- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3240 üzenetére
Magyar lokalizációról még nem hallottam, ettől függetlenül nem kizárt.
Ami biztos, hogy a Samsung dolgozik rajta, és egyenlőre úgy tűnik, hogy még félkész állapoban van.
December 15-én készült el, tehát elég friss egyenlőre.
-Kinetikus görgetés a fentebb említett kivételekkel
-WRT alkalmazások is működnek
-Új webböngésző
-FlashLite 3.1 -
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3240 üzenetére
Könnyen lehet, hogy mindent ő sem tud. Vagy cáfoljon rám.
Lehet, hogy ő csinálja a verziót -
zed juron
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3215 üzenetére
Nincs azzal semmi baj, ha nem egyforma, elég furcsa is volna. Engem a kinézete hidegen hagyott, az érdekelt inkább mivel lesz így jobb nekem, és milyen hátrányom származik a tok használatából. Az is lehet hogy már kinőttem ebből a kinézete alapján döntök korból. És azt is hittem infot osztok meg.
-
zed juron
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3188 üzenetére
Én megvettem az alutokot hozzá. Tök jó mert védi a leglényegesebb részeknél mint hátsó kamera rész a karcoktól, meg a sarkokon, és leesést is bírja.
Viszont nehezebb és nagyobb lett a telefon és a GPS is nehezen talál benne jelet.
-
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3157 üzenetére
Nekem a szempontjaim:
- Jó fényképezési lehetőség. Azért ne legyen visszalépés 100%-os nagyításban az N79-hez képest.
- Könnyű kezelhetőség
- Internetezés, gyorsan, könnyen
- GPS
- Nagy kijelző -
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3128 üzenetére
Én?
Biztos, hogy nem!
Keversz picur220-al.A Nokiát szidtam, nem a Samu-t.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #3131 üzenetére
nem jön be az oldaluk.
-
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3122 üzenetére
Mármint a video kép minősége romlik, vagy a fényképező része?
Érdekes...Nekem végülis majdnem teljesen mindegy a kamera része, talán 1 évben 5x volt rá eddig szükségem.
A kép minősége viszont nagyon fontos lenne.Szóval akkor a kamera képe romlik, vagy a fényképező?
Viszont a slow motion-al szívesen eljátszadoznék.
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #3115 üzenetére
Nagyon tetszik ez a telcsi csak még hezitálok ugyan is új az 5800-am és +55 ezer ft-ot kérnek a HD-ért. A HD 07,havi és nincs rajta semmi,mert az előző gazdája állítólag angol nyelvel használta és most raktak rá magyar menüt.Amúgy 90 ezerért árulja a neten Kiskunfélegyházán,és régóta.Nem gyanus hogy 90 ért nem vitték még el eddig? Nem tudom,hogy többet tud e nyújtani a HD ezzel a +55 ezerrel,főleg hogy nem kell az internet. Szerinted?
-
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #3111 üzenetére
Oké,de melyik a jobb hisz iGO nincs rá és azt mondták,hogy a Garmin az amelyik még házszám szintű Magyarországon. Szeretném még kérdezni,hogy a naptár bejegyzésnél ha hangos jelzést állítok be akkor ismétli a riasztást ha nem hallanám meg elsőre (mint a symbiános nokiák) vagy csak egyszer jelez. A naptárjelzés hangját lehet mp3-ra változtatni? A naptár bejegyzéseket kilehet tenni a készenléti kijelzőre,hogy mindig mutassa mint a symbiános telcsiken? Előre is köszi.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #3111 üzenetére
én sem ragaszkodom már a garminyhoz,sőt
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3106 üzenetére
Én se vettem észre, de a google segített.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3101 üzenetére
Lehetséges, csak nem tudom, hol vannak a mentett beállítások.
-
sosmocsok
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3075 üzenetére
15/06/2009 az sw dátuma
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3097 üzenetére
Királyság!
Akkor mégse bug, bár jó lenne ha működne az összes témával.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3095 üzenetére
Szóval ha nincs téma kiválaszva, hanem SCN látszik a bal oldalon, akkor működik nálam a képstabilizátor.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3087 üzenetére
Úgy tűnik igazad van. Egyik kameratémával sem működik, csak ha SCN-en van.
Én is úgy gondolom, hogy a sorrend fontos....Én először Win7-et telepítettem, utána az XP-t. Valószínűleg ezért nem ment.
Sőt, ehhez képest olyan nagyon sokszor olvasunk olyat a fórumon, hogy szervízbe kell vinni a telefont...
Úgy látszik, mégsincs gond a telóval...
Ez nem Nokia N97, aminek a lencsevédője karcolja a lencsét, és hibás a GPS modul...
(Igaz, itt nincs lencsevédő)
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3087 üzenetére
Jó lenne rájönni, hogy mi okozza, mert nekem ez hiányzik a fényképezéshez. Remegek csöppet
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #3080 üzenetére
Remélem Barátom nem hardverhiba, mert gyári bolgárral és 1.7 lengyellel sem jó.
Igen, szóval nekem lengyel lett felrakva, nem bolgár. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3082 üzenetére
Sőt, van itt olyan srác a ph-n, akinek gyári magyar szoftverrel megy a képstabilizátor.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3082 üzenetére
Nálam is 1.7 bulgár van, csak úgy, mint Land kollégánál...Ezért sem értem a dolgot.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3080 üzenetére
Én viszont be tudom kapcsolni....
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3058 üzenetére
Felvettük a kapcsolatot, várom a válaszát!
Én Hard Resetet ajánlanék neki elsőkörben, az mégis csak egyszerűbb, mint egy flashelés.
És szvsz az 1.7 stabilitása vetekszik egy gyári rom-éval. -
Prof01
veterán
válasz
Quasi_modo #3054 üzenetére
Zárnák egyből.
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #3052 üzenetére
valami 1.7-es,de nem én raktam rá, a telefont 2009.12.02-án vették és én 2 napja vettem és ma elkezdett szarakodni,alig érzékeli a képernyőt is.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #3050 üzenetére
Támogatom.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3004 üzenetére
Szintén ajánali tudom ezt az oldalt!
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #2970 üzenetére
Ezek gondolom 8MP-elben vannak. Én 3MP-ben szoktam lőni, mivel elvileg jobb minőségű és bőven elég is.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2964 üzenetére
Nekem mindegyik tökéletesen fut.
Handy sem meríti jobban az aksit, ezt már észrevettem volna. Power mp3 Sennheiser CX500-al semmivel se halkabb mint a beépített lejátszóval. A gyári fülest nem használom, lehet azzal halkabb, ezt még nem próbáltam.
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo #2932 üzenetére
ujmobilok.hu-n van mind3 színben 112k-ért a 16gigás változat. most hozta ki a futár, 2 szürkét rendeltem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2932 üzenetére
nem igazán értem ezt most.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2930 üzenetére
itt is rulnak több szinben elvileg, de kép nincs... én is kiwi lennék.
-
Tökione
csendes tag
válasz
Quasi_modo #2927 üzenetére
Pl itt:
http://www.gsmtakacs.hu/samsung_sgh_i8910_hd_16gb_ezust/?referer=arukereso.hu
vagy itt is:
http://www.xxlgsm.hu/keres.php?load=802
De hogy tényleg létezik-e azt nem tudom.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2917 üzenetére
Elég lassan tölt be, de megy az...
Hackelt telefonra is szükség van, hozzáférésre a rendszerfájlokhoz, és a c2z patchre is! -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2899 üzenetére
Szerintem nem lehet állítani, nem találtam ilyenre beállítást.
Karma:Köszi! Azért még húzós az ára...Nem mintha váltani akarnék...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2894 üzenetére
Hány érintéstől beszélhetünk multitouch-ról?
Egybéként én is úgy vagyok vele, hogy nem létkérdés...
-
válasz
Quasi_modo #2871 üzenetére
Na egy utolsó OFF-ot: és a driverek maguktól mennek fel?
Feltételezném, hogy két működő rendszerről van szó.Egyébként a virtualizációnak az is nagy előnye, hogy ha másik gépre váltasz, akkor nem sokra mész a felrakott XP-iddel, míg a virtuális gépet átmásolod, és kész. Nomeg nem pazarlod az elsődleges partíciókat így.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2875 üzenetére
Nem kell, köszi!
Egy-két nappal ezelőtt linkeltem, hogy honnan lehet letölteni a cseh frissítést.
Ma néztem meg, és már a cseh Samsung hivatalos oldalon is ott van az i8910 HD a frissíthető telefonok között. -
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2871 üzenetére
Nem értem miért bonyolítjátok.
Felteszel egy XP-t, és Norton Ghost-tal lemented. Így Bármikor boot dvd-vel visszaállítható akár DOS-ból is. Ez a legegyszerűbb, és legjobb megoldás, így max. 1-2x kell egy évben telepítened. Win7-tel szintén ezt kell csinálni. Ez a boot menüs dolog csak egyszer omlik össze a legváratlanabb pillanatban...mindenképpen macera.
-
válasz
Quasi_modo #2869 üzenetére
Feltettél egyet, bekonfiguráltad, image-et készítettél róla, és azt duplikáltad?
-
válasz
Quasi_modo #2862 üzenetére
Meg a VMware... Nézd meg milyen régi üzenetemre válaszolt
De ha nagyon ráértek két rendszerrel mókolni, hát hajrá -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2859 üzenetére
Köszi!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2857 üzenetére
Én nem tördeltem semmit sem, hogy ezzel ne legyen baj...Lehet megpróbálom tördeléssel is.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2851 üzenetére
Jaja, arra gondoltam...Na mindegy, így is túlélem, csak kicsit bonyolult az indítás...
Ha Win7-et akarom, akkor akkor Win7 telepítő, boot visszaállítása...
Ha XP, akkor Easybcd... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2849 üzenetére
Na megcsináltam, de nem működik....Ez reménytelen
-
válasz
Quasi_modo #2845 üzenetére
Nem próbáltam, így csak megérzésből írtam.
Nem írja felül a W7 bootloaderét az XP?bences: A vmware.com-ról szedd le a VMWare Workstation trial verzióját, azzal csinálj egy virtuális gépet, és arra telepítsd fel (.ISO-ból, én a Campusos XP telepítőt direkt ezért félretettem, de bármilyen forrásból jó), és ha megvan, a bootloaderben lévő telefont egy kattintással be tudod csatolni a virtuális gépbe. Garantáltan működik, én is ezzel flasheltem (na jó, VMWare Fusiont használtam, mert OSX-em van. A Workstation ugyanez Windowsra és társaira.)
-
muveszur
addikt
válasz
Most jut eszembe, kipróbálom a boot.ini-det... Nemsoká beszámolok, hogy sikerült e...
-
bences
tag
válasz
Egyébként nem is tudok most telepíteni, mert a gépemben nincs dvd olvasó/író, a külső írom pár száz km-re van, szóval ez a lehetőség kiesik.
-
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #2763 üzenetére
Ami kellett nekem elfut INNOV8-on: GarminXT, PowerMP3, Smartmovie, Mdic(szótár), Quickoffice, Adobe PDF, MobiReader, NiceLight(zseblámpa), Opera, PhotoRite
Bár szívesen vennék, vmi jóféle filmlejátszót, mert ez illetve a gyári állandóan szenved a felbontással. Nem játszik le akármint.
Illetve a könyvolvasónak annyi problémája van, hogy nem látja azokat a docokat, amiket felmásoltam telora. Nem is tudom hova kellene másolni, hogy megtalálja. -
Land
veterán
válasz
Quasi_modo #2761 üzenetére
Igen ,de a CMOS: A kompakt gépeknél az igen alacsony ára miatt, míg a professzionális gépek esetén az alacsony fogyasztás és kis képzaj miatt alkalmazzák.
Szóval képzaj alacsony elvileg.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2757 üzenetére
Számomra is hozza, meg vagyok vele elégedve
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2747 üzenetére
Köszi szépen, holnap kipróbálom! Nem hinném, hogy ma már tudni fogok ilyeneket csinálni.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2738 üzenetére
Köszi!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2734 üzenetére
Két külön partición vannak, viszont először a 7 ment, fel, utána XP. Valósínűleg ezért nem ajánlotta fel automatikusan...
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2732 üzenetére
Nagyon rég leszoktam a 2 OP rendszeres használatról boot menüvel. Sok volt vele a gond.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2732 üzenetére
Tudnál nekem valami megoldást arra mondani, hogy lehetne rendszerindító menüt csinálni, hogy az XP és Win7 közül tudjak választani? Sehogy se sikerül, úgyh elég bajos az oprendszeerek indítása.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2705 üzenetére
Szerintem elég lesz csak drukkolni...
Elég nagy feneket kerítettek a hibáknak külföldön...Bday: forums.samsungi8910omnia.com a peticíóval foglalkozó topicban. Több részlet nincs róla, csak annyit amennyit írtam.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2687 üzenetére
Megnéztem az HD service manual-ját. ahol részletesen van taglalva a flashelés. Teljes mértekben ugyanazzal az eljárással megy a szervízben is a rom csere. mint itt egy atlag usernél. és usb kábellel. Servizboxonról még emlitést sem találtam. Ettől még lehet hogy van ilyen módszerük is.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2690 üzenetére
Full magyar, még csak nem is hiányos, mint a főzöttek.
2009.07.13. a verziója. Nem friss, de a magyarnál jóval frissebb.
XXIG4.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2687 üzenetére
Van benne magyar.
zero977: Ha pesti vagy akkor a Speedshop-ban célszerű megnyomkodni mind a kettőt. Én lebeszélnélek a Hero-ról, bár ez szigorúan szubjektív vélemény. Nekem nem igazán jön be a meghajlított ház, és multimédiában sem túl erős. Azon felül meg sokaknak nem jön be a Android OS. Minden attól függ mire akarod használni. HTC-k nem multimédiás kütyük, inkább az üzleti szegmenset célozzák.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2685 üzenetére
Túl szigorú vagy magaddal.
Azért egy Bolgár gyári ROM-ot megérdemelne a telód. Jóval gyorsabb, mint a jelenlegi magyar.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2683 üzenetére
Értem. Egyébként te melyik gyári ROM-ot használod?
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2681 üzenetére
Nekem is ez a fő bajom...kipróbálnám a Samu O2 is, de félek megbánnám a cserét.
I8910 HD se tökéletes, de a többi még ennyire se jó, nem hinném hogy érdemes most bármi másra váltani.
Mi volt a gond a HD2-vel?
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2677 üzenetére
Megoldódott...
Fogalmam sincs mitől. Jópárszor formáztam itt is, ott is, és nem lett jó. Majd egyszer csak itt is meg ott is...és egyszer csak jó lett.
Persze ezeken már rég túl voltam amiket írtatok tippként, hogy kártyaolvasóban rejtett fájlok megjelenítése, lassú formatálás...stb. Már én sem hiszem hogy a témáktól volt a gond, inkább a ROM-ra gyankszom. Nem akadhatott összes semmi, mivel semmi sem volt telepítve. Most gyári bolgár ROM van fent, de persze ez nem azt jelenti, hogy az újabb főzött ROM-ot nem fogom kipróbálni.
Persze nem túl jó a nehézségekbe úgy belefutni, hogy 1 hete van meg a telefon. Gondolom minnél mélyebben fogom elsajátítani a használatát, annál könnyebben fogok megoldást találni a felmerülő problémákra. Így hogy helyreállt a rend, és lehiggadtam, folytatom tovább az "ismerkedést" a telefonnal persze mosolygósan.
A gyári bolgár ROM-ot valamiért gyorsabbnak érzem eddig, mint főzött verzióját, de még korai végleges következtetést levonnom, túl rövid ideje van még fent.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2674 üzenetére
Én gépen csinálnék egy teljes (tehát nem gyors!) formázást....
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2662 üzenetére
Én is úgy érzem, hogy az lesz belőle...
Egyébként ajánlom figyelmetekbe ezt a videót: Swype
HyperX integrálja a következő ROM-jába, mert eredetileg nem támogatta a telefont.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2656 üzenetére
Ezeket tettem fel, illetve nézegettem, és egyik sem látszik.
Elmondanám a ROM patcher alkalmazás is szőrén-szálán eltünt, pedig ott volt az ikonja. Mi az isten történhetett? -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2658 üzenetére
Mivelhogy főzött ROM, bármiféle telepítéshez szükség van a patchre!
(Nokia cert és egyéb integrálása miatt...) -
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #2640 üzenetére
hála, és köszönet!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2610 üzenetére
Ha megadtad, akkor oda is fog menni... De amint végzett a feltöltéssel, kiírja neked a közvetlen linket, illetve azt a linket, amivel törölheted a tartalmat.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2607 üzenetére
Ajánlom neked a SendSpace.com-t. 300 MB-ig lehet feltölteni, a sebesség is jó.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2604 üzenetére
Már mindegy, azokkal együtt ment a feltöltés.
De várjuk a tiédet, mert ha jól látom a topicodat, nagy király vagy benne! -
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2577 üzenetére
Kétségtelen hogy ez így hogy 2 meghajtó van benne fixen nagyon jó ötlet.
Azt amit a fájlkezelőben csinálok biztonsági mentést azt honnan tudom visszaállítani?
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #2564 üzenetére
Sztem úgy gondolta, hogy "rarold" be együtt az egészet.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2562 üzenetére
Nekem mindegy, ez viszont adott. Az meg ki tudja mikorra lenne. Ráadásul az FTP problémás is...ki fog ezért szervert üzemeltetni vagy a gépét 24/7 járatni?
Zip ill. rar azért kell, mert másképp nem engedi a feltöltést. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2540 üzenetére
Szép összeállítás...
Én még dolgozok a progikkal....
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2537 üzenetére
Melyikre gondoltál?
Amugy nekem is van egy kis játékkollekcióm, kb 25-30 igényesebb játékkal.
sorry a dubláért, nem akartam.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2532 üzenetére
Gondolom akkor nem ilyen zenéket hallgatsz mint én.
Ezzel a lejátszóval elégedett vagyok eddig. Jó cucc.
Ahhoz képest hogy Bog azt írta, külön kiemelve, hogy az Arena jobban szól, ehhez képest akkor mégse. Érezhetően jobban meghajtja a CX500-at az Omnia.Eddig teljes mértékben más dimenzióban mozog a két telefon, persze amiket eddig próbáltam...Nem hinném hogy a közel jövőben lesz jobb telefon az Omnia HD-nál.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2532 üzenetére
Nekem se jön be a többi lejátszó...Nekem tompának tűnik mindegyik.
Elkezdtem a programpackot összerakni...Nem csak bedobálom őket, hanem mindegyiket fel is telepítem és tesztelem is.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #2510 üzenetére
HD2-re is majdnem elcsábultam, már ott voltam, hogy rendelem. de Karma nagyon szépen leírta a problémákat a topikban, amiről én is tudtam, de próbáltam magamban elnyomni. a wm7-ig tuti nem kacérkodok egy WM géppel sem. a HD2 kihozta belőle (wmból) a maximumot, de még az is kevés. szóval inkább 8910.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #2508 üzenetére
most is tartom a véleményem, csak 2. készülék lesz, ha lesz.
egyébként nekem mindig is a symbian volt a kedvencem, legyen az 3650, 6600 (2x is volt), N82, N90. mindet szerettem. de ahogy írtam, ez az érintős verzió nem igazán lett annyira felhasználóbarát, mint más rendszerek. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2506 üzenetére
Csak csodálkoztam. Ahhoz képest amennyit szidtad a Symbiant...
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #2506 üzenetére
maradj, egyetértenék veled, de ha a samura várok, kihullik a hajam. egyébként is engem az izgat, hogy mit lehet még kihozni a telefonból, amit gyárilag nem tud. (olyan ez, mint amikor a HC tuningos a frissen megkapott i7 procit egyből húzza, csak itt még van is értelme)
egyszerű: Mivel imádom ezeket a "rohadt" kütyüket, nagyon cseszi a csőröm, hogy több mint 1 éve ugyanaz a telefonom van. Átlagosan 1 évvel ezelőttig 3-4 havonta cseréltem készüléket (ez nem kérkedés, inkább betegségnek mondanám, de inkább erre költök, mint piára, drogra, bulikra, plazma tvre, ha pedig figyelembe vesszük, hogy cserénél, ha bukok is , akkor is marad pénzem, nem is olyan vészes az összeg egyébként) de mostaninál kényelmesebb megoldást még nem sikerült találni, ezért mellette cserélgetek, így volt már Dia2, Hero, és most kipróbálnám ezt a rendszert is, mert ugyan már volt vele tapasztalatom, (1 hétig egy 5800, de az nem saját volt), de ez a samu most a csúcs ebben a rendszerben, és ehhez képest nagyon jó árban van! Tervem szerint, ha nagyon rossz, akkor 1-2 hét után megválok tőle, ha nem, akkor pedig addig lesz meg, amíg egy N900 le nem esik 90-100k környékére használtan. -
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #2503 üzenetére
az, hogy hivatalosan jön-e ide, nem igazán érdekel!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2503 üzenetére
én is várok egy uj FW-t...
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2471 üzenetére
A Samsung-LG szervíz az Oktogonnál van...voltam ott, beszéltem velük, mivel LG Arena-t nyúztam 6 hónapig. Tök normállisak voltak, nem igazán érdekli őket hogy legális "ápdéttel" vagy másik régió verziója van e rajta. Ez az LG topikban is vita volt.
A függetlenítősdi pl. az LG-nél úgy néz ki, hogy fel kell tenni egy full flash-t ami gyári függetlenné varázsolja. Hátránya, hogy bár független lesz, de külföldi régiós. Onnantól kezdve a sima update is frissíteni fogja, arra a régióra amiből készült az *.fls fájl, csak az a hátránya hogy nem nagyon lehet visszaállítani. Ez már sanszos hogy így mennyire garis, de Omnia-nál ilyenről nincsen szó.
Szóval ha ROM-ot cserélsz, és szervíz előtt visszarakod a magyar hivatalosat, kizárt hogy belekössenek, no rizikó. Sztem még akkor se kötnének bele, ha nem tennéd vissza, de azért az tutibb ha hivatalos magyar szoftverrel viszed be. GSM-es garinál tök mindegy, mert úgyse tudják milyen volt rajta a külföldi mivoltjából adódóan. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2473 üzenetére
Nem is írtam, azt hogy a Product kód átírása és a ROM csere ugyanaz lenne...
Ezen ne vesszünk össze... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2471 üzenetére
Mivel a Samsungon és a Nokián teljesen más történik ilyenkor...A Nokiákon a Product kód átírása történik, annak nyoma marad, és utána lehet frissíteni.
Samsungon nem kell semmit átírni, csak teljes ROM cserét lehet végrehajtani...
Az egyik fő ok azis, hogy nem lehet downgradelni Nokiákon még Phonix-szel sem.
Nézz bele jobban, ha érdekel.
Részemről vége. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2465 üzenetére
Kicsit ferdítés ez, hogy megoszlanak a vélemények...Egyedül csak Te hangzotatod, hogy nem biztos, hogy tovább él a garancia flashelés után.
Egy olyan eset nem volt, hogy a flashelés miatt bukott volna a garanci. Se itthon, se külföldön nem találtam rá példát. Aki garanciába akarta vinni, visszatette az eredeti szoftvert, és már vitte is garanciába.
-
benczeb
aktív tag
válasz
Quasi_modo #2465 üzenetére
Hogy erted, hogy magyar verzio? Nekem nem fontos a magyar nyelv meglete, de a garit nem akarom elbukni, vagy berhelni a telefont.
-
szhunor
tag
válasz
Quasi_modo #2391 üzenetére
Igen, már megtaláltam a technikáját, de nem alkalmazom.
Ezt szoftveres úton is be lehetne állítani, csak bele kéne varázsolni. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2385 üzenetére
Bíztam a minőségben
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2383 üzenetére
Én meg nem is állítottam, hogy te az állítod, hogy nem kamu a videó
Jó elhiszem hogy jó ez a invisible shield, de az HD is jó
Egyébként én már próbáltam kulccsal megkarcolni. Nem sikerült. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2380 üzenetére
Sztem kamu a videó...A telefon sem tűnik túl eredetinek, mintha egy modell lenne...
Azon kívül pedig elvileg karcálló edzett üveg borítása van az HD-nek...Én ezt nem hiszem el. -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #2376 üzenetére
Akkor nem szóltam egy szót sem. Nekem ez az első Symbianos telefonom úgyhogy lehetnek ilyen homályos pontok vele kapcsolatban.
Mondjuk nekem nem is szükséges, de jó tudni, hogy lehet. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2376 üzenetére
Itt is lehet a FontRouterMan segítségével.
-
Zoleez
csendes tag
válasz
Quasi_modo #2367 üzenetére
Köszi 1 lépéssel már előrébb vagyok...
A problémám már csak az hogy ha leszedem a garmin 5.00.50. es verziót, akkor azt hogyan kell telepíteni mit kell csinálni? van ehhez leírás avagy csak felmásolom,feltelepítem aztán annyi? lehet nagyon alap dolgokat kérdezem de még nem volt szerencsém ilyen telefonhoz amire így fel lehet pakolni dolgokat. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2357 üzenetére
en se ertem, mert ha a gyors eleres lenne a cel, akkor ki kell tenni a fokepernyore a widget-et....
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2357 üzenetére
en se ertem, mert ha a gyors eleres lenne a cel, akkor ki kell tenni a fokepernyore a widget-et....
-
hdman
őstag
válasz
Quasi_modo #2320 üzenetére
Kár, ezzel a rezgéssel nem vagyok kibékülve.
Ma picit jobb idő volt, sütött a nap, picit próbálgattam a kamerát. Ez viszont tényleg nagyon adja, bár a benti felvételekhez nem ártana a xenon vaku...
Létezik symbianra olyan progi, amivel HD-ben, vagy legalább VGA felbontásban tudnék slow motion-t rögzíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest