- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz szabi98.6 #16696 üzenetére
Naszóval
2.: Tudtommal nem.
3.:Task killerre nem lesz szükséged (másképp működik mint a winmo vagy symbian), de ha megnyugtat rakj fel egyet a sok közül. Nem árt neki, hanem belassíthatja (mivel a taskoknak felesleges mindig újra el kell indulniuk és emiatt az akkut is szívja.)
5.: Ne legyél Te is kőarc, nem kell senkinek a fejét pépessé verni, mert eddig a fórumon spec Te panaszkodsz először erre. Sőt valszeg később rá fogsz jönni, hogy nem olyan rossz ez a tologatós rendszer. Arról nem beszélve, hogy az általad megadott felbontás gyakorlatilag semmilyen képarányt nem képvisel. Ezért van a TÉGLA tologatós, átméretezős rendszer, ami megtartja az igényelt képarányt (4:3) így használható bármilyen kép torzítás nélkül. Ha ennyire extra igényeid vannak, dobj fel egy LauncherPro-t, állíts be 1 homescreen-t és használat előtt vágd úgy a képet PC-n, hogy az megfelelően látszódjon.
6.: PC a legegyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Ma már nem de holnap meglesem. Ugyan azok az eszközök vannak mindig. Na meg újra is raktam mindegyiket. A pc-n többször is több verzióval próbáltam. Ami érdekes, hogy használat vagyis képernyőzár után már volt hogy nem ment. Mindegy holnap még meglesem ezt az ip-s dolgot.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ngabor2 #16695 üzenetére
A korábbi telefonomnál is volt egy hard reset, de a törölhető adathordozók sajátossága, hogy ezt követően is visszaállíthatók még az adatok, sok esetben kb másodpercek alatt.
Mindegy, akkor kénytelen leszek bevinni a telefont szervizbe, meg végül is nem államtitkok vannak rajta, sok kárt nem okoz ha valaki visszafejti a telefonkönyvem tartalmát, maximum csak baromi kellemetlen lenne nekem, de azért remélem ezúttal egy normális szervizeshez kerül.
Azt azonban nem értem, hogy mégis mi a bánatos f4sznak adnak ki egy hivatalos szoftvert a szoftverfrissítéshez ha ezzel bukod a garanciát... minden valamire való gyártó azért ad ki szoftverfrissítést és hozzá eszközöket, hogy azt a felhasználó maga is el tudja végezni. Miért nem hívják fel a figyelmet SEHOL arra, hogy a telefonhoz mellékelt New PC Studio kliensszoftverrel való szoftverfrissítés semlegesíti a garanciát?
A fotós eszközeimet is így frissítem, kábel rádug, kliens szoftver felismeri, új firmware felkúszik és mindenki boldog...
...nem értem, hogy a Samsung mi a francért bonyolítja túl ezt az egészet... -
szabi98.6
csendes tag
Sziasztok!
Spica-m van nekem is mint itt sokaknak és lenne egy pár kérdésem.:
1. Tudtok olyan ingyenes videó lejátszó progit ami feliratot is megtud jeleníteni?
2. Kijött már a telóra valamelyik worms játék (pl. armageddon) és honnan tudnám megszerezni (marketen nincs)?
3. Tudom, hogy már sokat beszéltetek róla de most nem akarom a sok1000 oldal közül kikeresni, hogy most ez a Task killer progi kell vagy nem? Hasznos vagy nem? Árt a telónak vagy nem? És mért???
4. Hogy kell személyhez külön csengőhangot rendelni??? Letöltöttem a Ring Extendedet de csak az sms-hang megváltoztatással boldogultam eddig
5. Hogy lehet "normálisan" beállítani egy képet háttérnek? Nekem nem kéne ez a jobra-balra tologathatós megoldás, hanem az hogy egy képet ami van nekem (420*560) tegye be f@szául háttérnek úgy, hogy se elnyújtva, se eltorzítva ne legyen. (Aki ezt a négyzet huzogatós megoldást kitalálta na annak kéne a fejét szívlapáttal pépessé verni )
6. Van-e olyan (ingyenes) progi amelyikkel lehet telóra filmet letölteni? Olyat találtam amelyikkel lehet zenét (MP3 download).Hirtelen "csak" ennyi
Aki tud segítsen legyen szíves !!!Köszönöm,
Szabolcs
-
ngabor2
nagyúr
válasz Stauffenberg #16694 üzenetére
adatokat lemented, majd a gyári állapot visszaállítása, a szervizes semmit nem ment le róla magának. a házi frissítés garanciavesztéssel jár.
-
Stauffenberg
nagyúr
Huhh, de rég jártam erre. Nem is nagyon vagyok mostanában otthon abban, hogy mi is van a Spica 2.1-re való frissítésével. Azt tudom, hogy szervizben már frissítik egy jó ideje, csak én részben lusta is vagyok elvinni, részben pedig nem bízom a szervizesekben, vannak bizalmas (céges) infók is a telefonon, volt már rá példa, hogy szervizeléskor a "kedves" munkatárs lementette magának. Bár nagy kárt nem okozott vele, de kellemetlen volt.
Szeretném itthon frissíteni a telefont, természetesen garancia vesztés nélkül. Itt is visszaolvastam pár oldalt, de látom már mindenkinek 2.1 virít a telefonján és ez már nem téma. Google-el meg csak a hivatalos frissítés előtti, ODIN-os megoldást találtam meg.
Egyetlen helyen olvastam, hogy független/Telenoros telefont lehet otthon is frissíteni NPS-el. Nekem független és Telenoros kártya van benne. Ennek mennyi az igazság alapja? Valóban lehet? És valóban nem ugrik a garancia ha így frissítek?
Előre is köszi a segítő szándékú válaszokat!
-
vadászcsiga
félisten
Érdekes program: WidgetLocker Lockscreen
Widgeteket, meg programokat lehet rakni a lezárt home felületre. Annak jó aki türelmetlen és már akkor el akarja érni a programokat amikor még nincs feloldva a képernyőzár.
Megfelelő forrásból megszerezhető, akinek mégsem megy az írjon pü-ben.[ Szerkesztve ]
-
Murdah
csendes tag
sziasztok! egy olyan problémám lenne amit csak mostanába vettem észre mivel az ember nem igazán szagolgatja a telefonját kívülról semmi nem érezhető, de ha leveszem a hátlapot és megszagolom az akksit akkor égett szaga van. de ha nem menetem a telefont akkor elmúlik. az akksi ideje viszonylag jó, intenzív használtattal 1-2 nap a többi már csak használattól függ. Nem tudjátok mi baja lehet?
-
person
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy Gremote miért nem látja a pc-t? Első nap tökéletesen működött másnap már csak néha indításkor majd első képernyőzár után már nem akart. Azóta viszont egyáltalán nem látja !
szerk.: Wifin használtam.[ Szerkesztve ]
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Tudom hülyeséget kérdezek,döntsem el én
meg már kérdeztem valamikor,de érdemes még
megvenni a spicát?Már régóta nézegetem és várok
valami újra ilyen áron de T-nél nem igen van más.
Nem lesz hamarosan kifutó modell,mint a pulse?
Köszi! -
mfaka
tag
Sziasztok!
Az andro-id fw-t használom launcher proval és piros droid x bootanimációval. A problémám a következő: a telefon nem bootol be, ill. ha nyomok a dalvik wipeot bootol és elkezdi betölteni az első néhány widgetet, de utána újraindul és próbálna megint betölteni, de megintcsak újraindul. Az utóbbi időben egyre nehezebb volt működésre bírni a telefont, 4-5. próbálkozásra indult el csak. Most feltettem a piros szemes droid x boot animációt, ami elvileg csak a színében különbözik a zöldtől, azóta van ez a bootloop. Mit lehetne tenni, hogy újra életet leheljek a spicámba? Nem szeretném újra flashelni...
-
adamfriday
senior tag
válasz veszter007 #16681 üzenetére
Persze, Pure calendar widget. Szinte mindenféle méretben kirakható, skinezhető, együtt dolgozik különböző határidő progikkal és naptárakkal. LauncherPro-val és ADW launcherrel pedig még scrollozni is lehet.
-
veszter007
csendes tag
válasz adamfriday #16677 üzenetére
Szia!
Meg szabad kérdeznem, mi a neve a bal oldali határidő naplós widgetnek? Nagyon diszkrét, mégis praktikusnak tűnik -
ngabor2
nagyúr
a telefonhoz adott igo-ba hogyan lehet koordinátát, mint célt beírni?
-
ithomas
őstag
Szisztok!
Kerestem a fórumon, és érdekes módon csak 1 embert zavart idáig a "problémám" de ő sem kapott semmilyen választ.
Arról van szó, hogy feltettem a 2.1-et XXJG2, és az ebben lévő Android billentyűzet kb 10* erősebben rezeg nyomkodásra mint ami az 1.5-ben volt.
Nekem fontos lenne a rezgés megtartása, ezért kikapcsolni nem akarom, de valahogy nem lehetne rajta gyengíteni, vagy beállítani olyan erősségűre mint az 1.5-ben levő?
Mert jelenleg 2 perc után elzsibbad tőle a kezem, és ez marhára idegesít...Tudnátok segíteni?
Real eyes realize real lies!
-
adamfriday
senior tag
Tetszik ez az új Switchpro widget, végre lehet méreteket is választani.
-
honeker
őstag
csá....van olyan progi a spicára ami a eltávolitot programok szemetét leszedi ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Mcfery
tag
válasz Shad0w #16670 üzenetére
Hi!
Többet rendelj, ha duplán adod még mindig felébe kerül mint itthon a legolcsóbb.
Bár gyanusan olcsó, lehet kicsit "híg a leve"
Nekem van egy műtött, rám ne számíts!
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
Mcfery
tag
válasz Shad0w #16667 üzenetére
Hi!
Valszeg nyomná a kamera-gombot.
Szikével ha kicsit "megműtöd" a szivacsot, talán!
üdvveszter007: lehet, hogy nem tud többet(esetleg kicsivel) csak átment fizetősbe.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
veszter007
csendes tag
válasz Mcfery #16665 üzenetére
No sikerült letöltenem! Tök szép, meg jó, meg minden. Mégegyszer köszönöm szépen!
A csomagban az 5.7-es verzió volt. Láttam van újabb, de ugye a marketről ezt nem lehet frissíteni (legalábbis úgy tudom), mivel nem onnan lett telepítve.
Arra nem találtam semmit (vagy csak nem jó helyen keresgéltem), hogy milyen újdonságok vannak a 6.4-esben (ez a legfrissebb). Esetleg ebben tudsz még segíteni nekem?[ Szerkesztve ]
-
Shad0w
senior tag
Ez az autós tartó jó lehet a spica-hoz?
-
Mcfery
tag
válasz duffbeer #16662 üzenetére
Hi!
2010-es kollekcióként szerepel, persze már lehet hogy elavult.
Minden újszülöttnek minden widget új!
Ez a "régi" ingyenes, az újabbak lehet hogy fizetősek.
Ha van újabb,ingyenes,működő, légyszi segíts Veszter007-nek.
üdv[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
Shad0w
senior tag
Tényleg, régi telón is ilyen volt, csak nem tudtam róla... Akkor majd ügyfélszolgálat, köszi.
Más: Kiraktam az asztalra pár névjegyet, és az egyik eltűnt a névjegyek listájáról, de ha elkezdem a tárcsázóban beírni a számot, akkor felajánlja lehetőségként, plusz szerkeszteni is tudom, de a névjegylistában nem látszik. Ez mitől van, és hogyan tudom oda visszavarázsolni? (ha még1* létrehozom az nem jó, mert akkor kettő lesz a tárcsázóban. LauncherPro home-ot használok ha ez számít)
-
-
Shad0w
senior tag
Ööö, hogyan lehet letiltani, hogy ha én elutasítom a hívást (vagy épp foglalt vagyok) akkor a másik felet ne a hangpostára irányítsa át? A beállításokban találtam vmi hívásátirányítást, de ha ott rányomok a letiltásra akkor azt írja ki, hogy: "A hálózat nem várt választ adott". Ötlet?
-
Mcfery
tag
válasz veszter007 #16655 üzenetére
Szia!
Most találtam, 2,2GB-nyi apk. Sajnos a link több darabban van fent, és fél órán belül csak egy linket enged letölteni, de ez engem nem zavar. Itt a lista, illetve az oldal alján a letöltési linkek:
[link]
Itt több időjárás apk-ot találsz.
Jó kisérletezést.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
-
Mcfery
tag
válasz veszter007 #16650 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
QG
tag
Ja, és akku eltávolításon kívül van mód az újraindításra?
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
Bridgedale
csendes tag
Sziasztok!
Valaki elküldené nekem a 2.1 alatt már nem létező "facebook pop" hangot!
Köszi,
L -
QG
tag
Hetente legalább 4x előfordul, hogy miután lezár, nem old fel. Mármint meg sem jelenik a kioldó képernyő, fekete marad, akármit nyomok. Ha hívom, semmi reakció, de a hívó szerint kicsöng.
Van valakinek ötlete? Az számít, hogy mi van telepítve, vagy hogy mi fut?Kösz,
QG“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
Mcfery
tag
válasz veszter007 #16645 üzenetére
Hi!
Ezt próbáltad? [link]
-
veszter007
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy eddig a Weather widget-et (free) használtam, ami tökéletesen megfelelt nekem (szép, jó, viszonylag valós értékeket mutatott...). Sajnos jó pár napja ugyan azt az előjelzést, aktuális hőmérsékletet... mutatja (mintha beragadt volna ). Próbáltam újra telepíteni... de semmi változás. Nem tudjátok mi lehet a gond?
Esetleg, ha valakinek meg van a Weather & Toggle, az tudna segíteni, honnan érdemes ...?
Előre is köszi -
Skynet258
veterán
válasz honeker #16640 üzenetére
Akkor inkább szedd le ezt, mert mi biztos nem adtuk neki ezt a nevet, hogy "androio-io mod" Gondolom nem az andro-id fórumból töltötted?
-
BalanceR
addikt
Használja valaki a PDAnet USB tetherjét?
Nálam nem akar működni....
telepítettem a telóra, meg a gépre is, de a számítógépen azt írja, ha Samsung telefonnal akarom használni, előbb töltsem le a drivert az oldalukról, viszont ott csak Behold, meg Moment driver van...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
duffbeer
őstag
válasz Liudvikas #16632 üzenetére
Pont előtted írták, mi a szitu a zenelejátszóval. Ha nem recseg, szerintem teljesen jó a minősége.
Nem lassul nagyobb kártyával.
A mobilnetre nagyon "igényes". Ha nincs előfizetésed, ajánlott azonnal tiltani, mert hamar felmászik rá. Véleményem szerint mobilnet nélkül egy ilyen telefont nem tudsz igazán kihasználni. -
duffbeer
őstag
válasz panelninja #16631 üzenetére
Pár hsz-el ezelőtt volt róla szó. Sajnos android betegség. A CPU widgettel átállíthatod a procit 800MHz-re és akkor elvileg megszűnik a recsegés.
-
honeker
őstag
felraktam a cpu aps-ot........mikor használni akartam fényképezés után a telo újra indult következő használatkor lefagyott.......eltávolítás............minden ok........nem komája a androio-io modot
-
honeker
őstag
válasz vadászcsiga #16633 üzenetére
köszönöm már megtaláltam......
-
vadászcsiga
félisten
válasz honeker #16630 üzenetére
Honeker próbáld így: http://samsung-firmware.webs.com/samsungandroidi5700.htm
[ Szerkesztve ]
-
Liudvikas
tag
helló
lehet, hogy beruházásra kerül egy spica nálam is, de mivel még nem volt androidos telóm, érdekelne pár dolog...
fontos lenne a zenelejátszó része, elég sokat hallgatok zenét telón, kb. mennyit bír? milyen a hangminőség?nem lassul be egy 4-8 gigás kártyával?
a másik fontos kérdés, hogy a mobilnetre mennyire igényes? nincs net előfizum hozzá, és nem szeretnék sokezres számlát hó végére
köszi -
panelninja
csendes tag
Hello!
Mas is tapasztal recsegest zenehallgatas kozben? Tobb lejastzoval is probalkoztam, nagyjabol ugyanaz volt az eredmeny.. ? Nem reg vettem a telot, mar 2.1 volt rajta, es feltettem ra a legujabb FW-t is (I570EXXJG2). kersegeltem mindenfele megoldast 1000rel, de semmi hasznos info, csak annyi,h nem vagyok egyedul ezzel a problemaval.
Ha valakinek barmilyen megoldasrol/inforol tudomasa van, kerem jelezze (akar pm-ben is). Viszonylag sokat utazom tomegkozlekedessel, es nagyon bosszanto, hogy nem tudok normalisan zenet hallgatni. -
honeker
őstag
emberek.........miért nem tudok belépni regisztrálva is vagyok....http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-samsungandroidi5700.htm
-
konkolyz
tag
válasz ngabor2 #16628 üzenetére
Még valami eszembe jutott, ha az emailben szereplő címről töltötted, próbáld meg a marketről. Rom csere után, illetve kb fél órával ezelőtti válaszomnál is simán marketről töltöttem, nem az emailben kapott címről.
Közben látom, bízzunk benne, hogy náluk a hiba
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz konkolyz #16623 üzenetére
ott kezdtem, azt mondta, hogy nem tud az alkalmazás kimenni a netre, ellenőrizzem az apn-t, meg a jogosultságokat. a dolphin meg a gmail ki tudott menni, úgyhogy ezért is nem értem.
volt uninstall is, és újból letöltött cucc újbóli telepítése, a helyzet változatlan.
[ Szerkesztve ]
-
konkolyz
tag
válasz ngabor2 #16622 üzenetére
Mikor feltelepíted első indításnál, ha csak simán az elején a regisztrációhoz beírod a nevet és azt az email címet amit vásárláskor használtál úgy sem megy?
Esetleg próbálj meg egy Alkalmazások/Alkalmazások kezelésénél egy adattörlést...
Ha semmiképp nem megy szerintem support, regisztrált e-mail cím megadásával biztosan segítenek -
konkolyz
tag
válasz ngabor2 #16616 üzenetére
Vásárláskor nem kaptál egy e-mailt a szükséges kódokkal?
Nekem ez van:
1) Documents To Go Viewer Upgrade to Full Version Key (Android), English [Product Code: XXXX-XXXXX-EN-UPG-EL] Version: 2.003
User Licenses Purchased: 1
Media: ELEC (Electronic Download)
-->> Registration Number: xxxxxxxx-5093
-->> Activation Key: EDEE-XXXXXXXXXXXXActivation Instructions
1. Launch Documents To Go Viewer Edition on your Android Smartphone
2. Hit your "Menu" button and choose "About Documents To Go"
3. Hit your "Menu" button again when in the "About Documents To Go" screen
4. Hit "Activate" to complete the activation process[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam nagy Android topicot így itt teszem fel a félig off kérdésem.
Megtudnátok mondani, hogy hogyan lehetne elérhetővé tenni a 2.2-es sdk-ban emulátorban a Market-et? (1.5-el sikült egy leírás alapján megcsinálnom)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
herni
tag
Nagyon sokszor szarakodik a Market-em. Rányomok hogy letöltés behozza hogy Starting download... és utána semmi és csak a market kilövése után tudom letölteni (ha tudom)
Erre tudtok mondani valamit?Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
ngabor2
nagyúr
nagy problémám van. megvettem régebben a Document To Go-t (valóban megvettem, 9 dollár volt), most meg nem tudom aktiválni. újra letöltöttem a (z elvileg ) regisztrált cuccot, de a telepítés után mindig azt írja, hogy nem regisztrált. újból regisztrálni se tudom, mert nem tud csatlakozni az alkalmazása a nethez (előtte ugyan azon a készüléken töltöttem le, tehát netkapcsolat van). hogyan tudnám a regisztrált verziómat feltenni, hogy működjön?
-
antalze
tag
válasz adamfriday #16614 üzenetére
köszi
-
antalze
tag
Sziasztok!
Ti milyen e-mail klienst használtok? Mert most szembesültem a ténnyel, hogy a beépített Gmail nem tud másolni, beilleszteni. Van erre megoldás? Köszi
-
Vagany
őstag
válasz duffbeer #16611 üzenetére
Igen, de az a baj, hogy ez a Silent Mode Jammer - a nevéből következően - teljesen kiiktatja a silent mode-ot, pedig néha jól jöhet, hogy teljesen néma legyen a teló (rezgés se legyen).
Ezért használok én is egy vidgetet erre a célra a kezdetektől: ringer toggle widget. Ugyanazt tudja mint amit adamfriday is írt, de ez jobban tetszik, mint az övé .[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
duffbeer
őstag
válasz adamfriday #16610 üzenetére
Én is azt használtam, de ha már a 2.1ben van ez a lock screen funkció, jó lenne, ha gyárilag ki lehetne választani, hogy rezgő, vagy néma legyen, esetleg mindhárom egymást követve.
-
adamfriday
senior tag
Én a Silent Toggle Widget-et használom némításra, 3 állása van, néma/rezgő/normál.
-
Saccco
nagyúr
válasz rebeL1899 #16599 üzenetére
Amíg ingyenes appokat használsz addig nem fognak eltűnni a hirdetések a telefonodról.
Max nem látod őket, ha éppen nincs net kapcsolatod.Skynet258:
Gondoltam, hogy ilyen rafkós választ kapok...█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
duffbeer
őstag
válasz csusza` #16605 üzenetére
Sok home felület van, próbáld kia a launcherpro-t. A gyárit hamar le fogod cserélni.
-
csusza`
senior tag
Illetve még egy kérdés... JF2 firmware-t raktam fel. Kérdés, hogy az alsó négy "fix" ikont nem lehetne mégis megváltoztatni? Más igényeim lennének az alsó 4 fix ikont illetőleg!
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
csusza`
senior tag
Van akinek már sikerült NPS-el T-s Spicát frissíteni 2.1-re?
-
Cyberbeni
addikt
válasz rebeL1899 #16599 üzenetére
a teljes verziós progikban nincsenek reklámok.
vagy van egy olyan progi, hogy adfree android (marketen ingyenes), ezt most tettem fel, de eddig nem sikerült működésre bírni.
@csusza: usb hibakeresést kapcsold be. de lehet hogy még a t-s frissítés nincs fent a samsung magyar szerverén.[ Szerkesztve ]
-
csusza`
senior tag
Nos, végre, jó hosszú huza-vona után meglett a Spicám.
T-s 1.5 van rajta, úgyhogy kapásból repül rá egy 2.1.
NPS meg sem látja a telót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest