- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Kerestem egy fórumtagnak a KIES-ről infókat S5611 esetén.
Aztán találtam egy ilyet: [link]
Nem is az a baj, hogy nem viszi a játékokat, az duplán indokolt, Samsung de még csak az se, hanem kínai.
De hogy permanens és kijavíthatatlan szoftverhibát tud okozni magának a Javaval. Hát az betonkemény.Eddig azt se tudtam, hogy az S5611-ben a telefonkönyv is le van butítva... Most meg ez az ipari standard, MTK low end vagy Spreadtrum low end. Ha telefont akarsz, pre 2012...
-
quailstorm
félisten
Kommentet olvastad-e a videó alatt?
AKAI. AKAI=kínai dzsunkahonka ami kb belpiacon is szégyen, magyarítva.
PHA3850 modelljük volt a legemlékezetesebb, az egy belpiacos 迪泰元 T29. De az újabbak is ilyen importok.
Csak magyarhonban árulják őket AKAI néven, alkatrész és support heroin árban garázscégnél Pesten, vagy kikeresed az eredetit Kínából, DE!!!!
Pl. amit most mutattál is több revízióban kiadták aminek kb a házán és az akkuján kívül mindene más. Még a UI is. Sokkal durvábban más mint az S5610 vs S5611.Szóval az AKAI-t úgy kell kezelni mint a kibiztosított kézigránátot. Riot shield mögött figyelve célszerű elhaladni mellette utána meg futi van.
Mellesleg meg 1500-ért vettem postával apámnak W700-at, ami leszámítva a Dual SIM-et meg a kijelzőfelbontást, mindenben porig alázza az AKAI-t, meg úgy egyáltalán bármilyen gombos telefont amit most lehet kapni, így hogy S5611 utód nélkül maradt.
Tudom 10 éves. De gyári akkuval elketyeg még 2,5 napot...
Az a széria örök élet.6 ezerből meg már egész szép használt S40v3 vagy újabb Nokiát lehet venni.
-
quailstorm
félisten
egyébként ez a leírás van nekem mentve
Meg egy YT video. Valamit te rontottál el szvsz, pont nemrég frissített valaki magyarra, ő nem panaszkodott.
Meg itthon akármilyen durva, mennek a test IMEI-s meg a 0-s telók.Nagyobb baj ha az RF kalibráció is elszáll, D900i-nél úgy jártam, nem volt térerő...
az 3k volt asszem -
quailstorm
félisten
válasz
kislaszlo83 #3803 üzenetére
már késő, ehhez célhardver kell
-
quailstorm
félisten
válasz
kislaszlo83 #3801 üzenetére
Ezesetben bepipálhattál valami olyat amit nem kellett volna. Mert lehet vele resetelni, asszem a telefonzárat is oldja akkor. SufniGSM z3x-box-szal vissza tudja rakni címke alapján de nem ingyen lesz.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
kislaszlo83 #3794 üzenetére
sosem flasheltem S5610-et csak lementettem a szükséges fájlokat, így magam sem tudom
de örülök hogy sikerült -
quailstorm
félisten
válasz
kislaszlo83 #3789 üzenetére
sima S5610? ahhoz itt vannak a fájljaim
XXMH1 kell neked
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
ahogy utánakerestem olyan download feliratos mód nem lesz, sötét képernyő csak rá kéne dugni a gépre a gombkombóval
Win8.1 a legtöbb ilyen cuccot fel se ismeri, épp hétvégén próbáltam lusta lenni, ismeretlen eszköz
OK akkor XP...van Linux és virtualbox USB átadással
mikor közvetlen a hardverrel kommunikálsz, az nem játék, ha tönkretetted volna a telefont, talán meglett volna a tanulópénz
ha már informatikai ismeretek meg józan ész nincs, legalább abba belegondolhattál volna, hogyha ez működne, írnának róla, mert valószínűleg nem vagy zseni és nem az első vagy aki így akarja megoldani
miniXP-ből minden ki van herélve, Wine meg csak helyettesíti a Windows API-kat, ilyenre bízni a HW kommunikációt jó esetben error, rossz esetben hibás de lefutó kód ami pusztít
-
quailstorm
félisten
olyan állatfajjal is találkoztam már aki wine alatt próbálta megoldani, nem kell bemutatni
nekem 6 OS van a gépemen, majdegyszer a Win10-zel lesz 7
egy mobiltelós OS mire beáll sok márkára az nem 5 perc
egy diagnosztikai liveCD nem fogja helyettesíteniés nem felvágni akarok, csak egyszerűen nem fogom fel, hogy születik ilyen ötlet
-
quailstorm
félisten
az hogy hülye vagy
bocs, ezt nem lehet minősíteniegy preinstallation environmentre hivatalosan sosem alkalmas hákolt tákolt ramdiskes XP-vel akarsz baszakodni?
kívánom hogy ment volna tönkre, de tényleg
download módba ezt nem lehet amúgy rakni? eredeti S5610 asszem broadcom, tehát 2+5 és power vagy inkább a 9#+power rémlik, szvsz már raktam is DL módba ilyet csak rég volt
vagy hangerőgomb,, de egyáltalán már annak örülni kell, hogy vettem a fáradságot lemásolni a firmwaret és a flashert úgy hogy sose volt dolgom ilyennel
9# lesz az szvsz
-
quailstorm
félisten
szerintem nem hiányzik semmi
-
quailstorm
félisten
Én sem használtam sose, csak lementettem a tsar3000-ről...
-
quailstorm
félisten
csak a rohadt mega megváltoztatta a linkszerkezetet, ezért minden régi linknek annyi
-
quailstorm
félisten
Hogy lenne jó? A két telefon csak külsőleg hasonló. Belül semmi se azonos, sőt még kompatibilitás sincs.
Egyszer raktam fel valami ruszki S5611 cuccot ide, de az nem tesztelt. itt keresgélj -
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #3465 üzenetére
Nem ismerem a belsejét, bár a gyártót ismerve van egy tippem. Elég európai menüje van, 3G meg hotspot az jó, wifi felesleges, nagyon a G705-ben se használtam, kevés ez ehhez. Bár a hotspot miatt nyilván megy simán is.
Nem cserélnék el rá egy B2710-et, J2ME meg zene gondolom alulmaradna. De nem tűnik rossznak se. -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #3462 üzenetére
Ez az 550 igen.
A B2710-ben mindkettő van, azé' mondtam. Sőt, a B2710-re korrekt J2ME alapú navi is van. Meg Endomondo, sport tracker. Szóval meg lehet oldani vele elég sok feladatot, nem csak simán vízálló.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Az kimaradt a fenti hosszúból, hogy az S5610 is a nagymúltú Samsung SWIFT platform tagja. Bár arra nem tudok sok modot, leginkább azért, mert nincs vele annyi alapvető használatot megakadályozó probléma, mint egy S5230-cal.
Spreadtrumra viszont nincs community support. MTK-ra sem.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #3451 üzenetére
Intel+Android=NEM
Csak a baj van vele, natív kód bináris átfordítása. Pfejj...Igazából haszonszerzésnek vettem black fridayen, csak nem adhattam el azonnal, mert a rendelés napján összetörtem az SGS-t, aztán meg egy hétre rá leárazták országosan a Blade Q-t. Viszont azóta is használom és sokkal kevesebbet voltam rá dühös, mint az SGS-re, tehát megérte.
Az SGS-sel dührohamok sorozata végzett.3 baja van a Blade Q-nak:
1.: hangszórót lefojtja, mert rajta fekszik.
2.: kevés a hely
3.: régi a droidegyébként minőség, jó üzemidő. és semmi se bóvli rajta, meg szenzor, LED, minden van
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #3447 üzenetére
Extreme digital nevű nagyon kínai bolt.
De 23k-ért is volt Pesten valami webshopban.ZTE Blade Q.
A renderen a webshopban nem ez a teló van azt garantálom.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #3443 üzenetére
Óóó, én már 20k-ért vettem tavaly novemberben zajszűrős MT6572-es telót gigarammal. Az se volt rossz annyiért.
Amúgy szerintem az egy korrekt teló lett. MTK droid fronton iszonyat sokat fejlődött. GPU téren se hoztak rossz döntéseket, mert legelőször IMGtec IP-t licenszeltek, ami ugye bevált, aztán mire lecsengett a fejlesztők lázongása a kiterjesztésmentes új szereplő, alias MALI-400 miatt, akkor váltottak arra, most meg újgenerációs MALI, ami remek lett.
-
quailstorm
félisten
Képzeld el, hogy nincs.
A nagyobb gyártók mind kiugrottak mögüle. Hol van már a Qualcomm 6ezres széria? A Verizon-féle BREW OS, aminek processzoraival frankó simatelók voltak?
Nokia sem tervez már SoC-t.
Ti-t teljesen kinyírták, mert hiába voltak a legjobbak, profitorientált a világ, és a Ti nem integrált, hanem mindenre fixfunkciós egységet gyártott, ami mondjuk nagyon sokáig energiatakarékos és jó megoldás volt, csak drága.
Broadcomot se látok már szinte sehol, ők supportban borzalmasak voltak, de azért elismert és régi cég, lehet vele dolgozni.
Philips NXP eltűnt a picsába, eladták (ST-Ericsson)*, elbaszták, szétverték, visszavették, megszűnt.
Intel meg azt hiszem csak modemet gyártott.
SE DBxxxx az Sony only.
Sagem platformot meg felejtsük el, bár az F305 nem volt annyira fos.
Motorola/Freescale sincs már.Ki gyártson? Nincs szükség innovációra. Már mindent kitaláltak ami a kategóriában létezhet, csúcspontja 2009-10 körül volt. Tehát maradt az MTK, akik ugyan sokat fejlődtek, de felhasználói élményben és tudásban még mindig nagyon elmaradtak, és a frissen alapított "hulladékgazdálkodó cég" a Spreadtrum. Nekik nincs tapasztalatuk túlságosan, és egy céljuk van mindössze, OLCSÓ OLCSÓ OLCSÓOLCSÓOLCSÓ és moduláris cuccot gyártsanak.
MTK és Spreadtrum adja az oprendszert. Készen. Te csak a nyelvet meg a témát változtathatod. Míg a többi SoC gyártó az szabadabb kezet és több lehetőséget adott.
Így van az, hogy míg a Samsung SWIFT elfut Philips és Broadcom terméken, a Nokia S40 meg amin éppen van, addig ezek a szarok csak a csájníz cuccot tekerik, ami le van fordítva.
Ettől olyan buta egy Nokia 225.Anno mi feszegettük a határait a SonyE-vel a megnevezett rendszer nélküli telóknak, elég univerzális volt. Most meg egy minőségi, elegáns, megbízható, sokoldalú svájcibicskát várok el (Nokia 6303 például), nem egy megbízhatatlan, összetákolt alapfunkciókat éppenhogy ellátó szart. Még akkor se ha esetenként az is elég lenne.
*
Az NXP eladása az ST-Ericsson céget jelentette, akik az U8500-on kívül semmilyen termékkel nem tudtak kijönni, (csak annak a butításával, az U8420-szal), pedig tervezve volt. Abban is az akkor leggagyibb és legolcsóbb MALI-400 került. Szerencsére azóta ez már a nem is olyan fos kategória, mert van rosszabb is.Viszont a csőd, a teljesítetlen rendelések, és a techsupport teljes hiánya miatt egy teljes generációnyi Samsungot (S Advance, Ace2, S3 mini, Galaxy Xcover2) és Sonyt (P, U, Sola, Go) gyűlöl a világ. Az is csoda volt, hogy ki sikerült rá sírni a gyártói hármas kernelt és gyári 4.1.2-őt, mielőtt végleg lehúzták a rolót. De olyan is lett. -
quailstorm
félisten
válasz
Finkoo1980 #3424 üzenetére
muzsikát nem fikázták egyáltalán
rádióra nem emlékszek
java net nem kell (ami ugye gyengéje a Spreadtrum zárt rendszernek)a stabilitással voltak gondok, fagyás, újraindulás
üzemidőt se mondták kevesebbnekszóval maximum rohangálhatsz garanciáztatni, és addig cserélteted, míg jó nem lesz
-
-
quailstorm
félisten
válasz
zsof Nokia #3340 üzenetére
küldj egy mintavideót
-
quailstorm
félisten
válasz
zsof Nokia #3338 üzenetére
nem mindig jó egy médialejátszó mindenre, bár én eddig a vlc-t tapasztaltam, hogy viszi amit a többi nem, azért mert szar, nincs benne HW gyorsítás
-
quailstorm
félisten
válasz
zsof Nokia #3335 üzenetére
VLC, K-lite mega codec pack, Quick Time?
-
quailstorm
félisten
Nokia specifikus, 2D-s, és még egy API kell ami nem jut eszembe, ami a térképek rendereléséért felel, Kishontiék egyszer megírták... SVG grafika
szóval nagyon sok ponton bukik, és abban sztem még DRM is van
Sony G705-ön volt valami gyárilag, de az is régi meg havidíjas és netes. Össz annyi létezett még javan. Szal felejtsd el a navigációt azon a szaron. Már évekkel ezelőtt is kaptál Vodafone 845-öt 5ezerért, most annyiért már jobb is van. CM7 telepítés nem nehéz, de akár még a gyári ótvar 2.1-eken is elmegy egy navigáció. Mást meg nem kell telepíteni, netre nem kell engedni, és akkor nem lassul be. -
quailstorm
félisten
S5611 új SW zseblámpa ügyben hogy állunk?
Mert én ezt írtam: [link] -
quailstorm
félisten
Nemtudom milyen malwareket telepítesz, de a JavaME szabványokban nincs flashlighthoz API, tehát nem lehet hozzá appot írni.
A Samsung meg nem az a cég volt sose, aki kiterjesztéseket írt, az a SonyE volt és a NOKIA.
Ha meg S5611, akkor meg olyan csonka java van, hogy az még 2003-ban is kurvagáz lett volna. -
quailstorm
félisten
válasz
Sz.Miki #3236 üzenetére
Van már hozzá flasher. Szóval tévedtem. De sokáig nem volt, és amúgy se olyan fejlett mint egy qualcomm, vagy broadcom.
Amit írtam, az egészen biztosan igaz egy Symbianos Sony Ericssonra, létezett ilyen. De ha nem érted azon nem tudok segíteni.
A vezérlés azoknál a telóknál hiányzik a telóból, ezért külsőleg kell megoldani. Nem tudja magát újraprogramozni, reflashelni. Ehhez kell a box.De magyar S5611 ROM szerintem nincs a neten, hogy manuálisan felrakd. Oroszt találtam
-
quailstorm
félisten
S5611-ben silány minőségű többet fogyasztó Spreadtrum processzor van ami otthon nem frissíthető, mert nem támogat download mode-ot. Persze most még otthon frissíthető, amíg a Samung adja a KIES-sel a neten megosztott boxot, az pár év.
Ezen kívül itt a fórumban is többeknek hibás volt.Spreadtrum=ami a kínai használhatatlan kamu, hamis cuccokban van.
-
quailstorm
félisten
Még én, aki a büdös életben nem látott ilyet is makogtam valamit félbunkón, aztán csak meglett
Ennyit számít amit a fórumon megjegyezek, de kösz a részletes leírást.Azokat meg nem értem akik 2-3 fórumkérdés után pü-ben folytatják. Úgy tuti hogy csak egye ember válaszol. Ráadásul kényszerítve. És sokan vannak.
-
quailstorm
félisten
válasz
Mika1227 #3029 üzenetére
Vagy későn jőtt vagy sok az agyfasz. Pedig azt én szeretem. De nem olyan mint egy AdultSwim produktum mert ez gyerekeknek van.
Chowdert se bírtam már megszokni.Én még a régieken szocializálódtam, Hannah Barbera produktumok, legrégebbi Scooby Doo, Én vagyok Menyus, Bátor a gyáva kutya, Duck Dodgers, MEGAS XLR, Boci és Pipi, Dexter laboratúriuma, Pindúr Pandúrok.
Ezek után egy Gumball? Szar. Vagy nem értem. De inkább az előző.
Megsérteni nem akarlak vele, nézze ha tetszik neki, van életkorkülönbség bőven, csak leírtam a véleményem.
Meg aztán azt se bírtam mikor behozták a sok élőszereplős zs kategóriás sorozatot, mint a kémkölykök meg a többi fos. Már azt se tudom mi ment. 3000 osztálya, meg Viharsólymok, azok mentek még mielőtt végleg behalt, az annyira nem volt rossz. Főleg az előbbi tetszett.
Az ultragigamegabest meg az Ed Edd Eddy.
Ááá volt még Robotboy meg Ben 10 is. Első évad jó volt mindkettőből. Aztán irtó szar lett, üzletiesedett mocsok.
-
quailstorm
félisten
Egy picit se tetszik. Ez a chipset sose volt MTK csúcs. Ez most a közép. Persze lehet tovább támogatják, de Mali-400. Felejtsük már el azt a szart... Mondjuk téged szerintem nem zavarna.
A kijelző qHD. 720p-vel szemben. Szóval nagyon sok pixelről le kell mondani.Ha megnéznéd a hirdetéseket, a legtöbben 4GB helyet írnak, ezen kívül a Lenovokat HAMISÍTJÁK. Nemrég fogtam egyet én is, külsőre nagyon szép. Meg nem mondanád. Még bekapcsolt kijelzővel se.
Én maradnék a Hongminál de ugye nálam más a szempont. De 720p-t már nagyon szeretnék.
-
quailstorm
félisten
Ezt úgy mondod mint ha a processzor órajelének köze lenne a videóhoz. Egyébként az MT6577 se valami jó 720p-ben, a legtöbb nem tudja. Én meg ennek az okát nem tudom, hogy codec hiány vagy mi.
LG-ben ahogy elnézem benne van a codec, ez a maxmaxmax amit a chipset tud, 30FPS, kicsit tömörített, de semmiképp se kockásodik be, egész jó.
MSM8225, MSM8225Q-ban meg direkt szar a DSP, azon spóroltak.
Há ja, a Xiaomi az egy jó teló, másik dimenzió erőben.
(#2994) Luck Dragon: már rég felraktam mediafire-re az egészet. MA! képfeltöltő úgy is szar. Legalábbis nem fényképre hanem screenshotra van kitalálva.
-
quailstorm
félisten
Hehehehehe, én mindig is mondtam hogy a Snapdragon 200 egy baromi nagy átverés. Kendermagos proci occsóé!
Jahogy szarabb mint amit a dzsunkába raknak, kittérdekel, Qualcomm meg eldzsíí(HTC, Samsung) megveszik.Az a jó hogy van belőle 4 magos is ami ugyanolyan szar és az se tud 720p-t.
Azt nem mondtam hogy nem éri meg. Én csak azt mondtam hogy szar a kamerája ami tény. Ilyen készülékekkel én csak akkor fotóztam ha más nem volt nálam. Nem arra való. De attól még kommunikációfolytatásra alkalmas.
Ilyen szokták mondani hogy kár belé a kamera. De mégse, mert nagyi macskája a létra tetején, vagy baleseti fotó, zacskóval a fején rohangáló haver megörökítésére annyiban alkalmas hogy aki a képet csinálta az tudja mi van rajta. Előhívja az emlékeket. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
*#1234#
Adjatok már magyar firmware kódokat. Nem tudom melyik a magyar.pl S5230MMGJK2
-
quailstorm
félisten
Van egy ötletem.
Bezippeled az egészet és felrakod mediafire-re. No? Nem kell egyenként szenvedned a linkekkel és elégedett leszek. Üzlet?
Én a pixelbuzerátor kategória maradtam.Nem mondom hogy jó volt flickr-ről linkelni a képeket a nagy mobiltesztemben, legalább 2 napomba telt.
-
quailstorm
félisten
KP502 azért nem olyan rossz. A színeket nem találja el, fakó, de a vonalélesség és a zaj az teljesen okés.
Egyébként azt hittem tényleg megcsinálod a tesztet és nem miniatűröket kapunk a képek helyett
Az MA! képfeltöltője egyáltalán nem alkalmas fotók összehasonlítására. -
quailstorm
félisten
Eddig nekem van igazam a Spreadtrummal kapcsolatban
A szar cukormázzal is szar marad. -
quailstorm
félisten
Nem lehet, Samsunghoz sohasem lehetett.
SGH.ru-n lehet keresni firmware patcheket, az szokott lenni a témázás SamsungéknálEgyébként van egy beépített témaszerkesztője, de én az ötletet is utálom. Ahelyett hogy csinálnád PC-n mint a Nokiákra vagy Sonykra, aztán rátolnád és beállítaná magának.
-
quailstorm
félisten
válasz
Luck Dragon #2942 üzenetére
Frissíteni nem tudom meddig lehet, verzióját nem néztem, de hamarosan lesz logouton egy HATALMAS cikk róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest