Hirdetés
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz ravebp #23459 üzenetére
szerintem alapból ott kellene lennie. én az alap phone app-ot főztem bele a rom-ba, nem tudom hogy a másiknál hogy van, de az enyémnél mindig ott volt a kezdetek óta.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
patakidr
aktív tag
válasz ravebp #23345 üzenetére
Köszi!
Éppen most rohangáltam vele a nappaliban, hogy ne üvöltsön szegény, mert elképesztő hasfájós.
Szóval az a problémám, hogy nem látja a program a telót, csak , mint memóriakártya.
Nekem egy HTC desire-öm van, ezzel nincsen ilyen gond, mert be tudom állítani, hogy "Charge only" vagy "háttértár" vagy sync.Amúgy a progi tudja az outlook-ot, csak előbb látnia kellene a készüléket.
Lehet, hogy a Win7 a problem? -
BalanceR
addikt
válasz ravebp #19581 üzenetére
Linpackban 2.8at hoz, a Spica a gyári 2.1el 3at hozott , tehát mégcsak nem is gyorsabb, csak a Pantheon miatt tűnt lassabnak... (a Galaxy3on TouchWiz3 van)
Hogy ez a teló minek kellett? Mert anyagköltségben szvsz fele a Spicának (kisebb kijelző,kisebb proci, olcsóbb műanyagok,kevesebb gomb...)
Tehát minek gyártsák a Spicát drágábban, amikor a nép majd megveszi a G3at is, mert újabb,meg mert "szebb" a TW3...
Szerintem simán spórolás...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Cyberbeni
addikt
-
Saccco
nagyúr
-
legiaap
félisten
válasz ravebp #17868 üzenetére
Tehát akkor a lényeg, hogy a T-re jellemző és nincs megoldás így van?
Kicsit off:
- Az a gond ezzel a problémával, hogy nem tudok, hogyan rákeresni. Nem tudom milyen kulcsszót írjak be ezért kérdeztem meg.
- A másik dolog, nincs kedvem végigolvasni xxxxxx hsz-t.
- Aki csak ilyeneket tud írni, hogy olvass vissza, kereső, google a barátod, az szerintem inkább meg se szólaljon
- Ha én látom, hogy valaki olyan kérdést tesz fel, amit 1000-szer felraktak már, akkor én nem így reagálok, hanem normálisan válaszolok, amennyiben tudok.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
BalanceR
addikt
válasz ravebp #16136 üzenetére
Úgy tűnik, a Mobilism teljesen leállt...
Több fórumon is írják, hogy nem elérhető, és senki nem tud semmit...
Biztos nem direkt leállás, mert nem volt semmi előszele...
Tud valaki hasonló oldalt? (persze priviben)
Innen szedtem, szinte mindent....
Az APKtor repo szerverei szerencsére még mennek...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Koga777
tag
válasz ravebp #16123 üzenetére
Én is próbáltam a jf2-t + az lk2.08-at, de a marketre nem tudtam fellépni, mert a google azonosítómat nem akarta elfogadni. A sima JF2-vel nem volt ilyen problémám. Fél óráig próbálkoztam vele.
[ Szerkesztve ]
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
-
pdaghost
tag
válasz ravebp #15318 üzenetére
Először is, nem oktatok, csak utálom ha valaki nem használja a keresőt.
Egyébként biztos velem van a baj, mert lehet hogy csak én nem láttam leírva a hozzászólásodan hogy megvan a fájl, csak nem működik.
Másodsorban, mielőtt megírtam a hozzászólást, azelőtt szedtem le a belinkelt fájt.
Amit az általam leírt módon felraktam a saját készülékemre. Nálam semmi baja.
De bocs, hogy próbáltam segíteni. Tényleg én vagyok a fasz. -
gps76
őstag
válasz ravebp #14759 üzenetére
Ami jó is valamire,és élsimítás is van benne: PhotoSlide 1.1.7,CoraxPictureViewer1.2.4
Nálatok volt már olyan,hogy a Launcher 0.6.2 "reseteli" magát? Mintha mindig újraindulna,kb.3 másodpercenként,és alul ahol a menüt lehetne elindítani ott csak + jelek vannak. Ezt csinálja kb.fél percig utána helyrejön.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz ravebp #14006 üzenetére
A szótár ingyenes a progit meg majd küldöm...
A legjobb benne, hogy nem muszáj úgy használni, mint a videón... lehet sima billként is,
és ha egy 8 betűs szóból 6 ot melléütsz, akkor is kijavítja arra, amit eredetileg írni akartál...
Zseniális...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
petipetya
nagyúr
válasz ravebp #11272 üzenetére
Sms-nél csak balra dőlő ékezettel szabad írni, mindenhol máshol mehet a rendes jobbra dőlő ékezet.
Mondjuk én személy szerint nem tudom felfogni a józan paraszti eszemmel azt, hogy mi a különbség a jobbra és a balra dőlő ékezetek között, és hogy miért nem lehet módosítani ezt az egészet úgy, hogy elfogadja a magyar ékezeteket.
"nincs rá lezsóidő"
-
bandrew
tag
válasz ravebp #11276 üzenetére
ok, így értem. kicsit zavaró ez a hosszan nyomásos buli. Lehet utána nézek, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy a bill érzékelje milyen alkalmazás használja éppen. mert, ha igen, akkor ha lesz kis időm lehet össze hekkelek egyet ami funkció függően váltogatja a formáját
jójó, tudom, kicsit sok a HA
[ Szerkesztve ]
Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
petipetya
nagyúr
válasz ravebp #10692 üzenetére
1. Lemented a JD2-őt és kicsomagolod. Ugyanabba a mappába beteszed a szintén letöltött és kicsomagolt ops fájlt - ekkor már mindened megvan, hisz a drivereket a pc studio miatt már korábban felraktad.
2. Azért még letöltöd és telepíted az odin multi downloadert is, hisz ez kelleni fog.
3. Telót kikapcsolod és kiveszed belőle a sim-et meg az sd-t. Lenyomod (ebben a sorrendben) a hangerő le és a kamera gombokat, úgy tartod őket és közben bekapcsolod a telefont - ekkor belép a download módba, ahogy azt ezen a képen is látod.
4. Bedugod a kábelt a telóba és az usb-be, majd vársz kb. fél percet, lehet hogy ekkor még külön telepíti az eszközillesztő drivereket (max. 1 perc). Ha ezzel készen van, akkor azt úgyis látod.
5. Ha a com-nál sárga az odin, akkor szépen mindent betallózol a megfelelő helyre, és start gombot nyomsz. A képen láthatod, hogy mit-hová kell.
6. Ha elindult a telefonod, akkor nyomj egy gyári állapotokra való visszaállítást, és ha újra betöltött a telód, akkor készen is vagy.
Itt is van egy leírás, olvasd el mert sok fontos dolgot leírnak.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
duffbeer
őstag
válasz ravebp #10218 üzenetére
Tényleg! Pont most vettem mama E52-eséhez egy autós töltőt és azon kaptam magam, hogy jó a Spicához is.
Lényeg a lényeg, jó az iPhone, nem kell szidni, mert valóban ő dobda legmagasabbra a labdát annak idején. Az Android még csak tervben volt amikor az Apple kiadta a működőképes iPhone-t olyan extrákkal először, ami most kezd szabvány lenni (full touchscreen, multitouch, giroszkóp stb). Viszont azért vettem spicát, mert én is az Androidban látom a jövőt. Az Apple azzal b*ssza el, hogy nagyon "zárt" a telefonja. Mármint az oprendszere nincs más készülékekre, míg a az Android nincs csak egy gyártóra korlátozva, plusz nyílt.
-
Nikk
senior tag
válasz ravebp #10218 üzenetére
DivX-et írtam én is... Sok dologban más az iphone megoldás... De tényleg azért írtam, hogy a kettőt ne vessük össze, mert teljesen más dolgokra van kihegyezve. Mutass még egy olyan jól és pengén összeszerelt telefont mint a szifon. Az más kérdés megint mondom, hogy annyira azért nem okosteló, viszont cserébe amit tud az tényleg tudja stabilan fagyások nélkül. Anyagában meg hogy üvegből van a kijelző és mindamellett még fémkeretes is.
A kapacitív technológia már rég létezik, csak apple-éknek jutott eszébe, hogy belerakják egy telefonba. Marha drága volt. Utána elkezdte egy csomó cég használni, ergo olcsó lett... Ennyi.
Nem védem egyik brand-et sem. Mindegyiknek meg vannak maguk előnyei. A szifon annyira le van butítva, hogy bárki tudja kezelni. (jó nem bárki) de mégis könnyebben kezelhető mint egy Droid-os teló. Droid-ot tanulni kell picit, viszont ha megtanulta az ember akkor lehet toldozni foltozni.
Szerintem egyébként felesleges erről beszélni, mert az hogy ki milyen gépet fog a zsebében hordani, attól függ, hogy mire van szüksége /pillanat. Minőségre... Okosságra... Egynére Szabhatóságra... Szépségre... stb...
DIGIC
-
Nikk
senior tag
válasz ravebp #10205 üzenetére
Nem szabad a kettőt ennyire egymás mellé állítani. Egy pár dolog az tény. Guglifon most irtó nagy versenyhelyzet elé állította az iPhone-t. A szifonok hardware-ben minőségben és gyorsaságba ütik vágjákaz összes többit. Viszont szolgáltatások terén már annira nem. Természetesen vannak olyan dolgok is amiben alul marad a többi versenytárshoz képest.
A spica egy dologban jobb a iPhone-nál. Ez pedig a szolgáltatások. Viszont cserébe az iphone-éhoz képest kaptunk egy optimalizálatlan rendszert. Az is tény, hogy szifonék gépe nem multiplatform, ezért ezerszer könnyebb dolguk van. Guglifon-t mint a windows-t is, úgy kellett megírni, hogy magyon sok telefonon működőképes legyen. Ez magával hozta azt is, hogy minden telefonon picit másként fut és így bug-os is lett picit helyenként.
A spica mellett szóljon az, hogy jócskán többet ki tud erőszakolni belőle az ember, szintén némi bugosság fejében. Spica lejátszik divx-et, meg multitask-os, meg szép kijelzője van... apropó kijelző. Na ebben messze jobb a spica mint szifon, ugyanis abba TN panel van, amíg az összes többi telefonban vagy e-ips vagy amoled. Ezt nem értem, hogy vszifon miért csinálta, de egy horror összegért árult telefonnál ilyen baki elkövetni szerintem az több mint hülyeség és hatalmas baki.
No Mindegy. A két telót felesleges egymás mellé tenni. A szifon az szifon. A spica meg PDA. A két tábor más dolgokat tart fontosnak.
Spica a szolgáltatást. A szifon meg a stabilitást és a minőségi anyagokat és hardwaret. Számukra a szolgáltatások kevésbé fontosak. Ami az ő gépükön nem tud tökéletesen működni, arról letesznek.
DIGIC
-
aut119
csendes tag
csatlakozom OLIhoz, sztem el vagy tévedve szifon ügyben. nekem is volt már az égvilágon mindenféle telefonom, de mind közül kiemelkedett a szifon. csak meg kell nézni az elégedettségi kimutatásokat. igen, volt már a szifon előtt is nagyképernyő, éppen csak túl sok haszna nem volt, mert fogpiszkálóval böködni a képernyőt nem túl felhasználóbarát megoldás. használhatóvá a képernyőt a szifon tette és még mindig nekik van a legérzékenyebb paneljük. Mióta megjelent, mindenki vmi hasonlót szeretne, igenis nagy szerepe van az innovációban, a többi gyártó gondolkodásra bírásában. ugyanez igaz az Ipadre. teljesen félrevezető az a nézőpont, hogy más telefonok többet tudnak. a többi közt birtokoltam LG Arenat, ami papíron képességkben magasan verte a szifont, de a gyakorlatban használhatatlan volt. és ez a lényeg: amit tud a szifon, azt nagyon jól tudja és öröm vele bármit csinálni. az appok pedig egyelőre nagyságrenddel jobbak az androidosoknál, bár ez szerencsére gyorsan változik. most, hogy van android, az almán a sor, hogy kitaláljon vmi újat. és sztem a szifon ára drámaian fog zuhanni, kösöznhetően a versenynek. én is ezért adtam el az enyémet (110e Ft féléves 3gs-ért), meg azért, mert a jövő az Androidé. Én a Spicát amúgy nagyon csípem, egyelőre marad...
-
O_L_I
őstag
Használtál már Iphone-t? Szerintem nem.
Mondj egy területet amiben tönkreveri a sipca. (jó multitask de hát ebben a kis spicában inkább csak a lehetőség van meg rá mint a valós kapacitás)
Az hogy mennyire túlárazott az egy más kérdés de azt el kell ismerni, hogy nin még egy olyan jók kitalált és megtervezett telefon mint az ájfón. -
-
gomsadi
csendes tag
Persze ebben igazad van sajnos így van na a szifon nem jön be. Nem maga az élmény hanem a készülék és az apple hozzá állása. Biztos jó de nekem az android jobb(mondom ezt ugy hogy még nem volt szerencsém androidhoz)
Más: azért lenne jo az elso hsz mert már nagyon sok hsz gyűlt össze hála a tulajoknak. És sokan lusták. Én 5600 hszt olvastam végig azóta folyamatosan követem a topicot De persze sok volt. Sokszor a keresés sem vezet jo eredményre. Nekem ez a tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Azért ez túlzás az iphone-ról, mert ha belenézel az ezzel foglalkozó topicokba, illetve megkérdezel tulajokat, akkor láthatod, hogy a multitaskingot és a magyar nyelvet meg lehet oldani számítógép segítségével. Persze ettől az még tény marad, hogy nem éri meg az árát.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
gomsadi
csendes tag
-
Bridgedale
csendes tag
Nem tudok jobbat ár/érték arányban, ezért is vettem ez!
Kijelző: közepesen van a fényerő, de maxra felnyomva is kevés nekem kint, túlságosan kontraszttalan, nehezen tudom olvasni, de ez van, majd megszokom, ezen kívül más kivetnivalót nem találtam a géppel!
Sms: hosszan nyomás is létezik, király!
Bejelentkező: nem szép dolog, korábbi telefonjaimonon simán ki lehetett kapcsolni, de úgysem szokásom kikapcsolni a telefont, szóval annyira nem is gáz. Csak erdő mélyén szoktam kikapcsolni h ne keresse feleslegesen a hálózatot, de biztos találok erre 1 jó kis alkalmazást, meg is lesem
Köszi a válaszokat!
L -
Steel80
csendes tag
Az orrszívásos jelenségre az első reakció a quicksettings eltávolítása volt, ami megoldotta a problémát, de nem a quick a baj, hanem az adatkapcsolat. Ugye a quick letörlésével a próba idejére megszünt a probléma. Na de vissza jött abban a pillanatban amikor az adatforgalom bekapcsolásra került. Tehát valószínű az a hunyó és nekem edge folyamatoknál jelentkezik 3G alatt nem panaszkodott még senki.
Az, hogy ez normális jelenség-e egy telefonnál valószínűleg nem, de a munkám miatt nem engedhetem meg, hogy most emiatt hetekig ne legyek onlie, a garis javítás miatt és a végén úgyanúgy visszadják a telefont, hogy EZ JÓ SEMMI BAJA
Nálam elég gáz volt amikor Garnier marketingese a vonal másik végén rákérdezett, hogy meg vagyok-e fázva és az egyértelmű nemre megkérdezte, hogy akkor miért szívom ilyen undorító módon az orrom.
Szóval gáz!
-
MartOOn
addikt
-
picur220
veterán
Én használtam, nem jött be, a Helix sokkal jobb. A Home++-nak annyi az előnye, hogy a színátmeneteket javítja, mint a Pandahome. De amúgy sztem lassabb, meg a háttérképet sokkal rosszabbul kezeli. Én töröltem.
Az első mondatot pedig rakd össze még egyszer, mert nem stimmel -
petipetya
nagyúr
Ezeket a magyar-ékezetes billentyűzeteket ismerem:
- Marketen az anysoftkeyboard
fotó1
fotó2- Marketen a slideit keyboard lite + hungarian for slideit
fotó1
fotó2- Magyar t9-et tartalmazó Samsung billentyűzet
letöltés
fotó1
fotó1Bármelyiket is telepíted, ne feledd az alábbi lépéseket:
- telefon beállítások / területi és szövegbeállítások / a megfelelő billentyűzet legyen bepipálva, illetve nézd végig a beállításait, mert némelyiknél külön ki kell választani a magyar nyelvet
- szövegmezőre katt amíg előjön egy bill. / hosszan nyomj rá megint a szövegmezőre, amíg előjön egy ilyen bill. választó ablak, és válaszd ki azt, amelyik kell"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Ide kattintva meglepetésben lesz részed.
Skynet blogjánál láttam ezt az alkalmazást.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest