- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
Köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat a banki és OneNote appok kapcsán.
-
benczeb
aktív tag
válasz
ADAM1337 #344 üzenetére
Sziasztok! Én is a Telekomnál nézem ezt az ajánlatot. A Watch2 Active-om beázott 3 hete, az kuka lett, így kissé bizonytalan vagyok a vásárlást illetően, bár egy egészség-monitorozó órát mindenképp szeretnék.
Elképzelni sem tudom, valaki, aki használ bármilyen banki appot meg tudná mutatni, h hogyan néz ki a belső nagy kijelzőn? Mennyire buták a nem-Samsung appok a belső kijelzőn való megjelenítés tekintetében? Vagy egy OneNote jegyzetelő app, vagy egy Evernote hogyan néznek ki?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest