- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Már mindegy szervízben vannak...
-
dik
őstag
Megvan kitől vettem és kiderült telenoros. Ríni tudnék ezt is elfelejtettem. Akkor most azt pláne van baj... Ki kell lövetnem csak tudnám hol... Ha van aki tud segíteni az priviben óvatosan jelezhet...
-
dik
őstag
Emberek! Pánikhelyzet van nem kicsi. A lényeg pofára ejtettem a drágámat. Eddig már milliószor persze semmi baj nem lett most a hangszórójával lett valami mert nagyon halk a vonal alig értem mit beszélnek és recseg is. Tehát ha van ilyen kis hangszórója valakinek elfekvőben kérem jelezze.
Elővettem a donort na mondom akkor átpakol ebbe és örül. Csak ez kér valami hálózati zár kódot vagy mi a t.kömet. Az mi? Vagy oda mit kellene bepötyögnöm? Vagy lehet ez nem is T.
Olyan rég vettem már elfelejtettem kitől vettem és hogy függő vagy sem azt sem tudom már. Luck Dragon véletlen te se emlékszel valamire kitől lehetet?
Tehát ha hálózati zárat kér akkor nem független lehet?
Szóval van baj nem kevés ha valaki valamiben tud segíteni kérem jelezze.
Köszönöm. Jelen állás szerint nincs telefonom. Még jó hogy ezt akartam elkerülni azért van 2 is, de ezt megettem nyilván. A donor mert nem akarom szétbontani "még"... -
dik
őstag
Teljes pánikhelyzet kezd kialakulni. A gombjait egyre jobban izomból kell nyomkorászni szegénynek vegye a lapot. Ez mitől lehet? Természetesen makulátlanul működik még mindene csak ez a kis probléma kezd elharapózni. Javítani lehet ezen valamit esetleg?
A tartalékot még nem akarom befogni... -
dik
őstag
Net profilt azóta sem kaptam így le is mondok róla. Az ügyfélszolgálat azt sem tudta eszik vagy isszák azt a telót...
De nézzem a jó oldalát az aksi jól bírja 2 hét sima ügy. Ha van használva rendesen akkor pár nappal kevesebb, tökéletes... -
dik
őstag
Mai napra 2 egység van még az aksiból szóval közel lesz a 2 héthez persze gsm-n. A 3g nem megy valamiért már. Szóval elmondható maximálisan megfelel nekem. 1 hét ha megvan én már örülök így ez is pipa. És volt használva is. Beírtam az megadott adatokat, de valami nem lett jó.
A telekomos net profilt kérném valaki akinek működik küldje már el, de esély erre itt amint érzem zéró lesz... -
dik
őstag
A Samsungnál!
Friss ropogós most vették le előttem a gyárban a szalagról egyebek. Ja persze nem. Az nem érdekes persze ne vegyen ilyen helyeken senki mert nem frankó. Mint ahogy volt javaslatokban ja és mindennel körbe magyarázzuk a dolgot egy olyan kb. mindent mondunk csak a kérdésre ne legyen válasz és szaporodjon a rang...
Na mindegy hanyatlik a nép ez van...
Emagról rendeltem( Energydirect Marketplace ) -
dik
őstag
Megrendeltem az aksit hétvégén. Ma átvettem és töltöm. Eredeti samsung... Teszt indul. És nem 7+ ezer volt még postával sem...
Az hogy mikori nem tudhatom, de ha felét tudja mint az eredeti már akkor is örülök...
A többi meg majd elválik...
Annyival másabb igaz mint a régiek ezen van egy kékkel rá nyomot MBC felirat nem tudom mit jelent... -
dik
őstag
Az hogy lehet, hogy csak 2G működik már a telefon? Mostanában nem akarja a gyorsabbat... 30 a szám. Nincs szerencsém mert a másik az 20 függő(donor) így még ki sem tudom próbálni azon működik-e még...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4246 üzenetére
Ez csak természetes. Én is sok segítséget kaptam már itt így ez nem is kérdés(mint épp aksi ügyben)...
"Bemutatkozás ♣Káosszal teremtek rendet♣" Ez azért rafinált.Ez azért sokmindenre választ ad.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4244 üzenetére
Akkor ezek szerint csak Samsungnál lehet venni gyári aksit. Fene se gondolta volna. Akkor ezek az üzletek mind átvágják az embert ahol eredetinek tüntetik fel. Bár igaz manapság gyors lekoppintanak akár mit. Oké ezzel is gazdagabb lett.
Áldozok még rá időt és teszek egy kört azért hátha... -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4242 üzenetére
Sajnos után gyárikról leszoktam mert botrány ami van. Lehet létezik közte jó de nem akarok tesztelni mert akkor már ott leszek veszek egy újat a Sansungtól. Mivel a gyárira a Samsungnál nem most írták már 7500 így gondolom most már több. Amiket a neten látok boltokban szintén gyárinak írják 3-4 ezer körül java részben persze van drágábban is. Szóval a lényeg nem ismerem ezek a boltokat így nem tudom melyiknek lehet hinni és melyik nem mennyire tényleg eredetit hirdet. Reméltem valaki rendelt már és tud jó helyet javasolni. De minden jött csak a lényeg nem. Elég lett volna röviden tömören, hogy "itt..." vagy kb. nem tudjuk nem vettünk még hozzá. Bár inkább jobb igaz az is ha semmi nem jön válasz mert akkor látja az ember leáldozott az helló.
A lényeg a telefont amennyiért vettem anno annál többet nem fogok aksira költeni. Akkor elszórakozok ezzel még és mehet. Van egy másik is itt donorba, most annak az aksija van már benne azért kissé acélosabb volt.
Majd látom mi lesz még ha sikerül szerzek bele gyárit elfogadható áron ha nem meg ennyi volt... -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4239 üzenetére
Ajjaj látom teljesen fogalmad sincs mit kértem. Na mindegy felejtős az egészet...
-
dik
őstag
De a lényeg amint látom ez a téma vakvágány lesz....
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4234 üzenetére
Aksid jó nincs akkor eladód?
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4228 üzenetére
Amint láttam az árakat több az mint 1500 Ft...
-
dik
őstag
Valaki nem tud esetleg egy olyan üzletet ahonnan tudnék rendelni eredeti akkumulátort ehhez a csodához? Kezd kissé erőtlen lenni.
3 nap körül valahol vége lesz ha sokat beszélek meg hujjuj ennek töredéke...
Ja és persze nem arany áron kellene. Mert legutóbbi valami samsungnál érdeklődtem és ott 7500 Ft küldtek volna + posta. Annyit nem adok érte az tuti...
-
dik
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
dik
őstag
Egy kis kérdés. Samsung telefonokon hogy lehet gyors megnézni milyen függő? Sim cserén kívül...
-
dik
őstag
Nem sokat beszélek, de már így is csak 4 nap körül bír ki 1 töltéssel....
-
dik
őstag
[link]
Valami ilyesmi kellene csak aminek megvan a két végén is védi. A mostani is ilyen, de nem találok ilyet már. Ha valaki véletlenül rátalálna majd az jelezhetné.... -
dik
őstag
Elnézést már kissé béna vagyok ebben a keresés témában nyilván. Kellene nekem ez a fekete tok ami körbe öleli a telót. Nem tudom a pontos nevét, de most ami van pár év után elkezdett szét töredezni kellene egy másik helyette! Esetleg valaki tudna linket?
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4182 üzenetére
Ezeknél a épp nincs aksi.
Ha megrendelik 2 hét mire megjön.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4178 üzenetére
Az azt igen baráti egy banda 5000Ft az aksi, de nincs náluk készleten 2hét még lesz HA megrendelik. És 2000Ft a GLS futár. Az egész telefon olcsobban vettem.
Szóval kicsit ledöbentem mennyire nem szégyelősek. Gondolom csak azért ennyi mert márkaszervíz!
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4178 üzenetére
Jaaaa úgy más.
-
dik
őstag
Oké jóóó.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4173 üzenetére
Kösz még jó hogy csak 300+ km van... azt hitten neten is van normális bolt az csók a családnak mindegy hadjuk is...
-
dik
őstag
Mivel nem lett jobb választási lehetőség így ismét elővettem a jó kis s5610 és bevetésre kész...
Aksija viszont meglepően nem olyan acélos mint annó. Esetleg tud valaki valami jó üzletett ahol lehet ehhez kapni valami reatort?Lehetőleg olyan kellene ahol nem vágnak át és eredetit adnak. Az persze nagy előny lenne ha létezne valami komolyabb kapacitású mint a gyári...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4170 üzenetére
Azt tuti lenne vennék is egyből vagy 3-4db...
Bár a legnagyobb hibájának ezt a billentyűzár dolgot tartom az szörnyű. Nem egyszer kioldott már ha megnyomódott. Kár nem lehet megváltoztatni mint a nokiának például. A többi része tökéletes.
-
dik
őstag
A francot érkekli a kijelző...
Nekem ezzel sincs semmi bajom...
-
dik
őstag
Minél hamarabb kellene már egy jó sikerült utód...
-
dik
őstag
Na 1 év után jelzem mind a 2 példány azon mód van mint amikor legutóbb ide írtam ez a 6303i agyon üthetetlen...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4091 üzenetére
Azok között köztudott rengeteg rossz volt... De ami jó volt az viszont nagyon. Én is szemezgettem vele majd inkább lemondtam róla. Több rosszat olvastam róla mint jót.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4089 üzenetére
Én nyugodt vagyok még pár évre valóm van...
-
dik
őstag
Ne is mondjátok féltve örzöm mind a 2 példányomat! Valóban nincs semmi és nyilván már nem is lesz méltó utód... Nagy kár...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4067 üzenetére
Atya világ. Totális hanyatlás...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4065 üzenetére
Akár mikor be lehet szerezni még most is erről volt itt szó nem régen ha jól emlékszem akár még újan is. Jóval olcsobb ez mint egy használható okoska vagy mi, sokkal strapabírobb, fotó minőségben rengeteg okost aláz, akár zsebre is lehet tenni és még lehet sorolni. A tudás még ennek is bőven sok. Valahogy azokon a net is olyan kicsiben hát nem tudom bogarászni ott ide oda nagyítani meg egyebek áááá.... Szóval térj meg ismét a nyájba...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4063 üzenetére
Eléggé szomorú így cserbenhagyni bennünket.
Szerintem szerezél gyors egy ilyen jó telót ismét.
Na igen primo 3 na még abból nem lesz semmi ha lesz is biztosan olyan mocsok lesz hajjaj. Kicsit kellene csak rátenni tudásban az 5610-re és lenne egy atom teló, de mindenki meg van lőve már az okoskákkal(égtek az újjaim leírni is ezt a szót annyira utálom őket)...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4061 üzenetére
Akár tavaly vagy azelőtt is megvettem volna...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4059 üzenetére
Mert még ha nekem szolsz eladó akkor még csak valahogy elvselhető a tény, de így...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4054 üzenetére
Na szép és még én lettem megszolva lecseréltem!
Mind a 2 példányom megvan még és meg is lesz egy jó darabig ha minden jól megy...
Na jó persze emelett még a 3 nokia is megvan...
-
dik
őstag
Ne legyünk telhetetlenek. Régiekben sem volt sok jobb...
Amúgy van rá megoldás el kell adni és venni egy komolyabb telefont.
Vagy egy kamerát...
Na jó a billentyűzárt aki kitalálta erre a megoldásra azért az elmehet a f...Sajnos nem lehet ártani neki semmit áttenni másik kombinációra...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4027 üzenetére
Ja igen rosszul írtam szürke!
A lényeg a lényeg megvan...
Ja és kb. addig fog menni ameddig valami meg nem döglik benne mint a másikban 3 év után amivel kinlódtam sokat mire megjavították... -
dik
őstag
Na akkor van mégegy telóm. Egy fekete s 5610. Igaz Blackmirror...
Szerintem 20 évig most nem veszek telefont annyi lett...
Max aksikat...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4018 üzenetére
Vannak erre megfelelő helyek és emberek akik kenik vágják így nem kell nekünk kinlódni vele...
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4016 üzenetére
Az valóban nem valami jó, de függetlenítik azt jó! Na de majd ha aktuális lesz majd folytatjuk ezt a vásárlást!
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4014 üzenetére
Első szeretnék lenni aki kap árajánlatot! Ha 1 Ft lesz és ki mennyit ad érte az komolytalan akkor természetesen nem kérek árajánlatot. Olyan nem érdekel! Előre is köszönöm!
-
dik
őstag
válasz
Blackmirror #4012 üzenetére
Mennyi az annyi?
-
dik
őstag
Nem tudom miféle rezgőt tett bele a kölök, de ez valami vadisznó. Nagyon keni neki ehhez méltóan hangja is van neki.
Csak nehogy ez legyen a veszte kirázza a belét...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4005 üzenetére
Wááááhhháhháááá azt hiszel amit akarsz elhiheteted nyugodtan fogok ám aludni este...
Na jó tudom ezt nem lehetett kihagyni...
Nagyon helyes megmondták ki kell használni az élet adta lehetőségeket a beszólásra...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #4003 üzenetére
Dehohogy cseréltem le. Pár nap még nem a világ...
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon #3999 üzenetére
Nem szabad elkiabálni semmit sem nagyon mert még a végén elbízza magát...
De amúgy rohadtul megtetszett ez a 6303 így most az marad játékban...
-
dik
őstag
Az valóban jó lenne ha lenne utódja...
Na de a lényeg megcsinálták a jó kis s 5610-et. Úgy néz ki visszatért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest