Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
icepeti
tag
Miközben a flasheléssel szenvedtem felmerült egy ujabb gond, méghozzá sim helyere szepen benyomtam a sdmet, valami ötlet hogy szabaditsam ki? a flashelésen rajta vagyok, irok hogy hogy alakult..
-
mm89
őstag
Hali!
Akinek 2.2 van fent, az megnézné nekem hogy beadja e a bejeeltkezési ablakokat itt:
https://extra.unicreditbank.hu/eib_SP/loginpage.hu.html
Ha esetleg valaki ennél a banknál van,, akkor az is érdekelne hogy működik e rendesen az oldal.
KösziELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BalanceR
addikt
Jövőhéten FM rádió?
"Qbanin work on FMradio on spica, he said "I work on weekend on this problem"#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
rebeL1899
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy teljes verziós programokat fizetés nélkül meg lehet szerezni? Itt arra gondolok, hogy pl. pc játékoknál vannak crackelt verziók, appoknál nem léteznek? Konkrétan a LauncherPro érdekelne nagyon.
-
icepeti
tag
válasz icepeti #23476 üzenetére
One package-be felrakom a 350megas tart es ezt irja az odin.
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
<1> START!!!
<1> check download environment.
<1> e - big partition size!!
<0> Destroy instant..
<0> Killed timerNem one package-be tudok rakni fel dolgokat, csak amint irtam is a felenel haromszög jön bootnal. Hogy tudom ezt a gyari romot felrakni? nem csak one package es kesz?
-
legiaap
félisten
Értelmes videó folytatása:
Lőjétek már fejbe a csávót!!!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vadászcsiga
félisten
Néha érdekes dolgokat produkál a market. Most pl. telepítettnek mutatja a LauncherPro-t, holott nekem az LpPlus van fent ami ugyebár fizetős. Hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
icepeti
tag
válasz vadászcsiga #23475 üzenetére
Köszi ki is próbálom! irok hogy mi volt
-
icepeti
tag
most már ott járok hogy felraktam one packageben a I570EXXJH6.tar -t
Most elkezd bootolni, de félúton ilyet kapok hogy felkialtojel es ennyi.
Valaki tényleg adhatna valami ötelet mit tudok csinálni.
Köszi -
#hpq
aktív tag
Sikerült megoldani a problémámat vissza raktam mindent a gyári beállításokra, most legalább jó. Launcherpro-n kívül tudtok még mondani jó home felületet ami bevált vagy az a legjobb?
// -
-
icepeti
tag
válasz vadászcsiga #23461 üzenetére
szia
rányomok ujraindul, és megint bejön a recovery nem tudok mashogy bootolni.
valami ötelted nincs? -
sssz
őstag
válasz vadászcsiga #23465 üzenetére
szuper, köszi ez végre működik
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
petipetya
nagyúr
Nekem akkor írt ilyet, amikor volt egy csomó levelem beragadva az elküldendő mappába. Azok pedig azért ragadtak be oda, mert pont a küldés alatt állítottam vissza hsdpa-ról 2G-re a kapcsolatot, és olyankor megszakad az email küldés.
Szóval ezek ott voltak a mappában, és hiába töröltem dalvikot meg miegymást, csak nem akart működni a gmail fiókom. Aztán egyszer csak végignéztem a mappáit, és akkor láttam...
"nincs rá lezsóidő"
-
#hpq
aktív tag
Nálatok mükodik teloban a gmail? Nekem azt írja "not connection" mi lehet a gond?
// -
-
vadászcsiga
félisten
Én a FlashNotify-t használom. Mielőtt használnád élesítsd be, pipáld ki/be az sms, és a missed calls gombokat, állítsd be a következő 2 opciót, végül pipáld ki a "show active notification"-t majd hívd fel magad hogy működik e. Az utóbbit, ha zavar a kis villanykörte ikon ki is kapcsolhatod. Taskillerben még védetté sem kell tenned az appot. Próba, aztán írj ha működik!
-
sssz
őstag
kipróbáltam mindkét ajánlott missed call reminder-t meg még párat a marketről, de nekem egyik se kapcsolja be, villantja fel a képernyőt.
írják hogy ki kell választani milyen színnel villan fel, és elképzelhető hogy amit kiválasztottam (fehér) azt nem tudja a teló.
vagy én állítok be valamit rosszul, nemtudom.
valaki tud segíteni aki ténylegesen használ ilyet és nála ez a funkció működik is?
köszönöm!szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
badsaint
csendes tag
Nagyon sokat olvastam már erről a telefonról, de nem találtam kielégítő választ. Eddig nokiát használtam, ez lesz az első androidostelóm. Olyankérdésem, van, hopgy a céges e-mailt le tudja szedni a telefon és APN-nel működik-e?
-
sssz
őstag
válasz ravebp #23459 üzenetére
szerintem alapból ott kellene lennie. én az alap phone app-ot főztem bele a rom-ba, nem tudom hogy a másiknál hogy van, de az enyémnél mindig ott volt a kezdetek óta.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
ravebp
senior tag
vki nem tudja hogy ha a contactoknál nincs ott a kis zöld egybő hivó gomb azt hogy lehet elérni h ott legyen?
Rave
-
icepeti
tag
Sziasztok,
Járt már úgy valaki hogy nem tudok a recovery menuből továbbjutni?
Eddig minden rendben ment használtam is a romot sokáig, de most már nem tudok továbbjutni sehogysem, pedig elvileg minden fentvan. Mindent újraraktam az elejétől a helyzet ugyancsak ez maradt, járt már igy valaki?
Előre is köszi -
devast
addikt
válasz atomchicken #23452 üzenetére
Vaze, tudod mit jelent az, hogy alpha ?
-
Norbi14
senior tag
Másnál is angol 2.2-ön magyarra állítva a nyelv?
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Uj telefon vásárlás előtt állok! A kiszemeltem egy Spica , csak lenne pár kérdésem előtte!
Van ez a CyanogenMod-6.1.0-RC0-Spica-alpha6.4 Anroid 2.2-es ROM.
A ROM mivel 2.2-es ezért teljes flash támogatás van a böngészőbe?
Érezhetően gyorsabb a telefon, mint egy original 2.1-el?
A2DP sztereó Bluetooth headesettel működik?
Játékok milyen vele? (Pl. Raging thunder?)Ahogy olvasom minden működik benne, kivéve pár cuccot pl:
- Camera for movie: FC
- Hardware accelerated movie playing (DivX)
- Wifi tethering freezes the phone
- VoiceRecording - semi fixed CyanogenMod-6.1.0-Spica-alpha6.2 [DE_NISkA]Az első a kamerázás, a 2. a Divx lejátszás, a 3. a wifi megosztás (Vagy mi?) a 4. meg a hangfelvétel?
Illetve GPS jelet milyen gyorsan talál a készülék?
Más ami még nem olyan fontos:
Milyen GPS tartót illetve tokot használtok? (gondolok itt e-bay)
Köszi! -
Norbi14
senior tag
Újra feltettem a cyanogen-t és most úgy tűnik jó lesz. Most megjelent a cyanogenes boot kép.
-
Norbi14
senior tag
feltettem a cyanigenmod 6.4-et és bootolásnál megfagy! Wipe data & cache megvolt, factory is. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz Gattsu #23430 üzenetére
ROM-ok külön-külön készülnek minden készülékre.
A 3D driverre semmi garancia, lelkes felhasználók próbálnak összedobni valamit, de a Samsung sosem állította/ígérte, hogy van/lesz 3D támogatása a Spicának. Nekem speciel egyáltalán nem hiányzik, mert sosem játszom olyan játékkal amihez kéne, szóval egyéni igények kérdése, hogy kinek van szüksége rá.
-
delbarta
senior tag
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
sssz
őstag
tud esetleg valaki olyan programot, ami nem fogadott hívás vagy sms érkezésekor bizonyos időközönként felvillantja a képernyőt, amig el nem olvasom vagy meg nem nézem az üzenetet/hívást?
-
Gattsu
tag
Ahogy olvasom,nagy szükség lenne már a 3d driverre. Biztos,hogy el fog készülni? Ez a fórum elég aktív,de sok spica user van még,foglalkoznak a témával? Egyébként teljesen droid szűz vagyok,úgyhogy egy hülye kérdés:romok itt is ugyan úgy külön van minden telóra vagy az android 2.1 egy átfogó platform,ami több készülékre jó,de egyazon verzióra gondolok.
Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
membrandj
nagyúr
Hali! Olyan kérdésem lenne,hogyha rootolom a telot , meg új romot rakok rá, új kernel stb stb, akkor a meglévő programok elvesznek? Rakhatom fel őket újra? Tehát pl ha már rootolva van a teló és mondjuk kijön egy új kernel vagy egy új rom vagy akármilyen fontosabb komponens , akk húzhatom újra a rendszert a programokkal együtt?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem most egy gondom van ezzel a CM 6.4-gyel: az igo talál műholdat de az általam használt SportsTracker nem hajlandó elindulni. Kipróbálnád hogy nálad működik e?
-
r.zozoka
aktív tag
-
patakidr
aktív tag
Segítsetek nekem pls!
Letöltöttem a MyPhone explorer 1.8-at, de jó Istenért sem akarja látni sem a Spicát, sem a Desire-t.Kiírja, hogy "No device attached to USB."
Mit tegyek? Lassan már felrobbanok
-
BalanceR
addikt
válasz legiaap #23413 üzenetére
Igen, a kijelzőt optimalizálták, de a Spica driverei miatt a "föld" textúrája hiányzik, ami az elején még nem zavaró, de a 90.pálya után már eléggé megnehezíti a játékot, ráadásul ahol nagyon sok az objektum a pályán, be is szaggat....
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz r.zozoka #23411 üzenetére
Ez is jó megoldás, csak egy gond van vele, sok appnak szüksége van telepítési információkra a futáshoz... ezek a Dalvik Cacheben vannak, viszont a ZIPbe másolgatós módszerrel nem lesznek ilyen információk...
Ekkor fordul elő, hogy FCzik a cucc...
Szerintem érdemesebb inkább a hosszabb utat választani, és utólag átmásolni a már telepített appokat a systembe...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
r.zozoka
aktív tag
mivel valaki kérdezte:
1:amit főzöl azt kicsomagolod belépsz a system/app mappába oda beteszed amit mindig használsz billentyűzet......
2:utánna vissza alakítod az egészet zipre
3:sdre másolod recoveryből instalnah most ugye ez eddig se volt újdonság mert datából sysytembe eddig is lehetett mozgatni, ez gyakorlatilag u.a. , csak itt mikor újra húzod a telot nem kell mindent egyesével feltenni. root joggal rendelkező fájl kezelővel bérmit lehet törölni!
igen én is azt vettem észre hogy van ami nem szereti ezt:-( pl: os monitor, de ezt az egyet kell csak utolag fel tennem:-)
gyakirkatikag ez egy olyan back up, csak én azért nem szeretem mert mikor legutóbb használtam minden nagyon lassú lett. így meg mist van egy saját módom amiben módosítottam a „gyári” progik listáját, apn-t gps-t, szaval mikor feltolom már teljessen használható, de én erre még ráhúztam a greendevdroidot, fe v8 béta9-et és ext2-t/4-et. most kajak jól megy, gyors minden és újra indítgatást sem kért eddig -
BalanceR
addikt
válasz vadászcsiga #23408 üzenetére
Ekész jó ez a cucc, csak az a ronda JustPics logó ne lenne ott felül...
És érdekes dolgot vettem észre, amióta az FE8beta9 MOD van fenn, azóta van EXIF infója a kamerának...Eddig csak annyi volt , hogy Samsung, meg hogy i5700...
Most meg van F érték, ISO,zársebesség...
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
vadászcsiga
félisten
Találtam egy figyelemre méltó képnézegető appot a marketen: JustPictures!
Multitouch meg minden. -
BalanceR
addikt
Angry Birds
Legal Version#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
MartOOn
addikt
egy kérdés: modolt romokkal elérhető a multitáccs spicara?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest