- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Szia,
az enyém már 2 csíknál is közel 0 (kb 10-20 perc fingatást bír olyankor).
Sok-sok nap után esik le 3 csíkig, és ha addig nem, hát olyankor töltöre kerül. Neked sem javaslom hogy 2 alá engedd, mert ha hívásod lesz, meglepetés érhet. Lehet hogy pont a nagy Ö fog hívni, aztán majd jól megsértődik, mert 12 perc betű-özön után galádul leteszed... holott csak ... -
cs.zs.
veterán
Szia,
én nem várom meg hogy nullára merüljön, az én telefonomon az utolsó 2 csík csak dísznek van ott, onnan már pikkpakk lemerül - viszont nem jellemző hogy eljutok eddig. Mivel sokat fényképezek vele, és a zenehallgatás is gyakori, a fájlokat teszem veszem, akár egyik gépről másikra, szóval gyakran van beledugva az usb- kábel.
Szinte soha nem kell fali töltővel töltenem, nekem állandóan tele van az akku. De ha 3 pálcikával töltőre kerül, több mint 2 óra kell neki, tehát nulláról akár 3 óra is lehet.Miért várod meg hogy nulláig merüljön ?
Hogy ha olyankor jön egy bejövő hívás, akkor garantáltan megszakadjon ???
-
cs.zs.
veterán
Szia!
Talán korábban volt már szó a fórumban a fényképek mentési sebességéről.
2 dolog miatt lehet lassú a folyamat, egyik a memóriakártya. Ha túl lassú, pl C2-es kártyád van.
A másik ok az elkészült fényképek mérete. Ha 5MP-es felbontással fényképezel, ráadásul a minőség is a legjobbra van beállítva "kiváló-jó-normál", akkor 1-1,5 MByte méretű, hatalmas fotók keletkeznek, amivel a telefon processzorának meg kell birkóznia. Ez az, ami kb 2 mp-ig is eltart. Fixfókuszos 2MPixeles Nokiások könnyen villognak itt a gyors mentéssel, soha nem volt még dolguk ekkora fájlokkal.
Próbáld ki úgy, ahogy én is használom a fényképezőt: 2 Mpixel felbontás, a minőség pedig a legkisebbre van levéve (normál), és így már csak 180-280 kilobyte méretű fotók keletkeznek, a mentés pedig villámgyors. A fotók teljesen használhatóak így is, nem kell félned hogy gagyi lesz.
Én csak nagyon ritkán állítom be 3,2 MPixelre a masinát, 5MPixelre pedig szinte soha. Az autófókusz a lényeg, az a lelke a jó minőségű fotónak, az pedig adott.üdv
cs zs
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Wii
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest