Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.zozoka
aktív tag
hali elkezdtem újra flesselni a telóm és eé is kezdte te meg állt nem megy tovább azt írta ki hogy:
<1> 5/8 Finished.
<1> factoryfs.rfs download..a telón is elindult már a csik egy darabig
ilyenkor már lehúzhatom? miért lehet ez ha az ezelöttinél is ugyan ezek foltak felrakva? -
Thome
veterán
válasz Cyberbeni #20791 üzenetére
Az magyar, nem kell elfordítani. Ugyanis az olasz zászlóban, ha fektetve nézzük, a színek nem vízszintesen fekszenek, hanem függőlegesen, így ha elforgatjuk, akkor ugyan olaszt látunk, de az magyar.
Lásd...
Olasz: LINKMagyar: LINK
Tehát az úgy helyes, ahogy van!
Szerk: Linkesítettem a képméret miatt!
[ Szerkesztve ]
-
Cöletibi
tag
Hívás érkezésekor, mikor cseng a telefon, az Omniahoz hasonlóan ha kijelzővel lefelé fordítjuk a telót akkor elnémul?
-
BalanceR
addikt
Azt egyébként nem tudja valaki, hogy az AngryBirds-t miért csak SDK-val tudtam telepíteni?
Írta valaki, hogy neki valamelyik naviprogram csinálta ezt...
(Kiírja, hogy kevés a hely, pedig bőven elférne)
Mitől van, miben lehet a hiba?
Nem szeretnék még egy ilyenbe belefutni...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
hvl
csendes tag
Sziasztok! Tud vki segíteni abban, hogy miért nem látja a vadiúj galaxy spica-mat sem a KIES sem az NPS?
Elég bosszantó hogy egy gyári szoftver ne kommunikáljon a telefonnal... ha vki tudja az okát plz írja le.
Nagyon köszönöm!!!L.
-
duffbeer
őstag
Srácok! Ha már itt mindenki kioktat mindenkit... Én csak tanácsot szeretnék adni:
Ha linkeltek valamit, a hozzászólás írásakor lent van 10 db gomb, köztük egy "Link" gomb.
Ha kijelöltök egy szöveget és ráklattyoltok erre, akkor oda be tudjátok illeszteni a hivatkozásokat, amikre rá lehet aztán kattintani. Persze működik kijelölés nélkül is, de akkor a hozzászólásban csak egy "[link]" felirat fog megjelenni és arra lehet kattintani.Így könnyebb elérni az oldalt, szebb az olvasónak.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már ezt az egész képernyős
hívást?Működik 2.1-en?Full Screen Caller ID FREE
http://www.androlib.com/android.application.com-androminigsm-fscifree-jzwBC.aspx -
Maximum1
őstag
Lehet Magyarkodni!
http://www.androlib.com/android.application.com-fantasticplanet2-livewallpaper-hungary-FCCC.aspxMagyar zászlót ír, de sajna ez Olasznak néz ki! :-)
[ Szerkesztve ]
-
rebeL1899
csendes tag
Sziasztok!
Most veszek 8gigás microsd-t a spicámba. Az érdekelne,hogy szerintetek elég a class 4 es vagy kell a class 6? -
Maximum1
őstag
válasz Cyberbeni #20773 üzenetére
Azt már próbáltam, de tele van olyan extrákkal amik nem kellenek.
Meg az sem tetszett benne, hogy amikor hívnak angolul irkál mindent, nekem legyen magyar!
http://www.androlib.com/android.application.com-fantasticplanettv2goldennation-clockbig-analogclock1hungary-EDDq.aspx -
Saccco
nagyúr
válasz Maximum1 #20766 üzenetére
Az LK2.09.3-ban van multitouch, meg talán kamera bugfix v1. Ha jól rémlik...
Cyberbeni: Azért mert elhagytad a nagy betűt, meg az írásjeleket, még nincs tele helyesírási hibákkal az írásod...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Maximum1
őstag
válasz hedgehog01 #20768 üzenetére
Nekem frissít rendesen.
-
Maximum1
őstag
Not Call Log.apk helyett nem találtatok mást ami működik rendesen?
Vagy csak nálam szórakozott? -
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem, most a Kitchen-nel kapcsolatban: lehet frissíteni azokat a programokat, amiket belefőzök a rom-ba? Pl az adw launcher-t, facebook klienst, estrongs file explorer-t? Ha nem, inkább kihagyom a rom-ból és külön teszem fel.
Köszi! -
legiaap
félisten
válasz honeker #20764 üzenetére
Én reggel vettem le a töltőről. Most 70 %-on van, de szinte hozzá sem nyúltam. A kijelző a legalacsonyabbon van, nem hívtam, nem sms-eztem, nem neteztem ma rajta.
Ennyit tud az aksi. Holnap reggelre, ha nem kapcsolom ki már 50 %-on lesz kb. és délre ki is kapcsol szerintem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
honeker
őstag
csá........aku időre visszatérte vasárnap este vettem le túltöröl most 65% mutat ........használom amire kell
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
-
duffbeer
őstag
------ Semmi...--------
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
-
Enjoy
addikt
válasz Skynet258 #20754 üzenetére
Őt ismerve előbb fog összetörni a készülék, minthogy főzött ROM-ot rakjon fel.
Elég hardcore felhasználó Mindenesetre megmutatom neki, hogy hogyan kell, aztán onnantól kiengedem a madárfészekből.
Gondolom Odin-nal ajánlott itt is flash-elni.
-
Te mit használsz amúgy perpill. ?[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
bluntside
csendes tag
Üdv!
Betöltöttem az előző simkártyaról az összes nevet és telszámot de az lenne a gondom hogy mivel fordított sorrendben jeleníti meg a neveket (Antal, Nagy) ezért teljesen felborult a jó kis csoportosításom. Van-e olyan módszer/app/akármi amely a hagyományos módra állítja vissza a kontaktok neveit? (Nagy Antal)
Köszi
-
Skynet258
veterán
-
kepler8
csendes tag
Gondolom a többség nem foglalkozik ilyesmivel, de engem baromira zavar, hogy kb a programjaim 70%-nak hozzáférése van a névjegyzékemhez és a leveleimhez. Tudtok olyasmi programról, amivel a többi program jogosultságait tudom lekorlátozni?
-
Enjoy
addikt
válasz Skynet258 #20740 üzenetére
Köszi a gyors választ
Az oldaladat linkeltem a havernak, Te mindig igényes munkát végzel ilyen téren.
(Korábbi telóid esetében is így volt)Szerk.: Főzött ROM-ot is max. én fogok neki felrakni, de először megteszi neki az Eclair is
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
-
-
B0gyee
tag
Sziasztok!
A fentebb linkelt videót Én követtem elA launcher neve ami fent van a telómon : TW3Launcher_i9000-kenshin-upd02.01.apk
Ezt keressétek, esetleg aki nem találja elküldöm szivesen.
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom kérésére tennék fel egy-két kérdést, aki a napokban lesz Spica tulaj:
1, Van már hivatalos Update 2.1-re? (Ha jól tudom, 1.5-tel érkezik)
2, Ha lehet hivatalosan update-elni 2.1-re, akkor arra is fel lehet varázsolni a magyar nyelvet, ill. iGO-t?
3, Nem tudom, hogy hibátlanul fut-e a 2.1 Spica-n, de ha nem, akkor vannak direkt erre szánt (ajánlott) bugfix-ek, amiket tanácsolt feltelepíteni?Barátom nevében is köszönöm a segítségeteket!
Üdv:
Enjoy► més que un club ◄
-
BalanceR
addikt
Fel szeretném tenni az AngryBirds játékot, te ha telepíteni akarom, azt írja, kevés a hely, pedig nem...
Az SDK-s telepítésen kívül van valamilyen force mód, amivel feltehetném?
PL terminal?
Köszi!#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
duffbeer
őstag
válasz legiaap #20731 üzenetére
Ma ilyen napom van.
Ez sem tetszik. Illetve tetszik, csak egy az egyben iphone klón. Ezt írtam anno a Galaxy S kapcsán is. Nem értem miért nem csinál egyedi kinézetet/home-ot a Samsung, amikor nagyon sok termékéről üvölt a kifinomult design. Nagy potenciál van az androidban. Ott van pl az X10 mini aminek a "home"-ja teljesen más mint a megszokott.
-
Skynet258
veterán
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Ezt a touchwiz felületet, honnan lehet szerválni?
nézegettem, hogy esetleg főzés során bele lehetne-é főzni, de nincs ott a menük közt.Ez a 3D driver, meg nagyon nincs sehun sem...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
duffbeer
őstag
válasz Skynet258 #20724 üzenetére
"...csak szerintem nem megfelelően használod."
Lehet az a baj... A kőfejtés funkciójával kísérleteztem, majd a hadronütköztetéssel, de mindegyik eléréséhez meg kell nyomni egy-egy gombot.Szerintem ne görgessük tovább a témát. Úgy van ahogy írtad: Ízlések és pofonok.
-
Saccco
nagyúr
válasz duffbeer #20722 üzenetére
A Barcode Scanner míg elindul = Quickmark indul + nyomok egy scant.
Maga a leolvasás, sokkal gyorsabb qiuckmarknál, és utána mind2nél meg kell nyomni, hogy mi legyen vele.Egyébként tök mind1, mindenki azt használ amit akar písz
Szerk:
Skynet258: Én szoktam mindenféle szöveget, meg telszámot is, gyorsabb bescannelni, mint begépelni. Spec. ma 2 számot is küldtem, meg egy linket. Ha meg valamilyen esemény van (húsvét, karácsony, szülinap), akkor is egyszerűbb bescannelni (a vicces szöveget / ötletes sztorit), mint benyomogatni.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Shad0w
senior tag
válasz Skynet258 #20720 üzenetére
Azt a gombot qiuckmark-ban is meg kell nyomni scan-elés után. Ugyan be lehet állítani, hogy automatikusan ugorjon a linkre, de ezt nem tudod előre, akkor meg szenvedés van ha mégse azt akartad (vagy nemtom, most nem telepítem fel még1*).
Köszi a widgetet, már nagyon hiányzott.
szerk.: mobilism-en megnéztem ott nem volt, aztán gondoltam, hogy ingyenes programokat nem tesznek így fel, hiszen ingyenes a marketen, de akkor tévedtem .[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz duffbeer #20722 üzenetére
Dehogy kell, írtam is a blogon, hogy van olyan opció, hogy automatán odaugorjon...
Egyébként nem tudom, te mit állítgatsz, hogy mit olvasson be, mert én általában QR kódot lövök vele, és nem piszkálok semmit. De most kipróbáltam egy cigisdoboz vonalkódjával, és ott sem kellett semmit állítani.
Nem meggyőzni akarlak természetesen, csak szerintem nem megfelelően használod.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Shad0w #20716 üzenetére
A barcode scannernél akkor kell megnyomnod egy gombot, amikor kész a scan, és ugorjon oda a linkre. Itt meg akkor kell, amikor kezded a scan-t. Nincs plusz egy gombnyomás, csak az elején kell megnyomni, nem a végén...
Vagy be kell valamit állítani a barcode scanner-ben? -
Shad0w
senior tag
Jut eszembe, ezt a Digital Clock Widget-et még mindig nem találom a marketen. Megvan ez vkinek, vagy esetleg tudja, hogyan tudnám beszerezni?
-
Shad0w
senior tag
válasz Skynet258 #20712 üzenetére
Akkor a launcherpro lesz, pedig nem raktam ki a widgetet (simát használom, nem a plus-t). Gondolom akkor vmi bug, következő verzióban biztos javítják. Köszi.
Alapvetően nagyon ritkán használok vonalkódolvasót, és a quickmark-ban két kattintás mire bejön a kamera (én úgy éreztem, hogy a kamera lassabban is jön be kattintás után, de lehet hogy csak placebo.. ). Egyébként a felismerés tényleg sokkal gyorsabb, ez vitathatatlan, viszont nekem ez nem ér meg +1 gombnyomást.
-
duffbeer
őstag
Annyira nekem sem jön be.
1.Szeretem az egyszerű programokat csicsa nélkül
2.Szeretem, ha egy ikon tükrözi, legalább kicsit is mire is való a program
3.Nem szeretem a reklámokat, főleg, ha a leghülyébb helyre rakták
4.Kapcsolgatni kell, hogy QR, vagy vonalkód
5.Indítás után magát a szkennelést pluszban el kell indítani
6.Semmivel sem tud többet, csak szebb.Nekem spec az a 0.8 másodperc, amivel előbb végez nem jelent annyi pluszt.
Arról nem beszélve, hogy míg odajutsz, hogy szkennelés, majd esetleg kiválasztod, hogy inkább vonalkód, addigra a Barcode Scanner már végzett.Szerk.:
Ja és még annyi, hogy azért lehet lassabb a Barcode Scanner, mert többször olvassa be ugyanazt a kódot.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Most, hogy feltettem rájöttem, honnan volt ismerős a Quickmark. Anno WMen is ennek a cégnek a QR kód olvasóját használtam.
"Szerintem gyorsabb, mint a Barcode Scanner (nem is kicsit)."
Most direkt leteszteltem, a "nem is kicsit" jelzővel szerintem lebecsülted, kb nagyondurvánirgalmatlanul gyorsabb...
szerk: És az említette twitteres dolog nem jött elő, úgyhogy biztos nem ettől volt.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Shad0w #20710 üzenetére
Nálam nem volt ilyesmi... Nem lehet, hogy inkább azt írja az üzenet, hogy állítsd be a twitter fikókodat? És nem lehet, hogy ez az üzenet a Launcher Pro twitter widgetjének kirakása, majd törlése után jelentkezett, és 15 percenként megjelenik?
Egyébként miért nem jött be a program? Szerintem gyorsabb, mint a Barcode Scanner (nem is kicsit).[ Szerkesztve ]
-
Shad0w
senior tag
Ööö, ma felraktam az andro-id blogra kitett barcode olvasót (quickmark) és azóta folyamatosan megjelenik a képernyőn egy üzenet hogy kapcsoljam össze a twitterrel a névjegyzékemet (vagy vmi hasonlót). Ezt más is tapasztalta már? Elvileg mást nem telepítettem ma. (azóta már eltávolítottam mer nekem nem jött be, de a jelenség megmaradt)
-
duffbeer
őstag
válasz orrlyuk #20707 üzenetére
Én járművel használom, szóval a földutak fontosak számomra, azt pedig a Microsoft maps-ot (aránylag sok földút megtalálható benne) kiválasztva Maverickel nagyon jól használható az erdőben.
Turistautak ügyben azt tudnám ajánlani, hogy telepítsd az RMaps-ot. Több forrásból tud dolgozni (Ha minden igaz offline is) és importálhatsz track (*.kml, *.gpx) fájlokat. Ez azért jó, mert a turistautak.hu-ról le tudsz tölteni útvonalakat kml formátumban. Azokat importálod RMaps-ba és innentől kezdve jóság van. -
beers
addikt
megoldódott
[ Szerkesztve ]
M&N
-
Blyan
félisten
No, sikerült, ezen annyira felbátorodtam, hogy felraktam egy samdroid.netről szerzett főzött ramot, amiben a dolgok folyamatosan újraindulnak. DE egy factory reset segített.
Kösz, srácok!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bobbysolo
tag
válasz duffbeer #20692 üzenetére
Az adatforgalom számlálót leszedtem, akkor úgy nézett ki, megoldódott a probléma. De aztán visszatért. Viszont tegnap mielőtt vittem volna a szervízbe, visszaállítottam a gyári beállításokat. És megint nem sziszeg.
Szépen pakolgatom majd fel a programokat megint, aztán meglátjuk mikor jelentkezik a probléma megint... -
Blyan
félisten
válasz adamfriday #20700 üzenetére
Nekem 20-adjára sem indul
Úgy csinálom, rendszergazdai engedély, stb.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest