Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz privatposta #17399 üzenetére
A használati utasítást átolvastad?
Rádugod a gépre, értesítési sáv lehúz, "USB csatlakoztatva" szövegre rányom, "csatolás".
[ Szerkesztve ]
-
privatposta
tag
válasz vadászcsiga #17397 üzenetére
köszi, a számítógépről nem látom a mem kártyát.
A teló látja -
vadászcsiga
félisten
válasz privatposta #17396 üzenetére
Akkor töltsd le ezt: ASTRO File Manager, aztán olvasd át ezt: Android alapfok - egyszerűen, érthetően.
-
privatposta
tag
Sziasztok, kérlek segítsetek egy spica "beüzemelésében" Böngészem én itt a topicot, de pl még a mem karit sem tudom láthatóvá tenni
köszi előre is -
legiaap
félisten
válasz Cyberbeni #17379 üzenetére
Így csináltam, ahogy írtad és mégis ad ki, hangot, mikor bekapcsolom a Spicámat.
Viszont akkor már tényleg nem ad, mikor összekötöm a PC-vel.
A bekapcsolási hanggal mit tudok kezdeni?
Meg amúgy ez amit kilőttem milyen értesítési hangokat lőtt még így ki?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Koga777
tag
válasz hedgehog01 #17373 üzenetére
Szia!
Elküldtem.Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
Koga777
tag
válasz hedgehog01 #17373 üzenetére
Szia!
Ha nem tudsz marketről installálni, akkor hiába mented le a programokat és az adatokat, hard reset után nem tudod installálni a backup programot, mert előbb egy olyan programot kellene feltenned, amivel tudsz SD kártyáról installálni, ezt pedig csak marketről vagy appbrain-ről tudod leszedni.Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
llaszlo
veterán
-
#hpq
aktív tag
Nálam mostanában van egy olyan probléma eddig nem tapasztaltam, hogy ha lelépek wifiröl akkor már hiába kapcsolom vissza APNdroid-al a 3G-t nincsen egyáltalán mobilnet csak akkor ha újraindítom a telefont. Tudtok erre valami megoldást?
// -
-
legiaap
félisten
Hol tudom levenni a következő hangokat:
- Bekapcsolási hang
- Mikor rádugom töltőre kiadott hang
?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
_Dumber_
őstag
válasz Cyberbeni #17371 üzenetére
Kipróbáltam, de ez időzíti a mobilnetet... Én meg képernyőn wingettel kapcsolni szeretném.
Azóta kipróbáltat egy fals APN bevitelét is, és kézzel való kapcsolását, de az eredmény ugyanaz.
Ha a mobilnet nem aktív (aktív kapcsolatú, tehát nem elég a fals net), akkor mikoz a wifi is aktív abban az esetben MEN LESZ MOBILNETEM, míg nem találok egy szabad wifi pontot. Szerintem ez egy orbitális BUG..(Most nagyon mérges és ideges vagyok, mivel az Android alapeszméjét vették el tőlem..)
Mondhatjátok, hogy legyen állandóan aktív a mobilnetem, de nincs állandóan szükségem zá, ugyanakkor az aksit meríti !! -
Vagany
őstag
válasz Tesztelo.hu #17357 üzenetére
Azt az adatot hol találtad? Én a hivatalos magyar oldalon ezt találtam:
"2,5 G: akár 450 óra, 3 G: akár 340 óra"
Mondjuk ez is elég irreális.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Valaki, aki le tudja szedni a Marketról a "mIQ - Backup, Sync, Restore" nevű programot, megtenné, hogy elküldi nekem e-mailben? (hedgehog01[kukac]freemail[pont]hu) Még mindig nem müxik a market a telefonomon, ezért egy hard resetet nyomnék, ehhez viszont előbb jó lenne egy backup a progikról meg a sms-ekről.
A szerencsés nyertest hálám a sírig üldözni fogja! -
Kyller
senior tag
válasz _Dumber_ #17364 üzenetére
Nekem is így müxik. De nem tudom hogy köze van e wifi-hez. Nekem nem tud csatlakozni, a Network monitorral nézem, és csak 0.06 KB/s-el próbálkozik, de semmi. Reboot és okés lesz, de azért még is bosszantó.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
_Dumber_
őstag
válasz _Dumber_ #17364 üzenetére
Még egy kis adalék ahhoz, hogy miért zavar eggyire.
Én nagyon sokat használom a wifit ptthon és a munkahelyen, ugyanakkor a városban szoktam ránézni netre. Ha elfelehem a wifi előtt visszakapcsolni, és a városban sem találok szabad wifit, akor sajnos le kell mondanom a mobilnetről. Ma például a 3x ujraindítás sem segített. :-( , csak amikor hazaértem a wifi kibe.
Szóval szerintem egy androidnáé ez elég gáz... már gondolkodom az 1.5 visszarakásán is... -
ABE
őstag
válasz legiaap #17365 üzenetére
A Google Maps először hálózati adatok alapján lövi be a helyzetedet valamekkora pontossággal, aztán ha van GPS jel, akkor már pontosan jelez. Ha tiszta terepen vagy, és rányomsz a saját pozícióra, akkor pontosan kell, hogy megadja a helyet. Nekem eddig nem volt gondom a pontosságával, bár én Budapesten használtam elsősorban, talán elképzelhető, hogy ott a térképek is megbízhatóbbak.
-
legiaap
félisten
Olvastam téma volt a GPS:
Nálam 30,24 mp alatt talált műholdat a google maps, de a pontossága az katasztrófa. Kb. 30 métert téved. Az utcánkban a szemközti házban jelölt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
_Dumber_
őstag
Tudom visszatérő táma, és én is kaptam már tippeket (amik sajnos nem jöttek be), de nekem csak az a bajom a 2.1-el, hogy a mobilnetet bugosan kezeli.
Probléma: Ha wifi után elfelejtem bekapcsolni akkor csak az újraindítás segít.
Nagyon fájó dolog, mivel alaptevékenység lenne az Androidon a mobilnet. )
Kérdezem.. mindenkinél így működik, vagy csak én és pár peches kollégám szívunk vele?
Tényleg nincs rá valami gyógyír, megoldás ? (toggle data winfget sajnos DC-ve elészáll - T-mobilos gyári JD1 mellett). -
BalanceR
addikt
-
legiaap
félisten
Most néztem a Motorola XT720 teszt videóját és abban láttam a végén a Motorola Phone Portal cuccot.
Olyat nem lehet valahogy csinálni ezzel a készülékkel is?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Saccco
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #17357 üzenetére
Nem vették észre, hogy töltőn volt...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Tesztelo.hu
senior tag
A sok akkus panasz miatt most újra megnéztem a specifikációt. A készenléti idő "akár" 650 óra. Ti el tudjátok képzelni, hogy bármilyen esetben 27 napig bírja a készülék? Még ha hozzá sem nyúl az ember, és nem folytat rajta egyetlen beszélgetést sem, akkor sem tudom elhinni. Megkérdezném a gyártót, hogy ezt vajon milyen körülmények között mérték...
-
duffbeer
őstag
válasz adamfriday #17355 üzenetére
Értem a szó jelentését, csak ...
Na mindegy lépjünk tovább... -
adamfriday
senior tag
válasz ruskop #17347 üzenetére
Többféle GPS rendszer létezik, nem mindegyik használ rásegítést, de nem szeretnék ezzel tovább foglalkozni, már egyszer ki lett tárgyalva régebben. Nekem pillanatok alatt talál jelet mobilnettel együtt és tökéletesen működik február óta. Ha te nem vagy hajlandó úgy használni (bár nem értem miért, ha úgy működik neked is) kisérletezz csak.
-
-
ruskop
senior tag
válasz adamfriday #17340 üzenetére
Na azért se a PNA se a PDA-k és némelyik Symbian lapú telefon sem net alapján navigál és mégis néhány másodpercen, max 1-2 prcen belül már mutatja is, hogy hol vagy. Minek van akkor a GPS ha az nem tud normálisan dolgozni? Én szerintem ez program hiba. Este kiderül.
Egyébként az I570EXXJG2-ről mi a vélemény? Nekem eddig (1 nap) nincs gondom vele. Vagy inkább a hivatalos firmware?
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz adamfriday #17343 üzenetére
Na, akkor majd jól meglesem, hogy miket fog kiírni később, épp reseteltem. Egyelőre ezeket olvasom az akku adatoknál:
Egészsége: jó
Feszültsége:4200mV
Hőmérséklet: 34 °CEzek átlagos értékeknek tekinthetőek?
Egyébként érdekes, az aktuális állapotra kiírta, hogy 100%-os a töltöttsége, de ha kikapcsolom a telefont, akkor a töltés indikátor megjelenik, hogy még folyamatban van. Ez normális (tehát azt jelzi, hogy töltőn van a készülék), vagy esetleg jelentheti azt, hogy bekapcsolt állapotban nem tölti fel teljesen?
[ Szerkesztve ]
-
herni
tag
Egy kis off:
Galaxy Spica használóknak (mint általában aki ezt a topicot használja) ajánlom ezt a két tokot, nekem nagyon beválltak, és védi rendesen a kicsikét!!
http://teszvesz.hu/item1178470853_samsung_galaxy_spica_telefon_tok.html
http://teszvesz.hu/item1178470884_samsung_galaxy_spica_szilikon_tok_folia.htmlJó spicázást!!!
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
BalanceR
addikt
Valaki el be tudná postolni az 1.2es Facebook klienst?
Nem is értem, hogy miért nincs egy "ArchiveMarket" ilyen esetekre...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
adamfriday
senior tag
A legújabb (1.3.1) sem jó sajna. Partial wake time még mindig 100%-os. :/
Hát ha kikapcsolt állapotban is gyorsan merül akkor lehet hibás az akkud, ha esetleg melegszik is akkor meg zárlatgyanús.Egy ötlet:
üsd be ezt a tárcsázón: *#*#4636#*#* / akkumulátor előzményei / felsőt nyisd le és válaszd a 'részleges ébresztési használat'-ot
Elvileg az Android rendszer lesz legfelül, alatta meg a merülésért okolható progik sorban.[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz adamfriday #17341 üzenetére
Megpróbálom, de most tényleg a legújabb van fent, amiben állítólag javították a hibát. Plusz ha megnézem TasKillerrel, az sem jelzi, hogy menne a Facebook kliens, vagy valami szinkronizáció a háttérben. És akkor még mindig nem értem, hogy kikapcsolt állapotban hogy zuhanhat ilyen gyorsan a töltöttség.
Szerk:
Különösebben nem észleltem melegedést. Most szépen tolok neki egy resetet, aztán meglátjuk, hogy mindenféle telepítgetés nélkül megjavul-e, vagy sem...
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Kezd az az érzésem lenni, hogy valami nem okés a telefonnal. Egy napot nem bír végig az akku, leveszem töltőről, 20-30 perc után zuhan 10%-ot a töltöttség, pedig nem csinálok vele semmit. Zenét hallgatok, mobilnetezem, 1 óra alatt lemegy 20-30%. Éjszaka lementszintén kb. ugyanennyit, pedig képernyő nem ment, minden automatikusan netre mászó cuccot frissítettem, facebook kliens a legújabb van fent. Fél órát kikapcsolva volt, esett 10%-ot a töltöttség, mire visszakapcsoltam. Valami nagyon nem olasz itt...
Még egy próbát teszek, hogy nyomok neki egy resetet, de gyanús a cucc, hogy szerviz lesz belőle. Jut eszembe: a szervizben elegendő csak a garanciajegy? Remélem, hogy bolti számla nem kell, mert azt nem kaptam a telefonhoz az előző tulajtól, csak a plusz 2 hónap garanciát nyújtó papírt (amin egyébként rosszul lett megadva a vásárlás dátuma...).
[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
válasz adamfriday #17337 üzenetére
Mobilnetet nem kapcsolom be mert úgy minden gps pikk-pakk talál jelet. Én nem net alapján hanem a gps alapján akarok navigálni. Most letöltöttem egy valag navi progit majd este kipróbálom, hogy progi függő-e vagy nem.
-
-
duffbeer
őstag
válasz BalanceR #17331 üzenetére
Leárnyékolt helyen? Milyen az a hely, ahol nem látszik az égbolt?
Jó gondolom sok a beton körülötted, arra értetted.
Egyébként szerencsére nekem is nagyon hamar talál jelet. Max 1-2 perc. Inkább a pontossága gagyicska. Eddig nagyon különbséget sem találtam a szoftverek között, "műholdtalálásisebességet" illetően. -
hedgehog01
tag
válasz duffbeer #17326 üzenetére
OK, megpróbálom a hard resetet. Viszont ez esetben kéne még egy kis segítség: az sms-eket, call logot és a programok mentéseit hogy tudom megmenteni? Milyen backup programot ajánlasz erre? Nem csak magukra az apk állományokra gondolok, hanem a programokban levő beállításokra.
Ráadásul most, hogy nem érem el a marketet, nem is tudom letölteni... Valaki segíthetne azzal, hogy egy jó backup progit elküld nekem e-mailben, azt tudom telepíteni.
Előre is köszi! -
ruskop
senior tag
Megpróbáltam ezt a Colpilotot is de amikor elindítottam vagy 5-6 percig a kezdő képernyő volt jelen aztán ennyi. Semmi reakció. Igo-n, Sygicon kívül nincs más navi progi? NDrive nem jó rá?
-
ruskop
senior tag
Segítsen már valaki. Sygicot használok/használnék a telómon de van vele egy kis bökkenő. A telón engedélyezem a GPS műholdak használatát, elindítom a progit, elindul, és egy darab műholdat nem talál. És nem azonnal, hanm vagy 15 percen keresztül. Esetleg a Sygicban lehet ezt beállítani, hogy belső gps-t használjon? De hol lehet? Vagy mi a retek baja van.
-
duffbeer
őstag
válasz hedgehog01 #17325 üzenetére
Mint írtam összefüggnek. Erről írtam tegnap a task killerekkel kapcsolatban. Hiába lövöd ki őket, ha egymásra van szükségük, újra el fognak indulni.
Ezért felesleges például automatikusan kilövöldözni.A Te esetedben egy hard resetet próbálnék meg.
-
hedgehog01
tag
válasz duffbeer #17324 üzenetére
Ezt értem. Viszont a GTalkot eddig soha nem használtam, sem a gépemen, sem a telefonon. A háttérben mindig ott futott a szolgáltatás, ezt láttam az OSMonitorban. Azt nem értem, hogy ha eddig nem volt gond, és most ugyanúgy nem használom, akkor miért pont az kavarna be. S ha az kavar be, hogyan tudom megoldani? Próbáltam kilőni a process-t, de mindig újraindítja magát, lehet, hogy a rendszernek valamiért szüksége van rá...?
-
duffbeer
őstag
válasz hedgehog01 #17323 üzenetére
Úgy, hogy ezek a google folyamatok erősen összekapcsolódnak és a gtalk pl asszem pont a petipetyának okozott hasonló problémát, amikor random törölgetett a gép lelkéből.
-
duffbeer
őstag
válasz SWiNEBoY #17308 üzenetére
Most, hogy mondod, Tegnap én is frissítettem és mintha tényleg hobban merült volna a telefon. Az feltűnt, hogy a kérésem nélkül szinkronizál, mert kidobálta a barátkozós kéréseket. De ebben a pillanatban jelent meg a 1.3.1. Majd meg kell nézni a changelogot, hátha írnak róla valamit.
-
csusza`
senior tag
válasz csusza` #17309 üzenetére
Háhá, van ám még ezzel kapcsolatban kérdés... Ha mondjuk a Beautiful Widgets WiFi, GPS, Blututy widgetjeit használom, az jobban terheli a telót, mintha a LauncherPro "összefüggő" dokkját teszem ki, amin lehet mindent kapcsolni?
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
csusza`
senior tag
Hali!
Emberek! Ha telepítve van a LauncherPro és a Beautiful Widgets is fut, akkor rengeteg procit és memóriát zabál?
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
tag
Tegnap feldobtam az új Féészbuk alkalmazást (1.3). Nálatok is szopja az aksit? Több forumon is olvastam hogy bugos.
-
duffbeer
őstag
Akkor egy gyors làma kérdés:
Adatroaming nincs bekapcsolva, akkor külföldön automatikusan tiltva van a mobilnet igaz? Valaki próbálta már? -
Skynet258
veterán
Ha érintene valakit, megújult a Spica segédlet - a tartalom ugyanaz továbbra is, flash kézenfogva, root, kitchen és társai. Újonc flashelőknek jól jöhet.
-
Mcfery
tag
Hi!
Még egy érv a FACEBOOK mellett!
A VoIP szolgáltatásokkal foglalkozó Vonage olyan új iPhone, iPod touch és ANDROID készüléknél használható alkalmazást mutatott be, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyen hívják facebookos ismerőseiket.
Nagy előnye, hogy nem csak 3G-n, de wifin keresztül is használható.
[link]Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest