Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menslee
tag
Sziasztok!
Kis érdekességként leírom, hátha van akit még érdekel.
Sosem szeretem a Bixby-t és a Samsung sok más, számomra teljesen hasztalan appját mint pl. az AR Emoji, stb.Arról nem is beszélve hogy van bőven olyan alkalmazás vagy funkció amit jó ha életemben egyszer használtam, de rendszeresen fut a háttérben.
Ezzel az appal, nagyon szépen ki lehet gyomlálni az összes ilyen vackot.
Én speciel nem töröltem le őket, csak cache és data delete után kikapcsoltam.Itt találjátok a listát azokról amiket én kinyomtam.
(Talán itt fontos megjegyezni hogy a mély alvásban lévő appokat is feltünteti a lista, nem csak azokat amiket a user kapcsolt ki.)
Végeredményként nekem tegnap estéről ma reggelre kemény 2%-ot veszített az akksi (kb. 9 óra alatt), nálam ez mindenképp előrelépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest