Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
knyitogato #22497 üzenetére
Akkor az sd-vel van valami gond, legalábbis a hibaüzik alapján ez valószinűsíthető.
-
mm89
őstag
Ha beteszel egy sim kártyát és nem érzékeli, akkor szerintem nem működik rendesen a teló..
Nem igazán értem, hogy lehet fordítva betenni egy kártyafoglalatot. Inkább azt hiszem, te próbálod fordítva betenni a kártyát.
Ha leveszed a hátlapot akkor látod, hogy van rajta egy kis rajzocska, hogy hogy kell állnia a kártyának. Nem hiszem, hogy a több százerzer darabból pont a tied lenne rosszul összerakva... Vagy lehet, hogy elbambultak az összeszerelő robotok
Amúgy tényleg, nézd meg a kis ábrát, hátha mégis rosszul próbálkozol.. -
knyitogato
őstag
válasz
vadászcsiga #22495 üzenetére
mindez megvan...
eredeti, írtam is.
-
belec
csendes tag
A sim kártya foglalata forditva van beépitve, tehát ha beteszek egy sim kártyát a telefon nem érzékeli.
Nincs függetlenitve.Amikor vittem függetlenitésre, ott mondták ,hogy ez van és tényleg igy van.
Tehát ,hogyan tudom visszarakni az eredeti romot és kernelt???
Csak simán odinal felflashelem a telóra az eredeti romot?
Amugy müködik rendesen a telefon. -
vadászcsiga
félisten
válasz
knyitogato #22492 üzenetére
Kell az igonak az sd-n egy igo mappa ami tartalmaz egy content, meg egy licence mappát, majd valalki belinkeli, én most telefonról írok.
Egyébként tört vagy eredeti verzió?
-
knyitogato
őstag
válasz
knyitogato #22492 üzenetére
továbbá: program application database cannot be found
-
knyitogato
őstag
Most próbáltam feltelepíteni az sd-kártyán lévő iGO-t, a telepítés első része rendben ment is, de utána ezt írta ki:
please insert your SD card containing iGO content files
nem értem, mi lehet a baj...tudnátok erre megoldást? T-Mobile-os készülék, természetesen gyári iGO-val...
-
legiaap
félisten
Kerestem a tokipkban, de nem találtam erre vonatkozó hsz-t.
Azt lehet, csak a figyelmem kerülte el.
Van rá, mód, hogy állítsunk a telefon hangszóróján?
Telefonálás közben alig hallom a másik félt.
Ha pl. buszon, vonaton vagyok nem is érdemes felvennem, mert semmit sem hallanék. -
Tutu7030
veterán
Ez a voda balf.szsága!
Anno a SE "korszakomban" volt,hogy unokatesóm küldött nekem mms-t(vodáról pannonra),és folyamatosan érkezett a telómra az az egy darab mms. Hívtam a 1220-at,és azt mondták,hogy a voda hálózatból jön újra és újra az mms. Utána beszéltem a vodával is,ahol elismerték a hibát,és elnézést kértek a kellemetlenségért. -
Thome
veterán
válasz
Nohab61 #22485 üzenetére
Kérlek, mert én rakás guglizás, youtube videó nézés után ezt a 2 cuccot sem találtam meg. (Pláne, hogy nem is jó helyen kerestem...
)
De ezen a képen a bal-felső képernyőképen látszik, hogy a főmenü is megváltozik. Vagy az lenne az a home, amit mondasz?
Szerk: Találtam a Marketen egy Openhome skint, de az nem túlzottan hasonlított rá.
-
Thome
veterán
Hogy teljesen átalakuljon minden, kell hozzá Pantheon? A lockscreenhez tudom hogy külső program kell, de az infó sáv, és a hasonló cuccok alakultak át, a főképernyő, és a főmenü az nem, mert LauncherPro-m van. Alap Pantheon meg nincs fenn.
Illetve, ilyen zenelejátszókat, és hasonló cuccokat nem lehet átmókolni, hogy teljes egészében olyan legyen mint az Xperia Ui.
-
ruadi
csendes tag
Én utoljára júliusban használtam, akkor az mms amit küldtem 2 vagy 3 óra alatt érkezett meg. Viszont ha küldtek nekem mmst, azt hiszem 7szer vagy 8 szor kaptam meg, holott az illető csak egyszer küldte el.
ez úgy történt h. a küldést követő nagyjából két héten keresztül random időpontokban kaptam őket, volt úgy h. hajnal 3 kor arra ébredtem h. az eredetileg 1.5hete küldött mmst 5ödszörre kapom...mondhatom fincsi volt...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
knyitogato #22475 üzenetére
Mi akik már rootoltuk a telefonunkat és ráraktunk egy újabb kernelt hangosabbnak halljuk. Itt elvileg hangosabbra állíthatod rootolás nélkül is a service menüben de ne kérdezd hogyan, annyit tudok hogy a legalsó vonatkozik a csengőhangokra
-
knyitogato
őstag
Ti nem érzitek túl halknak a csengőhangokat?
-
belec
csendes tag
Hello!
Segitségeteket kérném abban ,hogy az eredeti romot hogyan tudnám visszarakni és a kernelt???
Mert a telefonba a sim kártya forditva megy be és erre függetlenitésnál jöttünk rá
Most visszakellene vinnem és gariba remélem megcsinálják.Szerk.: Ja és most SamdroidMod 1.3.1.d van rajta
Kernel:2.6.29 leshak -
Thome
veterán
Szerintetek lesz a Spicára valami moddolt SE Xperia grafikus felület?
A Sony Ericsson X8 szabvány 320x480-as felbontást használ, így végül is nincs akadálya hogy átültessék a Spicára, nem igaz?
-
IceCube93
csendes tag
sziasztok tudnatok segiteni hogyan kell jatekot tenni galaxy spicara???pls fontos
-
Tutu7030
veterán
válasz
syler123 #22461 üzenetére
1. Lépés: telepítened kell egy másik home alkalmazást ( pl helix launcher ).
2. Főzöl egy light-os uninstall romot, amiben csak a launcher van bejelölve.
3. Átváltasz a helixre, majd reboot recovery módba.
4. Kiválasztod a zipet, az leszedi a launchert.
reboot.
Utána telepíted az új launchert, helix pedig uninstall.
Asszem én így csináltam. :-)
Ha valamit nem jól írtam, valaki majd javítson. :-) -
Blyan
félisten
Senkinek nincs gondja a voda mms küldéssel?
Nekem rohadtul nem megy, pedig már mindenféle beállítást készítettem, de nem küld mmst. -
syler123
veterán
Valaki leírná nekem hogy is tudom kitörölni a befőzött laucher pro-t?
Mert szedtem le plus-t és azt szeretném feltenni. -
montyx
aktív tag
válasz
Tomekk. #22455 üzenetére
No, mikor kijött a 2.1, a telóm akkor volt 2 hetes. Semmit nem tudtam az Androidról, csak azt, hogy faszácska.
Akkor vittem be a WestENDbe. A Samu hivatalos szervizébe vidd. Annyi nagyon fontos, hogy több, mint 3 napja kellett megvéve lennie, mert addig nem nyúlhatnak hozzá. Kell a garipapÍr, és nagyon-nagyon max. 1.5 óra.
De, ha magadnak csinálod, akkor fél óra alatt megvagy!
Ja a Samu szervíz, ha a nyugati felől mész be, akkor a túlsó végéhez közel van, a jobb oldali szárnyvonalon kell végigmenni, és Samu Mobile logó fehér falon.Ui.: Ja és tőlem egy vasat nem kértek...
-
Dadan01
senior tag
Miért van az hogy ha a wifi / speciális beállításoknál az alvó módnak sohát adok meg, akkor is lelövi a wifit kb tíz percen belül? Ez normális vagy az örökké androidéknál eddig tart? Nincs taskiller, samdroid 1.3.1 deodex jh1....
Plusz nekem ez az ext2/4 nem hozott érzetre egy deka gyorsulást sem....
-
petipetya
nagyúr
válasz
Tomekk. #22453 üzenetére
Samsung Mobile, Westend - Nyugati. A Telenor mellett van. Azt írják a Spica tulajok, hogy kb. 1-2 óra alatt megvannak a frissítéssel. A garanciapapírt is vidd.
-
Tomekk.
aktív tag
Hello.
Még az 1.5-ös android van a spica-mon, de szeretném lecserélni a 2.1-re, megtudnátok mondani, hogy pesten hova vigyem, és, hogy mennyi idő alatt csinálják meg? És lesz rá, majd esetleg 2.2 később? -
vamosip
tag
válasz
membrandj #22449 üzenetére
Nálam is Call Meter NG van, talán ez eszi a legkevesebbet + minden egyben van (hívás, sms, net)
Igyekszem minél kevesebb progit feltenni, ami enné a RAM-ot.Nálam viszont nem ennyire drasztikus a helyzet, hívnak, 1 mp rezgés, ez jó is, legalább nem üvölt a fülembe, majd csörög, egyből van szám a név késik néha 1 mp-et. Letevéskor talán többet kell várni, hogy visszajöjjön a híváslista.
Én arra gondolok, bár mélységében nem értek a rendszer ez irányú működéséhez, hogy a rendszer kilövi a telefonkönyvet és ha hívnak, akkor előbb helyet kell csinálni neki, betölteni és emiatt írja ki lassan a hívót. De mondom, nálam nincs agyontelepítve a rendszer.
-
bigsee
addikt
válasz
Don Vincenzo #22445 üzenetére
Én Augusztusban vettem, a 2.1 volt rajta. Tegnap bennvoltam, a kirakott példányon még csak az 1.5 futott...
-
BalanceR
addikt
Egy érdekes videó:
Spica dualsim -
Don Vincenzo
csendes tag
Sziasztok!
Ha T-nél veszem meg, akkor melyik szoftverrel adják?
Mennyire nehéz frissiteni, vagy érdemes elvinni a samsung szervizbe?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Norbi14
senior tag
meg azt nem értem hogy került a romba a wifi tether amikor azt nem főztem bele
-
BalanceR
addikt
válasz
Camper2006 #22440 üzenetére
Szerintem hagyom az egészet, meg vagyok elégedve a jelenlegi rendszerrel, csak gondoltam, ha már van ilyen kipróbálom....
Legközelebb már csak akkor módosítom a rendszerem, ha kész lesz a 2.2, vagy a 3D driver, bár szerintem mindkettő karácsony környéke lesz... -
Norbi14
senior tag
Főztem egy új romot kitchenben, feltettem a Frozen Eclair 8 Beta 7-et és az ext2 ext4 fálj rendszert, és most nem tudok wifire csatlakozni! Egyenlőre csak egy hálozatot próbáltam, de eddig jó volt. Ötlet?
-
BalanceR
addikt
válasz
Camper2006 #22438 üzenetére
Köszi, és ez mit csinál pontosan?
Nem módosítja a filerendszert (EXT2)?
Kernelhez hozzányúl?(Nem akadékoskodok, csak, van egy megszokott rendszerem, és nem szeretném szétcseszni...)
-
BalanceR
addikt
Tudna valaki linked dobni a zenelejátszó pattogásának javítására, illetve némi infót, hogy EXT2-n működik-e?
-
JasonD
aktív tag
Ez asszem megoldja a problémát: SamsungCamera orientation saving fix
-
mm89
őstag
válasz
akos727 #22431 üzenetére
A meghibásodás sztem ugyanannyi mint bármelyik másik készüléknél..
Elvileg az android nyílt forráskódú, szabadon alakítható szoftver, tehát azt csinálsz vele amit akarsz. Az más kérdés, hogy az adott cég, aki a garanciát vállalja a telódra, az mit mond erre. Tőlük kell megkérdezni. -
mm89
őstag
Nektek nincs olyan problémátok, hogy amit a telóval csináltok fényképet, azt gépen megnyitva, el van fordítva? Aki windowst használ annak lehet, hogy nem, de pl a Gwenview nevű programban úgy van. Kipróbáltam másik programmal is, pl KolourPaint -tel, na az nem forgatja el. Gondoltam, hogy a Gwenview -val van a gond, de nem. Valami olyasmi van, hogy a telefon belekódolja a kép info-jába, hogy más a tájolása, de a KolourPaint nem látja ezt a kódot, az okosabb progik viszont igen. (ezért mondom, hogy winfoson a gyorsnézet vagy mi az, sztem tuti nem fogja elforgatni..
A GIMP megkérdezi megnyitáskor hogy:
"Az EXIF-adatok szerint ez a kép el van forgatva.
Kívánja, hogy a GIMP elfordítsa azt az eredeti tájolás szerintire?"
Ha arra nyomok, hogy igen, akkor "rosszul" áll a kép (rövidebbik oldal vízszintes, hosszabbik meg függőleges) ha arra, hogy ne fordítsa akkor meg jól áll. Csak a gond az, hogy ezt más program nem kérdezi meg hanem auto elforgatja az eredeti tájolás szerintire, az meg ugye nem jó nekem, mert nem úgy áll igazából..
Remélem érthető voltam -
BalanceR
addikt
Azt meg tudja valaki mondani, hogy át tudom-e tenni a dalvik cache-t a cache partícióra, most, Hogy a data nálam EXT2?
Nem fog bekavarni?
Van zip amit recoveryben e célra tudok futtatni?
A rendszer stabil marad? -
Norbi14
senior tag
Ti tudtok főzni a samdroid kitchenben? Nem csinálja meg a zip-et nekem.
-
Camper2006
tag
ami még fontos aki ext2-ext4--et használ>elöbb ext2-ext4 és utánna mehet a FE8b7
-
akos727
senior tag
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #22418 üzenetére
Na, most olvastam zsoltee69 linkjét és abban van is egy e2fsck (e2fsck=ext2+fsck), amit lehet telepíteni. Már sok-sok évvel ezelőtt használtam egyszer az fsck-t, ezért nem is jutott hamarabb az eszembe.
-
syler123
veterán
Linpack 3 adszorra 9.038at adott nekem
Ti itt számokkal dobálóztok, de lényegében észrevehetően nem lesz gyorsabb a teló, vagy csak én érzem így? -
Camper2006
tag
Spica I/O teljesítmény növelés segédlet-magyarul Xmister jovóltából haladóknak>[link]
sms-est még nem kaptam....
-
BalanceR
addikt
válasz
Camper2006 #22415 üzenetére
Közben már megtaláltam.... de akkorsem értem, kinek fáj új changelog-ot írni...
Szóval, ha Ha SMS-t kapsz, nem száll el a teló? -
syler123
veterán
Nah feltettem, de a teló nemigazán indul el.
, vagy csak nagyon lassan.
Bekapcsolt
, de ez semmivel se lett gyorsabb annál ami előtte volt.
-
Camper2006
tag
A FE8.6 bugfixei lettek javitva, ezért nincs log..én a experimental sound fix-est raktam fel
-
BalanceR
addikt
válasz
Camper2006 #22411 üzenetére
Quadrant-ban mit hoz?
Ja, és FE8.7hez nem találok changelog-ot, hogy mi változott benne az elődhöz képest...
A FE8.6 hibái javítva lettek benne? -
-
BalanceR
addikt
Hát, szerintem én megvárom azt a pár hónapot, amíg elkészül a stabil 2.2, a jelenlegi FE8.3 nekem teljesen elég, csak az a Vending-process FC zavar egy kicsit...
-
natec
tag
FE 8beta7
[link] -
syler123
veterán
Köszi
Csináltam backupot system-ről meg data-ról, akkor ha baj lenne restore az ugyanazt az állapotot hozza vissza ami jelenleg is van a telómon? Mert ha igen akkor nincs mit vesztenem.
Ez a mondat annyira nem tetszik nekem: "Figyelem, ez az update áthelyezi a dalvik-cache-t a cache partícióra, ezzel a data partíción felszabadít 80mega helyet"
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
orrlyuk #22337 üzenetére
Ez félrement. Én nem azt mondtam, hogy helytelen a "de viszont", hanem azt, hogy csúnya, mert terjengős, felesleges. Persze ezt lehet vitatni, mert szubjektív.
http://magyarnyelv.freeblog.hu/archives/2008/03/18/De_viszont/
Itt például a hozzászólók jelentős többsége nem osztja a "de viszont" létjogosultságát. -
mm89
őstag
Miután megcisnáltam a két backupot, majd feltettem az FE-t, akkor láttam meg, hogy a recovery főmenüjében van ilyen h backup for odin
na mindegy, kicsit sokáig bootolt a teló, már néztem is h ki kéne venni az akksi, de pont mikor megfogtam, kirakta a pin kérő képet, és megnyugodtam.Még nem tudom biztosan hogy gyorsabb lett-e, majd kiderül, eddig se volt nagyon konkrétan lassú, csak volt, hogy belassult.
-
syler123
veterán
Szerintetek megéri feltenni ezt a FE8.4-et? Jelenleg csak a dvm ami plusz a telómban, amit főztem, de ha sokkal gyorsabb lenne tőle a telóm, lehet megérné feltenni. Csak simán recovery apply zip és kész??, meg persze a factory reset gondolom. Ha újat főzök kitchenben ugye törlődik? Plusz egy linked is küldhettek, köszi
Link már nem kell a Geri félét leszedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest