- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz knyitogato #22497 üzenetére
Akkor az sd-vel van valami gond, legalábbis a hibaüzik alapján ez valószinűsíthető.
-
mm89
őstag
Ha beteszel egy sim kártyát és nem érzékeli, akkor szerintem nem működik rendesen a teló..
Nem igazán értem, hogy lehet fordítva betenni egy kártyafoglalatot. Inkább azt hiszem, te próbálod fordítva betenni a kártyát.
Ha leveszed a hátlapot akkor látod, hogy van rajta egy kis rajzocska, hogy hogy kell állnia a kártyának. Nem hiszem, hogy a több százerzer darabból pont a tied lenne rosszul összerakva... Vagy lehet, hogy elbambultak az összeszerelő robotok
Amúgy tényleg, nézd meg a kis ábrát, hátha mégis rosszul próbálkozol..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
knyitogato
őstag
válasz vadászcsiga #22495 üzenetére
mindez megvan...
eredeti, írtam is.
-
belec
csendes tag
A sim kártya foglalata forditva van beépitve, tehát ha beteszek egy sim kártyát a telefon nem érzékeli.
Nincs függetlenitve.Amikor vittem függetlenitésre, ott mondták ,hogy ez van és tényleg igy van.
Tehát ,hogyan tudom visszarakni az eredeti romot és kernelt???
Csak simán odinal felflashelem a telóra az eredeti romot?
Amugy müködik rendesen a telefon. -
vadászcsiga
félisten
válasz knyitogato #22492 üzenetére
Kell az igonak az sd-n egy igo mappa ami tartalmaz egy content, meg egy licence mappát, majd valalki belinkeli, én most telefonról írok.
Egyébként tört vagy eredeti verzió?
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
válasz knyitogato #22492 üzenetére
továbbá: program application database cannot be found
-
knyitogato
őstag
Most próbáltam feltelepíteni az sd-kártyán lévő iGO-t, a telepítés első része rendben ment is, de utána ezt írta ki:
please insert your SD card containing iGO content files
nem értem, mi lehet a baj...tudnátok erre megoldást? T-Mobile-os készülék, természetesen gyári iGO-val...
-
Blyan
félisten
-
legiaap
félisten
Kerestem a tokipkban, de nem találtam erre vonatkozó hsz-t.
Azt lehet, csak a figyelmem kerülte el.
Van rá, mód, hogy állítsunk a telefon hangszóróján?
Telefonálás közben alig hallom a másik félt.
Ha pl. buszon, vonaton vagyok nem is érdemes felvennem, mert semmit sem hallanék.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tutu7030
veterán
Ez a voda balf.szsága!
Anno a SE "korszakomban" volt,hogy unokatesóm küldött nekem mms-t(vodáról pannonra),és folyamatosan érkezett a telómra az az egy darab mms. Hívtam a 1220-at,és azt mondták,hogy a voda hálózatból jön újra és újra az mms. Utána beszéltem a vodával is,ahol elismerték a hibát,és elnézést kértek a kellemetlenségért.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Thome
veterán
válasz Nohab61 #22485 üzenetére
Kérlek, mert én rakás guglizás, youtube videó nézés után ezt a 2 cuccot sem találtam meg. (Pláne, hogy nem is jó helyen kerestem... )
De ezen a képen a bal-felső képernyőképen látszik, hogy a főmenü is megváltozik. Vagy az lenne az a home, amit mondasz?
Szerk: Találtam a Marketen egy Openhome skint, de az nem túlzottan hasonlított rá.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Hogy teljesen átalakuljon minden, kell hozzá Pantheon? A lockscreenhez tudom hogy külső program kell, de az infó sáv, és a hasonló cuccok alakultak át, a főképernyő, és a főmenü az nem, mert LauncherPro-m van. Alap Pantheon meg nincs fenn.
Illetve, ilyen zenelejátszókat, és hasonló cuccokat nem lehet átmókolni, hogy teljes egészében olyan legyen mint az Xperia Ui.
[ Szerkesztve ]
-
ruadi
csendes tag
Én utoljára júliusban használtam, akkor az mms amit küldtem 2 vagy 3 óra alatt érkezett meg. Viszont ha küldtek nekem mmst, azt hiszem 7szer vagy 8 szor kaptam meg, holott az illető csak egyszer küldte el. ez úgy történt h. a küldést követő nagyjából két héten keresztül random időpontokban kaptam őket, volt úgy h. hajnal 3 kor arra ébredtem h. az eredetileg 1.5hete küldött mmst 5ödszörre kapom...mondhatom fincsi volt...
-
mm89
őstag
Hogy érted, hogy fordítva megy be? Működik rendesen egyébként? Ha már független akkor a gari ugrott. Ha meg nem nyúltatok hozzá, akkor elvileg mindegy milyen op.rendszer van rajta, főleg, hogy ha hardveres gond van.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
vadászcsiga
félisten
válasz knyitogato #22475 üzenetére
Mi akik már rootoltuk a telefonunkat és ráraktunk egy újabb kernelt hangosabbnak halljuk. Itt elvileg hangosabbra állíthatod rootolás nélkül is a service menüben de ne kérdezd hogyan, annyit tudok hogy a legalsó vonatkozik a csengőhangokra
[ Szerkesztve ]
-
knyitogato
őstag
Ti nem érzitek túl halknak a csengőhangokat?
-
belec
csendes tag
Hello!
Segitségeteket kérném abban ,hogy az eredeti romot hogyan tudnám visszarakni és a kernelt???
Mert a telefonba a sim kártya forditva megy be és erre függetlenitésnál jöttünk rá
Most visszakellene vinnem és gariba remélem megcsinálják.Szerk.: Ja és most SamdroidMod 1.3.1.d van rajta
Kernel:2.6.29 leshak[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Szerintetek lesz a Spicára valami moddolt SE Xperia grafikus felület?
A Sony Ericsson X8 szabvány 320x480-as felbontást használ, így végül is nincs akadálya hogy átültessék a Spicára, nem igaz?
-
sssz
őstag
válasz IceCube93 #22468 üzenetére
letöltöd a market-ről.
vagy ha a gépen keresztül töltötted le, akkor felrakod az sd-re az apk kiterjesztésű fájlt, megnyitod valamilyen fájkezelővel és telepíted.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
IceCube93
csendes tag
sziasztok tudnatok segiteni hogyan kell jatekot tenni galaxy spicara???pls fontos
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz syler123 #22461 üzenetére
1. Lépés: telepítened kell egy másik home alkalmazást ( pl helix launcher ).
2. Főzöl egy light-os uninstall romot, amiben csak a launcher van bejelölve.
3. Átváltasz a helixre, majd reboot recovery módba.
4. Kiválasztod a zipet, az leszedi a launchert.
reboot.
Utána telepíted az új launchert, helix pedig uninstall.
Asszem én így csináltam. :-)
Ha valamit nem jól írtam, valaki majd javítson. :-)LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Blyan
félisten
Senkinek nincs gondja a voda mms küldéssel?
Nekem rohadtul nem megy, pedig már mindenféle beállítást készítettem, de nem küld mmst.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
syler123
veterán
Valaki leírná nekem hogy is tudom kitörölni a befőzött laucher pro-t?
Mert szedtem le plus-t és azt szeretném feltenni. -
montyx
aktív tag
válasz Tomekk. #22455 üzenetére
No, mikor kijött a 2.1, a telóm akkor volt 2 hetes. Semmit nem tudtam az Androidról, csak azt, hogy faszácska.
Akkor vittem be a WestENDbe. A Samu hivatalos szervizébe vidd. Annyi nagyon fontos, hogy több, mint 3 napja kellett megvéve lennie, mert addig nem nyúlhatnak hozzá. Kell a garipapÍr, és nagyon-nagyon max. 1.5 óra.
De, ha magadnak csinálod, akkor fél óra alatt megvagy!
Ja a Samu szervíz, ha a nyugati felől mész be, akkor a túlsó végéhez közel van, a jobb oldali szárnyvonalon kell végigmenni, és Samu Mobile logó fehér falon.Ui.: Ja és tőlem egy vasat nem kértek...
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Dadan01
senior tag
Miért van az hogy ha a wifi / speciális beállításoknál az alvó módnak sohát adok meg, akkor is lelövi a wifit kb tíz percen belül? Ez normális vagy az örökké androidéknál eddig tart? Nincs taskiller, samdroid 1.3.1 deodex jh1....
Plusz nekem ez az ext2/4 nem hozott érzetre egy deka gyorsulást sem....
-
petipetya
nagyúr
válasz Tomekk. #22453 üzenetére
Samsung Mobile, Westend - Nyugati. A Telenor mellett van. Azt írják a Spica tulajok, hogy kb. 1-2 óra alatt megvannak a frissítéssel. A garanciapapírt is vidd.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Tomekk.
aktív tag
Hello.
Még az 1.5-ös android van a spica-mon, de szeretném lecserélni a 2.1-re, megtudnátok mondani, hogy pesten hova vigyem, és, hogy mennyi idő alatt csinálják meg? És lesz rá, majd esetleg 2.2 később? -
vamosip
tag
válasz membrandj #22449 üzenetére
Nálam is Call Meter NG van, talán ez eszi a legkevesebbet + minden egyben van (hívás, sms, net)
Igyekszem minél kevesebb progit feltenni, ami enné a RAM-ot.Nálam viszont nem ennyire drasztikus a helyzet, hívnak, 1 mp rezgés, ez jó is, legalább nem üvölt a fülembe, majd csörög, egyből van szám a név késik néha 1 mp-et. Letevéskor talán többet kell várni, hogy visszajöjjön a híváslista.
Én arra gondolok, bár mélységében nem értek a rendszer ez irányú működéséhez, hogy a rendszer kilövi a telefonkönyvet és ha hívnak, akkor előbb helyet kell csinálni neki, betölteni és emiatt írja ki lassan a hívót. De mondom, nálam nincs agyontelepítve a rendszer.
-
bigsee
addikt
válasz Don Vincenzo #22445 üzenetére
Én Augusztusban vettem, a 2.1 volt rajta. Tegnap bennvoltam, a kirakott példányon még csak az 1.5 futott...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
BalanceR
addikt
Egy érdekes videó:
Spica dualsim#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Don Vincenzo
csendes tag
Sziasztok!
Ha T-nél veszem meg, akkor melyik szoftverrel adják?
Mennyire nehéz frissiteni, vagy érdemes elvinni a samsung szervizbe?Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
jók a pogramok
-
Norbi14
senior tag
meg azt nem értem hogy került a romba a wifi tether amikor azt nem főztem bele
-
BalanceR
addikt
válasz Camper2006 #22440 üzenetére
Szerintem hagyom az egészet, meg vagyok elégedve a jelenlegi rendszerrel, csak gondoltam, ha már van ilyen kipróbálom....
Legközelebb már csak akkor módosítom a rendszerem, ha kész lesz a 2.2, vagy a 3D driver, bár szerintem mindkettő karácsony környéke lesz...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Norbi14
senior tag
Főztem egy új romot kitchenben, feltettem a Frozen Eclair 8 Beta 7-et és az ext2 ext4 fálj rendszert, és most nem tudok wifire csatlakozni! Egyenlőre csak egy hálozatot próbáltam, de eddig jó volt. Ötlet?
-
BalanceR
addikt
válasz Camper2006 #22438 üzenetére
Köszi, és ez mit csinál pontosan?
Nem módosítja a filerendszert (EXT2)?
Kernelhez hozzányúl?(Nem akadékoskodok, csak, van egy megszokott rendszerem, és nem szeretném szétcseszni...)
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Tudna valaki linked dobni a zenelejátszó pattogásának javítására, illetve némi infót, hogy EXT2-n működik-e?
-
JasonD
aktív tag
Ez asszem megoldja a problémát: SamsungCamera orientation saving fix
-
mm89
őstag
válasz akos727 #22431 üzenetére
A meghibásodás sztem ugyanannyi mint bármelyik másik készüléknél..
Elvileg az android nyílt forráskódú, szabadon alakítható szoftver, tehát azt csinálsz vele amit akarsz. Az más kérdés, hogy az adott cég, aki a garanciát vállalja a telódra, az mit mond erre. Tőlük kell megkérdezni.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Nektek nincs olyan problémátok, hogy amit a telóval csináltok fényképet, azt gépen megnyitva, el van fordítva? Aki windowst használ annak lehet, hogy nem, de pl a Gwenview nevű programban úgy van. Kipróbáltam másik programmal is, pl KolourPaint -tel, na az nem forgatja el. Gondoltam, hogy a Gwenview -val van a gond, de nem. Valami olyasmi van, hogy a telefon belekódolja a kép info-jába, hogy más a tájolása, de a KolourPaint nem látja ezt a kódot, az okosabb progik viszont igen. (ezért mondom, hogy winfoson a gyorsnézet vagy mi az, sztem tuti nem fogja elforgatni..
A GIMP megkérdezi megnyitáskor hogy:
"Az EXIF-adatok szerint ez a kép el van forgatva.
Kívánja, hogy a GIMP elfordítsa azt az eredeti tájolás szerintire?"
Ha arra nyomok, hogy igen, akkor "rosszul" áll a kép (rövidebbik oldal vízszintes, hosszabbik meg függőleges) ha arra, hogy ne fordítsa akkor meg jól áll. Csak a gond az, hogy ezt más program nem kérdezi meg hanem auto elforgatja az eredeti tájolás szerintire, az meg ugye nem jó nekem, mert nem úgy áll igazából..
Remélem érthető voltamELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
BalanceR
addikt
Azt meg tudja valaki mondani, hogy át tudom-e tenni a dalvik cache-t a cache partícióra, most, Hogy a data nálam EXT2?
Nem fog bekavarni?
Van zip amit recoveryben e célra tudok futtatni?
A rendszer stabil marad?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Norbi14
senior tag
Ti tudtok főzni a samdroid kitchenben? Nem csinálja meg a zip-et nekem.
-
Camper2006
tag
ami még fontos aki ext2-ext4--et használ>elöbb ext2-ext4 és utánna mehet a FE8b7
𝐍𝐨𝐰 𝐥𝐨𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠. . .42% ▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░ 100%
-
BalanceR
addikt
-
akos727
senior tag
-
Kakumix
senior tag
válasz Kakumix #22418 üzenetére
Na, most olvastam zsoltee69 linkjét és abban van is egy e2fsck (e2fsck=ext2+fsck), amit lehet telepíteni. Már sok-sok évvel ezelőtt használtam egyszer az fsck-t, ezért nem is jutott hamarabb az eszembe.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
syler123
veterán
Linpack 3 adszorra 9.038at adott nekem
Ti itt számokkal dobálóztok, de lényegében észrevehetően nem lesz gyorsabb a teló, vagy csak én érzem így? -
Camper2006
tag
Spica I/O teljesítmény növelés segédlet-magyarul Xmister jovóltából haladóknak>[link]
sms-est még nem kaptam....
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz Camper2006 #22415 üzenetére
Közben már megtaláltam.... de akkorsem értem, kinek fáj új changelog-ot írni...
Szóval, ha Ha SMS-t kapsz, nem száll el a teló?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
syler123
veterán
Nah feltettem, de a teló nemigazán indul el. , vagy csak nagyon lassan.
Bekapcsolt , de ez semmivel se lett gyorsabb annál ami előtte volt.
[ Szerkesztve ]
-
Camper2006
tag
A FE8.6 bugfixei lettek javitva, ezért nincs log..én a experimental sound fix-est raktam fel
-
BalanceR
addikt
válasz Camper2006 #22411 üzenetére
Quadrant-ban mit hoz?
Ja, és FE8.7hez nem találok changelog-ot, hogy mi változott benne az elődhöz képest...
A FE8.6 hibái javítva lettek benne?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz membrandj #22389 üzenetére
Nálam ez úgy van, hogy a másik fél 1. csörgésénél kezd rezegni, a 2. nál már megjelenik a szám, a 3. csörgésnél pedig ki is írja a nevet és kiteszi a képét. Mondjuk anno az Omniámnál is ilyen lassú volt, de örülnék, ha ezen lehetne gyorsítani.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
BalanceR
addikt
Hát, szerintem én megvárom azt a pár hónapot, amíg elkészül a stabil 2.2, a jelenlegi FE8.3 nekem teljesen elég, csak az a Vending-process FC zavar egy kicsit...
-
natec
tag
-
syler123
veterán
Köszi
Csináltam backupot system-ről meg data-ról, akkor ha baj lenne restore az ugyanazt az állapotot hozza vissza ami jelenleg is van a telómon? Mert ha igen akkor nincs mit vesztenem.
Ez a mondat annyira nem tetszik nekem: "Figyelem, ez az update áthelyezi a dalvik-cache-t a cache partícióra, ezzel a data partíción felszabadít 80mega helyet"
[ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz orrlyuk #22337 üzenetére
Ez félrement. Én nem azt mondtam, hogy helytelen a "de viszont", hanem azt, hogy csúnya, mert terjengős, felesleges. Persze ezt lehet vitatni, mert szubjektív.
http://magyarnyelv.freeblog.hu/archives/2008/03/18/De_viszont/
Itt például a hozzászólók jelentős többsége nem osztja a "de viszont" létjogosultságát. -
mm89
őstag
Miután megcisnáltam a két backupot, majd feltettem az FE-t, akkor láttam meg, hogy a recovery főmenüjében van ilyen h backup for odin
na mindegy, kicsit sokáig bootolt a teló, már néztem is h ki kéne venni az akksi, de pont mikor megfogtam, kirakta a pin kérő képet, és megnyugodtam. Még nem tudom biztosan hogy gyorsabb lett-e, majd kiderül, eddig se volt nagyon konkrétan lassú, csak volt, hogy belassult.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
syler123
veterán
Szerintetek megéri feltenni ezt a FE8.4-et? Jelenleg csak a dvm ami plusz a telómban, amit főztem, de ha sokkal gyorsabb lenne tőle a telóm, lehet megérné feltenni. Csak simán recovery apply zip és kész??, meg persze a factory reset gondolom. Ha újat főzök kitchenben ugye törlődik? Plusz egy linked is küldhettek, köszi
Link már nem kell a Geri félét leszedtem.
[ Szerkesztve ]