- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3761 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged! Felraktam a telenoros motyót a telóra. Végre van magyar nyelv!
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3760 üzenetére
Az lehet, hogy azért nincs magyar nyelv, mert nem pipáltam be a Main opciót?
(#3761) quailstorm
köszi!
ha ez telenoros, akkor nem lesz lockolt a telefon?
amelyik .ptt file a csc mappában van, azt a flash progiban is a CSC-s részhez tallózom, ugye? a másikat meg a main-hez. -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3757 üzenetére
már csak az kell, hogy sikerüljön download módba rakni, mert még nem tudtam flashelni.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3755 üzenetére
nokia ca-101 -es kábellel próbálom. de több, másik usb kábellelal is próbáltam. az usb aljzatokat váltogatom.
ezt nem értem: hogy teszem PC suite módba?
szerk:
szedtem le xda-ról samsung usb driver-t. ezzel most jó a teló win7-en. köszi! -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3753 üzenetére
Amik vannak how to videók hozzá azokban is csak azt a driver packot teszik fel amit adtál és megy. Ezért nem értem...
Ha rákeresek hogy samsung s5610 usb driver, akkor a kiest hozza általában fel -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3751 üzenetére
virtualbox-ba telepítettem win7-et és XP-t. mindkettő ismeretlen hardverként kezeli a telefont hiába raktam fel a mellékelt drivert. amúgy ha telepítem a mellékelt drivert, mindig sikeresen települ, de semmi haszna.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3749 üzenetére
Ahogy érzed. Nyugodtan könyvelj el hülyének és idiótának.
Mint írtam, csak ezért nem fogok másik oprendszert felrakni a jelenlegi mellé.
Nem sikerült download módba raknom a telót még most sem.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3747 üzenetére
Én eddig is megköszöntem a segítséged. Azért kérdezek, mert soha nem csináltam ilyet.
Biztos hülye vagyok, de én linuxot használok NEM windowst. Tehát nekem plusz nyűg ilyenkor, ha bármit win-el kell megoldani. -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3745 üzenetére
Előkotortam egy Hirens Boot CD-t. Azon van XP. Elindítottam mindent. A flash programba mindent beállítok úgy, ahogy a leírásban van. START a flash programban. Telefonon nyomon a kettes és ötös gombokat. Csatlakoztatom a telefont. Semmi. Bármit nyomok (2+5, 1+3, #+9) semmi. Csak tölt. A kábel lehet a gond?
Mondjuk a mini XP eszközlistájában sem látom a telót...
Mit csinálok rosszul? -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3740 üzenetére
Köszi! Kipróbálom win7-el. Ha az se, akkor majd XP.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3738 üzenetére
WIN 8.1 alatt nem igazán akar működni a dolog. Driver probléma van, mert hiába teszem fel kompatibilitási dolgokkal az USB drivert, továbbra is ismeretlen eszközként kezeli a gép, így a flash se indul el.
Ötlet? -
buca84
őstag
A linkelt leírás végén van ez:
Sebelum disambungkan ke komputer dengan kabel data .. tekan angka 2 dan 5 pada keytone
Samsung GT-S5610 { tahan, perhatikan USB terdeteksi..tunggu sampai proses Flashing selesai }.Google translate:
Mielőtt csatlakozik egy számítógéphez adatkábel .. nyomja meg a 2-es és 5-ös keytone
Samsung GT-S5610 {ellenálló, USB terdeteksi..tunggu értesítést, amíg a folyamat befejeződik Villogó}.Ezt nem igazán értem. Csatlakoztatás előtt kell a 2-es és 5-ös gombot nyomni a telefonon vagy flash közben?
Más leírásoknál is olvastam ilyen gomb kombinációkat, de ott se nagyon értettem.
A how to videókban nincs szó gombkombinációkról.szerk:
az orosz videóban nyomja a gombokat és utána indul el a flash. -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3733 üzenetére
a jobb minőségűt egyáltalán hogy definiálnád?
Pl Xiaomi Mi2S kábele, esetleg Samu fényképező kábele. Ezekre gondoltam. -
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3731 üzenetére
Köszi!
Milyen USB kábel javallott? A gyári Samu jó vagy ha van otthon jobb minőségű az is ok?
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3729 üzenetére
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3727 üzenetére
Köszi szépen!
A videó nem a legjobb minőség. Illetve más videókat is megnézve vmi mappa hiányzik a Te letöltésedből, mert vmi külön mappából választ ki egy .ptt fájlt.
Nem nagyon merek így nekiállni. Lehet hiba volt megvenni...Valaki van Szombathely környékéről, aki tudna ebben segíteni? Vagy akár el is postáznám neki.
-
buca84
őstag
válasz
quailstorm #3725 üzenetére
Nagyon köszi!
A telóra hogyan tudom flashelni? Még soha nem csináltam ilyet...
-
buca84
őstag
Vettem édesanyámnak egy S5610-et. Magyar nyelv nem igazán van benne, neki pedig jó lenne magyarul használni. Láttam, hogy valaki linkelt ROM-ot és loader-t a telefonhoz, de azok a linkek már nem élnek.
Tudna valaki ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest