- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cs.zs.
veterán
Írd ide légyszi hogy hogy kapcsolod be !
(még nem találtam erre utaló nyomokat a menüben)Mennyibe került ?
Mennyi a garancia ?(a Telenornál 24 hó a gari , + regisztráltam a készüléket a Samsung honlapján , így további 2 hónap. Ki is nyomtattam a garijegyét , amely így 2012 novembertől 2015 januárig érvényes)
-
Fancy-boy
addikt
-
Lewzke
őstag
Én ezt nem mondanám, mármint, hogy strapa telefon. Mondom teljesen normáilisan hordtam a zsebemben metróztam meg buszoztam és amikor kivettem a zsebemből a képernyő "kivirágozva" fogadott, úgy, hogy a külső borításnak semmi baja. Vigyázat.
Fennebb már leírtam: Sikeresen tönkretettem a kijelzőjét, oldalsó zsebembe hordtam, nem tudom hogyan de megnyomódott az biztos. Külsőre semmi nyoma de a kijelző megrepedt. Én azt hittem strapább.
Szóval nagyon ügyeljetek, erre !
Ja és visszatérek a Nokia 1600-ra. -
törölt tag
igaz, egy csomó mindent kijavítottak, de cserébe néhány triviális dolgot elszartak újra
pölö billenytűzár mellett, ha lenyomok egy gombot, egy szép fényes üzenettel kiírja, hogy "billentyűzet zárva", viszont a képernyő többi részére nem adja rá a fényerőt, tehát napfényben ki kell oldanom a zárat, hogy lássam az időt, vagy hogy volt e nemfogadott hívásom
a másik kedvencem az fm rádió, messze a legfosabb amit eddig láttam
viszont nagyon szép a telefon, és összességében nagyon megéri az árát, elég csak körülnézni, ennyi lóvéért micsoda fospisztolyokat adnak.
-
-
Kabirobi
tag
Ja értem! Igazából én is csak telefonálásra és sms-re használom a telót, de ez az 5mp autófókuszos kamera nagyon vonzó
igaz, hogy a wifi nincs benne, de azt nem is igazán szoktam használni! Legalább ha leesik nem lesz baja, sokáig bírja az akku. Nekem bejön a teló nagyon kár, hogy még élőbe nem tudtam megnyomogatni!
-
nyunyu
félisten
Legyszi probald meg ki nema modban (# hosszan nyomva kapcsolja ki/be), mit csinal a hangero gomb, ha hivnak, kikapcsolja-e a rezgest, vagy sem.
Masik ket kerdesem meg az lett volna, hogy milyen gyorsan lehet USBn masolni hattertar modban a memoriakartyara. (L700: ~800KB/sec
)
Illetve az MP3 lejatszoja tud-e komplett konyvtar tartalmat nevsorrendben lejatszani. (L700 NEM!)Ha mindegyikben van elorelepes az L700 balfek megoldasaihoz kepest, akkor szemrebbenes nelkul beujitok egyet.
-
Cyrin
addikt
na vettem hozzá ilyen samsung headset-et, ezzel működik, kicsit nevetséges számomra, hogy indításkor bemondja, hogy "power on", nekem egyből bevillant 1987-ből a Super Channel-ről Captain Power
viszont két telefon is rácsatlakoztatható egyszerre, és van hozzá 3 fajta füldugó gumi, meg egy pót akasztó, ami jó dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest