- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
gyuri2008 #3637 üzenetére
Én 1 éve használom az 5611-est.
3G le van tiltva, netezés és semmilyen alkalmazást nem használok rajta. Csupán néhány hívás hetente és pár SMS. Nagyon ritkán fotózok is vele, de csak feljegyzés célzattal. Heti egyszer feltöltöm az akksit.Én elégedett vagyok vele, ezzel a használattal.
Egyetlen negatívum, ami eszembe jut, hogy a hívás végeztével sokáig, kb 10 másodpercig még gondolkozik vagy nem tudom mit csinál, mire teljesen visszatér alapállapotba, de megszokható.Az 5611 még mindig 100-szor jobb mint egy okostelefon, mely megöli az életedet.
-
horika1
csendes tag
válasz
gyuri2008 #2905 üzenetére
Szia,
hogyan sikerült beállítani a gmailt?
Agyam ökölben van, hogy nem sikerül. Így csinálom:
1. Email / Új fiók / Google Mail
2. Emailcímnél a @gmail.com elé beírom a az azonosítóm.
3. A Felhasználónév automatikusan kitöltődik a @ előtti résszel.
4. Beírom a jelszót.
5. Rányomok a középső gombra --> Aktuális állapot ellenőrzése --> Érvénytelen emailcím vagy jelszó
Mit rontok el??? (Nem, az emailcímet és a jelszót nem.)
-
quailstorm
félisten
-
válasz
gyuri2008 #2652 üzenetére
Én nem elriasztásként írtam le számodra S5611-et .A fórum 98%-nak S5610- van és mindenki meg van vele elégedve. Én személy szerint is egy S5610 használok ezt másik nagyobb áruházakban megleled . Ugyan ebben az ár érték arányban, Szürke, fekete színekben.méreteben,paraméterben szinte azonosak És nagyon de nagyon meg vagyok vele elégedve. lásd (#2265 (#2267 (#2621) hszkben, én nem kímélem,
én csak ajánlani tudom.
De ha kicsit több szeretnél megtudni akkor át kell hogy olvasd a fórumnak az utolsó 10-15 oldalát.
És bármilyen kérdésed van írd le bátran és ha tudok(unk) segít(ek)ünk.
-
-
Gyöször
senior tag
-
Blackmirror
őstag
válasz
gyuri2008 #1793 üzenetére
Nem nagyon....[link]
én nem hordom tokban,ezért rajta is hagytam a fóliát.hátulja már le van karcolva,biztos kulccsal találkozott,de már le is ejtettem passz...
bőrtokban hordva nem lesz gond,anyunak is vettem egy ilyen telót. kapott hozzá tokot is ő levette a fóliát és semmi baja. -
ther
aktív tag
válasz
gyuri2008 #1776 üzenetére
És előtte volt vele bármi problémád? Amúgy igen, egy szoftverfrissítéssel fogok kezdeni, ha meg továbbra sem működik rendesen, akkor szervíz. Amúgy a frissítés jár bármiféle adatvesztéssel, vagy nem szükséges backupolni?
(#1777) Dhampir, (#1778) cs.zs.: Új kártya van benne, majd megnézem a garancialevelet, de feltételezem a samsung szervízbe is jónak kéne lennie, ott biztos értőbb fülekre találok, mint egy telenoros pultoslánynál
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, majd azért a további fejleményeket megosztom itt.
-
Dhampir
félisten
válasz
gyuri2008 #1765 üzenetére
Samsug Kies progival.
-
cs.zs.
veterán
válasz
gyuri2008 #1727 üzenetére
Ettől függetlenül - ez a telefon nem netezésre való. Vagy úgy is mondhatnám, hogy az ilyen telefonok nem erre lettek kitalálva.
Isteni szerencse hogy a kék szolgáltatónál van 3 hónap ingyenes klikk szolgáltatás (ingyen havi 100 MegaByte, nekem aug 21-től nov 20-ig) , mert ennek segítségével tudtam eldönteni, hogy erre a telefonra pénzért nem fogok netet venni. -
-
quailstorm
félisten
válasz
gyuri2008 #1718 üzenetére
ide feltettem egy csomót, benne van az összes fontos java verzió, vagy a 4.4 vagy a 7.1 fog menni
fájlkezelő, megnyit telepít
-
cs.zs.
veterán
válasz
gyuri2008 #1713 üzenetére
Szia,
a Magyarországon forgalmazott példányokban eddig nem volt másodlagos kamera, lehet hogy valamely más piacra szánt példányban van/lehet. A belinkelt leírás a max micro SD méretében is téves, ugyanis 32 gigásat ez a telefon nem fogad el, nem kezeli, nem is látja. Maximum 16 gigással bővíthető, és az nem okoz neki gondot, nem lassul le tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest