- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Sz.Miki #3236 üzenetére
Van már hozzá flasher. Szóval tévedtem. De sokáig nem volt, és amúgy se olyan fejlett mint egy qualcomm, vagy broadcom.
Amit írtam, az egészen biztosan igaz egy Symbianos Sony Ericssonra, létezett ilyen. De ha nem érted azon nem tudok segíteni.
A vezérlés azoknál a telóknál hiányzik a telóból, ezért külsőleg kell megoldani. Nem tudja magát újraprogramozni, reflashelni. Ehhez kell a box.De magyar S5611 ROM szerintem nincs a neten, hogy manuálisan felrakd. Oroszt találtam
-
lala96
csendes tag
válasz
Sz.Miki #3233 üzenetére
Szerintem ,még nincs hozzá új szoftver,azért nem lehet frissíteni. Én is próbáltam. Tudja vki,hogy lehet a főképernyőről eltüntetni az időt,és a szolgáltatót jelző ablakot,mert nagyon zavaró.Egy wifit tehettek volna bele.az opera böngészőt nem nyitja meg vki tudja-e mi a probléma? Tettem volna rá tegnap a Nokia maps progiját,de vmi angolul írja ,hogy érvénytelen alkalmazás Pedig átkonvertáltam jar fájlra ,lehet az a gond a Nokia suite van a gépen,az ami jar,vagy nokia érdekeltségű progi azt a sajátjaként kezeli letöltéskor.Lehet törlöm a pi..ba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest