Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
-
balfek
tag
válasz kovacszk #35926 üzenetére
köszi a tippeket, sikerült pár dolgot áttenni systembe - jobb lett a memo helyzet, szóval kösz
egy kíváncsiság még: nekem az es explorer root options alatt csak 2 opció volt, és nem 3 mint írtad...
Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
balfek
tag
válasz kovacszk #35921 üzenetére
hát én eddig nem találom őket...ill. amit találtam az nem tudom, hogy az-e:
szóval es esplorerben el tudok menni a
/system/app -ig (ott látom is a account..apk, bluetotth.apk, stb-t is,de a /data/ mappa nekem tök üres....
lehet, hogy a /mnt/asec/ könyvtárban lévő dir-eket kellene áttennem egy-az egyben? vagy azokból a dir-ekből az apk-at?
-
balfek
tag
-
balfek
tag
válasz kovacszk #35882 üzenetére
és azt honnan tudom meg, hogy most hol van a dalvikom és műxik-e,stb.?
hja, átpakolni system/app mappába ilyet is lehet csinálni? és ezt hogy kell?
vhol láttam egy ilyen scrtiptet: enable r/w system vmi - tippem szerint ez kell elsőnek, s utána meg pl. gost commanderrel vagy ES-sel átpakolom simán? ez túl egyszerűnek hangzik
[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz kovacszk #35356 üzenetére
Nem rossz választás , (a fényerő a custom romokba, aszem javítva van).Sok szerencsét kívánok hozzá. Épp tegnap osztottam szét a családba x8 és a x10mini pro-mat, mert a Mikulás engem is meglepett egy Xperia minivel.
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
mg105
senior tag
válasz kovacszk #35318 üzenetére
a grafikus gyorsításra írtam, hogy gyerekcipőben jár. márpedig szükségünk lesz rá, mert a spica nagyon cpu limites, a gpu munkába állítása viszont előrelépés lenne a 2.x alapú rendszerekhez képest. persze a gyorsítás kikapcsolható, akkor viszont semmi teljesítménybeli ugrás nem lesz tapasztalható, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
mg105
senior tag
válasz kovacszk #35316 üzenetére
az a baj, hogy az ics-ben egyre több minden használ gpu-gyorsítást, amihez ugye nincs hivatalos támogatásunk. itt látható, hogy mennyire gyerekcipőben jár még a tom3q által újraírt rendszer 2.3-hoz, amit gondolom átemel az icsbe. ezek nagy részét előbb be kell fejezni, hogy értékelhető teljesítményt nyújtson, különben ilyen lesz az egészből.
szerk: egyébként én is meglepődnék, mivel egy hete még azt írta samdroid chaten, hogy felesleges az ics subforum, Ő nem tervez készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ktomcat
senior tag
válasz kovacszk #35155 üzenetére
köszi, ezek szerint rendben van, csak egy 0 van benne
Az akksikalibrálót felraktam énis, és szerencsére megoldotta a problémát (nem hiszem, hogy a gyenge térerő miatt lenne, mert csak most fordul elő vele és már jó 2 hete cserélgetem a romokat meg a kerneleket )
Ha 60-80 mb szabad memória között ingázok akkor jók vagyunk? -
hernan.c
tag
válasz kovacszk #35147 üzenetére
Én soha nem kapcsolom ki mert ez ébreszt, de ha nem otthon alszok akkor mindig vihetem magammal a töltőt, mert különben lemerülök. Ez az egy zavar engem h ha kikapcsolom nem ébreszt. De volt olyan is h reggel leszedtem a töltőről és egyből leugrott 90% ra.... mondjuk ez a gyári 2.1 nél csinálta, meg már csomószor fagyot uh ezért jutottam arra h kicsit felfrissítem a telóm és milyen jól tettem Most oda fogok figyelni az aksira is h minél tovább bírja.
Mondjuk így se indulok neki töltő nélkül ha nem alszok otthon.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz kovacszk #35085 üzenetére
Ez idáig tiszta, évek óta Android használó vagyok így ez volt az első amit megnéztem. De amikor friss Factory Reset után a teljes tárterület megvan még akkor is ezt írja ki! Meg nem hiszem, hogy 10 MB szabad hely esetén már azért kéne nyafognia, hogy megtelt a memória és ezért ő önkényesen úgy dönt, hogy nem jeleníti meg a beérkezett SMS-t. SOHA TÖBBÉ!
Barátnőm már egy ideje emiatt nem tud fogadni egyetlen SMS-t sem. Garancia meg lejárt már így a szerviz sem játszik. Fura, hogy a többszöri Factory Reset sem segít.
-
tmagic
tag
válasz kovacszk #34842 üzenetére
Jó ok sikerült!!!!!!!!!!!Átmentem muterékhoz és az ő gépükön Kies feltelepítése után simán felismerte az Odin.....Úgy látszik gépfüggő... Pedig ugyanúgy xp van rajta ráadásul ugyanaz mint az én gépemen mivel én telepítettem nekik.....ki érti na de mind1 a lényeg hogy sikerült!!!
-
tmagic
tag
válasz kovacszk #34837 üzenetére
Szia azért tisztázzuk hogy 1 kicsit értek a géphez meg függetlenítettem,fleseltem már pár telefont Semmire nem reagál 1szerüen ,hiába tallózok ,újratelepítek,újraindítok,leszedem,visszarakom.....1szerűen nem telepít semmit downloading módban a telóhoz,nem ismeri fel hiába csinálok semmit!!!!!!!!! A vicc az hogy olvastam külföldi és hazai fórumokon is hogy sokaknak volt ilyen problémája de konkrétan senki nem írt rá megoldást.....
-
zoleee24
tag
válasz kovacszk #34818 üzenetére
ezt találtam azóta
SamdroidMod 2.2.1 a9 - Froyo
Status (hardware)
+ GSM
+ GPRS/EDGE/3G
+ audio (DE_NISkA/vflashbirdv)
+ wifi (criminal, golecpch)
+ bluetooth (criminal)
+ sensors (DE-NISkA, cadavre)
+ GPS
+ multitouch (2.4, thanks Gabriel-LG)
+ SD/USB
+ Camera (vflashbirdv/criminal)
+ ext2/4 support
+ Hardware accelerated movie playing/recording (mp4/h264) [vflashbirdv]
+ Native WiFi tetheringebben van elvileg
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
válasz kovacszk #34537 üzenetére
Négyszer eljátszottam, gépet is újraindítottam, aztán nem fogta fel, hogy itta telefon, Samsung usb driver újra install, kétszer eljátszottam a telefon bekapcsolást, és harmadjára lett jó Na, akkor mostmár tudom hogy flashelhetem nullára, ha nem jön össze az oprendszer telepítés
Mindenkinek köszönök minden segítséget!
-
rutyika68
őstag
válasz kovacszk #34455 üzenetére
Hali!
Nem tudok róla beszámolni, épp azt írtam le hogy vissza mondtam a megrendelést, mert akcióba 2év hűséggel 4900Ft lett volna, de előleget kértek 40e-t , akkor már megtudnám venni függetlenül is.A kijelző, pár mm kisebb a spicáénál.
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz kovacszk #33890 üzenetére
Ok, sikerült a 2.2 , köszi
De még mindig az a gond, hogy nem látja a gép az SD-t. Rányomom az USB-t a gépre és a telóra, és a notibárban meg sem jelenik, hogy csatlakoztattam, stb. Csak tölti. Ez volt még a 2.2 előtt is... Mit csináljak? SD-re azért jó lenne másolni. -
RAiN91
őstag
válasz kovacszk #33886 üzenetére
Itt még nem tartok, rá kell másolni az SD re a zip-et. A2SD még nem volt meg, nem is formáztam, lehet ez a baja.
szerk: "mikor bekapcsolt a teló belépsz a menübe/samdroidtools/ App2sd settings-be/pipa, pipa" Ez a lépés még nincs meg, ez hol van? Mert recovery-ben nincs ilyen, hogy samdroidtools, és droid alatt a menüben sem. LK208 van fent.
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz kovacszk #33884 üzenetére
Na flasheltem, és rootoltam is már. Recovery meg van. Most kellene a 2.2-es ROM-ot felmásolni SD-re, de recovery-ből sem tudom (enable USB mass.), és ha elindítom a telót, onnan sem jön be gépen az SD. Ilyenkor mi van?
Telefonon egyébként látja az SD-t, ott van minden fájl.[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz kovacszk #33368 üzenetére
Az az érdekes, hogy nem ez az első amikor egyik esetben működik, másiknál meg sz@rakodik. Ha igazad van, akkor az lehet a baj, hogy jan olvtárs nem olvasta a fórumot, és nem a többször leírt eljárást alkalmazta, hogy mindent a nulláról. Akkor viszont megint ott tartunk ahol a part szakad. 1. nem fogadta meg az első intelmet. 2. megint kezdhetjük leírni elölről a telepítést pár hsz után.
Ha viszont valóban elölről kezdte flashel, roottal, akkor meg a mégis csak ezzel a rommal van valami baj[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Koocka
tag
válasz kovacszk #32663 üzenetére
Sajnos ugyan ezzel a verziójú iGOval csinálja nekem ezt... próbáltam régebbivel is, azzal is ugyanez... maradnak az alternatívák, sygic vagy copilot. sygic megy szépen, rengeteg funkció, de én néha elveszek benne, meg a sok funkció ellenére érzésre fapados, lehet az igonál gyengébb grafika miatt... copilotot majd megnézem amint lesz időm.
-
Maximum1
őstag
válasz kovacszk #32342 üzenetére
Feldobtam a Voku kernelt.
Azt írja a telefon v0.1, pedig v0.2 kéne, ez legyen a legkevesebb.
Elsőre gyorsabbnak tűnik mint a Pixie07, bár itt mások az ssswich értékeim, ne kérdezd miben mert meg nem mondom .
Az aksi időre leszek kíváncsi, Pixie 2 napot bírt, ebben nem volt túl jó, viszont soha nem volt ilyen stabil a teló mint vele. -
rutyika68
őstag
válasz kovacszk #32142 üzenetére
Én már beletettem , meg is csinálta, csak az volt a baj nem tudtam bele integrálni egy automatikus wipe dalvik cache parancs sort. De keresem a megoldást.
Ui: így kettő dalvik könyvtár volt a telón.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz kovacszk #31201 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mármint a phone-t memoriában tartani.
Go launcherrel próbáltam, mert van benne olyan rész a drawerban, hogy running, elvileg ott lehet lockolni appokat, amiket nem enged bezárni. de ha indítom a phone-t, és kilépek akkor egyből eltűnik, tehát nem birom lockolni semELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz kovacszk #30321 üzenetére
Na ezt a mybackup pro -t még nem próbáltam, de akkor ránézek majd (bár már felraktam az új rendszert ezt a 8.3.2.-t, most keresek valami jó boot anim-ot, mert ez elég gagyi ami alapból van benne.. (bár úgyse azt nézegetem...) )
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
szpeti16
csendes tag
válasz kovacszk #21655 üzenetére
köszi szépen. akkor örülök, hogy nem estem neki flashelni egyből az új ops-szal, és bosszankodom, mert nem lesz egyszerű megtalálni a régit... az andro-id fórumot ismerem, aktív voltam, aztán nyáron nem néztem rá pár hétig és kidobtak vagy automatán kidobott... ezaz
elment kicsit a kedvem a keresgéléstől, lehet hogy holnap elviszem így, ahogy van a Westend Samsung szervizébe, csak attól félek, hogy az a forgatókönyv fog lejátszódni, hogy odamegyek a garipapírommal, lobogtatom, és jó nagy piros betűkkel ráírják, hogy érvénytelen, majd közlik, hogy 8000 forint lesz a javítás...
-
Katsu
aktív tag
válasz kovacszk #21334 üzenetére
Az eset amit írtál, az velem történt meg konkrétan. De nálam hardveres hiba volt és USB-t kellett forrasztani. Nála maga a nem gyári FW okozta a hibát, amit sajnos a garancia nem véd meg. De a WestEndben lévő samsung gyorsszervíz 5 vagy 6 ezer forintért gyári FW-t rak fel. Ha esetleg nem menne nekik, akkor visszaadják a pénzt. Csak a blokkot meg kell tartani róla és visszavinni, ha kell. Azért remélem idáig nem kell eljutnia.
Üdv: Katsu
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz kovacszk #20030 üzenetére
szivem szerint én is megcsinálnám, de mint írtam már a rootoláshoz is remegő kezekkel kezdek hozzá, a kitchen nekem magas
sajnos a környezetemben egyik férfit sem érdekli ez a téma, ezért kénytelen vagyok én nekiugrani, különben már rég valakinek a kezébe nyomtam volna hogy csinálja meg
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
BalanceR
addikt
válasz kovacszk #19988 üzenetére
Azt a rádiót, azért nem kell biztosra venni...
Tudtommal ugyan van a telóban FM modul, de az antenna nincs kivezetve a jack-re, viszont a BT antennára igen, szóval, ha esetleg meg is tudják oldani, elég gyenge lesz a vételi képessége, és a BT nem lehet közben aktív... (Viszont füles nélkül is működik majd)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
littlerock
aktív tag
válasz kovacszk #12328 üzenetére
Lehet szerencsésnek mondhatom magam, mert a zenelejátszós pattogást hírből sem ismerem...
tény, a task killer ikonjára mindig rábökök, ha a home-ra visszalépek...
amúgy amikor nagyon füleltem, nem hallok e valami zajt mégis, rájöttem, hogy ez eredeti füles néha mozog a fülemben, és az érdekes zörejt tud hallatni... konkrétan egyfajta pattogást...
amúgy nem tudja valaki, hogy lehetne az alap zenelejátszót nyugdíjba küldeni... utálom... mindig véletlenszerű módba kapcsolja magát, és amikor Andless-el hallgatok zenét - mely az egyetlen módja annak, hogy ne abc sorrenden mutassa, és játssza le egy albumon található számokat- akkor a fülesen lévő gombot véletlenül megnyomva megszólal az alap lejátszó is...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
petipetya
nagyúr
válasz kovacszk #12149 üzenetére
Itt az ingyenes műsorújság alkalmazás.
Nekem a magyar csatornákra mindig azt dobja, hogy nincs hálózati kapcsolat, holott van, és ezenkívül a többi kategória is bejön. Próbáltam becsapni és a keresőbe beírtam az rtl klubot, de az eredmény ugyanaz.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest