Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
muveszur
üzenetére
Egyesek szoktak szőrözni, hogy a "dual touch" és a "multi touch" két különálló fogalom. Szerintem mondjuk nem.
Egyébként az 5800-ás SpaceDancer "rácsa" igazából összesen 10 lehetséges pontot jelent
Nincs akkora fizikai mérete, pontossága és érzékenysége az 5800 paneljének, hogy jobbat lehessen csinálni vele szerintem.Apropó HD2: tény hogy tepsi, viszont sokkal vékonyabb, mint az i8910HD, így gond nélkül elfér a zsebemben. Nomeg jobb anyagból van, simán tapad a kézbe, így jól kezelhető. Nekem már egy kézzel is megy a legtöbb dolog vele. Itt meg egy képernyőt összehasonlító miniteszt, ahol azért látszik a fizikai méret is.
(#2897): Megnézem, ahogy ezt a fém hátlapot és az üveget elroppantod
Persze nem az enyémét 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs akkora fizikai mérete, pontossága és érzékenysége az 5800 paneljének, hogy jobbat lehessen csinálni vele szerintem.
Persze nem az enyémét