- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2943 üzenetére
Milyen cikk lesz?
-
meroly
veterán
válasz
kezdonokia #2913 üzenetére
A SIM-re azt hiszem évezredek óta 20 SMS fér, a többit megválaszolják a tulajok.
-
meroly
veterán
válasz
Luck Dragon #2899 üzenetére
De aranyos
Nemmellesleg még mindig rohadt irigy vagyok hogy ilyen jó képeket csinál az S5610. -
meroly
veterán
válasz
zsof Nokia #2895 üzenetére
miniSIM (hagyományos)
(#2894) cs.zs.: ez a kisütéses játék csak minimális a li-ion akkuknál. 99-100% között fog ingadozni.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2861 üzenetére
+1 [link]
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2844 üzenetére
Aha szóval a sim kártyán nincs bináris kód, de azért tárhely. Te tényleg nem vagy valami okos....
Na én részemről zártam. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2842 üzenetére
Őőőőő tényleg?? Azt hittem van benne
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2835 üzenetére
A kártyacsere több esetben megoldja a merülő akku problémát. Akkor ezt mivel magyarázod? Még 1-2 éves kártyáknál is beválik. Mással nem tudom mint a rajta futó alkalmazások.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2824 üzenetére
Nos.
1. a stílusból azért visszavehetnél nem a kutyád szájából rángattál ki.
2. a SIM-en vannak alkalmazások (még ha csak hivatkozás is),
3. nem az alkalmazás tárolási helye volt a lényeg, hanem a felhasználása.
4. a háromszögeléses módszert írtam az előbb én is, nyilván jobban eszi az akkut a forgalom miatt mint a készenlét.(#2833) cs.zs.: tisztelet a kivételnek
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2822 üzenetére
Ez világos, de 1998 nem most volt, talán 5V-os SIM-ek már nincsenek forgalomban. Nekem az a fura hogy az 1-2 éves SIM-ek közt is van eltérés, azt hittem arról tudsz valamit.
Gyanítom egyébként hogy a SIM-en lévő alkalmazások is ehetik az akkut rendesen, bár a 64kB-ra nem tudom mi fér rá, de pl a bankautomata alkalmazás konkrétan a cellainfók alapján megmondja hol van a közelben automata. Na ahhoz pl kell forgalom a GSM hálózaton rendesen, mire megtalál. És ezzel magyarázható lenne az is, hogy egy konkrét sim az évek során miért meríti jobban a telefont mint az elején. Hát mert a kedves szolgáltató telepít rá mindenfélét.
Én most töröltem mindent róla, kíváncsi leszek. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2818 üzenetére
Remélem tudjátok hogy a miniSIM-ek fogyasztása és feszültségigénye is eltér az évek során.
Azért én meghallgatnám a szakmai tájékoztatásod.
-
meroly
veterán
Kollegámnak egyik napról a másikra elkezdett az akku a korábbi egy hét helyett 2 nap alatt lemerülni. Felhasználói szokásai nem változtak, BT, 3G kikapcsolva ugyanúgy. SIM kártyára gyanakszom, bár még csak 3 éves neki és ha azzal lenne gond, akkor már az elején előjött volna. Ötlet?
-
meroly
veterán
Nálatok is olyan érzékeny a kikapcsoló gomb, hogy elég 1 másodpercig lenyomva tartani és ki is kapcsol?
Kollegám ezzel szív, kicsit erőteljesebben utasítja el a hívást és máris kikapcsolta. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2483 üzenetére
Te nagyon jókat szoktál, nagyon mély szakmaisággal hozzászólni, csak az a baj az emberek 80%-a nem érti meg, köztük én sem, pedig valamelyest jártasnak érzem magam a témában.
Törekedj arra, hogy kicsit színezd a mondatokat és kevesebb szakszót használj főleg ha azt lehet helyettesíteni. Azért néha jó olvasni egy-egy mondatodban egy-egy magyar szót a sok idegen kifejezés mellett
Tudod azt is tanulni kell, hogy a benned lévő tudást hogy add át úgy, hogy ne lexikális felolvasásnak tűnjön.
Ez csak mint jó tanács -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #2408 üzenetére
Hm... a 2 terás az szép.
Nekem van egy partícióm oszt' cső. Céges.... -
meroly
veterán
válasz
Viktor0610 #2400 üzenetére
Nameg a csodálatos színe
-
meroly
veterán
válasz
Luck Dragon #2267 üzenetére
Na, nálatok is ez a céges teló?
Hasonlóak a felhasználási szokásaink, nekem is 2-3 óra munkahelyi beszélgetés van legalább, nálunk a vezetékes készülékeket le is szerelték, úgyhogy 2-3 napot menne nekem is. -
meroly
veterán
Majd ha ráértek tudnátok sötétben, beltéri és kültéri fotót is mutatni? Kíváncsi vagyok mennyire erős a vaku.
-
meroly
veterán
válasz
Dhampir #2211 üzenetére
Már 9. napja használom az első feltöltés óta a telefont és még 3 vonás látható az akkumulátor-jelzőn. Ebben napi 3/4-1 órás kihangosított telefonálás, fotózás, rövid ideig tartó zseblámpázás foglaltatik benne, a hálózati mód szimplán GSM-re van állítva.
Nekem a 3720-al ugyanez 2 nap
De az nokia legalábbViccet félre téve, remélem kollegámnak is ugyanilyen lesz, ő még kevesebbet telefonál és azon kívül nulla a használat. Nokia 112-t váltott le, abban ugye 1400-as akku van és nulla kijelző, 2 hetet elment neki, erre is annyit tippelek.
-
meroly
veterán
válasz
Luck Dragon #2185 üzenetére
Szerintem az S5611 lényege és az egyetlen változtatás a burkolat színe, semmi más. Ha fehéret akarsz, akkor azt kell venned, ha találsz valahol.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #2176 üzenetére
Akkor meg nincs lámpa
szerk: így van
-
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #2174 üzenetére
A fenti levezetés miatt így igazából kiküszöbölhető és megszokható a "hiányosság". Csak én szeretem a háttérképet, az intelligens kijelző miatt az meg értelmét veszti, takarják az ikonok meg a naptár, de végülis nem egetverő a probléma így.
-
meroly
veterán
válasz
Dhampir #2171 üzenetére
Ha az intelligens képernyő be van kapcsolva, akkor lehet parancssort betenni, órát, naptárat stb. De akkor nem aktívak a navigációs gyorsgombok sajna. Persze könnyen orvosolható, mert a kamerának van külön gombja (felfelé), a naptár elérhető a főképernyőről (jobbra), új sms-re lehet kitenni ikont (balra) és a névjegyzék a jobb gombbal elérhető (lefelé). A fel-le-jobbra-balra egy hagyományos nokiához viszonyítva értendő.
-
meroly
veterán
Na kollegám már megkapta a céges S5610-et.
Természetesen egyből átnyújtotta tesztelésre, úgyhogy egy rövid összefoglaló az első benyomásokról.Nincs headset, ez elég nagy szívfájdalom lesz mindenkinek, mert sokat telefonálunk és úgy jóval kényelmesebb. Persze pár ezer Ft egy 3,5-es, de azért mégis, na.
Nincs memóriakártya sem az alapcsomagban, de ez is orvosolható, sőt lesz aki biztos nem fog vele foglalkozni, mondván pár kép a telefonban is elfér.
A méreteivel nincs gond, nem lepény, nem nagy, nem kicsi, pont jó. Hátlap szép fémes beütésű (gondolom alumínium), de ugye ez nyári izzadt tenyérhez csúszik (régi dilemmám ez, aki ismer, az tudja miről beszélek). Az oldalsó pereme is a csúszósabb műanyag, így fogni kell "rendesen". Jó gumírozott 3720-hoz vagyok szokva, amit még eldobni se lehetne, ha akarná az ember, szinte odaragad a tenyérhez. Előlap rendben, gombok mérete rendben. Viszont használatra eléggé ropogós, kattogós, mintha beteg lenne, de ezt már írtátok sokszor.
Menü eszméletlen gyors. Nem tudom a nokiának az S40-e eléggé kiforrott darab, de az utóbbi időben az csak lassult. BT párosítás pillanatok alatt megvan, nem kell várni míg rákeres a közeli készülékekre. SIM nélkül nyomkodtam, így hálózatos dolgokról nem tudok nyilatkozni. A menü felépítése is szokható egyébként, kár hogy nem lehet listás nézetet állítani és kár hogy csak az intelligens kezdőképernyőn működik a lámpa, de legalább működik. Ilyenkor viszont hiába kapcsolsz ki mindent a képernyőről, a gyorsgombok akkor sem mennek. Aki nokiához (kezdőképernyő nélküli üzemmódban) van szokva, annak furcsa lesz majd hogy a le-fel-jobbra-balra gombok nem mennek, de cserébe van lámpa. Szokható végülis.
Gyönyörű képeket csinál és villámgyorsan elmenti. 1,1MB lett egy sima irodai fotó és tényleg tud helyettesíteni egy kompakt digitális fényképezőgépet.
Kijelzővel semmi gond nincs, nem tudom miről beszéltetek, a betekintési szöge elég kicsi, de erős napfényben is olvasható, igaz akkor fekete-fehérre "vált".Egyelőre ennyi. Nálam még nagy a dilemma mert az Ace 3 nem engedélyezett, Asha 311-et tudok még kérni, de ezek mind csak játékra lennének. Az S5610 viszont mindennapos használatra is és nehéz megválni a 3720-tól, pedig minden tekintetben pótolná, sőt felülmúlná.
-
meroly
veterán
válasz
Dhampir #2166 üzenetére
5 perc után mindenképpen kapcsolni fognak valakit. Jobb foglalkoztani csúcsidőben pár emberrel többet,mint a bírságot kipengetni: [link]
Múltkor teszteltem, 4 perc valamennyinél felvette valaki és közvetlenül kapcsolt hozzáértőt, akire amúgy még 1 percet vártam, de az első emberi hang 5 percen belül volt.
-
meroly
veterán
Akármilyen okos is lesz azt úgysem fogom főtelefonnak használni. Van adat sim-em, céges levelezés be lesz állítva, onnantól meg játékok. Tablet úgysincs, vagyis gyereknek van, de az nem az enyém.
-
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #2134 üzenetére
Ja tudom hogy őszintén megírjátok és így a helyes
-
meroly
veterán
Az nem is olyan vészes, mert a nokiák köztudottan alapból lassúak, így nekem is beletelik 1-2 másodpercbe mire elmenti, és akkor még csak nyers formában, a jpeg konvertálás a háttérben megy.
Szerintem nem lesz gond, ismerősöm Samsung C3750-ét nyomkodtam épp, meglepően gyors a menü (ahogy néztem ugyanaz van benne mint az S5610-be), a kamerát is gyorsan betölti és menteni is viszonylag gyorsan ment, jó ez csak 3,2 megapixel.
A menü teljesen nokiássá alakítható, navigációs gombok beállíthatóak. Egy dolgot nem találtam meg, hogy a rácsos menüt lehet-e listássá tenni. Nálatok? -
meroly
veterán
Nah fiúk lányok!
Áprilisban cserélik a céges Nokia C2-met (amit más használt a családban) egy S5610-re
Ezt megtartom, legalább tudok én is okoskodni nektek majdEgyelőre a 3720 marad a fő telefon, de lehet úgy beleszeretek a samsungba, hogy a végén elpártolok majd a nokiától.
Kíváncsian várom. -
meroly
veterán
Na jó ha lemegy az ára 10k alá használtan, akkor vesszek egyet
-
meroly
veterán
A jó isten áldjon meg benneteket, ne dícsérjétek már annyira, mert a végén még nem bírok magammal és veszek egyet....
Hogy ezt miért nem a nokia gyártja, nem is értem -
meroly
veterán
válasz
lezlike1 #1688 üzenetére
Csak java alkalmazások mennek rá, widged stb nem.
(#1687) cs.zs.: azért a hosszú üzemidőre kíváncsi leszek, mert a samsungban nagyon el van találva valami, a nokia egy ideje nem képes rá, akármekkora akkut is tesz a telefonba.
(#1690) Dhampir: nem tudok róla, qwerty-re ott vannak az asha-k (egy darabig...)
-
meroly
veterán
válasz
Blackmirror #1682 üzenetére
Áh az csak véletlen lett olyan
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Na mondjuk elfelejtettem mondani hogy egy dolog nem tetszett benne mikor múltkor nyomkodtam MM-ben, de ez nem a telefon hibája. Az AF miatt nem lehet vele olyan jó telefonos képeket lőni, olyan hirtelent, mert meg kell várni míg fókuszál. Ez számomra egy telefonban hátrány, mert van jó fényképezőm, általában azzal fényképezek, ez csak azért kell hogy egy jó pillanatot hirtelen elkapjak.
-
meroly
veterán
válasz
betonfelhő #1480 üzenetére
Azért az egész jó, kösz
-
meroly
veterán
Van aki intenzíven netezik a telón? Nála mennyit bír az akku?
-
meroly
veterán
válasz
zsof Nokia #1395 üzenetére
Kábel az mind a kettőben microUSB, így jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest