Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet05
aktív tag
Sziasztok!
Két hete én is használom (note 10 lite-ot váltott). Az órával (eredetileg ezüst lett volna, de kértem, hogy cseréljék feketére, amit zokszó nélkül meg is tettek) együtt nem volt rossz deal, persze így is drága, de elcsábított.
Sokat nem akarok írni róla, csak annyit, hogy imádom, számomra egy mindenes kütyü. Nem az újdonság varázsa, hanem tényleg 3 az 1-ben készülék.
Samsung-tól rendeltem, személyes átvétellel kértem. Mivel az infoban szerepelt, hogy teló+óra, ezen felül a tabletekből 25%, egyéb kiegekből 50% kedvezmény (az akciós árakon felül), ezért még hozzácsaptam egy buds pro-t (így ezt elhoztam 26k-ért – meglepően jól szól).
Írtátok, hogy fólia csere. A promócióban nálam az szerepelt, hogy fólia cserére külön 1 év gari van – igaz, ez a vásárlástól számított 1. év.
Illetve még érdemes benézni a samsung members-be, mert ott is van egy-két ajándék. Kedves gesztusok, akárcsak a yt 4 hónap prémium.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest