- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
Winchester95 #318 üzenetére
De biztos vagyok benne csak nem mondjátok. Az egesz topik ellenem van
Most allitgattam a magassagon igy jonak tünik. Szerintem gesture vezerles miatt dobhatott at masik appra
-
mrThomi
addikt
Ha nyitva van a cucc es normal bill kiosztas mellett nektek nem ugral el az app folymaatosan ?
nagyon felcsesz h gepelek messengeren erre bejön egy korabban hasznalt app. En nyomnek mindig felre valamit ?
-
mrThomi
addikt
válasz
ADAM1337 #302 üzenetére
Szerintem ez eleg ritka eset lehet hogy adapter es kabel egyszerre ne legyen kompatibilis
Van itthon vagy 5 adapter, travel, gyors, lassu, szuper gyors, kabelböl is vagy 6, sokszor keverem kavarom öket épp ami a kezem köze kerül. Egyszer estem bele ilyenbe hogy nem akart tölteni egy Mi 10-et, ott a kabel miatt volt -
mrThomi
addikt
válasz
ADAM1337 #293 üzenetére
Igen szerintem en is a foliat hallom nagyon halkan mintha valami nagyon vekony papitlap gyürödne meg egy pillanatra vagy mikor kiroppan az ujjam
szerintem ezt a hangot nem lehet definialni.
#296: Szerintem a kabel lesz a ludas. Egyszer mar en is jartam igy egy masik telefonnal. Mar nem tudom pontosan milyen adapter + kabel kombo volt, de keritettem egy masikat es azzal jo volt. Tedd ra a oneplus kabelet erre a baseus adapterre
-
mrThomi
addikt
válasz
Winchester95 #291 üzenetére
Amugy ez erdekes amit irtok hogy semmi 0 hang van nalatok. Beugrottam gyors mediaba volt 2 kiallitott darab es mindkettonel volt a gyürödesnel egy kis hang mikor mar majdnem nyitva van. De ha egymas utan tobbszor nyitogatom akkor semmi hamg nincs csak pl 5 perc utan ha megint kinyitom. Az alap foliat nem akarom leszedni rola
-
mrThomi
addikt
válasz
Winchester95 #288 üzenetére
Kulfoldon elek es itt is vasaroltam a keszuleket.
Igy is foglalkozna vele a budapesti szerviz ? Kell hazavinnem valami papirt, dobozt vagy eleg csak a telo ?? (gondolom imei alapjan latnak mindent )
Beeges, pixel hiba az nalam azonnal csere. Meglatom, most unnepek alatt megyek haza.
Más: ha kinyitod a telot a vege fele hallani egy kis ropogast vagy hogy fogalmazzak. En ezt a normal gyurodesnek tudom be, a z fold 2-nel is hallottam ezt, de ha kis ido utan nyitom ki. Gondolom ez a kis hang normalis ?!
-
mrThomi
addikt
válasz
Winchester95 #286 üzenetére
Hol irtam hogy mindenkinek
? Azt irtam hogy sokaknak lehet de vagy nem latjak vagy nem foglalkoznak vele. Volt z fold 2-m is, azon nem tudom hogy lattam e ilyet, lehet nem is figyeltem ra.
Most kerdeztem utanna, de mivel szolgaltatonal vettem, nem cserelik hanem beküldenék a samsunghoz es ök döntik el, de ismerve a samut szerintem kb leszarná és visszaküldenék, mert elég nehéz prezentálni a jelenséget.(sötet szoba, sötét szürke hátter). Mivel nem akkora dolog es lehet hogy a csere is ugyan ilyen lenne igy lehet inkább ráhagyom, csak erdeklodni akartam hogy mas is tapasztalt e ilyet.De ha van köztetek aki Samsung szervizbe dolgozik, megirhatná hogy mik az eselyeim. Foglalkoznanak e vele, észrevennék e egyáltalán hogy mi a panasz stb.
Köszi
-
mrThomi
addikt
válasz
Winchester95 #282 üzenetére
Ez a panel sajatossaga is lehet sajnos. Nincs 2 egyforma oled kijelzo. Samsung gyartat mar mindenkivel. Nem biztos hogy hiba hanem ez egy ilyen panel. Volt 2 Note 20 ultram es mindketto hasonlo volt. Szerintem közületek sokaknak is ilyen csak nem tudjak mit kell nezni, de mondom ez csak alacsony fenyerön es sötetben szürkesebb hatternel latszik.
Visszavihetnem, van ra 2 ev gari is, de ha emiatt nem cserelik vagy visszakuldik a samsungnak akor 3 hetig nincs telom es nem is biztos hogy ök adnanak ujat -
mrThomi
addikt
válasz
Something_ #278 üzenetére
Ez csak a kepen ennyire dramai. Valosagbam kozel se ennyire para. Alacsony fenyeronel es sotet szobaba latszik csak este tehat annyira nem veszes. Ha fele vagy afolott van akkor megszunik ez a jelenseg. Vegul is ez az oled panelek rakfeneje hogy hajlamosak ilyenre, van akinek jobban kijon.
[link] Nezd meg ez korom sotet szobaba teljesen leveve a femyerot. az elso masfel percben sem latsz semmi foltosodast vagy inhomogenitast ?
-
mrThomi
addikt
válasz
Something_ #276 üzenetére
Igen most nezem en is, nem mindegyik szürkénél látszik. Ha a Chromenal bezarsz minden oldalt kell lennie egy nagy egybefüggö sötét oldalnak ha sötetmodot hasznalsz. Kicsit zöldes arnyalatu sötét szürke. Ott vettem észre elöször, illetve szinten sötétmódba a beallitasoknal
Jobb kepet nem tudok csinalni rola [kép] [kép]
Nyilvan elobe nem ennyire latszik, a telo kameraja nagyon kiemeli -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Beszereztem egy ilyen szepseget. Olyan kerdesem lenne hogy a kulso kijelzo szele nektek is sotetebb egy kicsit ?
Mintha nem lenne teljesen homogen a panel. Valahol vilagosabb valahol sötetebb. Szurke hatternel latszik vagy sotet modba a beallitasoknal. Belsö nagy kijelzon ilyen anomaliat nem vettem eszre. Lehet en vagyok csak kritikus, de a z fold 2 nel nem vettem ilyet eszre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged