Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #2544 üzenetére
Annyi de annyi embert ismerek aki a kiherélt Broadcomos galaxy "lókecskékkel" szív, mert a mini és az ace bejáratott nevek voltak.
Szia. Qualcommal ellátott Mini2 és Ace3 LTE azért nem olyan rosszak ,igaz ebben nem az általad említett Broadcomsz található. Az S5610 előtt ők voltak a munkatársaim csak az akku miatt muszáj volt lecserélni. És én személy szerint nem szenvedtem velük egy cseppet sem. Azt nem mondom hogy egy idő után lehet hogy jelentkeznének apróbb gondok de én ezt nem várom meg mert hamar cserélem őket. Szinte gyári állapotban vannak. lásd a képen,
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest