- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Előbb utóbb mindennek esik az ára, és minden telefonnál lesz egy újabb és jobb. Én most sokáig Omnia 2 tulaj leszek, lehet amikor el fogom adni már csak annyit fog érni, mint most az Omnia 1 az az 45-50k környékét. És? Ez benne van. Akit ez zavar ne vegyen drága telefont, PDA-t, hanem vásároljon az alsó középkategóriából, és nem fog annyit bukni. Bár az is tény, sosem fogja érezni milyen egy prémium kategóriás telcsit a mindennnapokban használni. Arena ára bezuhant, amire senki se számított, ez tény, de részben betudható a zárt OP rendszernek. Viszont az i8910 régóta stagnál 110k környékén. Amíg nem lesz Samsung frissítés multimédiás okostelefon fronton, addig tartani fogja az árát, már csak azért is mert hazai szolgáltatóknál nagy valószínűséggel nem lesz.
-
zack
nagyúr
Ezekre mindenképpen az i8910 a jobb. Arról nem beszélve hogy a sima 3G hardverben is gyengébb, holott 1 árban vannak használtan. Arra azért kíváncsi lennék 80k körül hol kapsz i8910-et..sztem sehol, max. ha találsz egy olyan eladót akinek nagyon kell a pénz lehetőleg minnél gyorsabban. Az ára inkább 90k környékén mozog az i8910-nek.
Fagyások nincsenek..Ha vannak akkor az vagy progi összeakadásból, vagy rosszul működő alkalmazástól lehet, amit ha letörölsz, ismét stabil lesz. De ezt már írtam korábban, hogy stabil a Symbian. -
zack
nagyúr
Én elhiszem hogy fos az iTunes, de ahogy elnézem nagyon kellene neked az iPhone szint játékban. Ezt egyik OS-től sem fogod megkapni, mert más a fő profil. iPhone-nál meg a játék az egyik fő profil. Az már más kérdés hogy Bluetooth-on keresztül másik telóról fogadni és küldeni nem lehet, mindezt 2009-ben. Mindegy. A játék része jó.
iPhone is akkor ér valamit ha jailbrake-et használsz, addig egy "nagy buta tégla", ami irreálisan drága. 3GS 16GB 180k körül mozog függetlenül.
Persze az i8910 minden másban veri. Kamera, video, zenei hangzás...
Ezért is írtam hogy melyik funkció a legfontosabb neked, mert ha nem azt választod csalódott leszel. 1 biztos....olyan keresett az iPhone használtan is, hogy nem fog rajtad maradni ha esetleg nem tetszik. Mondjuk ez igaz az i8910-re is. Csak mondjuk árban van köztük 70k diferencia. -
zack
nagyúr
A kérdésedre nincs válasz igazából. Mindegyik jó. Illetve mindegyiknek vannak hibái. Mindegyik más területen jó. Ha a támogatottság, jó játékok, és progik a cél, mindenképpen iPhone, ez nem is lehet vita tárgya. Heti szinten annyi jó minőségű játék és app jeleneik meg iPhone-ra hogy félelmetes. Erre mindenképpen iPhone. Gyorsaság az nehéz kérdés, nem feltétlen OP rendszer függő, hanem inkább a hardver erőssége befolyásolja. Mindegyik gyors ha megfelelő hardverrel ellátott telcsin futnak. Android-nál túl nagynak érzem a hype-ot, ahhoz képest amilyen. Érdekes, hogy a mobilarena-s teszteket olvasva az egekig van magasztalva az Android OS. Én pl. megnyomkodtam a speedshop-ban egy HTC Hero-t amin ugye Android OS fut, és nekem nagyon nem jött be. A Symbian kicsit öregecske már, viszont kiforrott, nincs kiugró pozitívum, viszont negatívum sincs. Számomra az egyik legkiegyensúlyozottabb OS volt mindig is. Konkrétan az i8910 Symbian rendszere nagyon gyors, talán Symbian-t futtató telcsik között a leggyorsabb.
Játék, app: iPhone OS
Business: Android, WinMo, Symbian
Multimedia: SymbianPersze van kivétel is minden kategóriában. Mert pl. a WinMo-s i8000 omnia 2 olyan szinten profi a zenelejátszás minőségében, hogy az i8910-et és az LG Arena-t is bőven veri. Minden attól függ, neked mi a fontos, és mire használnád, és leginkább hogy mennyi pénzed van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest