- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #4145 üzenetére
Szintén.
-
Dhampir
félisten
Eddig még sosem használtam mobilinternetet hagyományos telefonokon, de most kipróbáltam volna, főleg a levelezés elérése miatt jött volna jól.
Másik mobilon, egy Symbianos E61-en sem működik az Internet, sem a levelezés. A Telenornál azt javasolták, hogy inkább váltsak okostelefonra, de nem véletlenül használunk ilyen klasszikus telefonokat.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #4138 üzenetére
A Telenor ügyfélszolgálatnál sem boldogultak vele.
Talán a régi szoftver teszi, ezek után azt hiszem, hogy annyiban hagyom a probléma megoldását.
Esetleg Java alapú böngészővel lehetne még próbálkozni, de a telefonon lévő gyári E-mail kliens jobb lett volna.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #4136 üzenetére
SMS-ben lekértem és telepítettem a beállításokat, de még mindig nem jó. Ha végképp nem fog menni, akkor felkeresem majd az ügyfélszolgálatot.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #4134 üzenetére
Köszönöm szépen, utánanézek!
("Okostelefon" alatt nem kellett beállítani, ott ment minden automatikusan.)
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
S5610 kérdésem lenne.
Milyen Internet-beállítás hiányzik, illetve mi lehet a hiányosság?
Például egy beírt webhely nem jön be, és az alábbi üzenetet kapom:
A TárgyCN nem felel meg a tartománynévnekPróbáltam a beépített Levelezést is, elindítottam, de az üzenet a következő:
Nem található a kiállító tanúsítványa
Sikertelen kérésAz E-mail beállításánál:
Nem érhető el a szerverA Google-kereső bejön, keresni is lehet rajta, de az onnan kiválasztott webhely nem nyitható meg, a már jól ismert üzenetablak bukkan fel:
A TárgyCN nem felel meg a tartománynévnek -
Dhampir
félisten
válasz
Gyöször #4086 üzenetére
Bizony még mindennap működik az enyém is és alapvetően hibátlanul teszi a dolgát. Viszont ha kihangosítom és a hangerőt négy pálcikára vagy annál többre emelem, akkor a vonal túlsó végén visszhangra panaszkodnak. Hármas fokozaton ez nem jelentkezik a kihangosított beszélgetés közben. Sajnos nincsen benne mikrofon zajszűrés tudomásom szerint.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #4014 üzenetére
Általában nem érdemes eladni, mert nem fizetik meg, de ha lesz egy "becserélős" akció valamelyik műszaki áruházban, akkor nagyobb kedvezmény esetén érdemes lehet kihasználni az ilyen régi, félrerakott mobilokat.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #4008 üzenetére
Szükségből a tartalékhoz nyúltam hozzá, és telefonálásra megfelel. Hordozni meg valóságos élmény a "tepsifonokhoz" képest.
-
-
Dhampir
félisten
Ez egyre izgalmasabb.
-
Dhampir
félisten
Hm, több darab S5610 van eladó hazánkban, az egyik közismert hirdetési oldalon.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3971 üzenetére
Lehet, hogy vásárlás miatt érdemes lesz megvárni a CES-t (de utána még ki tudja, hány hónap az új mobilok megjelenése), ámde eladás szempontjából vélhetően minél hamarabb történik meg, annál jobb, mert Lumiákkal most már nagyon ki van tömve a használt piac, és később talán csak fillérekért fogják elvinni. :-/
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3969 üzenetére
Egy rossz szót sem írtam.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3942 üzenetére
Így van, a 640 energiatakarékos üzemmódban elmegy napokig, főleg a régebbi rendszerrel.
(#3941) dik
Már nem érdemes szerintem, legfeljebb, ha ingyen odaadja valaki.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3938 üzenetére
Az 520-ban engem az árához képest korrekt fotózási és videofelvételi minőség (nyilván mobilos szinten értendő) fogott meg, valamint a dedikált kameragomb, ezen kívül a jó hívásminőség és a pontos érintőkijelző, ami akár kesztyűben is működött, s mindezt kedvező áron nyújtotta a "nagyokhoz" képest. Annyiért Androidosban csak silány, kisebb képességű telefonokat lehetett kapni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3929 üzenetére
Kész múzeumi gyűjtemény.
Lumia-vonalon nekem az 520 tetszett a legjobban, prolinak kitalált ár-érték arányban.
-
Dhampir
félisten
Köszönöm, de én soha nem is kerestem, minek is, ha van.
Amennyiben megfogadod a tanácsomat, akkor ne szenvedj már azzal a lerobbant példánnyal, inkább ruházz be egy új mobilba. Talán már többe került a régi tutujgatása, mintha Angliából küldenének egy vadiújat.
A régit pedig eladhatod alkatrésznek.Esetleg Luck Dragont érdekelheti, itt korábban keresett Primo-t, ha jól tudom.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3923 üzenetére
Látom számon tartod a koros "mobil-családfát".
Az ősöreg Nokia kipurcant, így elő kellett vennem a kis Primo-t, ami zsebbe a legjobb mobil, és pehelysúlyú, telefonálásra tökéletesen megfelel.
A régi "Lollipop-mentes" Sony a családban teljesít szolgálatot. Anno egy butamobil árán, vagy még az alatt vettem, akkor bőven megérte, ráadásul hab a tortán, hogy napokig is elvan egy feltöltéssel, ha csupán telefonálásra használják.
A Lumia már rég nincs meg, jó telefon volt, de szerény véleményem szerint a megbonyolított, instabil és lassacskán "sorstalanná" váló rendszernek már lőttek.
Jó lesz minékünk továbbra is a kis Primo.
(#3924) dik
El kell tudni engedni a régi dolgokat. Ez a kicsike Primo ameddig kibírja, addig működik, a kis aranytartalék tökéletesen teszi a dolgát.
Már S5611-et sem nagyon kapni, és vigyázat, mert előfordul, hogy azt próbálják eladni S5610 telefonként.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3912 üzenetére
Szerintem is, még automatikus beállításokkal is jobb szokott lenni. Lehetséges, hogy a hideg, nyirkos idő, és a párásodás beleszólt.
(#3913) dik
Remélhetőleg sikerül alkatrészt találni. Elvileg garmadával kellene ilyen kiszuperált mobiloknak hevernie valahol, csak a forrást nem könnyű kideríteni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3909 üzenetére
Örülök, ha tetszik. Sajnos életlenek lettek a felvételek, legalábbis ezen az egyszerű gépen visszanézve. Nem vagyok megelégedve velük.
(#3910) dik
Az jó, ha van kint ismerős. Valószínűleg tud segíteni ebben.
-
Dhampir
félisten
Délutáni "kamerateszt", a hangulat kedvéért, automatikus beállítással:
-
Dhampir
félisten
15 darab van raktáron a Stellatechnél.
A termék bruttó díja és a szállítás nettó költsége látható, de több szállítmányozási cég közül is lehet választani.
A többi fórumtárs reménység szerint megírja, ha még valamit kell tudni a rendelésről, és kijavítják, ha hibáztam.
Érdemes máshol is keresgélni, és a Google Fordító egy kattintásra lefordítja a lényeget, csak néha kicsit át kell szűrni.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3847 üzenetére
Rosszat linkeltem, figyelmetlen voltam, itt van az S5610 lista.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3845 üzenetére
Nem tudom, hogy ezek milyenek, de hátha találsz.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3843 üzenetére
Elromlottak?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3841 üzenetére
Kellemes kis telefon, könnyen zsebbe csúsztatható, és alapdolgokra, fotózásra elég is.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
pahynor #3599 üzenetére
Biztos, hogy kapsz még S5610-et? Hacsak nem maradt vissza valami csoda folytán valahol, egyébként csak az 5611-et árusítják, ami belsejében már nem ugyanaz, bár átmeneti időre talán megfelelhet az is.
Az 5611 helyett inkább ezt ajánlanám, persze tudom, jóval drágább annál. -
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3575 üzenetére
Korábban hirdettem egy Telenorost, de a kutyának sem kellett, így ment a családnak.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3561 üzenetére
Elég baj, már alig van normális klasszikus kialakítású mobiltelefon, legalábbis vadiújban.
-
Dhampir
félisten
válasz
rob1968 #3557 üzenetére
A Kereső segítségével visszaolvashatsz az S5611-ről.
Itt 1 hetet írt fórumtársunk normál használat mellett, de az tény, hogy többet fogyasztó processzor van benne az S5610-hez képest.
Azonban szerintem nem normális ez a 3 napos üzemidő, az lenne jó, ha Samsung Pontra vinnéd be ezzel a problémával.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3555 üzenetére
Láttam B2710-et egy villanyszerelőnél, nagyon szerette a mobilját.
CAT B100 volt a kezemben, de kissé gagyinak tűnt és drágának, szerintem annál a Caterpillar márkanevet kell kifizetni.
A cseh Evolveo StrongPhone WiFi viszont tetszik, bár méretes darab.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok, OFF hozzászólás lesz, de Samsung és klasszikus.
Nemrég kaptam a fülest arról, hogy földrajzilag egyre közelebb kerül a SAMSUNG B550 Xcover 3, már a Mallnál is megjelent, ami biztató.
-
Dhampir
félisten
válasz
andivagyokes #3549 üzenetére
vettem egy ilyen Samsung S5611 típusú telefont, mert sok jót írtak róla
Inkább az elődjéről, az S5610-ről írtak sok jót.
Ezt az 5611-et talán érdemes lenne Samsung szervizbe küldeni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3544 üzenetére
Az E4, szép 5" kijelzője van, nagyon kényelmes kezelni, jól meg lehet markolni, nem csúszkál a tenyeremben.
(#3546) Luck Dragon
Tesóm az Xperia X10 Mini Pro-ját az eredeti gyári rendszerrel használja és ő tökéletesen meg van elégedve azzal a régi Androiddal is.
Mondjujk engem sem izgat fel az, hogy hány verzióval ezelőtti rendszer fut rajta, a lényeg az, hogy jól működjön, oszt annyi.
Moddolni sem szoktam soha. Egyszer megpróbáltam kíváncsiságból rootolni, de nem sikerült és rájöttem, hogy felesleges is lenne.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3542 üzenetére
Teszi a dolgát, jól olvasható nagy kijelző, nem döcögős, hanem gördülékeny szoftver, kellemes Sony megoldások, a zajszűrős mikrofon alapdolog benne, tűrhető mobilos kamera az árának megfelelően és ha nem gyötröm, akkor 4 napig is eldöcög úgy, hogy még 50-60% töltöttségi szinten van az akksija. Lejjebb merülgetni nem nagyon engedem, mert ha wifizés van kilátásban, akkor kell a nafta. Tizenöté' szerintem megérte.
A család odavan érte, agyba-főbe dicsérik, pedig egyszerű Androidos mobiltelefon. A Sony tud jót adni olcsóért is, ez van. -
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3531 üzenetére
Kényelmes olvasni és írni egy nagy kijelzőn és ha nem macerálja sokat az ember, akkor pár napot elmegy az okos is. Csak nem ajánlatos elejteni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Chuck Norris #3518 üzenetére
Megértelek, de egy okostelefon pont emiatt is okos, mert a felsorolásodban szereplő kívánalmakat csípőből tudja teljesíteni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Chuck Norris #3514 üzenetére
Én ilyenekre nem használtam az S5610-et, de szerintem ilyesmikre egyszerűbb használni egy okostelót. Egyes okostelefonoknál egyszerű használat mellett 5-6 nap is kipréselhető az akkuból.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3503 üzenetére
Állítólag igen (a gsmarena adatai alapján).
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3501 üzenetére
Amennyiben pontosak a gsmarena adatai (gyakran nem stimmel egy-egy), akkor Li-Ion 1300 mAh.
Ami engem aggaszt, hogy esetleg nem kap zajszűrő mikrofont.
-
Dhampir
félisten
Előrendelhető a német Amazonon.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #3491 üzenetére
Mi lesz kártyásan 26, a B550?
-
Dhampir
félisten
Az androidos nagytesó már kapható a németeknél például a Cyberportnál, illetve hazánkban sufni gsm boltokban is megjelent.
Sajnos a B550-ről még semmit sem találtam.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3473 üzenetére
TopoGuide Magyarországgal (és egy jó Garmin Dakotával) ellennék a pusztában is.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3470 üzenetére
A digitális iránytű hasznos. Még egyes okostelefonokban sincsen.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3466 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3463 üzenetére
Iránytű is volt a 2710-ben.
Az Evolveo StrongPhone Wifiről mi a véleményed?
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3452 üzenetére
Ez a hangszóró hanglefojtás állítólag az előzőekben említett Cat B100 strapatelóra is jellemző, amikor a hátán fekszik.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3448 üzenetére
Köszönöm, hogy informáltál róla. Árban tényleg nem volt rossz az 1GB RAM-ot is tekintve.
ZTE-k közül nekem a Geek a titkos favoritom, de még Kínában sem olcsó az ára, gondolom az Intel miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest