- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a Manó?!
tag
Megérkezett a Spigen Rugged Armor Pro tokom az órához és baromi jó, nagyon kényelmes, kényelmesebb sokkal mint a gyári szíj és szépen passzol az órára. Most sem csalódta a Spigenben! Bár installálni nem volt egyszerű az órára, már majdnem feladtam mikor valahogy sikerült belepajszerolnom. Viszon a webshopra haragszom ahonnan rendeltem mert feketének írták és szürke karimást küldtek és mikor megreklamáltam azzal magyarázták hogy hát nem láttam a képen szürke van..!?! De mivel feketét írtak a címszövegben így úgy voltam vele hogy biztos csak illusztráció a kép. Ha nem küldenek helyette egy feketét akkor nem merem vissza küldeni nehogy úgy járjak mint ahogy ilyenkor szoktak hogy se tok, se pénz!
Nincs egy hete nálam az óra és mikor hazahoztam minden tudás birtoka nélkül én rögtön az első bekapcsolás és fullra töltés után mielőtt bármit is állítottam volna rajta, ráengedtem a szoftver frissítést. Egy pillanatra én is megijedtem mikor a letöltés után újraindította magát és 2x vagy 3x a Samsung bootlogóból kikapcsolta magát és kezdődött előlről..., de aztán nagy nehezen össze szedte magát és bebootolt. Azóta szerencsére nincs gondom vele, csak a viberrel és messengerrel küzdök hogy csak olvasni tudom az üzeneteket az órán, de a válaszok nem mennek el.
-
autotaxmo
őstag
Miert eroltetitek a frissitest az oran? Semmivel nem lett jobb sajnos plusz még teglat is csinalhat belole...
-
oba
addikt
válasz Totemgroup #10597 üzenetére
Szerintem meg mindenki legyen türelmes, és hanyagolja a frissítést. Kb. minden nap jön valaki akinek tégla lett az órája. Annyira használhatatlan a jelenlegi rajta lévő rendszerrel, hogy ennyire késztetést éreztek a frissítésre, még úgy is, hogy akár baj is lehet belőle? Használni kell az órát, nem azt nézegetni, hogy jajj nem a legfrissebb rendszer van rajta. És várni, hogy legyen végre javítás, mind a telefonos appnál a play áruházban, mind az oprendszernél. Szerintem.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Totemgroup
tag
válasz barcaforca #10594 üzenetére
Próbáljátok meg az óra menüjében indítani, ne a telefonról.
-
DrDoktor
senior tag
válasz barcaforca #10594 üzenetére
türelem lehet viszavont frissítés.
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
DrDoktor
senior tag
válasz Sandormaster #10591 üzenetére
rakd rá töltöre 4 órát minumum
Ezután a két gombot nyomd le egyszerre és ne engedd fel hátha elindul a recovery.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
barcaforca
tag
Kollégámnak Huawei telefonját(Google nélküli) összehoztuk az órájával. Most jelzett neki hogy van frissítés,de nem lehet telepíteni. Van erre megoldás,vagy hagyja úgy ahogy van.?Vagy ez is valami megkerülős módszerrel lehetséges?
-
gippazoid
senior tag
válasz Mi a Manó?! #10588 üzenetére
Ott a GW5. Pont ilyen. Nagyobb akksi, pár mm-rel vastagabb. Ronda is.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Sandormaster
aktív tag
Sziasztok!
Fél szemmel olvastam a frissítési problémákat, ezért előtte nyomtam egy biztonsági mentést az óráról.
Frissítés után tégla lett az óra. (vagy legalábbis nem reagál semmire, nem kapcsol be)
Bármilyen hard reset, vagy megoldási lehetőség, vagy küldjem gariba?[ Szerkesztve ]
-
rotring
csendes újonc
... mert akkor nem tudnának egy év múlva egy újabb-(kicsivel)jobb termékkel előállni.... csak egy picivel többel... üzletpolitika, aminek mi isszuk meg a levét...
-
DrDoktor
senior tag
mivel adod el a következőt ha mindent beleraksz?
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Mi a Manó?!
tag
Ezt az akksi témát talán sosem fogom megérteni a gyártóknál. Meddig tartott volna egy nagyobb, legalább 2x ekkora kapacitású akksit belefaragni a watch 4 classic-ba!?! Drágább lett volna pár ezer forinttal és vastagabb pár milliméterrel, ki nem szarta volna le, viszont mindenki elégedett lett volna?!?!
Miért kell mindig egy ilyen bagatel dologgal elbaszni ami amúgy tök jó lenne?! -
oba
addikt
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Van lehetőségem venni 58k ba egy watch4 classicot(új) de aggódom az akksi miatt hogy már rég le lehet merülve.
Esetleg akksiba jobb lehet egy sima watch 5? Igazából az is tetszik.
Kicsit döntésképtelen vagyok :(SM s21+
-
Mi a Manó?!
tag
Arr van valakinek ötlete hogy mitől van az, hogy az óráról sms-re tudok válaszolni,de a viberre és a messengerre nem. Hiába írom meg a választ, egy darabig megy a küldés animáció és utána azt írja higy "Nem fejezhető be a művelet"
-
gippazoid
senior tag
válasz Mi a Manó?! #10577 üzenetére
Nem jól tudod. Az akku mérete az óra méretétől függ. Ha nincs bekapcsolva az e-sim akkor ugyan annyit működik, mint a csak Bluetooth-os.
A 46 és 44 mm-es óráknak van nagyobb akkuja, a 42 és 40 mm-esnek kisebb.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
rotring
csendes újonc
válasz Mi a Manó?! #10571 üzenetére
Yetteles vagyok. Van egy előfizetős számom a Samsung telefonon. Van egy feltöltős kártyám (amit ritkán használtam), amire évente ráteszek 3000,- ft.-ot. Ezt rátetettem az E-simes okosórára, és ha rajtam van az óra, átirányítom az előfizetős kártya számát az órába "integrált feltöltős kártyára", és "otthon hagyhatom a telefont" És az órával is tudok telefonálni, (amig el nem fogy a 3000,- Ft.) a beintegrált feltöltőkártyával. Samsung Buds+-al használom. TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK!
[ Szerkesztve ]
-
Mi a Manó?!
tag
Arra van tapasztalat hogy az e-sim verziósnak "kártya" nélkül mennyivel bír többet az akksija mint a Bt verziós? Úgy tudom hogy az e-simesnek nagyobb az akksija. Mert még az is opció lehet a hosszabb üzemidőre, hogy az e-simest Bt verziósként használunk, így nyerve vele üzemidőt.
-
vilmose33
őstag
válasz Mi a Manó?! #10573 üzenetére
Kérdez rá lehet,hogy már van. Illetve ha nem drága és szükséged van rá,jó a külön szám is,átirányítod mondjuk ennek is van költsége,ha nem kell kikapcsolód. Akkor úgy viselkedik mint a bluetooth-os tudtommal.
A jövő most van
-
PACSA75
őstag
Analóg óralappal AOD n nálam nem frissül az idő. Lehet ezen állítani? Kufejrzrtten zavar. Így értelmét veszti az AOD.
Megjegyzem, Pixel Watch óralapot használok (másik óralappal nem teszteltem - majd most ellenőrzöm), ez tetszik, ezt szeretném használni.
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
válasz Mi a Manó?! #10571 üzenetére
Az E-sim ből tudtommal 2 megoldás van, az első verzió,hogy klónozák a meglevő számod ez a multisim és csak a Tmobilnál van tudtommal azért kérdezd meg ha ilyet szeretnél, ez jelez minden eszközödön.
A másik ,hogy kapsz egy új számot-elöfizetést hacsak nincs átirányítva csak az órán jelez. Szolgáltatomnál még nincs multisim tudtommal, nem foglalkoztam vele.
Ha megy az Lte akkor csökken jelentősen az üzemidő.[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Mi a Manó?!
tag
Valaki tudja hogy mi a menete a Yettel-nél az e-sim igénylésnek, és egyáltalán hogy kell elképzelnem, klónozzák az eddigi kártyám hogy ugyan az maradjon a hívószámom az órában is? Van neki valami plusz egyszeri vagy havi költsége? Ügyebár a BT verziót vettem pár napja, de nem hagy nyugodni az e-sim verzió...!
Előre is köszi az infót. -
Mi a Manó?!
tag
Akkor megrendeltem a Spigen Rugged Armor Pro tokot, remélem beválik.
[ Szerkesztve ]
-
enquirer
csendes újonc
válasz qltsar #10565 üzenetére
Köszi a választ! Nekem ez be van kapcsolva, mégsem jelennek meg az értesítési ikonok kikapcsolt képernyőnél. Igaz nincs bekapcsolva az AOD. Tudom ez így hülyén hangzik, hogy akkor mit akarok. De ha bekapcsolom az AOD-ot, akkor az óraszámlapot is mutatja folyamatosan. Olyat nem lehet, hogy kikapcsolt képernyő és csak az értesítési ikonokat mutatja?
-
palee69
senior tag
válasz Mi a Manó?! #10561 üzenetére
Tapasztalat a Spigen Rugged Armor Pro nagyon brutál és kényelmes viselet.
Nekem annyi a "gondom" vele,hogy nem tudom töltőpadon tölteni.
Kialakításánál fogva nem lehet ráfektetni. -
axlfsi
veterán
válasz zoltan6 #10551 üzenetére
Csere vagy visszahívás?!
Ugyanmár! Már régen a 6-os watchon dolgoznak, a 4-es frissítési problámáját pont leszarják!
Aki éppen gariztatja, megteheti, nyilván intézik is, de sokaknak már lejárt a gari, ...biztos vagyok benne, hogy ennek most nagyobb a füstje, mint a lángja.
Persze, én könnyen beszélek, nem is voltam naprakész infókkal, amikor csuklóbol ráengedtem a frissítést és csak utána olvasgattam be a fórumra,... szerencsére, nálam minden baba (GW4 Classic 46mm)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
oba
addikt
Olyan állványt/dokkolót keresek amibe bele lehet rakni az óra gyári töltőjét és egy usb-c kábelt is egy telefonnak. Vezeték nélküli nem jó, a telefonom nem támogatja. Létezik ilyen?
-
subset
senior tag
Szvsz is a Spigen a jobban kinéző.
Pl. Emag ? Ingyenes szállítással automatába ?Én valami ringet fogok rá venni, aztán ha még nyáron is meg lesz akkor majd egy ilyen Spigen tokot is. Most a hosszú ujjú több rétegű öltözékekhez kényelmesebb ha minél laposabb az óra...
Használj Te is szabad szoftvert !
-
enquirer
csendes újonc
Szeretném megkérdezni, hogy a Watch4 AOD nem tud olyat mint a telefonok, hogy ha jön értesítés, akkor azt ikonnal folyamatosan jelzi a kikapcsolt képernyőn, amíg el nem olvasom.
-
DrDoktor
senior tag
Ringke air sportot használok az remek csak hogy még jobban összzavarjalak hehehe Tokbarat a saját üvege is hozza
[ Szerkesztve ]
-
Mi a Manó?!
tag
Van valakinek tapasztalat hogy a két tok közül melyiket érdemes megvenni és hol a legolcsóbb?
Spigen Rugged Armor Pro
SUPCASE UNICORN BEETLE PRO
Én a Spigen felé hajlok mert nem annyira bumszli és az eddigi három Samsung telefonomon mindegyiken Spigen Tough Armor tokot használtam maximális megelégedéssel.
Esetleg más javaslat? -
qltsar
veterán
Nincsen semmilyen probléma ezzel , meg kell nézni pontosan, hogy honnét vásárolod, eléggé egyértelműen fel van tűntetve. Én az eMagot, mint hivatalos viszonteladót említem.
Ezekhez a termékekhez hivatalos garanciát biztosítanak, Samsung telefonokra 100%.
Pl: [link]
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
-
qltsar
veterán
válasz s4hu|SyD^ #10553 üzenetére
eMagnál anno amikor vettem egy S21FE-t, megkérdeztem őket, és az SES-eket is. Mivel eMag hivatalos viszonteladó, nem sufnituning GSM boltos garanciát ad, ezért lehet egyből vinni a Samsung telefonokat is közvetlenül SES-be megkerülve a viszonteladó által okozott logisztikai plusz időt. Sajnos azt nem tudom, hogy ez óráknál is működik e.
Telefonoknál egy matricával jelölik ezt (Bravophone Kft. vagy Stron & Unique Kft.), viszont sajnos az órámnál nem láttam ilyen matricát a dobozon - eMagos vásárlás.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz zoltan6 #10551 üzenetére
Mi köze a szériának egy hibás firm-hez? Gondolom ha valaki kicsit ért hozzá vissza lehet varázsolni a régi firm-et vagy, hogy alapból bekapcsoljon. MM-meg csak viszonteladó szóval garancia után küldik a Samsung-nak. Ezért is kell olyan sokat várni. Aztán majd kérni kell a Samsung-tól valami kárpótlást. Hátha.
Minden terméknél van gyári hibás stb. Teljesen mindegy a cég, ár. Ha 5 milláért vagy 500 milláért vennél egy órát is lehet hibás. Persze az esélyek kisebbek esetleg sokkal gyorsabban kárpótolnak."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
zoltan6
őstag
Mondtam nemrég hogy ez a 4-es széria egy hibás széria lett.Tartom magamat ehez,sőt szerintem ebből előbb-utóbb csere vagy visszahívás lesz.Egyre több készülék lesz tégla.
-
krisz12071
aktív tag
Akkor nem erőltetem,marad a GVI3.
Nem szoktam kikapcsolni,de marad is így amíg nem látom,hogy lesz egy biztosan stabil frissítés.
Samsungtól vettem,így gondolom nekik kellene visszaküldeni,ha beüt a baj.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
mor
tag
válasz krisz12071 #10466 üzenetére
Nekem, tegnapig a gvi3 ment az órán, igaz ujrainditani nem mertem, de nem volt vele gond.
Tegnap megkaptam a frissitest a gvk4re, ami elvileg javitja az elozo hibáját.
Sajnos elinditottam a frissitest, es most tegla lett. Nem lehet bekapcsolni, nem reagal semmire es a toltest sem vesszi fel. Vissza vittem az MM-be 2-3 hetet mondtak ra. Gyari gari mar lejart, de volt kiegészítő gari vasarolva hozza. Bar sztem ezt a szintű hibat a Samunak gari időn túl is javitani kéne.
Redditen egy igen kiterjedt poszt foglalkozik vele. Rengeteg óra esett áldozatául, főleg tavalyi modellek.Az viszont biztos, hogy ha visszakapom, utánna csak ugy frissitek, miután utánna jártam. Mert ez igy nagyon gaz.
-
Mi a Manó?!
tag
Most már odáig sikerült eljutnom hogy tudom olvasni a viber és messenger üzeneteket is, és a válaszadásra is van opció, de a válasz küldésénél egy kis idő után azt írja ki hogy "Nem fejezhető be a művelet!"
Eddig azért nem láttam az üzenetek tartalmát mert a Vibernél és a Messengernél is le volt tíltva a telefonon az üzenetek felugró ablakai. Már csak arra kéne rájönni hogy miért nem tudom a válaszokat elküldeni az óráról!?! -
subset
senior tag
válasz Mi a Manó?! #10544 üzenetére
Az órára nincs viber telepítve nálam.
Nemcsak, hogy látom az üzenet tartalmát, de még válaszolni is tudok a felkínált lehetőségekből rájuk.
Ugyan így működik ez a whatsappnál is ami szintén nincs telepítve az órára....
Samsung a telefonom, lehet ez is számít, bár nem kellene, hogy így legyen.https://help.viber.com/en/article/extra-features-android-and-wear-os
"Wear OSViber is available on smartwatches using the Wear Operating System (Android).
To use Viber on your watch:
You must have Android version 5.0 or higher on your phone. You must have Viber version 5.3 or higher. Open your watch’s app on your phone and enable Viber.
Functions*:
You can receive text messages. Your watch is synced to your phone. If chats are muted on your phone, they will also be muted on your watch. GIFs and animated stickers can’t be played. To read a message, tap and drag down on your screen to scroll. You can reply using speech-to-text options or by selecting from the available phrases. To send a new message, open Google’s Assistant and state that you want to send a message to (name of the contact as written in your contacts list) using Viber saying (your message). You will see an incoming call on your watch.
*Since each watch model is different, the above information is general and may not apply to your watch."[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Szpisti
addikt
válasz Mi a Manó?! #10537 üzenetére
Ilyen van fent nekem is: [link]
De érdekes, most rákeresve én sem találom az áruházban... Pedig onnan van...[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Nalam az uj frissites ota, bejovo hivasoknal emergency callert ir ki a contact neve helyett. Letiltottam volna valamit veletlenul? Contact / telefonkonyv hozzaferest hol tudom megnezni?
[ Szerkesztve ]
-
Mi a Manó?!
tag
válasz subset #10540 üzenetére
Így van beállítva de még sem jelennek meg az órán a részletek, csak annyit látok hogy kitől érkezett a Viber üzenet. Ha sms érkezik azt látom és válaszolni is todok, a gmail-t is látom, de szerintem ott már nem tudok válaszolni, a messenernél és vibernél csak azt látom hogy üzenet érkezett és kitől, de a tartalmához nem férek hozzá az órán.
-
-
DrDoktor
senior tag
válasz norbert1998 #10539 üzenetére
Nyomj egy factory restet de sok reményt ne fűzz hozzá.
Utolsó két frissítés óta nekem ez van .Az első softbrickelt is.
Szerintem jól tönkre is tett ez az update fizikailag az akkum.
Szét kellene sz7ednem a teszteléshez de még garis szóval reménykedek, hogy mégis szoftver és lesz valami javítás.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
subset
senior tag
válasz Mi a Manó?! #10537 üzenetére
Semmit nem kell telepíteni az órára a viber üzenetek megjelenítéséhez....a gboard nem is tudom hogy jön ide junkhead ?
Szóval a Watch managerben:
Óra beállításai -> Értesítések -> Speciális ért.beáll. -> Megjelenítés részletekkel - legyen bekapcsolvaHasználj Te is szabad szoftvert !
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Az elmúlt ezer hozzászólás óta le vagyok maradva.Újabban eszméletlen inkonzisztens az üzemidő. Nem értem egyáltalán.
Egyik alkalommal 50 órát kibír, ma épp 25 óra után azt mondta, goodbye.
Ezelőtt 40%-kal lefeküdtem aludni, és reggel már nem volt bekapcsolt állapotban.4 classic lte
Semmi, azaz SEMMI nincs bekapcsolva, kivéve a következőket:
Bluetooth, fél óránként pulzus nézés, nfc.Csak gombnyomásra vagy lunetta tekeresre ébred fel, és időzített alvás este 10-tol reggel 6-ig.
Nincs alvás közben folyamatos vér oxigén, nincs horkolás, nincs automata mozgás felismerés, nincs semmi.
Alig nyomkodom, akkor is csak elolvasom az értesítést, nem használom válasz küldésre. Nincsenek felesleges appok rajta, főleg nem háttérben futoak.
Újraindítás volt, mivel tegnap reggel már kikapcsolva fogadott.
Le merem fogadni, hogy jövő héten már újra lesz legalább kétszer 50 óra üzemidő, meg néha majd megint ilyen nevetséges 25 óra...Na most ezzel találkozott már valaki?
Legnagyobb fogyasztás a Samsung health: 2%... -
junkhead
aktív tag
válasz Mi a Manó?! #10531 üzenetére
gondolom gboard-ot elsőnek felraktad, alapértelmezettre állítsd, és wearable-ben állíthatod be a vibert, messengert stb.be.
[ Szerkesztve ]
-
Mi a Manó?!
tag
válasz Szpisti #10535 üzenetére
Mi a neve annak a kiegészítő programnak és honnan lehet letölteni mert az óraban lévő GooglePlay alkalmazás nem dob fel Viber telepítési lehetőséget. Lehet csak az E-sim verziós óra támogatja? Bár érdekes lenne mert akkor a Pc-re miért lehet a vibert tükrözni, abban sincs sim kártya....
-
Szpisti
addikt
válasz Mi a Manó?! #10531 üzenetére
Igen, van Viber kiegészítő app az órára, azt kell feltenni, és tudod olvasni az üziket, sőt válaszolni is tudsz.
-
DrDoktor
senior tag
válasz Mi a Manó?! #10528 üzenetére
Ha elíndítod a az edzést (túrázáshoz gyaloglás)autoamatikusan használja a gps-t és rögzíti az útvonalat
NAvigálni szintén ott a gyári google maps.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
qltsar
veterán
Igen, ebben igazad van. Szerencsere a hatterben fut, ora funkcioim mukodnek tokeletesen, app-ot nem sokszor nyitogatom szerencsere, igy nem zavar.
Amugy tegnapig nalam csak az about menuben jelezte a frissitest.
A mai naptol kezdve indul ugy az alkalmazas, ahogy nalatok is, tehat mar nalam is csak playstore-bol nyithato.
-
Mi a Manó?!
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy watch 4 classic 46mm BT verziót és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem felétek.
Ha üzenet ( viber,...) érkezik telefonra jelzi az óra, de csak azt látom az órán hogy ki küldte, elolvasni és válaszolni rá az órán keresztül nem tudok. Van erre valami megoldás?
Tudnátok javasolni túrázáshoz (ami rögzíti az útvonalat) és navigációhoz alkalmazást?
Köszönöm. -
Luigi962
őstag
válasz Csocsesz75 #10525 üzenetére
Nem hinném, nálam is frissült, de ugyanúgy ott van a letöltve óralapok közt kis piros pöttyel jelölve, hogy új.
-
palee69
senior tag
válasz Csocsesz75 #10523 üzenetére
Watch4 Classicnál is tapasztaltam,de miután alkalmaztam az órán a face-t látszott az appban is
-
Csocsesz75
őstag
Wearable appban a "letöltve" szekcióban nem jelennek meg az újonan letöltött watchface-ek csak az órán. Más is találkozott már ezzel?
Letöltve szekcióban is lehet valami limit amit megjelenít?
(Watch 5 Pro)
-
crane75
senior tag
Sziasztok, ma reggel óta nem jelzi az óra a bejövő hivásokat, minden mást igen. Indítani tudok róla telefonhívást, folyamatosan csatlakozik a telefonhoz (s22). Mit tanácsolnátok? Előre is köszönöm a segítséget.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
niklebi
senior tag
Ha elolvasod a hozzászólásod felett 2-vel amit írtam és megnézed a képet amit linkeltem akkor látszik, hogy maga a Samsung töltötte fel oda. Mind a két alkalmazást megkeresheted ott és letöltheted, telepítheted. De ha te arra vársz amíg a Play-en is fent lesz akkor csak indítsd továbbra is a Play-en keresztül mivel még az augusztusban kiadott verzió sincs fenn a Google Áruházban nem hogy a legújabb októberi.
-
oba
addikt
válasz qltsar #10512 üzenetére
Azért az sem normális állapot, hogy a Wearable app jelzi, hogy van frissítés, és nem is indul el, csak ha a play áruházból indítom el. A frissítések tönkre tehetik hardveres szinten az órát is. Én nem rakok fel semmilyen moddolt apk-t, gyári megoldásokról beszélek.
-
niklebi
senior tag
válasz qltsar #10512 üzenetére
"De miért lenne káosz?"
Mert az nem természetes állapot, hogy hónapokkal később sincs fent a G.Play-ban a legújabb alkalmazás szoftver. Ha már megvettem egy ilyen órát, elvárom, hogy ugyan úgy megkapja a frissítéseket mint az aki Samsung telefonnal használja. Azt, hogy most ki hibája a Samsungé vagy a Google szemétkedik az nem feladatom eldönteni. Az alkalmazások a telefonra semmilyen régiótól nem függnek. ugyan azt használják minden országban ahol kaphatók az órák.
Azért kell mindig a legújabb, mert abban javítják az eseteleges hibákat. Például a G.Play-ban lévő, letölthető változatnál az én LTE képes órám állandóan elvesztette a Távoli elérés kapcsolatot, ami ugye azért van, hogy ne kelljen magammal vinnem a telefont, sőt úgy kellett rákényszeríteni a telefonon az alkalmazást, hogy ugyan már kapcsolódjon. Utána kb. 30-50 percen belül megszakadt a kapcsolat a telefonnal és az óra próbált kapcsolódni ezért merült mint az állat. Ráadásul semmilyen értesítés , üzenet, email nem jött meg az órára. Hétfőn telepítettem a legújabb Wearable + Manager Plugint szerdán pedig már a legújabb Plugin van a telefonon. Hétfő óta nem kell kényszeríteni a kapcsolódásra, és a kapcsolat sem szakad meg több órán keresztül sem, + alig merül az óra. Hát ezért.
A letöltés más oldalról pedig azért érdekes, mert [kép] a képen is látszik, hogy maga a gyártó tette fel az oldalra. Nem mindenhol, csak az ApkPure oldalán van az eredeti, és ha ide feltöltötte a Samsung akkor a G.Play-en miért nincs. -
qltsar
veterán
De miért lenne káosz?
Teljesen egyértelmű, hogy Samsung a saját store-jába rolloutolja először ezeket az alkalmazásokat először, majd pedig PlayStore-ba, és ott is régiós szinten külön-külön kerül rolloutra (általában).
Másrészről, nem értem, hogy miért kell ennyire aggódni a frissebb alkalmazás hiánya miatt? Eredeti kérdésem csak arra terjedt ki (Samsung telefon hiányában), hogy a Galaxy Storeban már előérhető e.
Nem gondolom, hogy túl nagy megváltás lenne az új verzió, illetve a jelenlegivel nincs semmiféle probléma / problémám, így nem teljesen értem, hogy miért vannak páran rákattanva, hogy harmadik féltől beszerzett apk-t próbálnak telepítgetni, aminél azért van security concern (persze md5hash, stb de ezt azoknak a usereknek a 99%-a valószínűleg nem nézi, majd később hasonlítja össze a tényleges eredetivel aki apkmirrorrol letölt valamit.)
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Ha szíjat szeretnék venni az órámra, akkor hol érdemes nézelődni?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
oba
addikt
-
ShadowLac
addikt
Ses is akciozik. Annyi hogy őt diakigazolvanyra van még 10% mínusz
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Tin
veterán
válasz qltsar #10503 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, elindítottam.
Utána úgyis nyomok egy wipe cache-t, bár még be se laktam. De jobb félni...
Egyúttal kiderül, mennyit fejlődött az oprendszer. Asszony telója májusban az SW update alatt lemerült 100-ról ilyen 50% alá. Ez most bekonfig után 99%-on állt, lássuk mit tud a nagyobb akku és az újabb szoftver.
Frankó, fel is ment, akku most 94%-on. Azta! Jöhet a szórakozás és próbálgatás. A telómra még nem mertem felrakni az Android 13-at, szóval egyszer még lesz az órán gyári visszaállítás, de addig legalább elállítgathatom nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Az új órán gyárilag ez a firmware volt: R870XXU1GVI3
Ezt akarja feltenni: R870XXU1GVK4
Mehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- Xiaomi Watch S3
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel