- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Erste elég korrektül működik kívül-belül
Az MS appok meg még szebbekA Onenote-ban a fél életem benne van, és gyönyörűen megy.
Talán egy apróság, ami idegesítő: ha kívül nyitom meg, keskenyebbre tördeli a szöveget. Ha átváltok a belső kijelzőre, a sorok szélesebbek lesznek, és "rövidebb" lesz az oldal. Na, olyankor felfelé kell egy darabig scrollozni, mire eléred a szöveg alját.
Az MS Teams megint szuper belül, ugyanúgy néz ki, mint desktopon, két oszlopos. -
Decske
senior tag
Én OTP-t használok, semmi különös, ugyan olyan jól használható, mint egy normál telefonon. Bár én a pénzügyeimet egy külön appban vezetem és az nagy segítség, hogy a két app egymás mellett van megnyitva kvázi "teljes" méretben a belső kijelzőn.
OneNote-ról tudok még nyilatkozni, ott a tabletes felület jön be. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest