- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
válasz
quailstorm #3799 üzenetére
Nem.
Csak megakadt rajta a szemem valami akciós újságban. A kijelző állítólag egész jó - van egy magyar youtube teszt róla - , de a hangszóró és a magyar nyelv katasztrófa. (A tesztelő is angolra állítva használja.)
De mégiscsak egy duál-sim mobilról beszélünk, 2000 mAh-s (!) akkuval, kb. 6e Ft-ért.
-
kislaszlo83
tag
válasz
quailstorm #3806 üzenetére
Na, igen, nincs kizárva, hogy elrontottam valamit.
Közel sem vagyok szakember.Igen, megy a nullás Imei-vel.
Sebaj, legközelebb jobban figyelek, de hála az êgnek nem lett belőle probléma, és mégiscsak egyszerűbb volt Magyar nyelvvel eladni -
kislaszlo83
tag
válasz
quailstorm #3804 üzenetére
Igen, de mint kiderült, aki megvette annak van ilyenje, vagy nem tudom, de nem izgatta magát túlzottan.
-
kislaszlo83
tag
válasz
quailstorm #3802 üzenetére
Én ezzel a flash progival nem tudom?
-
kislaszlo83
tag
válasz
quailstorm #3799 üzenetére
Szia,
képzeld most derült ki, hogy amikor flasheltem a telót a magyar nyelv miatt, kinullázta a teljes IMEI sort... -
kislaszlo83
tag
válasz
quailstorm #3790 üzenetére
Azt írja, hogy GT-S5610.
Ezekkel mit is kéne csinálnom?
Bocsi a tudatlanságomért -
Gyöször
senior tag
válasz
quailstorm #3771 üzenetére
Fejlemény van a történetben, bementem a média márktba kb 5 perces melóval rábírtam az egyik eladót, hogy bontsuk már ki a legolcsóbb bt headsetet aminek a dobozán ott virít, hogy A2DP. Nagyon nem akarta egyik se. Én meg nem akartam kifizetni majd sorbanállni a pénzemért ha nem zenél. Működik. Maxell 5000 Ft volt és A2DP-t tud. Szóval nem csak az 'agyban' dől el minden, kell hozzá ez a szabvány is. A Lidl-össel az andoidos tabletot se sikerült rábírni, hogy zenéljen. Semelyik zártláncú telefont se ami itthon megtalálható.
Egy a maxell egy igazi hifitorony, trú 5.1 meg minden amit akarok. Szóval nem igazán vájtfülűeknek való, de nekem megteszi. Igénytelen tudok lenni mindenre, de az kinyomta a biztosítékot, hogy a legfőbb gombot kénytelen vagyok megnyomni 20x mire begyűröm a fülembe, annyira tudtam, hogy ezzel valakit felhívok mire végzek, de nem! Ez a ketyere igazi zenebuziknak készült, ha megnyomom az úgynevezett MFB gombot, akkor az utolsó lejátszott zenét rakja be, nem az utolsó hívást indítja
Van hangerő állító gomb is, tisztára full extrás. kb 3 hangerőszintet lehetséges beállítani: az első a halk aminél kéne kicsit hangosabb, a középső a brutálisan torzítós túl hangos , a harmadik meg az amin már nem hallom a torzítást mert a jobb dobhártyám a baloldalin távozott.
Gyorsteszt vége
Termék linkje, reklám helye: http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_maxell-303745-00-cn-bluetooth-headset-1186899.html -
Gyöször
senior tag
válasz
quailstorm #3774 üzenetére
Megpróbáltam tableton, de nem tettem fel azt a proggit amit találtam, alig akarta felismerni, hangja semmi nem volt. Majd próbálkozok még.
Nekem szerencsére a technika (teszkós) bt sztereó hangszóró profin működik a gt5610el,a bt.n van hangerőállítás a telón nem is tudok hangerőt àllítani. Tablettal lehet itt is meg ott is tekergetni (android) A minap próbáltam haver philips bt2000 tipusú hangszóróját, hangerőt azon sem tudtam állítani mint a telómmal csak azon meg nincs hagerő állító így csutka hangerőn szólt csak.
Szóval lelkük van ezeknek a bt cuccoknak... -
Gyöször
senior tag
válasz
quailstorm #3771 üzenetére
Azóta olvasgattam valami A2DP tűnik a dolog kulcsának. Amit az enyém nem tud. De van a médiában 5 ért ami tudja, ki kéne próbálni ha megengedik. Vagy találtam androidra valami proggit ami megszólaltatja az ilyen gagyit is. Van egy tabletunk, de nem gondoltam, hogy ágyúval kell verébre lőni. Nem próbáltam még, annyira nem pattogok ezen.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3761 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged! Felraktam a telenoros motyót a telóra. Végre van magyar nyelv!
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3760 üzenetére
Az lehet, hogy azért nincs magyar nyelv, mert nem pipáltam be a Main opciót?
(#3761) quailstorm
köszi!
ha ez telenoros, akkor nem lesz lockolt a telefon?
amelyik .ptt file a csc mappában van, azt a flash progiban is a CSC-s részhez tallózom, ugye? a másikat meg a main-hez. -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3757 üzenetére
már csak az kell, hogy sikerüljön download módba rakni, mert még nem tudtam flashelni.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3755 üzenetére
nokia ca-101 -es kábellel próbálom. de több, másik usb kábellelal is próbáltam. az usb aljzatokat váltogatom.
ezt nem értem: hogy teszem PC suite módba?
szerk:
szedtem le xda-ról samsung usb driver-t. ezzel most jó a teló win7-en. köszi! -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3753 üzenetére
Amik vannak how to videók hozzá azokban is csak azt a driver packot teszik fel amit adtál és megy. Ezért nem értem...
Ha rákeresek hogy samsung s5610 usb driver, akkor a kiest hozza általában fel -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3751 üzenetére
virtualbox-ba telepítettem win7-et és XP-t. mindkettő ismeretlen hardverként kezeli a telefont hiába raktam fel a mellékelt drivert. amúgy ha telepítem a mellékelt drivert, mindig sikeresen települ, de semmi haszna.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3749 üzenetére
Ahogy érzed. Nyugodtan könyvelj el hülyének és idiótának.
Mint írtam, csak ezért nem fogok másik oprendszert felrakni a jelenlegi mellé.
Nem sikerült download módba raknom a telót még most sem.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3747 üzenetére
Én eddig is megköszöntem a segítséged. Azért kérdezek, mert soha nem csináltam ilyet.
Biztos hülye vagyok, de én linuxot használok NEM windowst. Tehát nekem plusz nyűg ilyenkor, ha bármit win-el kell megoldani. -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3745 üzenetére
Előkotortam egy Hirens Boot CD-t. Azon van XP. Elindítottam mindent. A flash programba mindent beállítok úgy, ahogy a leírásban van. START a flash programban. Telefonon nyomon a kettes és ötös gombokat. Csatlakoztatom a telefont. Semmi. Bármit nyomok (2+5, 1+3, #+9) semmi. Csak tölt. A kábel lehet a gond?
Mondjuk a mini XP eszközlistájában sem látom a telót...
Mit csinálok rosszul? -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3740 üzenetére
Köszi! Kipróbálom win7-el. Ha az se, akkor majd XP.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3738 üzenetére
WIN 8.1 alatt nem igazán akar működni a dolog. Driver probléma van, mert hiába teszem fel kompatibilitási dolgokkal az USB drivert, továbbra is ismeretlen eszközként kezeli a gép, így a flash se indul el.
Ötlet? -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3733 üzenetére
a jobb minőségűt egyáltalán hogy definiálnád?
Pl Xiaomi Mi2S kábele, esetleg Samu fényképező kábele. Ezekre gondoltam. -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3731 üzenetére
Köszi!
Milyen USB kábel javallott? A gyári Samu jó vagy ha van otthon jobb minőségű az is ok?
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3729 üzenetére
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3727 üzenetére
Köszi szépen!
A videó nem a legjobb minőség. Illetve más videókat is megnézve vmi mappa hiányzik a Te letöltésedből, mert vmi külön mappából választ ki egy .ptt fájlt.
Nem nagyon merek így nekiállni. Lehet hiba volt megvenni...Valaki van Szombathely környékéről, aki tudna ebben segíteni? Vagy akár el is postáznám neki.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3725 üzenetére
Nagyon köszi!
A telóra hogyan tudom flashelni? Még soha nem csináltam ilyet...
-
lala96
csendes tag
válasz
quailstorm #3690 üzenetére
Szia Quailstrom! Amit feltettél ,az jó az 5611-re?
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3561 üzenetére
Elég baj, már alig van normális klasszikus kialakítású mobiltelefon, legalábbis vadiújban.
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3473 üzenetére
Szeged 50km van tőlünk.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3473 üzenetére
TopoGuide Magyarországgal (és egy jó Garmin Dakotával) ellennék a pusztában is.
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3470 üzenetére
Persze ez egyértelmű kinek mi az igény nem vagyunk egyformák. Én csak alapra használnám.
Ó a hegyek igen felénk a legnagyobb domb is egy vakondúrás... -
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3470 üzenetére
A digitális iránytű hasznos. Még egyes okostelefonokban sincsen.
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3461 üzenetére
"GPS se 3G nincs"
Nekem nincs is szükségem az ilyenekre a fene ott egye meg. Most se használom az s5610-ban a 3G.
Tettem rá kis pici navit az b2710-re de használhatatlan szinte.
Elvárásom az lenne csörögjön meg beszéljen meg birja a strapát az átlagnál jobban.Így még mindíg játék van az új jövevény...
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3466 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3463 üzenetére
Iránytű is volt a 2710-ben.
Az Evolveo StrongPhone Wifiről mi a véleményed?
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #3463 üzenetére
Ismerősnek azt hiszem ilyen van, vagy 2700(gőzöm nincs) de nem tudtam hogy abban van térkép meg gps.
De azért ez elég réteg igény,valljuk be
A többségnek az a fontos hogy strapa legyen. -
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3452 üzenetére
Ez a hangszóró hanglefojtás állítólag az előzőekben említett Cat B100 strapatelóra is jellemző, amikor a hátán fekszik.
-
válasz
quailstorm #3454 üzenetére
S5230-jujj
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3448 üzenetére
Köszönöm, hogy informáltál róla. Árban tényleg nem volt rossz az 1GB RAM-ot is tekintve.
ZTE-k közül nekem a Geek a titkos favoritom, de még Kínában sem olcsó az ára, gondolom az Intel miatt.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3446 üzenetére
Ez biztatóan hangzik.
20K-ért zajszűrős MT6572-es telót gigarammal, honnan, melyik kínai bolt szállít ennyiért?
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3439 üzenetére
A MediaTek MT6732-őt kapott Sony Xperia E4G-re kíváncsi lennék, csak kár, hogy okosteló, de legalább relatíve olcsó a többi okos között és a zajszűrős mikit sem sajnálták ki belőle.
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3435 üzenetére
Akkor mondj már egy jó telót amit lehet most kapni(vagy majd lehet a közeljövőben) és nem okos hányinger!?
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #3433 üzenetére
Ha azt nézzük soha nem lesz már normális telefon ami minden szempontból hibátlan...
Na de majd mesélnek róla a gazdák és majd elválik milyenre sikerült. Gondolom manapság annyira nem lehet szar vagyis remélem a samsung annyira azért nem adja le... -
appia
csendes tag
válasz
quailstorm #3409 üzenetére
Nekem van okostelefonom de erre szeretnék feltenni,hol lehet letölteni?
Sajnos én nemtaláltam.egyébként kössz a választ.
üdv appia -
zsof Nokia
aktív tag
válasz
quailstorm #3339 üzenetére
Más ötlet?
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
quailstorm #3337 üzenetére
azt írta a VLC fenn van a gépén szóval akkor nem értem miért játssza le hang nélkül
-
Peczek
aktív tag
válasz
quailstorm #3315 üzenetére
A tutorialokat bár nem találtam meg, de este otthon kipróbálom.
Köszi -
Peczek
aktív tag
válasz
quailstorm #3310 üzenetére
Bocs, ezt nem biztos hogy értem. Csinálok a tableten valami blutooth kapcsolatot a telefonnal , és utána próbálok vele netezni ?
-
lala96
csendes tag
válasz
quailstorm #3299 üzenetére
Köszi az ismertetőt
-
Sz.Miki
őstag
válasz
quailstorm #3272 üzenetére
Igazából nem derült ki semmi az új szoftverről, lefrissítettem, de semmi változást nem vettem észre. Lámpa sem használható csak fényképezésre.
-
lala96
csendes tag
válasz
quailstorm #3262 üzenetére
5611-es basszus,lecserélem 5610.re,ha mérges leszek
-
Cyrin
addikt
válasz
quailstorm #3245 üzenetére
Anyám most kapott 11-est, enyém 10-es.
A képernyője is rosszabb a 11-nek sztem.
-
lala96
csendes tag
válasz
quailstorm #3237 üzenetére
5611-es telót lehet úgy buherálni a programját,mint pl a sony ericcsson -t Van egy w910-es telóm annak frissítettem a softját csak magyar nyelvű nem volt,úgy kellett bűvészkedni vele,hogy magyar nyelvű fájlt átneveztem oroszra,úgy bevette a gép
A2 uploaderrel csináltam azt hiszem.Nokiának is van vmi ilyesmilye Nemesis meg Phoenix.Samunak van-e ilyen hasonló programja?
-
válasz
quailstorm #3245 üzenetére
Remek, pedig már kinéztem édesanyámnak... akkor majd inkább egy Nokia.
Köszi a választ!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
quailstorm #3235 üzenetére
Biztos, hogy jött mivel a kies írja is, hogy mi a jelenlegi szoftver és mi az újabb verzió. Csak nem tudom lefrissíteni.
Milyen tunneligről meg boxról beszélsz?
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3176 üzenetére
Meneszteni, azonnali hatállyal.
-
jeri
tag
válasz
quailstorm #3174 üzenetére
Elektronikai hulladékgyártás folyt,hátitagyó felső zsebében volt. Lehet picit didergett, azóta sötét.
-
jeri
tag
válasz
quailstorm #3172 üzenetére
Csatlakozom, mai nap csináltam egy dög...tt S5611-est.
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #3105 üzenetére
2 év után lehet, de az valahogy nem a "mindennapos-használat" kategória
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #3103 üzenetére
Ez a kulcsszó: Addig el sem jutsz.
Nap-mint-nap nullára merít az emberiség sokmilliárd okostelefont, tabletet. Semmi bajuk nem lesz tőle. Semmi. -
batagy
őstag
válasz
quailstorm #3091 üzenetére
S5611 akksi jelentés.
- Szept 10, szerda este töltöttem fel, aznap vettem.
- Az 1. pálcika (az 5-ből) szept 16-án kedden este tűnt el (6 nap után).
- A 2. pálcika szept 20-án szombat reggel tűnt el (9 és fél nap után).
- A 3. pálcika szept 21-án vasárnap délelőtt tűnt el (10 és fél nap után)A 3G hálózat ki volt kapcsolva , csak GSM-re állítva. Nem neteztem, nem emaileztem, nem játszottam. Csak kevés számú rövid hívás történt, kb napi 2-3 db.
Most még 2 pálcika maradt volna, de nem tesztelem tovább, mert Li-Ion-nál a merítés nem tesz jót az akksi élettartamának. Elkezdtem tölteni. Egyébként a pálcikák száma sem lineárisnak tűnik, a végén jobban esik, úgy tűnik, hisz a 3. pálcika már 1 nap alatt eltűnt, és ekkor nem is hívtam rajta.
Én teljesen elégedett vagyok vele, 10 nap fantasztikus a számomra!
-
batagy
őstag
válasz
Az S5611-est 4 napja töltöttem, és még mindig maxon áll a töltésjelző. Hozzá kell tenni, hogy csak keveset hívtam rajta. Netezés, email nem volt. GSM hálózatra van állítva. Meglátjuk még, eddig ez szuper.
A hangminőségével viszont annyi észrevételem van, a hívás indulásakor mindig csippan egyet a hangszórója.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Eddíg nincs bajom vele. De majd meglátjuk
-
batagy
őstag
válasz
quailstorm #3089 üzenetére
OK.
Az S5611-es külsőre mindenben ugyanolyan, mint az S5610-es igaz? Itt a TPU szilikon tokra gondolok, hogy az 5610-es illik az 5611-esre is, nem?
Amúgy korábban csak futólag olvastam a topikot és annyit láttam, hogy az S5610-est javasolod az S5611-gyel szemben, csak a konkrét okot nem figyeltem annyira. Most így utólag néztem, hogy az 5611-es nem Broadcom chipes és hogy az akksi nem bírja addig (specifikáció szerint). De nekem relatíve gyorsan kellett telefon , és az 5610-est nem is nagyon lehet kapni újonnan, ezért belevágtam az 5611-be. Most legalább tesztelve lesz, az akksi idő pl.
Majd megírom.
SZERK: az akksi töltöttséget nem írja ki számértékkel sehol? Csak a jobb felső ikon a mérvadó jelző?
-
noss
tag
válasz
quailstorm #2500 üzenetére
köszi az írásod (a többi kapcsolódót is),
igazán tanulságos kis áttekintő, hasznomra válik! -
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #3041 üzenetére
A beállítások menüben (talán ott) az intelligens kezdőképernyőt kapcsold ki, és a felfelé gombot nyomva tartva be és kikapcsol a lámpa. A 4 irányú gomb programozható, bármit rájuk tehetsz kedved szerint, DE! a felfelé gombra ne legyen programozva semmi, csak akkor lesz belőle lámpa-gomb.
Nekem
bal-fent menü
jobb-fent névjegyek
lefelé bluetooth-menü
jobbra alkalmazások
balra számológép
(felfelé lámpa)kamerát felesleges ide tenni, mert ott van az oldalán, azzal indul
pár hét után úgyis 3-ra redukálódik a használt funkciók száma, nekem névjegyek, lámpa, fényképező, a walkmant menüből indítom...a 3G-t kapcsold ki, semmi szükség rá, és ha netezni is óhajtasz vele, keress rá egy opera minit , valamint a memória menüben az alapértelmezett tárhelyet egyenként állítsd át memóriakártyára (rádió, fénykép, video, letöltések, stb, mindent)
címszavakban ennyi
-
snecizero
senior tag
válasz
quailstorm #3039 üzenetére
Nekem nem csinál semmit. A képernyőzárat fel kell hozzá oldani ?
A d pad a középen a joystickra gondolsz ügye ? Ha azt felfelé nyomom akkor a profilválasztó jön be. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #3030 üzenetére
Elején tartottam és már írni is akartam hogy miazhogy nincs közöttük az Ed, Edd és Eddy
Pedig amikor már ment a cow&chicken akkoriban már ez is volt.
Én ezt a menyétest nem szerettem -
Mika1227
őstag
válasz
quailstorm #3030 üzenetére
Nem sértesz meg egyáltalán ott volt a
jel! A Scooby Doo-t is szereti a kiscsaj!
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #3007 üzenetére
Nekem is tetszenek a Xiaomik, azt is nézegetem. Csak hát a sima Hongmi az MTK , az 1S már nem, az 4x1,6GHz ,és csak 2000mah akksi van benne, ezt tartom gáznak, nem a minőségét
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #3005 üzenetére
A 720p engem hidegen hagy, nem vagyok pixelvadász, nem 20 cm-ről nézem a telefont. 200ppi körül-felett már teljesen jó a kép.
A 4GB az már a nettó felhasználható lesz szerintem, a 8 Giga a teljes lehet. A Hongmi 1 S már 8 gigát említ, de tartok attól a kis akkutól.
Van a családban ugyebár Idol 2S, és a 720 p kijelző + snapi400 , a 2150 mah akkuval ... hát nem egy üzemidő-bajnok
Ezért nézegetem az 540x960 kijelzőt. A felbontás nekem elég, és ez ennyivel kisebb fogyasztást is jelent(elvileg)(még nem döntöttem el, keresgélés-fázisban vagyok) (csak ez hirtelen megtetszett)
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2992 üzenetére
Na és mit mondanál erre ?
[link]Minőségi fém(szerű) ház, 4 mag, 1GB RAM, elég nagy belső tárhely + microSD , 4,7" IPS, és 3000mAh akku. Összehasonlítottam a Hongmi-val , de a kis vörös erőgép belső tárhelyben és akkuban is jócskán alulmarad [link]
36 e + rossz esetben 10 e Ft-nyi áfa az mélyen egy (pl) LG L90 dual ára alatt van ...
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2992 üzenetére
Keressek valami shaomi-féleséget ?
MTK 2x1GHz tud 720p-t , akkor nem MTK az L7-II-ben mérnem tud ??
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2990 üzenetére
2 kártyás nagy kijelzőst keresek, minimum 1 GB RAM-mal
LG G Pro Lite Dual , 5,5" , 2x1GHz (ettől félek kicsit) , 1 GB RAM , 720p video , 65e Ft környéke , de 3100mAh Akku!
LG L90 Dual 4,7" , Snapi 400 , 1GB RAM , 1080p video , 65e Ft környéke
Samsung Galaxy Grand 2 Duos 5,25" , 1,5GB RAM, jó kamera, jó villanó, de basszus 75e Ft környéke
Mi a rákot lehet venni ami nem gagyi ?
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2986 üzenetére
A Samu Chat 335 most 3 éves, Telekomnál vettük , 2 év (legkisebb) előfizuval 15.600.- Ft volt , még most is 4-5 napig megy egy töltéssel, MEGÉRTE az árát, bár manapság már érdekesen nézünk az ilyesmikre.
Az LG KP502 4,5 éves, anya anno karácsonyra lepte meg vele saját magát, 2 év előfizuval 8.000.- Ft volt, amit felgyülemlett pontokkal egyenlítettünk ki, talán 720 Ft kp kellett hozzá, MEGÉRTE az árát. A maiak mellett persze labdába sem rúghat, nevetséges a tudása szegénykének, és az akkuja is döglődik már, mérsékelt használat mellett is minden nap lemerül. Anya évekig szerette, de lejárt az ideje, avagy eljárt fölötte. Ugyanakkor 720Ft-ért ma is megvennénk, mert miért ne ?
Az X8: most 2,5 éves , 2012 februári kiadás. Garis csere miatt jutott hozzánk, a 23 hónapos W705 hangszóróhibája és cserélhetetlensége miatt ajánlotta fel a T- , elfogadtam. Akkori ára előfizuban 20-25 között szóródott, feltöltősben 30 lett volna. (a W705-öt 2010 márciusában 20.800.- Ft-ért vettem) Így ingyen nagyon megérte, új volt, 2 év garival. A maiak mellett persze ez sem rúg labdába, de szeretjük. Kicsi, tip-top, zsebben hordható, facebookot meg lehet nézni rajta, stb, átlag felhasználásra jó, nekem leginkább a villanó-lámpa hiányzik belőle.
WT19i: az X8 hozzánk kerülése után a 2 év hűségidőm lejárt, 2012 májusában írtam alá érte újabb 2 évet (semmi extra, legkisebb csomag), 29600 Ft volt, ráadásul 10 egyenlő részletben, így észre sem vettem a vételárát, feltöltősben 35e Ft lett volna. MEGÉRTE , a mai napig imádjuk, minőségi kis cucc.
Alcatel Idol Mini OT-6012X : friss szerzemény , 29.900.- Ft volt feltöltős verzióban, amihez 6 hónapig havi 1 GB net jár, így BEST BUY. Anya kapta tőlem, de mivel a kis lapos vas erősebb mint a tőle kövérebb és drágább LG L7-II, így a középső csemetével az állandó nyafogás miatt elcserélték. Jelenlegi telefonjaink közül a legkézreillőbb, legjobban használható és legszebb darab. Ha jobb kamera menüje és villanója lenne (mert bizony mindkettő szar), azonnal vennék még +egyet magamnak.
LG L7-II : középső csemete gyűjtögette - rakta félre az ajándékba kapott forintjait, és 40.000. Ft-ig engedélyeztük neki telefon kiválasztását, így lett ez. 2x1 GHz, 768MB ram , jónak tűnő specifikáció, nagy akku, szép kijelző, szép szögletes forma, brutálisan jó kamera-menü, de amúgy meglepően gyenge, csak 480p videót tud. A 2 évvel idősebb 1-magos WT19i 720p-ben vesz fel folyamatos autófókusszal. A 2010-es fejlesztésű X8 1-magos 600 MHz, 480p videót vesz fel 30 fotóval. Hol itt a fejlődés ? Sok-sok játék nem megy el rajta, ami az Idol Minin igen, ezért lett csere. Netezni jó, de NEM ÉRI MEG az árát, viszont amire Anya használja (telefon + facebook) arra kitűnő, még ha drága is, így Ő örökölte ...
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2986 üzenetére
A Chat csak viccből van köztük, hogy anno ilyennel is nyomtuk SŐT! Az 1,3 MP-es Nokiától is el voltunk halva, és előtte VGA kamerát csatoltunk bizonyos készülékek alá!
Fejlődünk kérem, ez van
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2982 üzenetére
Na és te hogyan értékelnéd ezt a hetesfogatot ?
-
Mika1227
őstag
válasz
quailstorm #2956 üzenetére
Sajnos!
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2979 üzenetére
nézz rá
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2977 üzenetére
a személyes adatoknál lévő szőrtelen eb-re jó lesz ?
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2974 üzenetére
Elküldöm neked emailben, nem gond. 76,2MB a rar fájl. 40/3Mbites netem van , azaz cirka 10 perc alatt feltölthető
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2974 üzenetére
Valamit ki kell találni, mert véges a képek mennyiségi (MB) feltölthetősége. A második széria feltöltése után törölnöm kellett az első képeket, hogy feltölthessem a harmadik szériát, így most én sem látom itt a fórumban...
b.sszameg, dolgozhattam vele
tettem egy próbát, töröltem mindet, és a fórumból is eltűntek juppiiiiiiii
most mennem kell,
később újra eljátszunk vele -
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2972 üzenetére
Sokat hezitáltam hogy hogy legyen, végül azért csinálom mégis így, mert itt egymás mellett, itt a fórumban látjuk a képeket, és az átlagember így is észreveszi azokat a dolgokat amiket kell, ettől nagyobb méretben úgysem feltétlenül nézegetünk fotókat
Van még 2 sorozatnyi esti fotó (megdöbbentően minőségtelenek) , és 2 sorozatnyi makró (érdekes)
most el kell mennem, azok később lesznek feltöltve
-
cs.zs.
veterán
válasz
quailstorm #2956 üzenetére
Mi szüksége volt erre a Samsungnak ?
Érthetetlen -
dik
őstag
válasz
quailstorm #2953 üzenetére
Köszönöm a választ! Hát igen ez eléggé szomorú de jol van ez így mindenben nem lehet ez sem tökéletes.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2943 üzenetére
Milyen cikk lesz?
-
válasz
quailstorm #2943 üzenetére
Okés ,már várom.
-
válasz
quailstorm #2939 üzenetére
Múltkor beszélgettünk az S5230 as op rendszeréröl és cs kollégával, és minap kezem kőzé került a doboza és valóban az első touchwiz van rajta,paprja 1.0.1 van a dobozán pedig 1.0-a
dik
Használd egészséggel.
Mika1227
űködik a kütyüd? vagy vissza kellett vinned?
cs.zs.
Megkérdezhetem hogy állsz a teszt képekkel?
gyuri2008
Primo család -
Mika1227
őstag
válasz
quailstorm #2939 üzenetére
Kipróbálom hátha ennyi csak! Ha nem vissza a boltba!
-
Mika1227
őstag
válasz
quailstorm #2937 üzenetére
Kipróbálom a peckelést hátha. És ha nem?
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #2919 üzenetére
Nem olvastam a tesztet meg őszintén nem is néztem utána, akkor ezek szerint jól emlékeztem?(ritka dolog amilyen szétszórt vagyok mostanában
)
Valamiért az van bennem teljesen hogy ezek a mostani samsungos buták 1000-ret tudnak, plusz a nokiák is, de utána nézek mostmár. -
kezdonokia
csendes tag
válasz
quailstorm #2915 üzenetére
Egyébként neveknél és zeneszám címeknél mennyi a max.karakter bevitel?
-
Blackmirror
őstag
válasz
Miért gondoltam hogy 1000?
mondjuk azért sem válaszoltam mert ebben nem voltam biztos
-
kezdonokia
csendes tag
válasz
Kösz.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2861 üzenetére
+1 [link]
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2844 üzenetére
Aha szóval a sim kártyán nincs bináris kód, de azért tárhely. Te tényleg nem vagy valami okos....
Na én részemről zártam. -
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #2842 üzenetére
Nekem sosem volt gondom a KIES-szel. Primot is és Wave I és Wave II mobilokat is azzal frissítettem hibamentesen.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2842 üzenetére
Őőőőő tényleg?? Azt hittem van benne
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2835 üzenetére
A kártyacsere több esetben megoldja a merülő akku problémát. Akkor ezt mivel magyarázod? Még 1-2 éves kártyáknál is beválik. Mással nem tudom mint a rajta futó alkalmazások.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2824 üzenetére
Nos.
1. a stílusból azért visszavehetnél nem a kutyád szájából rángattál ki.
2. a SIM-en vannak alkalmazások (még ha csak hivatkozás is),
3. nem az alkalmazás tárolási helye volt a lényeg, hanem a felhasználása.
4. a háromszögeléses módszert írtam az előbb én is, nyilván jobban eszi az akkut a forgalom miatt mint a készenlét.(#2833) cs.zs.: tisztelet a kivételnek
-
dik
őstag
válasz
quailstorm #2828 üzenetére
Hogyne működne!
Bár ezt a kiest ha telepítem majd rádugom a telót a gépre nem történik semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest