- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
senior tag
válasz Gyöször #4223 üzenetére
Ismerem a Kiest. 5611-nél használtam, de kb semmire se volt jó, mert az egy Angol tela volt és nem tudtam rá szoftvert frissíteni meg magyar nyelvet tenni sem így. (sms-nél szar is ez máig!)
Ez az 5610 meg nemrég van meg, eléggé más szoftveresen (több a menü, beállítás), de szar hogy nincs sötét menü téma, mint a másiknál és hogy a widget screen is butább, na meg lassabb az egész telefon! (Ellenben ua. hangerőn 3 fokozattal hangosabb az 5611-től!)Akkor hagyjam ennek is a szoftverét? Mert anno én kérdeztem itt, hogy a hangfelvevő mp3-ban vesz-e fel és ennél igen! Jól emlékeztem rá, mikor hajdanán kipróbáltam egy üzletben a forgalmazása hajnalán!
Ami még picit zavar az 5611-hez képest, hogy a fényerő minimuma és +1 fokozat közt túl nagy az ugrás. Este nagyon bántó. Ez a másikon 3 fokozaton át sokkal transzparensebben állítható, jobb a szemnek! Azért érdekes a kettő így egymás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Gyöször #4086 üzenetére
Bizony még mindennap működik az enyém is és alapvetően hibátlanul teszi a dolgát. Viszont ha kihangosítom és a hangerőt négy pálcikára vagy annál többre emelem, akkor a vonal túlsó végén visszhangra panaszkodnak. Hármas fokozaton ez nem jelentkezik a kihangosított beszélgetés közben. Sajnos nincsen benne mikrofon zajszűrés tudomásom szerint.
-
-
Aureal
senior tag
válasz Gyöször #4079 üzenetére
Próbáltam keresni célirányosan kulcsszavakkal a topikban, eddig eredménytelenül.
Véletlenül rátaláltam a Kies progira hogy ez kellene a cucchoz (ahhoz meg kódok hogy frissítsen), de a 3.2- est már a gépemre se lehetett telepíteni, a 2.x verzió meg tegnap felment és újraindítás után már nem is látta a telót!
Driver sincs a Samsung oldalán normálisan a cucchoz, ennyi év után a supportját is lexarják, ami elég tré más márkákhoz képest. Ugyanis mit kérne enni pár fájlt a serveren tartani ehhez nekik! Már csak okostelefonokat kínál fel eleve az oldaluk, a telefonos supportjuk meg túlterhelt és nem lehet ügyfelest elérni náluk. -
-
-
dik
őstag
válasz Gyöször #3777 üzenetére
Hát igen kegyetlen az élet valóban látom arra fele! Köszönöm eme szép irományt bár sokra nem mentem vele nekem flottás csomagom van és fele annyi alatt beszélek percenként a telenornál így egyértelmű volt váltok a net meg majd lesz....
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
-
veterán
válasz Gyöször #3701 üzenetére
Kamerákat nem vágom, nem kamerázunk, de ha szobafénynél ez ratyi, akkor olyat keress aminek nagyobb lencséje/optikája van. Menj el egy Mediamarktba vagy vmi hasonlóba, ahol egymás mellé ki van téve 20-30 db, és a lencseméretet és lux-értékeket nézd. Más tippem nincs. 50-60 e Ft-os fényképezőgépeknek már marha nagy lencséik vannak és tudnak videózni is. De azt 2 kézzel kell tartani. Canon Powershot Sx széria pl
-
veterán
válasz Gyöször #3699 üzenetére
Kicsit erősre sikerültek az elmúlt hónapjaim (munkahely) - de befejeztem. Soha többé nem fogok túlórázni (kevesebb bért kaptam mint előtte) aztán most be van törve a felettesem feje , és én vagyok a szar ember. Magyarország szeretlek !
nincsenek most lapkák , max ha a sajátomat adom oda , az érdekel ?
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Gyöször #3519 üzenetére
Pont ez lenne a cél, hogy őrjítsen meg amíg meg nem nézem mi történt. Munkára lenne és ha írnak akkor egyből kell reagáljak rá. Fél óra múlva amikor eszembe jut megnézni már lehet késő.
A motorola V3XX-em tudta ezt csak már nem tudom tovább tákolni, teljesen beadta a kulcsot, szóval ez a része azért nem annyira a scifi kategória.
A nokiás fórumokon is elszomorítottak, hogy azokból a nem okosak sem tudnak semmit. Most akkor nézegethetem a melyik okostelefont vegyem topikot
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gyöször #3188 üzenetére
Valami történt itt a fülhallgató piacon, mert kb 1,5 éve vettem hozzá egy EHS60ANN-t , amivel überbrutál kurva jól szólt, de aztán sikerült elszakítani. 3 hónapja rendeltem egy ugyanolyat, meg is érkezett, aztán az első próba alkalmával nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek : atomgagyi.
Ugyanabból a boltból !
??? -
batagy
őstag
válasz Gyöször #1506 üzenetére
Ezt az infót nagyon köszi!
Egy vadiúj S5611-esre szeretném a névjegyeket beimportálni.
Régi Sony Ericsson K530i-ről a névjegyeket lementettem VCF formátumban (Linuxon Wammu nevű programmal). Ez megvan. Most a VCF-et szeretném beimportálni az S5611-re. USB kábelem nincs (legalábbis nem ehhez a típushoz való), csak Bluetooth van Win8-on.
Viszont hogyan a túróban tudom a Samsung Kies-t bluetooth-n csatlakoztatni a telefonhoz? Párosítani összepárosodtak bluetooth-on, de a gép a telefont Bluetooth offline-nak mutatja. Ezenkívül a Samsung Kies-ben nem találok sehol Bluetooth opciókat.
Tudnátok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gyöször #2795 üzenetére
Ha készíted a listát akkor szólj, vannak ötleteim. Mondjuk attól nem félek hogy a kis levélkénkben leírt ötleteinket felhasználnák, vagy éppen nagyra tartanák . Samsungnak csak is hivatalosított dokumentációkkal alátámasztott ötleteket nyújtanék be Koreába talán egy pici esélyünk lenne így.
Ötleteim: -Legalább HD videó rögzités
-Minőségibb mikrofon és hangszóró kiosztás
-Egy 1500 akkumulátor (igen moho vagyok)
-Egy jobb minőségű hanglejátszó chip
-Okosabb felhasználó felület
-Talán egy magnézium ház kiépítése Sim dizájnban[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
veze
őstag
válasz Gyöször #2094 üzenetére
fotot nem tudok most..(
de ha be van állítva az sms-beállítások. szöveges üzenetek- kézbesítési jelentést kér- Be.. opcio
akkor ha elküldök egy smst és az kiment a ócimzett telefonjara, ajkkor kapok egy smst a,i a kijelzön ugyanugy néz ki mint egy rendes sms-t ha kapsz..kék csík a kijelzö aljaban.. aztan ha megnyitja az ember akkor irja hogy kézbesitési jelentés..
csak akkor kapom ha a küldött sms cimzett készülékére kiment. tehát ha pl ki van kapcsolva, akkor majd csak akkor kapom meg ha bekapcsolta. addig nem
(Pl ha valaki ki van kapcsolva mert éjszakas volt és alszik valameddig de nem tudom meddig akkor küldök rá egy sms-t és amikor felébredt és bekapcsol megkapom a kézbesitési jelentést és abbol tudom hogy hivhatom ( és nem kell probalgatnom hivasokkal) -
veze
őstag
válasz Gyöször #2088 üzenetére
az ujrainditás megvolt néhányszor, söt akku kivétel meg visszahelyezés is, de semmi..
a csaladban a mási közel ennyi idös s5610 ugyanugy van beállítva mint ez , és azon jön a visszajelzés
.
Mivel garanciás még, be fogom adni, hogy igenis bsszanak vele valamit hogy tudja ezt is.. csak le kell mentenem meg kitakarítanom előtte..
egyébként más baja is van..
a 8-9 és # gombok kicsit "kitüremkednek" a telefon síkjából ugy 1 mm-nyit , mig a másik oldalon nem
vissza lehet nyomni de megint visszaáll így. ettől még (most) működik.. -
quailstorm
nagyúr
válasz Gyöször #2078 üzenetére
"Én annyit szeretnék, hogy fusson rajta a 7.1es opera meg majd ami aztán jön és az gyorsan dobálja be az oldalakat. Valamint jó lenne, ha általában minden fontosabb java-s dolgot fel lehetne rá tenni, továbbá nekem nagyon kellene, hogy bluetoothon keresztül lehessen távirányítani a gépet, ahogy a SE telókon lehet (3 opció van presenter [ezt sosem próbáltam] media player és desktop.) Media playernél 2es gomb a play/pause, a nyilak meg az egér, ezért most egy lejárt sim kártyával flight mode ban megy a SE V630 az éjjeliszekrényen."
Erre reagálnék. A V630 az kőkeményen egy 2006-os mobil. 8 éves fejlesztés. Akkor még a Samsungnál a "mérnökök" bunkósbottal faragtak sziklából oprendszert. Az "év telefonjára" (D900), alig lehetett valamit ráimádkozni, hogy aztán ne fusson el.
Ehhez képest amit tud az S5610, az álom (rengeteg java app legalább elindul). De a színvonalat nem éri el, és nem is fogják, mert már nem üzlet, nem fejlesztik, minek.
Opera nem lesz. Az tuti.Ha nekem lenne két ilyen telóm tuti a V630 lenne az elsődleges. Sokkal jobb az Opera 7.1 mint valami régi. S5610-en melyik fut el egyébként, hogy tudjam. 5-ös? 6-os?
Új opera nem lesz, inkább a régi szűnik meg. És nem az új opera a gyorsabb, ellenkezőleg, lassabb, csak a sokkal gyengébb SEV630-on olyan szinten optimalizált a java, hogy már-már egy natív kóddal vetekszik. Samsungon meg mindig is hírhedten fos volt a számítási teljesítmény.Sajnos semmi reális esélyt nem látok a vágyaid teljesülésére. Ráadásul aki feature phone-t akar mostanság, azoknak ez nem kell. Az SE nagyon jó volt a maga idejében, most se pótolja semmi, de ha teheti az ember vált okosplatformra, nagyobb szabadságért. Persze a W810 szinte mindig nálam van így is.
[ Szerkesztve ]
-
-
veze
őstag
válasz Gyöször #1745 üzenetére
valaki tudja hogy a lencse előtti müanyag lemezt ki lehet e venni és hogyan?
más telefonoknáél ez a védő a hátlapban van (pl nokia) de ez nem.. ugy néz ki valami megnyomta és ezért a fényképek jobb fele nem éles míg a bal fele tűéles..látszik is rajta valami mechanikai sérülés szóval a garancia nem játszik mivel külsérelmi nyom.. -
Damage401
senior tag
válasz Gyöször #1589 üzenetére
Szia,
Te melyik Opera minit használod? Mert nekem a 7.x verziók Java hibával megáll, de a 4.2 az meg megy vele
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
veterán
válasz Gyöször #1561 üzenetére
Bonyolult a menü ? Hiszen csak 2 oldalnyi ikon van, de mivel rendezhető, az első oldalra rakhatsz minden fontosat, és a 4 irányú funkciógomb is programozható.
A telefonkönyvhöz nem kell menü, hiszen a kijelző alatti gomb indítja, a fényképezőhöz megint csak nem kell, mert ahhoz ott van az oldalán a gomb.Nekem a
lefelé gombra a Bluetooth van téve,
jobbra "alkalmazások" (Opera Mini onnan indul)
balra számológép
felfelé nyomva tartva lámpaezzel 6 funkció már közel van, egy gombnyomásra, a menü pedig nagyon okosan úgy van kitalálva, hogy a legutóbb használt ikonra ugrik. Tehát ha gyakran hallgatsz zenét (mint pl én), akkor a menü gomb megnyomásával a "zenék" funkcióra ugrik, ha legutóbb is onnan léptem ki ...
Mindenkinek más és más funkció a fontos , de így használva 7 funkció érhető el 1 gombnyomással. Sokkal többet szerintem az átlagember nem is használ egy telefonból.
?
[ Szerkesztve ]
-
-
meroly
veterán
válasz Gyöször #1485 üzenetére
Én sem hagynám annyiban a dolgot az tuti. Aztán ha szarakodnak, irány a fogyasztóvédelem. Ott is el lehet hinteni a dolgot, lehet segítőkészebbek lesznek.
Ja és így már értem a 2MB-ot, ennek a tarifacsomagnak van időszaki díja is, 290Ft. Ingyér nem adnak semmit sem
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
St3ven
addikt
válasz Gyöször #1495 üzenetére
Na, ez már előrelépés. Igaz, ez a "pénzem ajándékkártyára teszik, legközelebb nekem ugyan ennyibe fog kerülni a teló" is elég messze van a jogszabály által egyértelműen kijelölt keretektől, de ha neked így elfogadható, belemehetsz, bár nem vagy köteles ezt a megoldást elfogadni.
Nem okoskodásképpen, de én pont ezért preferálom a webshopos rendeléseket. Ott 8 (!) munkanapig élhetsz az elállás jogával, és még indokolnod sem kell, ha visszaküldöd a telefont, legyen akár hibás, akár tökéletesen funkcionáló a készülék. És ugyebár itt utazgatnod sem kell, az sem mindegy.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Gyöször #1485 üzenetére
A billentyűzet világítással meg az lett, hogy kénytelen vagyok ennél a hibás készüléknél maradni, mert a boltból elfogytak az 5610ek és nem tudják kicserélni csak másra vagy ajándék utalvány vagy ha épp jó kedvében van a főnök akkor külön engedéllyel visszaadhatják a pénzt, de mondták, hogy erre nem kell feltétlen számítani.
Ilyen nincs. Ez a Ptk. szerint hibás teljesítés.
Ptk.306. § (1) Hibás teljesítés esetén a jogosult
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.Sőt, ha a vásárlástól számított három munkanapon belül vagy, akkor a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint a forgalmazó még a kijavítást sem választhatja:
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Persze ha nincs készleten, akkor marad számodra a Ptk. szerinti elállás, azaz kéred vissza a pénzt, és ezt nem a főnök meg az ő jó kedve fogja eldönteni...
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz Gyöször #1472 üzenetére
Már nem először írod, hogy 2 MB neted van havonta. Mennyit fizetsz érte?
Mert pl. az M, L vagy XL akciós csomagokat háromhavonta váltogatva még akár jobban is kijöhetsz. Miközben mindenre elég lenne, és figyelgetni sem kellene az adatmennyiséget.
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
válasz Gyöször #1467 üzenetére
Opera 4.4 beszerzése
És ebben be lehet állítani, hogy a képet ne töltse be.4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest