcsobban vettem.
Szóval kicsit ledöbentem mennyire nem szégyelősek. Gondolom csak azért ennyi mert márkaszervíz!
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4178 üzenetére
Jaaaa úgy más.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4173 üzenetére
Kösz még jó hogy csak 300+ km van... azt hitten neten is van normális bolt az csók a családnak mindegy hadjuk is...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4170 üzenetére
Azt tuti lenne vennék is egyből vagy 3-4db...
Bár a legnagyobb hibájának ezt a billentyűzár dolgot tartom az szörnyű. Nem egyszer kioldott már ha megnyomódott. Kár nem lehet megváltoztatni mint a nokiának például. A többi része tökéletes.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #4145 üzenetére
+1
Alig van már rendes nyomógombos a piacon.Pedig lenne rá igény...
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #4145 üzenetére
Szintén.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #4138 üzenetére
A Telenor ügyfélszolgálatnál sem boldogultak vele.
Talán a régi szoftver teszi, ezek után azt hiszem, hogy annyiban hagyom a probléma megoldását.
Esetleg Java alapú böngészővel lehetne még próbálkozni, de a telefonon lévő gyári E-mail kliens jobb lett volna.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #4136 üzenetére
SMS-ben lekértem és telepítettem a beállításokat, de még mindig nem jó. Ha végképp nem fog menni, akkor felkeresem majd az ügyfélszolgálatot.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #4134 üzenetére
Köszönöm szépen, utánanézek!
("Okostelefon" alatt nem kellett beállítani, ott ment minden automatikusan.)
-
prsq
aktív tag
válasz
Luck Dragon #4118 üzenetére
Van: Zárhang
i.
De szürke, nem lehet rajta módosítani.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Luck Dragon #4103 üzenetére
Az oldalán lévő Billentyűzet hangereje gombbal?
-
CriticalHit
addikt
válasz
Luck Dragon #4100 üzenetére
Ott csak a hívásjelzés, üzenetjelzés, billentyűzet hangja, jelzés hangja beállítások vannak. Az oldalán lévő hangerőállító gomb pedig max-on van.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4091 üzenetére
Azok között köztudott rengeteg rossz volt... De ami jó volt az viszont nagyon. Én is szemezgettem vele majd inkább lemondtam róla. Több rosszat olvastam róla mint jót.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4089 üzenetére
Én nyugodt vagyok még pár évre valóm van...
-
Aureal
őstag
válasz
Luck Dragon #4081 üzenetére
"hagyományos készülék topicja"
Én ilyet nem találtam csak "azonnali mobilos kérdések órája" címűt, megy hogy "milyen hagyományos telefont vegyek". -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4067 üzenetére
Atya világ. Totális hanyatlás...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4065 üzenetére
Akár mikor be lehet szerezni még most is erről volt itt szó nem régen ha jól emlékszem akár még újan is. Jóval olcsobb ez mint egy használható okoska vagy mi, sokkal strapabírobb, fotó minőségben rengeteg okost aláz, akár zsebre is lehet tenni és még lehet sorolni. A tudás még ennek is bőven sok. Valahogy azokon a net is olyan kicsiben hát nem tudom bogarászni ott ide oda nagyítani meg egyebek áááá.... Szóval térj meg ismét a nyájba...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4063 üzenetére
Eléggé szomorú így cserbenhagyni bennünket.
Szerintem szerezél gyors egy ilyen jó telót ismét.
Na igen primo 3 na még abból nem lesz semmi ha lesz is biztosan olyan mocsok lesz hajjaj. Kicsit kellene csak rátenni tudásban az 5610-re és lenne egy atom teló, de mindenki meg van lőve már az okoskákkal(égtek az újjaim leírni is ezt a szót annyira utálom őket)...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4061 üzenetére
Akár tavaly vagy azelőtt is megvettem volna...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4059 üzenetére
Mert még ha nekem szolsz eladó akkor még csak valahogy elvselhető a tény, de így...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4054 üzenetére
Na szép és még én lettem megszolva lecseréltem!
Mind a 2 példányom megvan még és meg is lesz egy jó darabig ha minden jól megy...
Na jó persze emelett még a 3 nokia is megvan...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4005 üzenetére
Wááááhhháhháááá azt hiszel amit akarsz elhiheteted nyugodtan fogok ám aludni este...
Na jó tudom ezt nem lehetett kihagyni...
Nagyon helyes megmondták ki kell használni az élet adta lehetőségeket a beszólásra...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4003 üzenetére
Dehohogy cseréltem le. Pár nap még nem a világ...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3999 üzenetére
Nem szabad elkiabálni semmit sem nagyon mert még a végén elbízza magát...
De amúgy rohadtul megtetszett ez a 6303 így most az marad játékban...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3985 üzenetére
Nálam nem jobban...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3983 üzenetére
Nyugtával a napot...
Várom a fejleményeket estére már többet tudok...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3977 üzenetére
Kicsit sokkalom az árát az újnak így belegondolva az szerintem sok érte...
Bár nekem csak alkatrésznek kellene használt ha egyáltalán azok jók benne ami nekem kell... -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3975 üzenetére
8200Ft körül van kint felújított s 5610...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3971 üzenetére
Azt hittem telefont árulsz majd...
Bocs ezt sem lehetett kihagyni...
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3971 üzenetére
Lehet, hogy vásárlás miatt érdemes lesz megvárni a CES-t (de utána még ki tudja, hány hónap az új mobilok megjelenése), ámde eladás szempontjából vélhetően minél hamarabb történik meg, annál jobb, mert Lumiákkal most már nagyon ki van tömve a használt piac, és később talán csak fillérekért fogják elvinni. :-/
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3969 üzenetére
Egy rossz szót sem írtam.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3965 üzenetére
Azt mondják meg mint olvastam pár helyen elég sok belőle ami nem az igazi... De ha neked van tuti jó és eladó megbeszéljük azon ne muljon...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3963 üzenetére
Nem kell. Nagyon rizikósak voltak... Elég lesz ennyi egyenlőre... Vagyis remélem...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3959 üzenetére
Nem játék ez...
Próbáltam valami régi strapabírók összeállítást választani és hirtelen ezek voltak...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3957 üzenetére
Már meg is vettem őket mind a 3-t mint nyilván irtam is(6303c,6303i,c2-01)...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3955 üzenetére
Jelen állás szerint nagyon kicsit esélyt látok rá lesz valami. Haver már keresi majd mond valamit...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3953 üzenetére
Ha lesz és megjön egyből kibelelem. Ami kell már teszem is át... Addig meg Nokia lesz...
Mert ugye ha ez van nincs hozzá semmi akkor mi a fenének játékban tartani ha döglődik... -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3951 üzenetére
Valami van... Lehet kezdek belefáradni a kinlódásba. Nokia meg van régi rengeteg eladó. Ha egyik szétmegy jöhet a másik. Nyilván ez lesz abból is minél olcsóbban valamit jobbat nyilván ez lesz itt...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3949 üzenetére
Nekem mondod. Egyszerűen még donor sincs nagyon nemhogy alkatrész. s5611 is próbálok szerezni annak is ugyanilyen az a pár alkatrésze ami nekem jó lehet... De ha nem jön össze semmi vásárlás akkor felkínálom eladásra akinek kell donorba ha vigyék ezt a szemetet. Annyit kinlódtam már vele lassan nem ér annyit tényleg be kell látnom...
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3942 üzenetére
Így van, a 640 energiatakarékos üzemmódban elmegy napokig, főleg a régebbi rendszerrel.
(#3941) dik
Már nem érdemes szerintem, legfeljebb, ha ingyen odaadja valaki.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3942 üzenetére
Annyit én nem adok érte.
Annyiért már jó telefont is lehet kapni persze csak óvatosan...
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3938 üzenetére
Az 520-ban engem az árához képest korrekt fotózási és videofelvételi minőség (nyilván mobilos szinten értendő) fogott meg, valamint a dedikált kameragomb, ezen kívül a jó hívásminőség és a pontos érintőkijelző, ami akár kesztyűben is működött, s mindezt kedvező áron nyújtotta a "nagyokhoz" képest. Annyiért Androidosban csak silány, kisebb képességű telefonokat lehetett kapni.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3938 üzenetére
Minél előbb tegyed szerintem mert eszméletlen amennyire fogynak el a jók. Nem tudom hova a fenébe tünnek el ezek a csodák mert azért nem 2 db beszélünk, de eltünnek az tény. Alig találni már...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3933 üzenetére
Hagyományos jól kiforrot régi telók... Ezek közül rengeteg példa van, sok gyártó sok kiváló terméke...
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3929 üzenetére
Kész múzeumi gyűjtemény.
Lumia-vonalon nekem az 520 tetszett a legjobban, prolinak kitalált ár-érték arányban.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3931 üzenetére
Pánikszerűen el kell adni az összeset és venni normális telefont!
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3929 üzenetére
Az igen sok sz.r egyhalomban na szép...
Bocs ezt nem lehetett kihagyni!
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3923 üzenetére
Látom számon tartod a koros "mobil-családfát".
Az ősöreg Nokia kipurcant, így elő kellett vennem a kis Primo-t, ami zsebbe a legjobb mobil, és pehelysúlyú, telefonálásra tökéletesen megfelel.
A régi "Lollipop-mentes" Sony a családban teljesít szolgálatot. Anno egy butamobil árán, vagy még az alatt vettem, akkor bőven megérte, ráadásul hab a tortán, hogy napokig is elvan egy feltöltéssel, ha csupán telefonálásra használják.
A Lumia már rég nincs meg, jó telefon volt, de szerény véleményem szerint a megbonyolított, instabil és lassacskán "sorstalanná" váló rendszernek már lőttek.
Jó lesz minékünk továbbra is a kis Primo.
(#3924) dik
El kell tudni engedni a régi dolgokat. Ez a kicsike Primo ameddig kibírja, addig működik, a kis aranytartalék tökéletesen teszi a dolgát.
Már S5611-et sem nagyon kapni, és vigyázat, mert előfordul, hogy azt próbálják eladni S5610 telefonként.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3920 üzenetére
Nem hiszem el...
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3912 üzenetére
Szerintem is, még automatikus beállításokkal is jobb szokott lenni. Lehetséges, hogy a hideg, nyirkos idő, és a párásodás beleszólt.
(#3913) dik
Remélhetőleg sikerül alkatrészt találni. Elvileg garmadával kellene ilyen kiszuperált mobiloknak hevernie valahol, csak a forrást nem könnyű kideríteni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3909 üzenetére
Örülök, ha tetszik. Sajnos életlenek lettek a felvételek, legalábbis ezen az egyszerű gépen visszanézve. Nem vagyok megelégedve velük.
(#3910) dik
Az jó, ha van kint ismerős. Valószínűleg tud segíteni ebben.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3899 üzenetére
privi...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3897 üzenetére
Igen magyar nyilvánvalóan hiszem itthon vagyok!
És aki volt már nem foglalkozik ezzel tehát nincs...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3895 üzenetére
Na de abban se magyar menü se semmi igaz? Meg nem értek az e-bayhez marhára meg a telefonnak ha kell esetlegesen a buzerálásához. Ember kellene aki segít szerezni!
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3893 üzenetére
Hajjaj akkor kezdek félni.
Mit kellene venni ez helyet egyszerűen nem is tudom már. Egy normális telefon nincs már. Az utódját láttam még talán pár helyen. Esetleg neked nincs valami tiped? Jó lenne még egy ilyen teló, de ez lehetetlen lesz nyilván...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3891 üzenetére
Nem segít! Lehtséges kinyúlt a hangszórója is?
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3880 üzenetére
Ja ja! Meg van egy olyan is ne szolj szám nem fáj fejem!
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3868 üzenetére
ok kösz
jelen állás szerint senkinek nincs itt térereje telekomnál nyilván megdöglött ott is valami vagy nem tudom...
-
Gyöször
senior tag
válasz
Luck Dragon #3858 üzenetére
Én hajtani fogom ameddig bírja.. Néha kicsit idegesít újraindulgatással, de aztán elhagyja hosszabb-rövideb időre.. Jobb telóm mostanában nem lesz az tuti..
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3861 üzenetére
Engem meg jó átvágtak boltban mondták van alkatrész meg minden ekkor meg ekkor meg is csinálják a motor cserét, de nem csinálták meg mert a főnök nem ért rá dumával. Máshol meg megrendelik de ez az élet kevés rá kivárjam megjöjjön ilyen rendes bolt. Szóval nem sem volt nagy szerencsém...
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3847 üzenetére
Rosszat linkeltem, figyelmetlen voltam, itt van az S5610 lista.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3845 üzenetére
Nem tudom, hogy ezek milyenek, de hátha találsz.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3843 üzenetére
Elromlottak?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3841 üzenetére
Kellemes kis telefon, könnyen zsebbe csúsztatható, és alapdolgokra, fotózásra elég is.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3831 üzenetére
Természetesen, itt az aprón találtam rá, és 6K-ért vettem. De patika állapotban van, látszik hogy vigyáztak a külsejére. Ja elnézést kimaradt, igen független.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3829 üzenetére
Nem egy mai darab az biztos, de a vásárláskor ezzel tisztában voltam.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3827 üzenetére
Az még a jobbik eset, azt hittem hibás darabot fogtál ki. Nekem ez pont megfelel, jó az aksija is, és ezt tényleg jól összerakták.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3825 üzenetére
Miért adtad vissza, hibás volt ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3823 üzenetére
Másodlagos megbízható telefont kerestem, ez annak nagyon is megteszi.
Köszönöm -
válasz
Luck Dragon #3818 üzenetére
Dunno, elírás lehet.
S5611-nek is 1000-es az aksija... -
Walaki007
csendes újonc
válasz
Luck Dragon #3815 üzenetére
Nem is vettem annak, azért vannak ott a kis vigyori fejek. Mint ez:
Átolvasgattam néhány oldalt, mielőtt megvettem, ezért lett volna az 5610. Nokiáknak túl kicsi a billentyűzet részére adott hely.( vagy a tenyerem nagy )
De végül is ár-érték arányban nézve a dolgokat, ennél bosszantóbb problémákat vásárolhat az ember lényegesen több pénzért.
Új, garanciás telefon, kinézetre szép, számítógéppel jól dolgozik együtt, amire nekem kell, arra szinte tökéletes. 8.1 win + a samsung oldaláról letöltött kies. Elsőre felismerte, mindent szépen kezel. Fényképminőség telefonos mércével tűrhető, hangminőség beszélgetés közben jó. Pár nap után azt mondom,hogy több a pozitív, mint a negatív tulajdonsága. -
Walaki007
csendes újonc
válasz
Luck Dragon #3813 üzenetére
Bármily meglepő, tudok olvasni.
Sőt a számokat is ismerem
Megnéztem a neten, bementem a boltba, siettem, levettük az 5610 feliratú készüléket a polcról,kifizettem és kocogtam tovább.Itthon derült ki, hogy 5611. Alapjában véve mindegy, 7.000 Huf összegért újként, több mint jó telefon.
Vannak idegesítő hülyeségei pl. az ébresztő beállítás, vagy az, hogy hiába állítok be mindent a névjegyek telefonról való használatára, akkor is a SIM-en levőket kezeli elsődlegesen. Tehát ha a hívóhoz rendelt csengőhangot és képet akarom látni és hallani, az adott kontaktot ki kell törölni a kártyáról. -
byd996
csendes tag
válasz
Luck Dragon #3686 üzenetére
Kipróbáltam, nem segített.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3683 üzenetére
Hát nem tudom hol olvasod.
Na, de persze mindegy is ha azt nézem ez is az volt mert a rezgője már hónapok óta döglött. Ennyi erővel nincs tökéletes telefon! Meg ugye a saját véleményem volt és nem neked címezve!
-
kezdonokia
csendes tag
válasz
Luck Dragon #3655 üzenetére
Nem tudom a telepítést is felajánlja ahogy kell nincs azzal gond viszont baromi lassan megy és nem tudom meddig kell várni erre hogy ez normális-e?
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3632 üzenetére
Rossz cég.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3630 üzenetére
Azt kell mondani elveszett...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3628 üzenetére
A régiek meg jó lennének nekem.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3626 üzenetére
Ez hiba volt olyat rendelni...
-
bruno008
csendes tag
válasz
Luck Dragon #3584 üzenetére
Köszi az infót!
..sajnos volt egy ilyen sejtésem, mert több zenelejátszót is próbáltunk és hasonló (alap) problémák merültek föl:
(pl. ha megállítod a lejátszást, nem tudja ott folytatni, nem tud folyamatosan lista alapján lejátszani..stb.)
Sajna ezt az ősrégi Nokiák is tudták. Azt hittem, hogy találunk egy java alapú szoftvert, de ezek szerint fölösleges keresni?!
Sajnálom, mert amúgy egy szuper készülék lenne.. -
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3575 üzenetére
Korábban hirdettem egy Telenorost, de a kutyának sem kellett, így ment a családnak.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3569 üzenetére
Sajna már nincs rajta gari.
Drága helyre hiába küldöm nem ér annyit tán maga a készülék sem.
Bár egyet több indok, hogy megvegyem ezt
Samsung Xcover 3 B550 Csak nem találok róla tesztet sehol sem hozzászólás is csak nagyon kevés van.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3555 üzenetére
Láttam B2710-et egy villanyszerelőnél, nagyon szerette a mobilját.
CAT B100 volt a kezemben, de kissé gagyinak tűnt és drágának, szerintem annál a Caterpillar márkanevet kell kifizetni.
A cseh Evolveo StrongPhone WiFi viszont tetszik, bár méretes darab.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3544 üzenetére
Az E4, szép 5" kijelzője van, nagyon kényelmes kezelni, jól meg lehet markolni, nem csúszkál a tenyeremben.
(#3546) Luck Dragon
Tesóm az Xperia X10 Mini Pro-ját az eredeti gyári rendszerrel használja és ő tökéletesen meg van elégedve azzal a régi Androiddal is.
Mondjujk engem sem izgat fel az, hogy hány verzióval ezelőtti rendszer fut rajta, a lényeg az, hogy jól működjön, oszt annyi.
Moddolni sem szoktam soha. Egyszer megpróbáltam kíváncsiságból rootolni, de nem sikerült és rájöttem, hogy felesleges is lenne.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #3546 üzenetére
Meglepő és értelmetlen, haszna semmi. De mindenki úgy beszél róla, mintha a messiás jött volna el
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #3533 üzenetére
Szia,
ez csak Android 4.4-ig igaz. 5.0 - 5.1 már értelmetlenül nagyra sikerült (nem is értem miért). 5-6 GB maga a rendszer, 8 gigás telefonokon 2-3 marad csak szabadon. Sony M4 1,39 GB szabad, azaz ~6,5 a feltelepített rendszer
Tescos Opendotton 1,9 a droid 4.4, 6,1GB szabadon használható. Cubot S208 és S222 is van a családban, a 16 gigás belső tárhelyből 13 szabad.
Értelmetlen pazarlás, amit a Google fejlesztésnek nevez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest