- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz Jamby18 #17996 üzenetére
Az 5800 szerintem csak jelenthet a Spicának. Főleg azért mert a Symbian (szerintem) mostantól zsákutca, ha nem dobbantanak valami hatalmasat a Finnek. Én biztos Android mellett döntenék. Együtt vettem barátnőmmel telefont, ő E52-t vett. Nem rossz készülék, de közel annyira nem személyre szabhatók.
A mobilnettel pedig a szolgáltatód ügyfélszolgálatát keresd fel! -
legiaap
félisten
válasz Jamby18 #17996 üzenetére
Én a helyedben nem vacillálnék a két telefon közt. A Spicát többre tartom, mint a Nokedlit.
Én T-nél vagyok és 500 megás netet használok. Nekem az bőven elég. Mondjuk én sokat wifizek is ezért.
Én 1.990 Ft-ot fizetek 30 naponta ezért a csomagért. Ezután a következő lépcső a3 gigás, ami szerintem már felesleges. Nem használja ki az ember. Az már 3.990 Ft, ah jól emlékszek.
Van egy kit hibája ennek a telefonnak is, de azokkal együtt lehet élni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Maxtreme
addikt
Srácok. A Ti készüléketekbe milyen teljesítményű aksi van?
Azért kérdem mert anno mintha azt olvastam volna hogy ezeket 1400-as akkukkal szerelik. Nos ehhez képest az enyémbe csak 1000mAH-s van..
Azon gondolkoztam hogy kéne rendelnem innen egy 1500-ast. Szerintetek? Mennyire "okos" dolog utángyártottal használni?[ Szerkesztve ]
-
Jamby18
senior tag
Hali!!!
Ennél a telefonnál illetve az egész Android rendszernél milyen bug-ok vannak?
Tehát ha megveszem a telefont egyből frissítenem kell a legújabb firmware-ra??
Milyen hibák vannak alapesetben a szoftverben és milyen a legújabban(amit eddig sem tudnak megoldani)
Azért kérdezem mindezt mert vacilálok a két telefon között i5700(59eft) vs. 5800 (64eft)
Azért is érdekelnének a hibák alapesetben mert olvastam, hogy a Nokia rádiója még mindíg fagy, illetve néha "elfelejt" ébreszteni is emiatt nem árt újraindítgatni néha, én meg nem fogok emiatt félni mivan ha hajnalba nem szólal meg.... stb. stb.
Valaki használ hozzá mobilnetet milyen csomagok vannak mennyi havidíjjal és a legfontosabb, melyik éri meg adatforgalom/ár??
Nekem már van mobilinternet előfizetésem a PC-hez lehet kettő is a teló SIM kártyájára??
Hangszórója van olyan jó, mint a Nokia?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz gyuri2008 #17991 üzenetére
r.zozo egyébként már megválaszolta ezt neked...
-
gyuri2008
veterán
Üdv tud valaki egy működő képes hívásrögzítő programot galakxy-ra?
Előre is köszi. -
picur220
veterán
válasz berci43 #17978 üzenetére
Fancy Widget, és a Weather Widget yr.no. Én utóbbit használom.
-
berci43
csendes tag
válasz vadászcsiga #17983 üzenetére
köszi
-
r.zozo
tag
válasz person #17980 üzenetére
zsir ez tényleg működik:-) menő
egyébként azt belehet állítani hogy ne csak kettő ikont lehessen a főmenü gombja mellé tenni hanem 2-2t?Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
r.zozo
tag
válasz person #17976 üzenetére
ez lesz az köszi
csak azt mondja meg nekem valaki hogy tudom azt meg csinálni hogy az alsó ikonokat mikor eltüntetem akkor azt elő is tudjam varázsolniSamsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
berci43
csendes tag
Helló!
Valaki nem tudna android 2.1-re HTC stílusú óra és ídőjárás widgetet szerezni?
Előre is kösz -
picur220
veterán
Taskkillert fel kell telepíteni, de ahogy ABE is mondta, az automata app kilövés (autokill) nem kell. Csak néha belelépsz a taskkillerbe, és kilőheted azt, ami nem kell.
Kamera bugra elég a cools nevű progi, ami átálítja a governort conservative-ra, végső soron növeli az akkuidőt. (vagyis inkább a kamera bug csökkenti, mert nem állítja át a governort) -
r.zozo
tag
válasz gyuri2008 #17966 üzenetére
hali tudtommal nincs! olyan van csak ami telefonálás közben felveszi a te hangod és ha kihangosítod akkor talán a másikét is. ezeket én soha nem próbáltam még, ezt skynet alapozójában olvastam
balancer:
ebben az esetben a menü gombra is előjön, még igy nem próbáltam ahogy írtad, de igy akkor mikor mikor mittom én netezel és megnyomod a homegomgot akkor úgy tér vissza hogy ott a csík? huh ezt gyorsabb lett volna kipróbálni:-)szép widgetet kipróbálta már úgy ahogy kértem?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
r.zozo
tag
válasz Steel80 #17969 üzenetére
igen nálam is hosszabb, viszont mikor már érzed hogy régóta villog a samu logo én megszoktam nyomni az ok gombot és akkor rezzenegyet meg tovább lép. lehet hogy csak én képzelem be magamnak de szerintem igy hamarabb tölt be
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
feri1014
senior tag
válasz darthsmoke #17968 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy csak megvették és használták csak éppen a spica a háttérben szépen használja a netet, amiről nem tudtak és kaptak egy szép számlát vagy eltöntette a feltöltött pénzt...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz darthsmoke #17968 üzenetére
Sokaknak az, hogy a telefon előszeretettel használja.
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok! Az első összeomlásom meg volt 2.1 alatt! Érdekes volt a jelenség, mert nem tudtam életet lehelni a telefonba, mintha teljesen lemerült állapotban lett volna. Ami érdekes, hogy mikor felhívtam egy másik készülékről, azon adta a vonal hangot, tehát csörögnie kellett volna. Akkumulátor ki majd be és indult. Amit még észrevettem így egy nap után, hogy a boot ideje jóval hosszabb mint 1.6 alatt volt. Nem tudom ez normális jelenség-e?
-
petipetya
nagyúr
válasz picur220 #17822 üzenetére
Gondolom, hogy az a tipikus réteg szidja a Milestone billentyűzetét, aki vásárlás előtt nem próbálta ki, csak hirtelen elhatározásból megvette a telefont - kérdés, hogy érdemes-e az ilyen véleményeknek jelentőséget tulajdonítani.
Emlékszel, a Spica vásárlók között is rengeteg olyan van, aki divatból megvette, majd panaszkodik a mobilnetre és egyéb dolgokra, melyeknek nem olvasott utána a vásárlás előtt.
Jómagam is Milestone-ra váltottam nemrég, és persze előny az, hogy nincsenek lapátkezeim (de a lányok sem panaszkodtak még az ujjaimra...). Száz szónak is egy a vége, szerintem teljesen jól használható a qwerty-je.
"nincs rá lezsóidő"
-
gyuri2008
veterán
Üdv tud valaki egy működő képes hívásrögzítő programot galakxy-ra?
Előre is köszi. -
r.zozo
tag
melyik home volt az amiben ellehetett tüntettni a felsőcsíkot és az alsókat is de egy húzással el is lehett varázsolni? pl a launcherpro ban csak olyant találtam ami felső csíkot eltünteti és nem is tudom előhúzni. valaki tudna segíteni?
-
r.zozo
tag
ma volt valamelyik fórumtárs a sárvári tinodi fogadóban? (mert melo közben láttam valakit spicával játszani, de nem akartam letámadni:-) )
-
r.zozo
tag
valaki meg tudná nekem mondani hogy lehet hogy végre látom az animációt a szép widgeten?
valaki megnézné hogy ha beírja azt hogy sárvár vagy sarvar elvileg mind1 akkor mutat-e neki animáciüt?
nekem előszőr mutat animációt és most pont villámlós idő van kajak tetszik:-)más eddig úgy használtam a kis spicát higy a eifijlt soha nem kapcsoltam ki, állandó frissítés, msn, meg csomó nyomkodás 1.5-2 bapot bírt. most mondpm kiprobálom hogy csak akkor nyomom be a wifit ha kell.
nálam ez összessen kb 1.5 óra wifizésre jön ki + ehhez bapi 2-3 sms, 5-10 telefonálás, a bapik alatt összesen kb 45 perc zene és most ennyi sok használattal is 3 kerek nap! ez bámulatos eredmény az én szememben aki minden álvást azzal kezdett hogy rádogtam a telót töltőre:-)Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
duffbeer
őstag
válasz Kokesz0812 #17956 üzenetére
Olvasd el az alapozót Skynet blogján. Vagy olvass vissza.
-
feri1014
senior tag
válasz Kokesz0812 #17956 üzenetére
Ha nem kaptál a spica mellé, akkor az innentől wareznak számít, mivel csak a spicahoz adják. Külön nem szerezhető be legálisan.
-
Kokesz0812
csendes tag
Sziasztok!
ma vettem egy ilyen telefont! Nagyon tetszik! Ez állt választékban és az LG Optimus! Több jó dolog szólt ez a telefon mellett és így ezt választottam!
Szerintem nem fogom megbánni! 2.1-es szoftver van rajta alapból!
Próbáltam a Gps-t, de 10 percig sem talált műholdat!
honnan tudnék letolteni igo-t van NavnGo-t? Mi kell még hozzá hogy fusson rajta?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Kokesz
-
duffbeer
őstag
válasz Skynet258 #17949 üzenetére
Érdekes, hogy a placebo effektushoz hasonlítja az író a task killereket. Valóban csak arra jó, hogy megnyugtassa a felhasználót, hogy hurrá jósok szabad RAMom van.
Egyetlen hátulütőjét látom a dolognak, mégpedig, hogy olyan készülékeken, melyekben kevés a RAM mint pl a Spica (ha egyáltalán lesz rá), nehé lesz stabilan futtatni pl egy iGO-t.Biriboyka:
Te érzed. Írták már itt, hogy állítólag gyorsul tőle a teló. Mondjuk a logikáját nem értem, miért indul el egy app gyorsabban a "semmiből", mint a RAM-ból. -
berci43
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm!
További szép estét
üdv -
stancok
csendes tag
hello
tudna nekem valaki egy olyan programot adni amivel egyszerűen tudok bluetoothon fájlokat küldeni
előre is köszi -
Biriboyka
senior tag
válasz duffbeer #17945 üzenetére
Igazad van, nem is vitázok. Viszont a taskkiller jó ha van mivel volt olyan, hogy kikapcsoltam a sok progit, melynek következtében jelentősen felgyorsult a készülék.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
berci43
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: A spica-n a névjegyzékbe akarok új névjegyet csinálni.
megcsinálom, (beírom a nevet meg beírom a telefonszámot) utána 'Kész' azt írja hogy megcsinálta de amikor visszamegyek a névjegyekbe nincs ott. Sehol sincs.
Meg ha valaki felhívott és el akartam menteni a számát meg a nevét ugyanez csak akkor a hívásnaplóba megjelenik a szám fölött a név de a névjegyzékbe nincs sehol -
duffbeer
őstag
válasz Biriboyka #17944 üzenetére
Tényleg nem kívánok beleszólni, de sokszor volt már téma, hogy nincs szükség auto killerre. 10000 hsz. környékén mindennapos téma volt, hogy gondol egyet a teló és nem ébreszt. Na az is a task killer sara volt.
Az auto killer működéséről még annyit, ha józan paraszti ésszel belegondolunk, miért is van rá szükség, hogy teszem azt 5 percenként bezárja a futó folyamatokat, készenléti állapotban? Nem fura, hogy újra elindulnak és mindig van mit bezárni??? Mivel azok újra elindulnak maguktól, vagy mert pl egy másik folyamatnak szüksége van rájuk! Ha úgy működne a rendszer, ahogy hiszi a kedves júzer, elég lenne egyszer kilőni, aztán amíg nem nyúl hozzá addig úgysem indulnának el nem?? És mégis elindulnak... érdekes..
Ebből kiindulva vajon melyik a gazdaságosabb és melyik okoz kevesebb bosszúságot (mint pl a lejátszó, vagy ébresztő bezárása)? Ha hagyod a francba a programokat a memóriában, vagy, ha arra kényszeríted őket, hogy újra elindulgassanak? -
-
#hpq
aktív tag
Nem tudjátok, hogyan lehet beállítani, hogy ha kapok sms-t csak a Handcent sms-t használja és a beépített gyárit ne? Pedig be állítottam, hogy melyik legyen az alapméretezett.
// -
-
Steel80
csendes tag
Letöltöttem a not call log-t, de úgyfest a 2.1-en lustábban működik. Kb 8 mp alatt ugrik vissza a hom-ra. Így okafogyott lett ez a jó kis progi.
-
ruskop
senior tag
Ha van egy firmware-m ami nem one package hanem külön van a PDa, CSC, Boot, Phone file-k akkor másik firmwareből pl. a CSC filet ki lehet cserélni vagy bármelyiket?
-
Biriboyka
senior tag
Valami gond lehet a gépemmel ha a zenelejátszás közben ( elsőtétül a képernyő ) "lekapcsol" a lejátszóprogi kb 3 perc elteltével? Bár milyen zenelejátszóprogit haználok, mindegyiknél ez a helyzet.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
sssz
őstag
válasz picur220 #17931 üzenetére
először is nagyon köszönöm a választ
2.1 andoid van rajta.
el fogom olvasni a blogot mindenképpen.
még egy kérdés: task killert miért ne használjak???
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
picur220
veterán
Ajánlom az alapozót Skynet blogján, meg a segédletet. Ezek ugyanis mind benne vannak.
De hogy válaszoljak is néhányra:
1. Marketről alap: CoolS, apndroid, data counter widget, ES file explorer. Task killer programot ne használj!!!
2. Marketről PC-re nem tudsz letölteni. Ettől függetlenül vannak olyan helyek, ahonnan a telepítőket (apk-kat) le tudod tölteni, amit aztán felraksz a telora, és telepítesz.
Milyen szoftver van a telodon? 1.5 v 2.1? (alul négy ikon van, vagy csak a felhúzó?)
3. Az Android úgy működik, hogy van a szoftver, meg alatta az alap téma, ami meghatározza a telo alapprogramjainak működését, és van a főképernyő program (az alapképernyő, amire ki tudod pakolászni a widgeteket meg ikonokat, és húzgálni jobbra, balra), ami cserélhető sokkal gyorsabbra is, pl ADW launcher, LauncherPro, Helix Launcher, stbstb.
Szedd le marketről a LauncherPro-t (szerintem ez a leggyorsabb), és amikor feltelepítetted, home gomb(a kis ház..), ott bepipálod a négyzetet, majd rányomsz a launcherpro-ra. Ez sokkal gyorsabb, mint a Panteon. Asszem ADW-ben lehet változtatni a menü hátterét (nem tuti...)
4. A telefon tárhelyére csak programok mehetnek, te nem túrkálhatsz benne.
5. Az akku%-ok nem mérvadóak, átlag (sok nyomkodással) 2 napig nálam bírja. A főzött ROM-okkal szerintem tovább bírja, de ha még csak ott tartasz, ahol, akkor olvasgatnod kell még egy kicsit ahozz, hogy menjen a flashelés. Van segédlet skynet blogján, abban benne van a flashelés menete képekkel, meg még jópár dolog. -
sssz
őstag
sziasztok!
előre is elnézést kérek a kérdéseimért, de egyszerűen nincsen időm ezt a kb 18ezernyi oldalt végigolvasni.
Tegnap vettem a pannonnál egy red bullos spica-t.
-kérdésem/kérésem az lenne: mit érdemes a marketről letöltenem? várok sok olyan alkalmazást, ami jobbá, gyorsabbá teszi a gépet.
-van e olyan lehetőség hogy a pc-re töltöm le a marketről a dolgokat és onnan átmásolva a telóra telepítem fel?
- van e valami progi amivel gyorsírani lehet a menün? nekem picit lassúnak tűnik
- hogyan lehet elővarázsolni a telefon tárhelyét? ( a saját fájloknál nekem mindig csak a memória kártyát nyitja meg. és a galériánál is.
- a menü háttérszíne fix? illetve az is fix hogy alulról felfelé "húzva" lehet megnyitni
- mit kell tennem, hogy spóroljak az aksival, hogy ne merüljön gyorsan? (átlagosan mennyit bír ki amúgy és valahol van e olyan widget ami megmutatja hogy hány %-on van)Egyenlőre csak ennyi jutott eszembe, és még egyszer elnézést a kédésekért, valószínűleg már elhangzott a válasz rájuk, de megköszönném ha segítenétek!
És a fentieken kívül minden jótanácsot szívesen vennék!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Biztos van aki emlékszik rá, egy telefonszám mentésénél, lehetett a mellék és a főszám közé egy karakterrel szünetet betenni. Nokiánál pl. a "p" volt a szünet.
Itt hogyan tudok betenni szünetet?
Sajnos sem a szolgáltató, sem a Samsung nem tudja, Ill. a Samsung azt mondta, hogy nyomjam hosszan a csillag gombot, és akkor megjelenik a p betű.
Hát nem...
Tud erre valaki megoldást? -
Steel80
csendes tag
Sziasztok! tegnap frissítettem NPS-el 2.1 és valami brutális indító hangot installált a T-mobile a programba. Létezik-e valamilyen applikáció ennek ki-be kapcsolására, vagy marad csak a némítás és ki, majd bekapcsolás?
-
Vagany
őstag
válasz eftepe #17910 üzenetére
Köszi a választ, ez egy jó alternatíva, ha nincs más megoldás. Ha a Kies-ben írom be akkor jó lesz a telón (macerás mindig kábelezni), de a gmail-ben és a telón rendesen kitöltve felcserélődik . Ezek szerint nálad is felcseréli, ha rendesen töltöd ki?
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
ibenny
senior tag
Lehetseges vhogy rendes backup-ot csinalni (alkalmazasok, beallitasok, sms-ek, ilyensmi) root nelkul? Neztem a Market-en, de nem nagyon talaltam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Nekem nem frissül a LauncherProPlus calendar widgetje csak kézzel. Nálatok?
-
Maxtreme
addikt
Srácok
RootExplorer-el csak abban az esetben lehet belenyúlni a telefon lelkivilágába ha lecserélem az eredeti softot?
Ugyanis a system mappába nem tudok semmit másolni, mivel írásvédett. (a #17880-as postban említett bootképernyőt szeretném rámachinálni a cuccra ) -
duffbeer
őstag
válasz vadászcsiga #17897 üzenetére
Persze, biztos vannak abból is hibás sorozatok, de azért általában talán stabilabbak. Főleg azért amit ír a srác, hogy hőmérsékletfüggő a hibajelenség. Az azért nem hétköznapi.
-
duffbeer
őstag
válasz vadászcsiga #17901 üzenetére
Estrongs nem lehet, mert nincs felső ikonsor.
-
vadászcsiga
félisten
válasz legiaap #17896 üzenetére
EStrongs File Explorer lehet az nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970