- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Üdv!
Nos, akkor beszámoló az 5611-es firmware frissítésről.
1) SMS backup
Az SMS-eket csak a MobilEdit-tel tudtam kiexportálni. Adminként kell futtatni, akkor nem dob jogosultsági hibaüzenetet az exportáláskor. A MobilEdit licenszt meg kellett vásárolnom (4 eFt). Kezdett betelni, azért is kellett mentenem.
A Samsung Kies ezen a telón valamiért nem támogatja az SMS-ek mentését.2) Névjegyek mentése
Samsung Kies-sel, ezzel probléma nincs.3) Fényképeket a fájlrendszerből ki lehet menteni.
4) Firmware frissítés Samsung Kies-sel. Nem volt semmi gond, 3 perc alatt végzett.
Eredeti verzió: S5611XXNB3/S5611OXDNB3 (XEH)
Új verzió: S5611XXOK4/S5611OXDOK1 (XEH)A frissítés MINDENT töröl! Névjegyeket, üzeneteket, beállításokat, mindent!
Még a telefon nyelvét is először vissza kellett állítani, aztán csengőhangot vissza stb.5) Névjegyek visszaállítása
Samsung Kies-sel. Probléma mentes.Az üzeneteket nem állítottam vissza, nincs annyi hely a telón.
Szóval a frissítés nem problémás, csak figyelni kell, hogy előtte minden le legyen mentve.
-
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
"...mert Li-Ion-nál a merítés nem tesz jót az akksi élettartamának..."
Szia,
ne higyj el mindent, ez pl hülyeség. Li- akkuk legnagyobb előnye hogy semmilyen memória-effektus nincs. Akkor töltöd amikor akarod. 3 pálcikánál már érdemes töltőre tenni, mert az utolsó 2 már csak dísz, olyankor kb 10-12 perc telefonálást bír, és már ki is kapcsol.Üdv
Cs Zs -
Nekem volt szerencsém használni mindegyiket (céges) telefonként, A Primot azért szeretem mert hihetetlen nyúzást kibírnak már mint felületileg, és az üzem idő is igen példás, ámbár a belső tartalmával akadtak mindig gondjaim, mindig elromlott valami bennük. Az 515-el egy gondom van az pedig az előbb említett hosszú űzemidőt nem ismeri, mert 1,5-2 nap alatt lemerítem, de egy átlagos használat mellett, 4 napot azért az is elketyeg. És nincs is szerintem olyan szép mint egy Primo, de ez szubjektív dolog. mindenkinek más a szép. Minap a sárga csillagos szórólapban leltem rá az s5610-re azért gondoltam arra talán még ott még tudom vásárolni, de addig nem tudom meg amíg személyesen be nem teszem a lábamat.
-
-
-
batagy
őstag
Közben megoldottam!
Bluetooth-on nem sikerült a Kies-t csatlakoztatnom. Azonban Sony Xperia U telefon USB kábele van itthon (EC450 típus), vettem a bátorságot és azzal dugtam össze a Win8-on a Samsung S5611-et, probléma nélkül csatlakozott! A Kies-sel azonnal be tudtam importálni a VCF névjegyeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest