- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
Dhampir #4142 üzenetére
Hát ja! Volt pár smart phone a kezemben, de szemétdombravalónak tartom mind. 200 ropit meg sose adnék értük ami pro.
Az 5611-em 4 ezerért vettem használtan. Csak 1x kell hetente töltenem, pompás képeket csinál, lehet vele telefonálni, zenét hallgatni, számológép, jegyzet, naptár és ennyi elég is számomra.
Az email érdekességnek elmegy, de normálisan úgy is notebookon, tableten tud válaszolni rá az ember, mint 9 gombon pötyögni, szóval annyira a net sem létfontosságú az 5611-en. Nagyon sajnálom hogy ez a tela kategória kihalófélben van. Számomra ez ma is A telefon (de amúgy is konzervatív vagyok). -
Aureal
őstag
válasz
Dhampir #4139 üzenetére
5611-en én is kaptam most 2 hétre 2 giga net elérést grátisz, kari feltöltésért. (Míly bőkezű a vodkafon!)
Így sikerült kipróbálni a gyárilag telepített Opera Mini 7.1, ősrégi, még 2014-ből való változatát. Ment, de a net beállítása nekem se volt jó az sms lekért infókkal. Sztem a kiscsaj a központban már ilyen telát nem igen láthatott, mert 27 percig váratott, mire kikereste az infókat és utána még megkérdezte udvariasságból hogy kiküldheti-e smsben.
Szóval java telák elég bukók támogatásilag már a vodkánál.
Utána csináltam egy új net profilt találomra és érdekes mód beindukt a net. Persze még EDGE kapcsolatot kellett kikutatni hogy ne a tetű lassú GPRS-en kaparjon...Szumma szummárum, az email kliens beállíthatatlan (minduntalan "server error"), ergo viszont vipmailnél a szolgáltatótól kéne SMTP server elérés, erre konkrétan a vodka azt mondja hogy náluk már megszűnt ez a szolgáltatás, használjunk gmail fiókot! Hát kössz google!
Első dolgom volt frissíteni az Opera Mini 8-ra, de a fantasztikus tela nem a gyári alkalmazást frissíti, hanem beteszi új alkalmazásnak a játékok közzé, parancsikon meg nyema neki külön az app barra.
Vki januári poszttal kérdezte a magyarítást (de szép szó!)
szóval nem foglalkoztam vele, mert nem sikerült magyar firmwaret találni hozzá, 4-5000-et én meg nem fizetek szakszervízben érte.
-
-
-
-
-
Blackmirror
őstag
válasz
Dhampir #4010 üzenetére
Én is ezt viszem ha nem akarom kockáztatni az okostelefon épségét vagy nincs helyem.
Plusz sajnos most is betegeskedik az okos (iPhone 6s), az előző meg szériahibás volt. Örülök hogy nem adtam el az s5610-et. Anyuét lehet hogy eladom majd, de egynek maradnia kell mert tényleg bármikor jól jön -
Gyöször
senior tag
válasz
Dhampir #3997 üzenetére
Nem tudnánk valami petíciót varázsolni neten? Vagy emailekkel bombázni őket? Szerintem érdemes lenne megpróbálni.
Mióta megvettem ezt a telót tervben van, hogy írok nekik mit kérek az új telefonomba. Úgyis felsültek valami robbanós akksis senkinek se kell okostelóval, lefölözhetnék egy igazán jó bunkofonnal a piac ránk eső szegletét.
Először megpróbálok írni valami magyar emilcímre, hátha. Angolul úgyse tudok, hülyén venné ki magát egy he'jjesírási hibáktól hemzsegő levél. -
-
-
-
-
-
-
-
dik
őstag
válasz
Dhampir #3859 üzenetére
Oké nem is tőled reméltem a beszerzést. Majd szétnézek hátha van valaki.
A samsung megcsinálná arany áron gondolom vagy motor tudnának küldeni az nem is hülyeség.... Oda adni senkinek sem akarom sok időre(több napra) az biztos. Na majd kialakul ez szépen lassan. Bár amint láttam csak én jártam így ezzel a motor témával. Lehet nem is a konkrét baja...
-
dik
őstag
válasz
Dhampir #3854 üzenetére
Köszönöm.
Ezért mondtam sokkal egyszerűbb ha valaki benne van ezekben a dolgokban és keni vágja az egészet. Én nem foglalkozom az ilyesmivel(e-bay és egyebek). Eddig volt egy illető itt aki megrendelte nekem de mostanában már eltünt így keresnem kell más aki foglakozik ilyesmivel. Na meg persze ha többet ér mire ideér a cucc mint itthon egy donor akkor itthon kell venni valami hulladékor és kiszedni belőle.Bár ez sem egyszerű mutatvány találni egyet donornak.
-
-
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #3634 üzenetére
És az általam nagyon szeretett tesco opendottól is jobbakat készít (opendott katasztrofálisan zajos)
De az LG Spirit, vagy az új szerzemény Galaxy Grand Prime sokkal jobb az S5610-től.A beépített lednek idővel csökken a fényereje ? Anno kifejezetten erősnek tűnt, ma mindhárom említett erősebb tőle.
-
pahynor
csendes tag
válasz
Dhampir #3608 üzenetére
C5-03. De a mai napom nem volt túl biztató vele. Fél nap alatt a lemerülés határára került, pedig nagyon nem is neteztem vele. Többször lefagyogatott, illetve hiába állítottam be az emailek automatikus frissítését, csak akkor jelennek meg az új emailek, ha belépek a levelezőbe. Addig még csak jelzést sem kapok róluk. És idegesítően érzékeny, mondhatni érzéketlen a képernyője.
A 6303-assal jobban meg voltam békülve, de annak meg beszélgetés közben sz@rakodik a hangszórója már.
Hiába, egyik sem mai gyerek már.
-
-
pahynor
csendes tag
válasz
Dhampir #3606 üzenetére
Igen erősen gondolkodtam ezen én is, persze.
Viszont talán átmenetileg megoldódott a probléma, mert eszembe jutott, hogy van egy Nokia C5-ös telefon is a családban elfekvőben. Totál elfelejtettem.
Ezzel talán kihúzom átmenetileg, bár ugye simbian az op rendszere...
Azért kösz a válaszokat!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #3595 üzenetére
Mekkora baromság ez a 64 bites mizéria. A hétköznapokban SEMMI jelentősége, mókusvakítás. MTK6582 olcsón erős, 1GB rammal tökéletesen kiszolgálná a népet. Ehelyett már 8x1.7 GHz-nél, 3-4giga ramnál járunk 150-250 e Ft-ért. Aztán ugyanúgy FB, fényképező, walkman, rádió, stb.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Dhampir #3591 üzenetére
Nem ez volt a cél, de nem volt jobb ár-érték arányú készülék. Alapvetően dual kellett volna, de 30 ezer alatt kizárólag az Opendott jó, a többi gagyi. Ez viszont itt Szabolcsban sem Nyíregyházán, sem Kisvárdán nincs. Elővettem a céges listát, ez volt kifutóként féláron, ráadásul részletre. Nyháza Tesco Telenorban már nem tutdak adni, átmentem a plázába, ott meg megszűnt a Telenor, hurrá. Bementem a városközpontba, 1 azaz egy db volt, elhoztam. Hazaúton bementem Kisvárda Telenorba, már ott sincs. Vajon miért kapkodták el féláron ?
-
dik
őstag
válasz
Dhampir #3571 üzenetére
Nem szereti a kalapácsot annyira.
A zseblámpa kapcsolása visszaesés a b2710 képest. Annál folyamatosan kellett nyomni pár másodpercig még bekapcsol. Ez így veszélyesebb gyorsan bármitől bekapcsol. Így látva videon az egész mintha olyan gagyi lenne. Hát szóval nem tudom...
-
-
-
-
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Dhampir #3515 üzenetére
@Dhampir: pont az lenne a lényeg, hogy nem akarok okosat használni, mert ki nem állom
@dik: megtennéd nekem, hogy megnézed működik-e ez nem fogadott hívásra meg emailra is? nagyjából ez lenne a legfontosabb az összes közül amit felsoroltam.
@Luck Dragon: az elsődleges cél az lenne, hogy ne érintősben megtaláljam azt ami tudja az igényeimnek legalább egy részét. Most androidom van és ki nem állom, hogy egyfolytában nyomogatni kell -
-
-
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #3465 üzenetére
Nem ismerem a belsejét, bár a gyártót ismerve van egy tippem. Elég európai menüje van, 3G meg hotspot az jó, wifi felesleges, nagyon a G705-ben se használtam, kevés ez ehhez. Bár a hotspot miatt nyilván megy simán is.
Nem cserélnék el rá egy B2710-et, J2ME meg zene gondolom alulmaradna. De nem tűnik rossznak se. -
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #3451 üzenetére
Intel+Android=NEM
Csak a baj van vele, natív kód bináris átfordítása. Pfejj...Igazából haszonszerzésnek vettem black fridayen, csak nem adhattam el azonnal, mert a rendelés napján összetörtem az SGS-t, aztán meg egy hétre rá leárazták országosan a Blade Q-t. Viszont azóta is használom és sokkal kevesebbet voltam rá dühös, mint az SGS-re, tehát megérte.
Az SGS-sel dührohamok sorozata végzett.3 baja van a Blade Q-nak:
1.: hangszórót lefojtja, mert rajta fekszik.
2.: kevés a hely
3.: régi a droidegyébként minőség, jó üzemidő. és semmi se bóvli rajta, meg szenzor, LED, minden van
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #3447 üzenetére
Extreme digital nevű nagyon kínai bolt.
De 23k-ért is volt Pesten valami webshopban.ZTE Blade Q.
A renderen a webshopban nem ez a teló van azt garantálom.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dhampir #3443 üzenetére
Óóó, én már 20k-ért vettem tavaly novemberben zajszűrős MT6572-es telót gigarammal. Az se volt rossz annyiért.
Amúgy szerintem az egy korrekt teló lett. MTK droid fronton iszonyat sokat fejlődött. GPU téren se hoztak rossz döntéseket, mert legelőször IMGtec IP-t licenszeltek, ami ugye bevált, aztán mire lecsengett a fejlesztők lázongása a kiterjesztésmentes új szereplő, alias MALI-400 miatt, akkor váltottak arra, most meg újgenerációs MALI, ami remek lett.
-
-
-
válasz
Dhampir #3428 üzenetére
dik & Dhampir
Szívesen beszámolnék róla, de mivel 90 km lakik tőlem így csekély az esély arra hogy jelenleg bár mit is írhassak róla, de jövő hónapban találkozunk és az addigi tapasztalatok itt megosztomEgy nokia 6300 váltott le ez a készülék, És mivel olyan munka környezetben tevékenykedik így ez a készülék bizonyult a legjobb választásnak. Hosszútávon fogja használni, nem cserélgeti havonta, ahogy írtam is az előd egy 6300-volt
Így lesz idő a tapasztalatok össze írására és megosztására.
-
Finkoo1980
csendes tag
válasz
Dhampir #3423 üzenetére
nem akarok nokiát, ezért is érdeklődök hevesen az s5611 iránt...
az 5610-es nagyon jó fm rádióval rendelkezik, fotós oldalról jó arra, amire nekem kell, és a mp3 lejátszója az előre programozott hangszínekkel nekem kiváló egy sony zárt fülessel...
ezek azok, amik fontosak...
netezni, játszani nem szoktam... ahogy hallottam 300 sms-nél többet tud tárolni, ami nekem kevés az 5610-esnél...
meg rohadt szép fehérben és feketében (asszony+enyimééé), most mindkettőnknek szürke 5610 van...
Ha ezek mennek stabilan, nagyobb baj nem lehet vele!
Jó lenne, ha 5611 tulaj írna tapasztalatokat, mert itt a fórumon nem találok releváns leírásokat, csak az 5610 istenítése folyik, amihez én is csatlakozom, de lassan elkopik, és kéne helyette valami!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest