- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya000
csendes tag
válasz
s3toraph #1517 üzenetére
Szia, írj egy emailt ide reklamacio@partner.samsung.com , mindent írj le, hogy kikapcsolgat újraindul, hogy volt már szervizelve, szoftver frissítve, persze semmi értelme nem volt mert ez nem oldja meg stb.
Aztán írd oda, hogy nézzék át ezt a levelezést: Hivatkozási szám: 2910482393
Ez az én levelezésem velük, ( ha megvan még nekik), a lényeg az, hogy ha megnézik, látják majd, hogy nem csak a te problémád ez, meg nyilván tudnak is róla csak sz%rnak rá.
Talán akkor lesz valami előrelépés, és felveszik veled a kapcsolatot. (én kaptam 1 csereutalványt amit persze nem ilyen készülékre váltottam be...)
Remélem segít majd, Üdv: Peti
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #1330 üzenetére
Sziasztok!
Eltelt 6 hét, helyzetjelentés, ez alatt mi történt: a teló visszajött szoftverfrissítés után. Továbbra is kikapcsolgatott.
Vissza a telók T-nek megint, megint szoftverfrissítés ha jól tudom, édesapám használja vagy 1 hete, most is kikapcsolgat!
Volt olyan hogy megcsörgettem 2x, nem hallotta motoron, de 10 perc múlva hazaért, mondom kerestelek, nézi a nem fogadottakat... azaz nézné mert kikapcsolt a teló... de továbbra is eljátssza azt is hogy leteszed az asztalra és gondol egyet, random kikapcsol... megint megy vissza 3. alkalommal a T-nek, ugyanazzal hibával! No comment ez a cég!
Ez már pofátlanság, hogy így leszarják az ügyfeleiket, mert kizártnak tartom hogy ennyire idiótákkal lenne tele a szervizük hogy nem boldogulnak egy nem okostelefonnal! Pofám leszakad...
-
petya000
csendes tag
válasz
s3toraph #1304 üzenetére
Sziasztok, én tavaly írogattam ide, hogy nekem is kikapcsolt, T-mobilos volt, és 3 hónapig tartott mire elismerték a hibát, úgy, hogy felvettem videóra ahogy kikapcsolgat magától. Úgyhogy a T-mobilosokra eléggé jellemző, nem csak nekem volt ilyen panaszom. Kicseréltem egy érintős huaweire, utálom, így valószínűleg visszatérek egy ilyenre vagy egy másik nem érintősre, persze t mobil szóba se jöhet.
-
tonyrulez
őstag
válasz
s3toraph #1286 üzenetére
Félreértesz. A vcf-et nem kell átalakítani, az rögtön mehetett volna a telefonra. Akkor kell konvertálni, ha a régi telefon csv-ben menti le a kontaktokat, de neked rögtön vcf-be tette. Pont ez lett volna a "legfapadosabb", hogy rámásolod telóra a mappába, és biztonságimentés-kezelővel bemásolod a névjegyzékbe.
-
tonyrulez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest