2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Samsung S5610 Primo - prima primissima

Igazi hiánypótló készülék a Samsung klasszikus mobilja. Nem érintős, de sokan pont ilyen telefont szeretnének maguknak. A választék pedig szűk.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Jó dolog ez az okostelefon, ám lassan úgy érezhetjük, túlzottan is az arcunkba tolják ezt a témát. Minden gyártó, kicsi és nagy beszáll(t) a bizniszbe, zúdulnak ránk az újabbnál újabb típusok, csak győzzünk választani. De biztos, hogy szükség van erre? Biztos, hogy mindenkinek okostelefon kell? Nem akarok túlzottan extrém példával élni, de ne higgyük azt, hogy egy 18 éves egyetemista és egy 45 éves üzletember ízlése, elvárásai, igényei egyeznek.

Samsung S5610
[+]

Főállásomnak köszönhetően igencsak közel vagyok a „tűzhöz”, így jól látom, kik és milyen mobilokat keresnek. Van egy kategória, mely sajnos az okostelefonok felpörgésével szinte ki is halt. Ez pedig a klasszikus kialakítású, visszafogott külsejű, jó minőségű, a szükséges alapoknál nem feltétlen többet tudó telefonoké. Elég, ha csak annyit mondok, Nokia 6700 vagy 6303 (érdekes, a finnek ebben elég profik voltak, most meg épp szép kis lejtőben vannak). Nos, a Samsung, akiről azt hinnénk, hogy már minden létező kategóriában van mobilja (vagy eleve létrehoz egy új kategóriát), észrevette a piaci rést és bedobta az S5610-et.

Samsung S5610
[+]

Fura, hogy tesztalanyunk egyáltalán nem új típus, mivel már tavaly augusztusban bemutatták és piacra is került Indiában. Mivel ez jó messze van tőlünk, így errefelé nem is nagyon hallhattunk róla (mi azért egy hírben beszámoltunk róla). Már korábban is le akartunk csapni rá, most viszont az XXL GSM-től befutott a telefon. Konkrétan egy szem zacskóban érkezett, doboz, tartozékok sehol, de azt hiszem, nem lövök mellé, ha azt tippelem, hogy egy hálózati töltő, egy sztereó füles és még esetleg egy USB adatkábel jár mellé.

Samsung S5610
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.