Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rutyika68
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az lehet, mert nekem az van fent.

-
natec
tag
válasz
Patikus
üzenetére
Felhasználói kézikönyv -ben ezt olvastam.
• Automatikus fogadás: Itt azt állíthatja be,
hogy a telefon mennyi idő után válaszoljon
automatikusan a beérkező hívásokra, ha Ön
nem veszi fel a készüléket. Csak akkor érhető
el, ha a fejhallgató vagy a Bluetooth-fejhallgató
csatlakozik a készülékhez.Próbáld meg úgy állítani, hogy a fejhalgató csatlakoztatva van a készülékhez.
-
Tutu7030
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem az van,elvileg sikerül is az install,csak eredményét nem látok.

-
Patikus
csendes tag
sziasztok Srácok
most vettünk egy ilyen kis telcsit, photo hall os.
Az automata hívásogadást nem tudom ki kapcsolni.
a fiam tett rá fel pár progit a marketről, azt hittük azért
volt már factory és hard reset, semmiki sem írja a hívott számot, nem is méri az időt, ha a telefon kijelzője megy kiírja, s hallani a másik telefonban a hangot oda vissza, de a másodpercek mennek a hívó készüléken.
mit tegyek? köszi előre is....a fórumban olvasgattam , vmikor márciusban volt egy ilyen gond valakinek, de megoldást nem láttam rá.
üdv
P
-
rutyika68
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Itt van.

-
rutyika68
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Töröld csak a cache-t a recovery-ben, és próba újra.
Nálam így felment. -
vadászcsiga
félisten
Miért nem megy fel nekem ez a Charging indicator - lock screen cucc recovery-n keresztül?
[link]
Próbáljátok már ki légyszi'. Nálam állandóan "instalation aborted" van, ilyen még nem volt minden felment aply any zippel. -
montyx
aktív tag
No megint kellene help. Főztem, faja minden, csak a kötsög galleryt nem főztem be, mondván úgyse használom, sőt utálom, mint a bajt, mert tetűlassú, és sok kép esetén meg se jeleníti a thumbnaileket...

Szal kimaradt, most meg kellene, mert rájöttem, hogy más alkalmazások használják, ha akarom, ha nem... Pl. LauncherPro.

Tudna valaki nézni nekem egy csomagnevet? Le akarom szedni a marketról. Ill. ha tudja valaki, hogy hogyan lehet kiütni default képnézegető, -beállító helyettesítővel, azt még inkább megköszönném!
-
devast
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jah, remélem 1-2 hónapon belül lesz valami használható verzió is

-
-
Thome
veterán
Miután meglett a telefonom, rá 4-5 napra már nem volt gyári...
Nagyon könnyű beletanulni a rendszerbe!petipetya:
3. Aki arra használja a telefont, amire készítették, és örül, hogy milyen sokáig bírja az aksi.
De ha hajtanám, akkor is kibirná a 2 napot nálam, ez tuti. Még szerencse, hogy a suliban nem kell használnom, csak néha, mert nincs szükségem rá ott... Tehát én most kevesebb vagyok tőled, mert nem nyúzom a telefont éjjel-nappal? höhö. -
vadászcsiga
félisten
Lassan de biztosan készülget a Froyo: Android 2.2 Froyo for Samsung i5700 Alpha.5
-
gyuszmó
őstag
A camera 360 proval volt már gondotok? El inditom,kiirja,hogy save mód,és lekapcsolja a telót,alig lehet használni utánna.
-
BalanceR
addikt
Animated Weather Pro -t ismeritek?
Nagyon látványos,animált, több mint 50.000 várost támogató időjárásprogi:
-
Cyberbeni
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
biztos, hogy jó gombot nyomsz? ha más gombot nyomsz, akkor írja hogy installation aborted. a home/házikó gombot kell nyomni.
-
bigsee
addikt
-
Cyberbeni
addikt
multitouch kernel v2.1b [link]
egyenlőre még nem jöttem rá, h hogy kéne felrakni- -
Thome
veterán
-
picur220
veterán
Csak azt ne mondd, hogy ezt úgy érted el, hogy egész nap bütykölted

Nálam max 2 napot bír, meg az 5%-os akkumérő akkora fos, hogy olyan nincs még egy. 100%-50%-ig szépen megy lefelé, aztán 45-től lefelé meg zuhan, konkrétan 1 óra alatt le tud merülni úgy, hogy hozzá sem érek. -
ravebp
senior tag
Vki segitsen mar rajtam.reggel geprol toltam zenet sd karira majd elindultam jo kis pecsi turara mire eszreveszem h a telo damaged sd-re panaszkodik. Kiprobaltam recoveryben latja es jo,minden mas telo latja es jo. Ilyenkor mi a f#sz van???szetb#sz az ideg....
-
syler123
veterán
Gyerekek ilyet még nem láttam ez a mocsok Estrong leformázta a memkártyámat, pedig csak egy fájl-t töröltem, a pofám leszakad.

-
Thome
veterán
Gyerekek, most derült ki, hogy gyári hibás a telefonom...

3 napot kibír egy töltéssel,
normál használat mellett.
-
Madara
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy új Galaxy Spicám, és Leszedtem az iGO- t, ami összesen kb 1.82 GB volt, de abból csak a magyar térképet meg azt szedtem le, ami kellett belőle.
Nekem ASTRO van fent a telón, azzal telepítttem, és újraindítottam, és amikor elindítanám azt a hibát írja ki, hogy Missing or incomplete folder: iGO/license
Utána meg, Please insert your SD card containing iGO content files.
És nem indul, mit csináljak, már a kártyát is kiszedtem, beraktam, de semmi.
Meg azt a részét sem értem, hogy a Content meg License mappát hova kéne bemásolni.
Android 2.1 van rajta amúgy.
Jah, és abban tudna még segíteni valaki, hogy hogy kell beregisztálni a telót a Divx-hez?
Tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném.
Aki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék. -
zsommi
senior tag
nah, kicsit beleolvasgattam a dolgokba.
azért még egy-két nyitott kérdés van előttem.
na meg hát ugye nem akarom elrontani a telot..

nos, akkor ha akarok rá tenni egy ilyen főzött romot, akkor mi a teendő?
samdroid fórumon kifőztem, letöltöttem.
csak simán feltolom az sd-re, aztán recovery reboot, és mehet?
kell előtte root-olni, vagy ilyesmit?
vagy csak a tök szűz telenoros telóra felnyomhatom a főzött romot? -
Kakumix
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Lehet, hogy ferde szemmel néztél rá és japánnak hisz?
Próbáld meg a MarketEnabler nevű programmal, valami európai ország szolgáltatóját megadni neki (én a t-mobile austria-t szoktam), így még vásárolni is tudok a market-ről.
(MarketEnabler telepít a marketről (csak root-olt telefonon megy) -> szívednek kedves szolgáltató kiválaszt -> hosszan tappicskolod -> a felbukkanó menüre rányomsz és kész (ill. root első futtatásnál root jogot kell neki adni). -
BalanceR
addikt
Használ valaki ARM11 optimalizációt FE mellett?
-
legiaap
félisten
Itt engem emlegetnek

De most jó minden, csak még pár progit törölnöm kéne és a Market is kicsit furcsa ebbe a romban.
Sok japán cucc van benne és egy csomó dolgot nem találok meg benne, amit anno a régi JG2-es romomnál lévő Marketnél megtaláltam.
Ez miért van?
És ezt lehet orvosolni valahogy? -
Thome
veterán
válasz
montyx
üzenetére
Mert én sem tudom, hogy mi mit jelent, csak jól néz ki!

mm89:
JD1 = Talán a legstabilabb ROM
JH1 = Benéztem, ilyenem nincs...
Ez is egy rom, egyébként.
MT = Multitouch driver
FE8 = Frozen Eclair 8 (FroYo /Frozen Yoghurt/ nevű 2.2-es Android rendszer dalvikját használja az Eclairhez, így jön ki a Frozen Eclair név.)
EXT2 = Ez egy Linux fájlrendszer, több féle van, az EXT3 az folyamatosan naplóz, az EXT2 viszont nem, így gyorsabb lesz a telefon. -
mm89
őstag
Tehát akkor ha bármit is szeretnék rátenni, akkor rootolni kell igaz?
A root az hogy "rendszergazdai" jogosultságot szerzek a telefon felett. (linuxot használok pc-n ha azzal tudsz nekem párhuzamokat vonni, lehet mégkönnyebben megértem
)
A flashelést már vlaki leírta tegnap hogy mi is, de nem találom...
Neked spicád van ugye? Hogy néz ki a rendszered? -
G-e-r-i
csendes tag
válasz
Kakumix
üzenetére
És az is természetes, hogy a böngésző elhagyása után is aktív marad???
Bármelyik másik program azonnal átmegy cached státuszba, és megszünteti aktív pályafutását. (pl gmail, talk, stb).
DolphinHD ilyen szempontból jobban tetszett. Kilépésnél felajánlja a cache és history törlését.
Ezzel a beépített böngészővel hogy nyomul az, akinek nincsen a data partíción 10-20 mega szabad helye??? Nekem pár oldal böngészése után 8-9 megán áll a böngésző cache.
-
mm89
őstag

Rendes tőled, hogy próbálsz segíteni, de az a baj, hogy Szegeden lakok és ha már 100km nél messzebbre kellene menni érte, akkor nem érné meg. Főleg ha mégse veszem meg. Postán meg tuti nem veszek ilyesmit..
Privátra válaszoltam is
Egy jó nagy noob kérdés:
Olvastam a spica segédletet, de nem tiszta még mindig.
Miből áll össze az android mint op rendszer? Kernel, meg mittomén recovery menü meg ilyeneket olvasgatok sok helyen, de nem állt össze a fejemben, hogy mi mire épül, mi mit csinál, mit lehet cserélni és miért? Lehet el kéne olvasnom mégegyszer... -
-
Thome
veterán
Akku jelentésem: 50 óra töltésmentesség után 55%-on van az akku. Ezt 4 óra zenehallgatással, 1 óra wifizéssel, fél óra játékkal, 10 perc telefonálással, fél óra "csak úgy" nyomkodással értem el. Közepes fényerőn használva. Csak 2G mobilhálózatot használva.
-
legiaap
félisten
Keresek egy olyan időjárásos widget-et, ami azon kívül, hogy mutatja az időjárást (Ez az eddigi legpontosabb program szerintem a 9s-Weatherrel együtt) a névnapokat is megjeleníti.
Az időt nem mutatja.
Egyszerűen nem találom a gépemen és már a nevére sem emlékszek, meg arra honnan szereztem.
Az előző romomnál volt fenn.Valakinek ötlete?
-
petipetya
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon könnyű beletanulni a rendszerbe!