- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz bodorjanos #14183 üzenetére
Mennyi ideig volt "javítás" alatt az órád? Szintén eMAG-os vásárlásom van, és harmadszorra küldtem vissza ugyanazzal a problémával , és reménykedem, hogy jóváírják az összeget.
Amennyiben igen, pontosan ugyanazért az összegért leváltom egy 5-ösre.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz qltsar #13863 üzenetére
6 hetet bírt a legutolsó javítás óta ez a csoda . Fenomenális a QC az órám javításával kapcsolatban, megint ment vissza a szervizbe. Vicckategória ez a minőség. Abban reménykedem, hogy még ennyit sem fog legközelebb kibírni a "javítás" után, és visszakapom a pénzem, aztán vehetek egy 5-öt, vagy 6-ot ráfizetéssel.
Ugyanúgy elkezdett villogni / vibrálni a kijelző, és csont fehérre váltott. Ismét úgy vettem észre, hogy arra ébredtem, hogy felforrt a karomon az óra, meg, hogy a kelleténél több fény van - a zseblámpa funkció maxra kapcsolt fokozatával egyenlően világított. Nem volt kellemes.
Fun fact: Oktogonra küldte most eMAG.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz Ateszpapa #14096 üzenetére
Nem hinnem, hogy ugy ertette, hogy 1db tekercsre akarja rarakni egyszerre a telefont, es az orat.
Ha meg nem ertettem felre, akkor meg amit leirtam lentebb az helyzet. A wireless dokkolo-toltomon a Buds2Pro resze nem tolti az orat, az ora resze meg a Budsokat, es nem a meret, hanem az eltero QI szabvany miatt.
Kb. igy nez ki:
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Ateszpapa #14092 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Watch 4 WPC technológiát használ, a telefonok / wireless eszközök többsége PMA-t. A Samsung telefonok tudják mindkettőt kezelni - legalábbis PowerShare-el továbbosztani, ezért tudsz tölteni mondjuk egy Buds 2 Pro-t (PMA) és egy Galaxy Watch 4-et is (WPC) egy Samsung telefonnal.
Van egy állványom, amit direkt ezért vettem, hogy egszerre tudjam tölteni a Watch 4-et, Buds2Pro-t és az S23+-ot. Buds 2 Pro-t akárhogyan forgatom nem tölti az óra wireless töltő-álvány része, és vice versa - márpedig a tekercsek elég hasonló méretűek .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz Csuklósbusz #14022 üzenetére
eMagos az enyem is, egy kicsit varni kell, amig elerheto lesz az elso beallitas utan - legalabbis ez volt, amikor legutobb visszajott a szervizbol az oram - beallitottam, elvileg frissult minden is, gyakorlatilag megsem, es nem volt elerheto sem az ECG, sem a "vernyomasmeres", majd egyszer csak megjelent, aztan kiirta, hogy nem engedelyezett, majd fel nappal kesobb ujraprobaltam storebol frissitve mindent az oran ujrainditast kovetoen es ment utana.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #14002 üzenetére
Igen a BT verzió, ez lemaradt, de az ára miatt magától értetődő, így is jó ajánlat érte szerintem .
De megnyugtató, hogy az enyém (44mm BT) valami sufni vendornál még most is 135k .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Aki esetleg lecsapna most az órára, 50k a classic fekete eMAGnál.
-
qltsar
veterán
válasz meszipeti #13985 üzenetére
Én ezt használom: Multi-Device Battery Monitor
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz PubliCat #13900 üzenetére
Irtam lentebb, de kb. 42 orat. AOD, folyamatos ertesitesek, automata fenyero, 2 naponta 1.5 ora fitness tracking, 10 percenkenti pulzus, alvasmonitorozas, WiFi kikapcsolva.
Pluszban gBoard, gMail, Strava, Youtube Music, Samsung Browser, Google Assistant, Google Keep, Google Messages, Multi Device Battery Monitor vannak felrakva.
Szerintem az 55 ora eleg durva, meg AOD nelkul is, foleg, ha mar nem mai darab az orad. Szerintem az enyem teljesen uj - "szervizeles" utan.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz junkhead #13866 üzenetére
Nalam 0.1%-ot evett meg 1 nap 20 ora utan.
Raadasul nem volt idom meg komolyabban foglalkozni az oraval, nincsen torolve sem tiltva semmi, ami gyari.
Ha igy marad, az teljesen elfogadhato, AOD-vel (30 ora), 1 ora edzesmonitorozas, 40 perc setakovetes / monitorozas, 10 percenkenti pulzus, mozgas emlekezteto, alvasmonitorozas - veroxigen meressel, auto-aktivitas erzekeles, folyamatos ertesitesek es ket ebreszto, igy vagyok most 8%-on, 44 ora hasznalat utan.
Sajnos muszaj felraknom toltore, igy nem tudom megvarni mennyit huzna ki, de sacc / kb meg 2-4 orat, igy teljesen elegedett vagyok egyelore az uzemidovel.
-
qltsar
veterán
válasz redingitell #13798 üzenetére
Kb. pont előttem adtad le, nekem jött az értesítés.
Már készültem, hogy verem az eMAGnál az ajtót, hogy akkor kérnék csereterméket, vagy pénzvisszafizetést, erre koprra pontosan, ahogy nálad, 29. napon jött az értesítés.
Szervizlapon semmit sem látok még (virtuálisan).
Második 30 napos kör garanciáztatás tekintetében, nem igazán élvezem, és hasonló véleményen vagyok, mint ADAM1337 fórumtárs itt említett #13339
Nem értem, hogy hogy tudok ennyire belenyúlni, vagy tényleg ennyire rossz az óra, viszont valószínűleg megint full újat kapok, de a régi szárakkal - így ugye nem indul újra a garancia...szóval még egy edzett üveg fóliát is buktam...ismét.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz PedroPascal #13656 üzenetére
Ez erdekes. En eMAG-nal vettem az orat tavaly, es 2 ev van. 80.000 Ft volt.
Most mar 12 honap van az oldalukon feltuntetve, de a garancia papiromon 24 van szerencsere.
Valtozott volna valami azota? Elvileg Samsung alapbol 2 evet vallal, torveny szerinti arsav felett +1 evet.
SES honlapjan semmi infot nem talaltam arrol, hogy mennyit adnak...
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz bexinho23 #13536 üzenetére
Mehet fel az órára, telefonra. [link] Azt nem tudom, hogy telefonon (szinte biztos) be lehet e állítani, [hogy maga a telefon is jelezzen, ha az óra 30%-on van] de nálam úgy működött, hogy 50%-nál rezgett az óra, ha addig merült. Elvileg testre szabható, hogy hány százaléknál jelezzen.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz redingitell #13528 üzenetére
1 hónap volt nekem anno eMAG-os vásárlás, így a romániai Samsung szervizből fordult meg.
A héten újra le kellett adnom, hasonlóan kijelző hiba, keress rá a hsz-eimre, linkeltem videót is hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz vodrosjozsi #13521 üzenetére
Meg ennel is rosszabb a helyzet, mimt amit leirtal :). Ujabban szinte 1 honap kesessel jonnek a frissitesek S23-ra, mint S22-re .
-
qltsar
veterán
válasz bodorjanos #13444 üzenetére
Megjött 44mm BT-re is. Még jó, hogy a napokban küldöm vissza gariztatni ...
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #13400 üzenetére
Koszi a visszajelzest az a baj, hogy most ebben a pillanatban pl. nem tudom reprodukalni.
Viszont meg szeretnem magam kimelni, hogy megegyszer nullarol felsetupoljam. Elvileg Wear OS 4.0 / One UI 5-tel lehet teljes backupot kesziteni, ugye?
Ha igen, megprobalnam kihuzni addig amig kijon, es legalabb vissza tudom majd tolteni a backupomat, vagy rosszul gondolom, hogy ez igy megoldhato lesz?
Mivel emagos az ora, igy a romaniai Samsung szervizbe megy. Hivatalos Samu szerviz az is, multkor mar, amikor volt szerencsem a szervizeleshez utananeztem, de nem lesz tul gyors mire visszakapom.
-
qltsar
veterán
Hogy legyen egy kis ON is :P, ma ezzel lepett meg az oram. Van otletetek, hogy mi lehet, vagy indithatom ujra garanciaztatni
Bootnal is csinalta, tobbszor is, de masfel oraja rendben van.
Kb. 2 honapja volt ehhez hasonlo, light verzioban, kicsit vibralt, es voroses volt a kijelzo teteje.
-
qltsar
veterán
válasz PedroPascal #13396 üzenetére
Mi Scusi , ide nem linkeltem, de tenyleg erdemesebb itt nezelodni, en is halasztam par okosabb infot az erre szakosodott topicbol: link
Amugy azert szokott kiadni OTP az ilyenekrol tajekoztatast, siman elkepzelem, hogy tesztidoszak van, csak felreszamoltak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Azert nem gondoltam, hogy egy nap alatt sikerul egyik offtopicrol masik offtopiccal szetfloodolnotok az egesz topicot.
Lentebbi hsz-emben kuldtem az erre szakosodott ph!-s szakmai topicot, ott vannak okosabb forumtarsak, akik valoszinuleg informaltabbak, de ez tenyleg nem az OTP-Google Pay topic, vagy igen
-
qltsar
veterán
válasz TomPack #13309 üzenetére
Nekem idokozonkent elszall a Galaxy Weareaboeben a kapcsolo, hogy minden alkalmazasrol jojjon ertesites.
Egyszeruen a rendszer kikapcsolja a funkciot, es kivesz randomra bizonyos alkalmazasoknal az ertesiteseket, de nem mindegyiknel, es mindig masnal.
Pl. Juniusban egyszer csak nem jottek ertesitesek az emailekrol, meg az SMSekrol, majd juliusban az idojaras ertesitesek, ph! App es a Google Chat, Messenger szalltak el. Minden masrol jott ertesites, szoval meg az sem lehet, hogy megzavarodott az a funkcio, hogy csak akkor ertesitsen az ora, hogyha nincs hasznalatban a telefon, egyszeruen kiveszi a fokapcsolot.
Ezt csinalta mar OP7T, OP9 Pro es most S23+ alatt is.
Eleinte amikor valtottam S23+-ra, azthittem ez ilyen szandekos bug, ha nem Samsung telefonnal hasznalod, de havonta egyszer elojon, egyszeruen erthetetlen.
FR volt, tobbszor is.
Errol a kapcsolorol beszelek:
-
qltsar
veterán
válasz golyós #13290 üzenetére
Nekem írtózatosan csigalassan tölt telefonról órát, meg ugye nem annyi mAh veszik el amennyit az óra akksijába beletöltesz sajnos, hanem több, mert nem 100% a leadás-átvitel arány. Ezt érdemes még belekalkulálni.
Én úgy csinálom, hogy otthon a dokkolón töltöm, a gyári kábelét meg cipelem.
Még talán jól is mutat a szobában egy ilyen:
-
qltsar
veterán
Lassan 1 hónapja kijött az LTE verziókra a frissítés (GWG1), valami elhasalt ezzel a verzióval, vagy miért nem kapják meg a nem-LTE verziók?
Ennyi delay nem szokott lenni a különböző modellek firmware disztribúciója között.
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #13221 üzenetére
Szinten zenesz...44mm BT + S23+
-
qltsar
veterán
válasz tobias88888 #13122 üzenetére
Sajnálom, hogy ennyit szenvedsz vele, de emlékeim szeirnt senkinek nem volt / nincs ilyen, vagy hasonló problémája. Nekem Samsung, és nem Samsung telefonon is működött minden normálisan (értelem szerűen az EKG, és a vérnyomás mérés nem - nem Samsung telefonon).
Van nálam is lecsatlakozás, mert van amikor kimegyek a rangeből, megszakad a bluetooth kapcsolat, majd szépen visszamászik, amint a hatókörbe kerülök. Ha van hívás, egyből csörög az órán.
Ha vissza tudod küldeni, szerintem még tedd meg, de valószínűleg a telefon + óra kombinációd miatt szívsz ennyit. Az biztos, hogy OP 7T-n, 9 Pro-n, és Samsung S23+-on nálam nem volt probléma.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Új update mindig ennyit szokott késni 44mm BT-re (és még pár másik modellre) a 46mm LTE-hez képest? Nem mintha annyira sürgős lenne, csak furcsa, hogy már 1 hete kijött, és a többire semmi. Lehet, hogy "visszavonták"?
Volt már ilyenre példa, amikor a frissítés softbrickkelte az órákat.
-
qltsar
veterán
válasz atosan #12892 üzenetére
Ne gariztasd szerintem. Szlovákoknál is él az EUs 14 napos elállás. Ha annyira kedvezőnek tartod az árat, akkor meg sétálj be egy helyileg máshol lévő ugyanilyen szolgáltatós boltba, és vedd meg, megpróbálhatod ugyanazon a helyen is megvásárolni, ahol elállsz a vásárlástól, de nekem nincs ezzel jó tapasztalatom, ezért javaslom inkább a fentebbi megoldást.
Hsz-ed alapján 07/19-én vetted, szóval még van időd bőven.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz thboxx #12848 üzenetére
Elvileg ezzel megoldható Accubatteryvel, vagy ezzel [link]
Nálam AccuBattery jelez 85%-nál, ez S23-nál a protect battery miatt a "teljes feltöltöttség", így jön egy noti, és látom, hogy megvan a telefon. Persze be lehet kalibrálni AccuBatteryben is, hogy 100%-nál is jelezzen, vagy csak ott stb..
-
qltsar
veterán
válasz TomPack #12827 üzenetére
Ugyanez a kombom.van, minden flottul mukodik.
Anno OP9 Prommal folyamatosan megviccelt az ora / Samsung / OnePlus, hogy ezt a kapcsolot folyamatosan kilotte:
Illetve az egyeni app beallitasoknal folyamat ossze vissza allitgatott, ezert tertem at a fokapcsolora, de azt ia kapcsolgatta.
S23+-szal fura mod semmi ilyen problema nincs.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Szpisti #12816 üzenetére
OP 9 Pro + Előző software verzió esetén nekem sem merítette. De mivel telefon váltás miatt kellett egy FR az órán, az S23+-szal és az új óra software-rel brutálisan merül nálam, kikapcsolt WiFi megoldotta a problémát, de 2-4 órával még mindig karcsúbb lett az üzemidőm, mint az előző verzióval.
-
qltsar
veterán
válasz ADAM1337 #12777 üzenetére
Nekem cserélték az egészet, amikor meghalt a kijelző pár hónapja. A vibrál a kép, hogy vibrál?
Nálam csinált olyat, hogy csuklóelfordításnál "vibrált", vagy először az óralap helyett egy teljesen fehér hátteret láttam az órán az óralap megjelenése előtt.
Sajnos csak részlegesen sikerült elcsípnem videóval.
-
qltsar
veterán
válasz qltsar #12712 üzenetére
Lekopogom, illetve csinálok egy factory resetet még, mert most már vakon beállítom az óralapot is, de úgy tűnik visszatért az átlag 2-3% merülés óránként. 57%-on vagyok 20 óra vegyes használat mellett.
Mivel két dolgot is kikapcsoltam, (egyik függősége a másiknak) nem tudom, hogy melyik lehet pontosan a probléma, de kikapcsoltam a Remote Connection-t, és a WiFi-t is az órán. Ezután úgy tűnik visszaállt az általam megszokott fogyasztás.
Ez a remote connection nem emlékszem, hogy elérhető volt e az előző telefonomon, de az biztos, hogy nem működött. Amint BT kapcsolat elveszett, semmilyen üzenetem nem jött át, úgy, hogy az óra felment közben WiFi-re.
A kérdés, hogy a firmware update kapcsolta e be a funkciót, vagy a telefon váltással jött vajon elő nálam
Ez a remote connection dolog csak Samsung telefonoknál elérhető opció?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #12731 üzenetére
Fogd a banana blurodre !
Nalam minden oke, ugyanazon a telefonon, de oran nem kapok 2FA uzeneteket, ill. az elozoekben is emlitett brutalis merulesi tendenciatol eltekintve.
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #12718 üzenetére
Kiadhatnák úgy, hogy csak Galaxy Store-ban legyen benne az app, olyan függőségekkel, hogy simán apk-t kiszedve ne lehessen megoldani más készülékeken.
Nem azt mondom, hogy szép húzás így, de pl. iPhone-on nem is mennek a Samsung órák, Huweien sem elvileg, sőt, Pixel sem megy Huaweien.
Értem a problémát, de szabad piac, megtehetik, 2 funkció nem megy, ha nincs Samsung telefonod hivatalosan, ez van.
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #12713 üzenetére
Na, nálam ez pont fordítva. OP 9 Pro-val, 1 nap 15-17 óra volt, most S23+-szal meg 25 óra max.
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #12710 üzenetére
Igen, ezt láttam, hogy meg lehet venni bizonyos emberektől.
Inkább kivárok, de ez a -15 / -17 óra üzemidő iszonyatosan gyatra az új FW-vel .
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #12708 üzenetére
Elvileg engedi simán, knox érték sem ugrik el tőle (download mode, netodin, wireless adb). Viszont összefoglalóban nincsenek 870-re firmwarek, de nem is lenne jó, mert, ha fel is tudnám tenni, a legújabbra frissítene csak utána, ezért csakis kizárólag az az előző hozzászólásomban említett verziót keresem, vagy megfanyalodok, és felrakom a OneUI 5 beta 2-t, de onnét meg valószínűleg nincs vissza út, és marad dél kóreain a CSC.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz cintula187 #12681 üzenetére
NetOdinnal lehetne downgradelni, de nem találok hozzá firmware-t .
Nekem ez kellene: R870XXU1GWB1 | OXM CSC-vel, de nincs szerencsém.
Beta firmware-t rá lehet pakolni OneUI 5-re, de szerintem az a CSC-t átírja dél kóreaira, ahhoz vannak csomagok XDA-n.
-
qltsar
veterán
válasz cintula187 #12679 üzenetére
Nálam GWD6, GWB1-gyel még jó volt.
-
qltsar
veterán
Szia,
Köszi a választ, sajnos most már nagyon sanszos, hogy az utolsó frissítés csinálta ezt...este nálam sleep modeban fogyasztott 5-8% között, úgy, hogy csak AOD-t, notificationöket kapcsolta ki, GPS, WiFi ki sem volt kapcsolva.
Hey Google tud fogyasztani, FR előtt ráadásul fentvolt, de most már az assistant sincs fent, Bixby-ben pedig ki van kapcsolva a mikrofon figyelés, egyszerűen nincs ötletem, de valószínűleg ezt megoldani sem lehet, egyszerűen a legújabb frissítés valamivel hazavágta az üzemidőt, aminek nem tudsz a végére járni az akkumulátor statisztikában szereplő programok által mutatott értékek elemzésével.
Nálam a jelenlegivel 3 FR után, betanulással 28 órát bír max, ami sokkal kevesebb, mint az előző frissítéssel.
-
qltsar
veterán
válasz mézespálinka #12672 üzenetére
&Luigi962: Köszi mindkettőtöknek a válaszokat, ezek szerint nem vagyok egyedül. Furcsa, hogy nem érint mindenkit a probléma, de akkor talán egy újabb szoftverfrissítéssel megjavul.
Ennyit találtam róla Redditen: [link]
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #12659 üzenetére
Tanuló mód ide vagy oda, először én is úgy gondoltam, hogy a százalékokat jelzi ki rosszul, aztán vártam, hogy hátha nem 4% / óra a merülés, és a lejjebbi százalékoknál majd ez átvált 1% / órára, de teljesen lemerült, két alkalommal is ~25 óra alatt.
Ahogy említettem, ez most egy új FR, de előtte már betanulta magát, de katasztrofális lett az üzemidő FR előtti állapothoz képest ami telefon újrapárosítás előtt volt.
TomPack: Papíron 7 hónapos, de mivel egyszer megadta magát, és "szervizelték", kaptam egy újat gyakorlatilag, tehát 5 hónapos, nem hinném, hogy problémának kellene lennie az akksival, akár 5 akár 7 hónapos.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
A múltkori factory resetelésem óta szignifikánsan lecsökkent az üzemidőm, azóta csináltam tegnap lefekvés előtt egy factory resetet, majd beállítottam mindent ismét ahogy volt, ráadásul kevesebb app is van telepítve, mint volt, 100%-on levettem az órát, bedtime mode bekapcsolva, és 7 óra alatt merült 18%-kot. Ez factory reset előtt 7-9% környékén volt.
Factory reset előtt 1nap 21-23 óra között becsülte meg a készenléti időmet a rendszer, ami reális is volt.
Akku statisztikában nem húzza le semmi furcsaság. Nyilván az estimation a tegnapi factory reset óta még nem "állt" be, de ugyanezzel a sebességgel merült az első FR után is, ami 25-29 óra üzemidőt jósolt a 45-47 helyett.
Lehet én vagyok a hülye, de a százalékok sem jönnek nagyon ki.
Van esetleg ötlete valakinek, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #12603 üzenetére
Köszönöm, elmentve!
-
qltsar
veterán
válasz TomPack #12598 üzenetére
En a "backup/restore" reszet sem ertem. Sem a teleputett alkalmazasokat, es a gyari programok beallitasai(m) nagy reszet sem huzta vissza.
Egyedul a csempek sorrendje, es a ket beallitott ebresztom kerult vissza, ugy, hogy elvileg mindent lementett, es vissza is huzott .
Nade sajnos ez van.
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Telefont váltottam, költöznék át az újra, viszont resetelné weareable az órát a folyamathoz, így elveszik az összes kártya, és a watchface beállításai is.
Nem lehet ezt esetleg valahogy bypasselni?
Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz PedroPascal #11820 üzenetére
Lekapcsolni nem, viszont a Multi Device Battery Monitor van Wear OS-re, es elvileg ertesit amikor eler egy bizonyos toltottsegi szintet (konfiguralhato).
Letoltottem most en is, mert kivancsi voltam, epp tolton van az ora, 80%-nal elvileg jeleznie kellene a telefonon, hogy elerte a beallitott toltottsegi szintet.
-
qltsar
veterán
Sima BT 44 mm? Ha igen, erosen javaslom ra a tokot es a foliat. Nagyon vigyazok az eszkozeimre, de az elso sima fekete BT 44mm oram egy rossz mozdulattal, kezmosas utan szetkarcoltam a festest a csapteleppel, pedig nem erosen ert hozza, es szogek sem alltak ki a csapbol.
A kepernyo lezarasra hasznalhatsz kulonbozo modokat pl. Bedtime, Water Resistant, Theater, ezeknel kell egy plusz gombnyomas, vagy erintes a mukodeshez, de ha nem hasznalsz AOD-t, akkor egyszeruen csak kapcsold ki a Raise2Wake-et meg a Touch Screen To Wake-et, igy viszont nyomkodni kell az orat minden alkalommal, ha az idot akarod latni, valamint, ha jon egy uzeneted, akkor a kijelzo erinthetove valik, tehat ugyanott vagy, ahol az elejen, es nem er semmit a ket mod kikapcsolasa, ha pont akkor tortenne a veletlen nyomkodas.
Kikapcsolhatod meg az uzenet ertesiteseket is...de akkor meg mar lassan minden funkciojat elveszted az oranak, ami nem a health-sensorokhoz kapcsolodik.
Talan a koztes megoldas az az AOD + R2W & T2W: OFF, igy latod az idot, es csak akkor van gond veletlen erintes eseten, ha epp jon uzeneted, de akkor ugyis rezeg, igy akar meg talan idod is van odebbtenni a kezedet.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz autotaxmo #11471 üzenetére
Ez addig jó, amíg oda nem ütöd a keretét valahova, és 1 másodperc alatt lekarcolod - tapasztalat, 2 nap után sikerült, és alig ért hozzá valamihez. Szerencsére szervizzel cserélték az egészet. Azóta tok nélkül nem használom, mert a sima BT 44mm-esnek legalábbis elég gyenge a fetése a kereten.
-
qltsar
veterán
válasz Viviennen76 #11467 üzenetére
Ugyanerre a típusra, bár feketére ezt használom: [link]
Szinte alig tűnik fel, viszont felrakni / leszedni nem egy álom.
-
qltsar
veterán
válasz Floyd80 #11451 üzenetére
Ha sufnigaris, márpedig sajnos valószínűleg az, akkor abba a könyvbe nem fognak írni szerintem garanciáztatás esetén sem.
Szerintem ugyanaz a logika, mint a Samsung telefonoknál, ha volt a dobozon Bravophone Kft -s vagy Strong & Unique Kft-s matrica, akkor hivatalos garanciás -> TMX szervizeli, ha nem akkor valószínűleg sufni.
Én eMAGnál vettem, 2 év teljeskörű garancia vonatkozik rá, de szerencsére nem a TMX szervizelte.
-
qltsar
veterán
válasz bakelitlemez #11420 üzenetére
En ezt hasznalom otthon, ha utazom akkor pedig a hozza kapottal toltom: link
-
qltsar
veterán
válasz qltsar #11375 üzenetére
Megjött az óra.
Nem tudom elképzelni, hogy javították. Teljesen új a keret, kijelző, hátlap. A gyári fóliákat én húzkodtam le a keretről, ami nem is volt amikor megvettem eredetileg az órát. Papíron visszajött Samsung Warranty card kitöltve.
Javítottak egyszer így egy órát már nekem, akkor azt mondták a boltban, hogy azért csinálják ezt, hogy ne induljon újra a garancia - mivel a kábel és a szíj használtan jött vissza.
Viszont...valami furcsa. Nem tudom telepíteni a Google Assistant-ot, "nem kompatibilis" az órával. Van erre esetleg valamilyen megoldás? Lehet, hogy rossz firmware-t kapott az óra, és olyan országét kapta ahol nem elérhető?
Mielőtt visszaküldtem fel volt telepítve. Most csak Bixby van az órán. Amúgy nagyon rosszul szinkronizálta vissza a dolgaimat...appokból talán 2db-ot visszahúzott, minden mást nekem kellett feltelepítenem...szerencsére a Playstore History-ból vissza tudtam szedni mi volt az órán.
Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz autotaxmo #11385 üzenetére
Persze, de utolsó mentsvárként megpróbálhatnám rájuk fogni, hogy rosszul rakták össze a szervizelésnél...persze jobb megelőzni.
Természetesen amint a water damage indicator pirosra vált, bukott a garancia, attól, hogy van IP "védelem" vagy sem.. A kérdés, hogy mennyire van hivatalos-nem hivatalos tolerancia az ilyen eszközöknél, amik hivatalosan támogatnak úszást, mint sporttevékenységet. El tudom képzelni, hogy egy normális szerviz nem fog szívózni az első beázásnál, mert benne van a pakliban, hogy alapból rossz volt az illesztés, és a hibádon kívül, simán kézmosásoktól beázott, aztán lehet, hogy mégsem.
A lényeg, hogy senkinek sem jó, ha beázik egy ilyen.
Amúgy ilyen szétszedve:
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #11379 üzenetére
Az alapján be lehet azonosítani, hogy az óra magyar piacra szánt darab-e?
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #11376 üzenetére
Igazából nem bánom, ha így van és nem TMX javította, persze majd, ha ideért meglátom biztosan . Amúgy elvileg international variant, nem tudom, hogy van e CSC kód, vagy valahol megtudom e nézni az XEH-nak megfelelő azonosítót.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz qltsar #11199 üzenetére
"Tájékoztatjuk, hogy a 123456789 számmal ellátott eMAG szerviz lap a következő státusszal lezárásra került: MEGJAVÍTOTT"
Sajnos nem írták, hogy mi volt a gond...kíváncsi leszek. Meglepődnék, ha nem cserélték volna ki az egészet "főegységet".
Nem TMX szervizelte, Romániából jön vissza éppen az óra.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Volt szó anno garanciáról az órával kapcsolatban, hogy TMX javítja. Teljesen véletlenül vettem észre, hogy az egyik visszaigazoló email-ben [eMAG-os vásárlás] az egyik aláírás "Depanero csapata - eMAG szervizpartner"
Bár nem bánom, hogy nem TMX javítja, így viszont kérdés, hogy vajon hivatalos garancia van e az eszközre, vagy sem?
Anno amikor vettem egy S21FE-t, ott Strong & Unique-os matrica volt a dobozon, ők az egyik üzemeltetői itthon a Samsung Experience Store-oknak, illetve meg is kérdeztem, arra hivatalos garancia járt, viszont az órám dobozán se S&U se Bravophone Kft. (másik SES üzemeltető) matrica nem volt.
Amúgy December 28 óta náluk van az óra.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Gábor-KJ #11210 üzenetére
Ez biztos nekem céloztad, vagy esetleg DrDoktornak
Ötletem sincs, hogy mitörtént, bár emagnak leírtam a hibajegybe, hogy mi a helyzet, kíváncsi leszek. Eddig akárhány órámat "javították" mindegyikből csere lett.
Nem örülök, mert nincs helyettesítőm, de amint visszajön, veszek egy egyszerű Xiaomi Band-et, hogy legalább a lépésszámlálás meglegyen.
@DrDoktor: "Azt sajnálom akinek 1 éves garija van volt és az elején vette amikor megjelent" - Lehetett ezt az órát kapni 1 éves garival? SufniGSM?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz DrDoktor #11193 üzenetére
Good luck! Szintén zenész...
December 26-án adtam fel a szervizkérelmet emagnál, 28-án vitték el, Január másodikán továbbították a (valószínűleg) TMX-hez.
Engem sikeresen meglepett Karácsonyra az óra. December 24-én 9:00-kor nyomtam egy szundit az ébresztőre, majd felkeltem magamtól, 9:15-kor már csak fehéren izzott a kijelző .
-
qltsar
veterán
Rövid ideig volt Xiaomi Watch S1-em, ahol Xiaomi Pay van, simán megette a Curve kártyát, onnéttól meg akármit aláraksz. Így fizettem GW4-gyel is "OTP kártyával".
@PACSA75: "De már szinte minden órával lehet fizetni, nem nagy cucc." Én nem ezt tapasztaltam. Wear OS-es EU piacra szánt órák [GW 4-5, Ticwatch Pro 3, nagyontalán Pixel Watch, ha beszerezhető], Garmin (Revo, Curve), Xiaomi Watch S1, Band 6-7. Ez azért nem olyan sok, persze lehet, hogy lemaradtam .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Akinek volt szervizelve mostanában az óra, mennyi időt töltött szervizben?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...