- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz Luigi962 #11999 üzenetére
Nagy kár ( basszus ) . Hetekig kínlódtam , mire össze szedtem .
Igen , azt tudom , de nem nagyon akarnak lecsurogni . " Telepítés függőben - telepítés üzemezve " fogad , ha szeretném tölteni .
A Facerről mennek szépen .
Akkor várakozás - malmozás . . . .
Köszi ![ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Cseréltem egy újabb , szebb órára az enyémet . Uhyan ez .
A régiről kíszítettem bizonsági mentést természetesen, de sajnos a nagynehezen összeszedett óralapjaim nem tette vissza .
Ez így normális , vagy valamit rosszul csinálok ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
ace05
senior tag
Sziasztok, történt valami. A billentyűzár valamiért nem aktiválódik, pedig be van állítva, mert a mobilfizetés be van kapcsolva. Mit lehet ennek csinálni? Kikapcsol a képernyő, de érintésre vagy tekerésre, már rögtön a főképernyő jön be és nem a billzár.
Más téma:
A Galaxy Watch4 Plugin mire kell, mert nem tudom telepíteni, mert azt írja, hogy nem kompatibilis az s22 ultra telefonommal.[ Szerkesztve ]
-
akibor000
aktív tag
válasz Csocsesz75 #11989 üzenetére
köszi
-
akibor000
aktív tag
köszi, maradtam a 4es-nél... nem tetszik az a w5... sajnos vastag a csuklóm, ez a 46mm 4classic is gyerekméretünek hat a karomon
-
gjoco1
addikt
válasz patex1983 #11986 üzenetére
+1
Már tegnap szerettem volna reagálni , de jobbnak láttam , ha kimaradok beőle . Direkt megnéztem ( mielőtt megvettem ezt a vekkert előtte szétnéztem YT videók tömkelege között ) nagyon sok összehasonlító információt be lehet gyűjteni . Akartam linket is beszúrni , de gondoltam a pár szájkarate megmozdítja a kollága érdeklődő szándékát .
akibor000 , szerintem várj a cserével éskésőbb egy jó kondíciókkal rendelkező keveset használt GW5 Pro legyen a célod . Én is ezt tervezgetem .
Békés szép napot !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
patex1983
őstag
válasz trobi28 #11984 üzenetére
Bocs mindenkitől, aki a topikot olvassa, de nem bírom már az ilyen embereket, akik arra is lusták, hogy kicsit keressenek, tájékozódjanak. A különböző social media platformokon ez már alap jelenség sajnos, de a ph lapcsalád azért mindig is a szakmaiságról és a normális kommunikációról szól (t).
De sajnos ide is egyre jobban begyűrűzik az a már -már teljesen elfogadott jelenség, hogy az emberek elfelejtenek helyesen írni és értelmesen társalogni. Mindenkinek az kellene, hogy elé tegyék a megoldást, mert ő bizony nem megy utána és mindehhez beböfög egy-két értelmetlen mondatot, majd várja a sült galambot.
Szóval tényleg bocs, csak rohadtul kiakaszt, hogy már itt sem tud az ember nyugodtan olvasgatni... Tudom...vannak rá megoldások, tisztában vagyok vele.akibor000: Neked meg még segítek annyit, hogy eddig nem azt kérted, hogy valaki saját tapasztalat alapján ajánlja neked egyik, vagy másik készüléket, hanem azt, hogy írja le valaki, mi a különbség.
Ha saját tapasztalatra vagy kíváncsi, akkor javaslom keress fel a Watch5 óra topikját, mert azt jobban el tudom képzelni, hogy valaki Watch4-ről váltott 5-re, így ott biztosan kapsz hasznos infókat, míg az kevésbé reális, hogy valaki Watch5-ről váltott 4-re, vagy ne adj isten egyszerre használja a kettőt (bár biztos akad ilyen is).X
-
trobi28
addikt
válasz akibor000 #11983 üzenetére
Gyerekesen viselkedsz
Igazad van, arra való a fórum, hogy kérdezzünk, de patex kollégával is egyetértek, nem kell rövid időn belül többször megkérdezni ugyanazt, ez nem óvoda.
Legyen béke és szóljon ez a fórum továbbra is a készülékrőlBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
kissati66
tag
Sziasztok, a távoli kapcsolódást szeretném működésre bírni, egyelőre sikertelenül. Elméletileg beállítottam, amit kell, mégsem hajlandó működni. Mondjuk az óra beállításaiban írja, hogy csak bluetooth kapcsolat esetén lehet (segély)hívást indítani. Ez másnál is így néz ki? Nem az lenne a dolog lényege, hogy bluetooth nélkül, internet kapcsolattal is lehessen hívást és üzenetet küldeni-fogadni?
Így néz ki a beállítás az órán:
a telefonon:
és az órán, amikor hívást próbálok indítani:
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
-
PACSA75
őstag
válasz Vitaqo #11963 üzenetére
Természetesen nem egy prémium cucc, de az árához képest egész jó.
Igen, a belseje szilikon. Viszont elég rövid. Nem vagyok sem kövér, sem sovány (szóval tökéletes 😂), de a szíj elég rövid. Nálam határeset, ahogy felcsatolom még marad 2 lyuk. Szóval, ha kicsit vastagabb lenne a csuklóm, akkor használhatatlan lenne. De az is lehet, hogy van több méret (én nem néztem). -
patex1983
őstag
válasz akibor000 #11972 üzenetére
Szerintem elég nagyfiú vagy már ahhoz, hogy bepötyögd keresőbe egyik, majd másik óra típusát, megnézd a róluk készült kb. kismillió tesztet, videót, fotót és eldöntsd, hogy NEKED melyik a jobb.
Én legalábbis tuti nem azért váltanék/maradnék, mert valaki azt mondja... Aztán ha NEKED meg mégsem jön be pl. az új óra, akkor lehet majd fújjolni, hogy na, ti mondtátok.... Szóval szerintem felesleges ezt ebben a topikban erőltetni.
Písz.
X
-
akibor000
aktív tag
aki tudja, leírná nekem a 46mm lte watch4classic vs 44mm lte watch 5
infókat, hogy melyik miben jobb vagy rosszabb!? megérné e cserélni cl4et w5re!? köszönöm! -
zoltan77
aktív tag
válasz akibor000 #11967 üzenetére
Én meg a helyedben nem cserélném a classicot sima 5-re, csak a lünetta miatt is. Meg egyébként sem hiszem hogy többet tudna az 5-s verzió. De te döntésed. Nekem sima 44mm-s van de elégedett vagyok, lassan 1.5 éves de még nem volt gond vele.
Samsung S24 ultra 12/512Gb Galaxy Watch 6 classic 47mm
-
akibor000
aktív tag
válasz Vitaqo #11966 üzenetére
persze,hibátlan karcmentes az enyém is a 4classic, meg a w5 is makulatlan, talan 4x volt hordva.
lényegében újak.de a valós mindennapi hasznalatban miben jobb a watch5, mint a 4classic?
nekem az akku volna a lényeg, az meg kibir 2napot nálam a 4classicnál is. oké, éjszakára lekapcsolom.
havi 1x 2x éjszakázok, akkor aznap reggel 6tól másnap délig simán kibírja...
remélem ennyit a w5 is tud!? -
akibor000
aktív tag
Sziasztok! megér 20e ft árkülönbözetet egy lte 46mm watch4classic vs lte watch5 44mm ?
egy mobilos barátom beszámolná a 3honapos watch4classicomat és még 20e ft fizetnék rá és kapnék egy 3honapos 44mm lte watch5-öt.
-
bigdigit
addikt
[link] kaputelefon az óráról.
De gondolom akkor bármilyen webrtc kamera is mehet bár fogalmam ez milyen is.
-
amarna
tag
válasz st3v3np3t3r #11961 üzenetére
Az ember nem is vár mást ezektől. Amihez hozzá nyúlnak szarrá válik, a pénz még köddé
[ Szerkesztve ]
-
válasz amarna #11956 üzenetére
Valahova el kellett költeni... bocsánat, valami Fityeszes haver zsebét meg kellett tömni pár millárd forinttal...Megnéztem ezt az ominózus appot, hát, egy óvodás 2 milka csokiért jobbat össze tudott volna legózni....
Több probléma is van az appal...Többek között, offline nem használható és csak usb bootos verzióban elérhető ha jól emlékszem,csak a kód birtokában és email cím megadása után lehet letölteni...továbbá hibás a "Nem törölhető eszközök" listája:
Keresd a hibát...NVMe SSD meghajtó nem törölhető vele, de mSATA SSD igen? Továbbá nem hogy Android 7 alatti telefonok, a felettiek sem... Továbbá iOS eszközök sem, mivel a belső tárhely nem hozzáférhető olyan szinten... És a ami a lényeg, a legtöbb mobileszköz lowlevel data wipe-ot csinál, azaz nem állítható vissza róla az adat,sőt eleve titkosítva is van a belső tárhely a legtöbb telefonban(kivéve a mókolt kotyvasztott rendszerű telefonokban,mert a fejlesztők általában letiltják)Az a CeCe app, szó szerint egy vicc...
Amúgy ez milliószor jobb, offline is lehet használni és sokkal több törlési módot tartalmaz, és nem kell sem kód sem email cím és még infót sem ad a kormány számára...Ez a DiskWipe
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
gjoco1
addikt
válasz st3v3np3t3r #11959 üzenetére
Nem nem , csak még ilyent nem láttam .
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz vodrosjozsi #11951 üzenetére
Csak ha még nincs Alis vásárlásod vagy még nem léptél be, addig mutat ilyen welcome deal-eket
-
-
PACSA75
őstag
Valóban más a kialakítása, mint a megszokott. Eleinte, azt hittem hogy hibás, azaz selejt. De később meg már jobban tetszett, mint a standard. Ezzel a megoldással nem duplázódik meg az egyik oldalon a pánt.
Azt hiszem ezek voltak az első szíjak amiket rendeltem az órához még 2022 elején.
Most ezt a bőr imitációt használom. Nagyon tetszik. -
Guba4
tag
[Ez] hasonló egy kicsit jobb minőségben, bár az előzővel sincs gond.
-
Degeczi
nagyúr
-
Guba4
tag
Én is ilyen szíjat használok jó ideje, nekem bevált. Meg kell szokni, hogy nem a klasszikus visszahurkolós fajta, de jó tart és kényelmes.
-
helixP
nagyúr
válasz PedroPascal #11934 üzenetére
Nem vékonyabb. Ugyan olyan széles, csak az első 5 mm-en más a kialakítása.
-
atosan
veterán
Üdv,
Átmásoltam három másodperces jelzés hangot az órára. Azt be lehet állítani az óra értesítési hangjának?Maine Coon
-
PACSA75
őstag
válasz PedroPascal #11934 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz PedroPascal #11932 üzenetére
Ezen Én is agyaltam , amikor megvettem . Gondoltam arra , hogy vékony sniccerrel azt a kis " peremet " lenyesem . De sajnáltam . Így inkább vettem egy fém szíjat , ami nehezbb , mint az óra . Viszont szeretem . Kíváncsi leszek a nyári 40 fokban is fogom e szeretni .
-
PedroPascal
őstag
válasz helixP #11933 üzenetére
Azzal viszont kicsit bénán mutatna a nagy óra, "vékony" szíjjal. Ezért is kérdeztem, hogy a gyári kisebb szíjjal valóban jobb-e a helyzet. Ilyen szövet szíjat használ valaki? Lehet ezzel jobb lehet a helyzet.
-
helixP
nagyúr
válasz PedroPascal #11932 üzenetére
Vegyél olyan szíjat, ami nem gyári, nincs meg az a kicsi perem, kiszélesedés az óra testéhez kapcsolódó rész után. Úgy csak minimálisan áll el.
-
PedroPascal
őstag
Úgy emlékszem korábban írták páran, hogy férfi csuklón a GW4classic 46mm a gyári szíj csúnyán eláll. Nekem is ilyen uh tudom mire gondoltak, az 5. lyukban használom a gyári M/L szíjjat. Néhányan mintha azt mondták volna korábban, hogy az S/M méretű szíjjal nem áll el annyira, vagy egyáltalán. Pótyára nem szeretnék venni egy kisebb S/M szíjjat ezért kérdezném azoktól akik már vettek, lecsélték. Valóban nem áll el olyan csúnyán a kisebb S/M szíj az óra és szíj csatlakozásnál?
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Néhány napja észrevettem, hogy kikapcsol a Watch 4 óra, amikor a gyári dupla töltőpadra teszem. Nem volt semmi hekkelés, gyári minden. Az előbb sikerült lefotóznom. Amikor leveszem a töltőpadról, az óra újraindul. Bármi ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz amarna #11926 üzenetére
Ezt Én is kérdeztem . Kéz alól vettem és olyan valóban , de állítólag nincs rajta . Az érzést Én is kitapintottam . Ma voltam órásnál szíjat tetettem rá . Vagyis ki kellett venni belőle és megnézettem órás kukkerrel . Nincs semmi rajta .
-
gjoco1
addikt
válasz Winchester95 #11925 üzenetére
Hááááát . . . . . Nekem annyit biztosan nem nyújtana . Átlagos user vagyok . Elég ez egyenlóre .
-
amarna
tag
Üdv mindenkinek!
Megtudnátok mondani kedves fórum társak, hogy gyárilag van a kijelzőn fólia? Valaminek a szélét érzem a körmömmel, de nem akarom kapargatni. Üvegfóliát akarnék felrakni. -
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan radio alkalmazást amit az órán is lehet hallgatni!? Pl telón is rajta órán is! Teló nélkül hallgatni!
Találtam egyet fizettem is érte de semmit se ér! -
gjoco1
addikt
válasz Winchester95 #11922 üzenetére
Nagyon szuper ! Gratulálok ! 😊
-
gippazoid
senior tag
Az órán automatára van kapcsolva az LTE. Otthon van az asztalon. 12 órára eljövök otthonról, addig nincs BT kapcsolata a telefonnal, tehát onnantól megy az LTE az órán.
Az vajon miért lehet, hogy általában 55-58%-ra merül le az óra mire hazaérek, de egy-két alkalommal csak 73%-ig?
Nem, nem azért, mert fél nappal hamarabb érnék haza.Gippazoid Novelties Inc.
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz Winchester95 #11915 üzenetére
Vagy még tettek hozzá .
-
Winchester95
őstag
Holnap hozom el az oktogonból az órát ami nem akart bekapcsolni.
Kíváncsi vagyok mi lesz vele.
Volt egy kis karc a kijelző szélén, reménykedek benne hogy azt is kicserélték. -
rotring
csendes újonc
válasz Szpisti #11895 üzenetére
Üdv. Írtad, hogy megkaptad a GWA3 frissítést. Én is. Nálad nem okozott galibát? Nálam igen. Kinyírta a telefonnal való kapcsolatot. Újra kellett indítanom az órát. Ami miatt számos (előző) beállított funkciót újra kellett aktiválni. Ez még nem lenne probléma... de az "üzemidő" vagyis az óra működése 4 órára lecsökkent. Kiiktattam WiFit, LTE-t, helymeghatározót, 3G-re állítottam, mégis "felmelegszik", és hamar lemerül. Ez a frissítés számomra tragédia... Van valami ötlet: Frissítés elött 1,5 napot kibírt... R895FXX1GWA3 Wearos verzió: 3.5, rendszerverzió: 11...
[ Szerkesztve ]
-
kissati66
tag
Sziasztok, a BT változattal tudok fizetni úgy, hogy közben nincs kapcsolata a telefonnal (pl. ha otthon maradt a telefon)?
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
subset
senior tag
válasz gdsantos87 #11907 üzenetére
A "testösszetétel funkció" is jól működik szerintem. Az utóbbi időben többet nézem, és merem mondani, hogy viszonyítási alapnak több mint jó a kapott eredmény.
Néhány napos edzés kimaradás is szépen meglátszik az értékeken...meg ha több csokit zabálok a kelleténél[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
gdsantos87
csendes tag
válasz bodorjanos #11905 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Fontosak az egészségügyi funkciók -
subset
senior tag
válasz gdsantos87 #11902 üzenetére
Ahogy előttem is elmondta a kedves kolléga:
Nincs garivesztés mert csak a "feltelepített" szoftver van módosítva - igaz azt nem a "hagyományos módon" lehet csak telepíteni, de ez gari szempontból nem lényeg.
Az óra és a telefon "alap szoftveréhez" nem kell nyúlni, próbáld meg az xda-s leírás alapján.[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
bodorjanos
aktív tag
Javítom magam. Órán is kell programot telepíteni, de szerintem ez továbbra se jár gari vesztéssel. De erre csak akkor van szükség, ha az EKG és a vérnyomásmérést is be akarod üzemelni. A többihez nem kell "mókolni" az megy simán.
-
bodorjanos
aktív tag
Viszont az óraszámlapokkal tök jól személyre lehet szabni az órát Azt nagyon hiányolom az apple watch-ból.
-
bodorjanos
aktív tag
Nem, garit nem veszted el, mert a telefonon kell állítgatni dolgokat és oda kell felrakni mod-olt appot. Tehát az órát nem kell piszkálni. De azért várj meg más véleményét is a készülékről. Az utóbbi időben nem olyan jó a vélemény az óráról. Pontosabban a samsungnak vannak hülyeségei. Furán frissítgetnek, stb. Használtam 1 hónapig kb., de után már csak tarcsi óra lett. Visszatértam az apple watch 3-hoz és az iphone-hoz. Bár a apple watch 3 sokkal régebbi, gyengébb hardver, de összességében jobban együtt tudok élni vele, mint a android+galaxy watch 4 kombóval. Valahogy minden természetesebben működik. Talán a legfontosabb, ami vissza rántott, az az apple pay volt, ami szerintem sokkal stabilabb (főleg, hogy OTP esetében trükközni is kell) mint ezen az eszközön a google pay. A többi csak hab a tortán. Ha nem lenne apple watch-om is, akkor viszont nagy megelégedéssel használnám az órát ahogy tettem is eleinte. Lényegében nekem az értesítések, gps tracking és a fizetés az elsődleges szempont. Itt csak a fizetésnél akadt néha problémám (Revolutot használtam, mert OTP nem támogatja natívan). De nem lebeszélni akarlak róla, nekem bejött, csak mint ökoszisztéma, az apple nekem jobban fekszik.
[ Szerkesztve ]
-
gdsantos87
csendes tag
válasz bodorjanos #11901 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel a garancia ugrik is? -
bodorjanos
aktív tag
válasz gdsantos87 #11900 üzenetére
Nekem Poco-val van összekötve. Minden megy patentul.
A leírás alapján az EKG-t és vérnyomásmérést is be lehet állítani. Nem vagyok talán sima user, így nekem nem volt probléma a beállítás, de majd olyan is biztos ír, aki ritkán csinál ilyet.
Összességében nekem simán megy minden funkció zökkenőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub