- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdonokia
csendes tag
válasz
Luck Dragon #3655 üzenetére
Nem tudom a telepítést is felajánlja ahogy kell nincs azzal gond viszont baromi lassan megy és nem tudom meddig kell várni erre hogy ez normális-e?
-
kezdonokia
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám.Hiába csatlakoztatom a pc-hez a telefont nem tudok semmit áttölteni mert baromi lassú a dolog nem sikerül.Mi lehet a gond?Zenét akarok a telefonra csak áttenni.van valami gyors program vagy ilyesmi?
-
kezdonokia
csendes tag
válasz
quailstorm #2915 üzenetére
Egyébként neveknél és zeneszám címeknél mennyi a max.karakter bevitel?
-
kezdonokia
csendes tag
válasz
quailstorm #2915 üzenetére
Kösz.
-
kezdonokia
csendes tag
Sziasztok!Pár kérdésem lenne:
Hány smst illetve telefonszámot tudok menteni akár telefonra akár simre?
A simre hogy tudok telefonszámot rögzíteni?
Miért nem tudok hosszabb neveket kiiírni mikor elmentek egy telefonszámot?Ugyanez van a zenénél is nem ismeri fel ha hosszabb van mentve az sd kártyára.miért?Köszi!
-
kezdonokia
csendes tag
A Media Marktban (Kispestt)vettem a héten egy S5610-est.Domino 5 Telekomos kártyával van 17.990 szürke színben.1 év garanciával adták.Akit érdekel még van de más boltjukban is kapható ahogy a honlapon láttam.Tartozékként egy akku és egy töltő van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest