- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz redingitell #12477 üzenetére
De. Nagyon is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12453 üzenetére
Alapvetően a Simple plus elvileg le fogja váltani a sima simple-t, csak lassan őröl a szekér.
-
norbert1998
nagyúr
Egyszercsak megjavult
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok
Gw4 vagy milyen szoftver volt az órán (42 classic lte), sokáig jól ment minden.
Aztán egyszer csak elkezdte magától bekapcsolni a wifit, ami ette az akkut.
Frissitettem hat, gondoltam, hátha azért szivat.
Na azóta semmilyen értesítés nem jön meg.
Minden engedély megvan, nincs sem néma mód, se ne zavarj, se semmi. Mind a telefonon mind az órán.
Nullazni nem akarom, mert akkor abban a pillanatban ki is baxom. Elegem van belőle. Ha valakinek van tippje és sikerül, akkor marad, ha nem, akkor megyek analóg órára vissza.Frissült a Wearable és a plugin is.
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, megy-e még a harc a Messenger üzenetekre történő válaszokkal, de ezt a beépülőt telepítve működni fog elvileg az értesítés utáni válasz az óráról. Nekem legalábbis segített. [link]
-
norbert1998
nagyúr
Havernak a GWA2 a Velencei tó mélységében ázott be. Kb 30 centis vízben. Azt mondta az óra, no more. A srác amúgy sem tudott úszni ekkor még (azóta megemberelte magát ), szóval biztosan nem kapott nagy nyomást. Viszont ezt a néhány tízcentis mélységet kapta néha strandokon két évig.
Barátnőm GWA2-esét behozta a tengerbe is. Én a lünetta miatt a GW4C-t nem akarom, a só nehezíti majd a pörgetést. De zuhanyzáskor, uszodában, édesvízben nem veszem le.
Minek van rajta a Pool Swimming funkció, ha nem bírja? Ott rohadjon meg akkor, ez amúgy is jellemző a samsungra. Nagyot mond, aztán szart kapunk helyette. A tv-ik jelentős hányadánál a kisujjamat be tudom dugni a panel és a keret közé, olyan hullámosak a keretek, még akár a boltban új tv-knél is, több százezer forintos kategóriában. -
norbert1998
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #11361 üzenetére
Csak átfutottam, de teccik.
-
norbert1998
nagyúr
Úgy tűnik, megoldódott a csatlakozási problémám.
Több elmélet közül a legvalószínűbb, hogy a főverzióváltással is járó Android frissítésben összekuszálódtak az engedélyek. Egy teljes újratelepítés (xiaomi.eu dirty flashelt stabil A13 MIUI13-ról váltottam clean telepítéssel xiaomi.eu A13 MIUI 14 weekly bétára) után egyelőre betonstabilnak tűnik a buli.Engedélyek kezelésekor érdemes lehet megnéznetek azt, hogy a Wearable és a watch plugin is megkap-e mindent, ami kell, akku korlátozás nélkül. Hátha ez is megoldotta volna.
-
norbert1998
nagyúr
válasz stigma #11151 üzenetére
A válaszaimban 80-90%-ban vagyok magabiztos:
1 Igen, nem
2 Nem
3 Itt is menni fog, illetve a Simple-t is fel tudod tenni az órára. Kicsit macerásabb a fizetés, mint Wallet-tal, de megy.
4 Teljesen jól hallanak, illetve én is relatív jól hallok. Autót simán tudtam úgy szerelni hogy én és a segítőm is hallott mindent a vonal túloldaláról.Ha ilyen aktív mozgásfigyelés, edzés bekapcsolás, horkolás figyelés, emg egész éjjeli véroxigén és hasonló hülyeségeket nem nyomsz be, kibír 45-50 órát is egy töltéssel. Hétköznaponként minden második nap töltöm minden reggel a munkahelyi számítóba dugva.
Kapcsolódási problémák miatt barátnőm Active 2-esével cseréltem pár napra, hátha azzal más ahelyzet és/vagy az neki a Samsungon stabil lesz. Egyelőre még nem vonnék le következtetéseket, este történt a csere, viszont az biztos, hogy a 4 Classic lünettája veszettül hiányzik
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok
Folyamatos lecsatlakozás továbbra sem oldódott meg?
Nekem szintén, mint másoknak, jó ideje leesik. Akár úgy is, hogy az óra nem távolodik el a telefontól. És csak kézzel kapcsolódik vissza. Egy óránál többet nem bír ki együtt.
Xiaomi 12 a telefon.
Az Wearable appnak MINDEN engedély megadva, nincs háttér korlátozás, sőt, lockolva van rambol törlés ellen is.
App újratelepítés, adat törlés volt. Óra gyári visszaállítás volt.Poénból megnézem majd, hogy a céges Samsung telefonnal is rossz-e. Ha igen, akkor jó eséllyel eladom a fenébe az órát... Nevetséges, hogy a 7 ezer forintos Xiaomi Band 6 nem esett le sose, minden értesítés megjött, ez meg még ennyire sem képes és lehet naponta tölteni. A semmiért, hiszen semmit sem csinál az óra...
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz zoltan6 #10610 üzenetére
Javítás, jó eséllyel. Az óra alján van egy kis műanyag ablak, amit kitépnek, és alatt ott a (szerintem) usb csati érintkezői. Fasboot flash-sel újrarakják. Új műanyagablak, új tömítéssel, aztán go. Csak hát az szeret beázni A beázott órák nagyja azon az ablakon ázik be
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Az elmúlt ezer hozzászólás óta le vagyok maradva.Újabban eszméletlen inkonzisztens az üzemidő. Nem értem egyáltalán.
Egyik alkalommal 50 órát kibír, ma épp 25 óra után azt mondta, goodbye.
Ezelőtt 40%-kal lefeküdtem aludni, és reggel már nem volt bekapcsolt állapotban.4 classic lte
Semmi, azaz SEMMI nincs bekapcsolva, kivéve a következőket:
Bluetooth, fél óránként pulzus nézés, nfc.Csak gombnyomásra vagy lunetta tekeresre ébred fel, és időzített alvás este 10-tol reggel 6-ig.
Nincs alvás közben folyamatos vér oxigén, nincs horkolás, nincs automata mozgás felismerés, nincs semmi.
Alig nyomkodom, akkor is csak elolvasom az értesítést, nem használom válasz küldésre. Nincsenek felesleges appok rajta, főleg nem háttérben futoak.
Újraindítás volt, mivel tegnap reggel már kikapcsolva fogadott.
Le merem fogadni, hogy jövő héten már újra lesz legalább kétszer 50 óra üzemidő, meg néha majd megint ilyen nevetséges 25 óra...Na most ezzel találkozott már valaki?
Legnagyobb fogyasztás a Samsung health: 2%... -
norbert1998
nagyúr
válasz Luigi962 #9571 üzenetére
Nooo, az felháborító!
Esetleg megpróbálhatsz régebbi verziókat feldobálni, ha az apk-t be tudod szerezni apkpure-ról vagy hasonló helyekről. Nem tudok többet hozzásegíteni, nekem elsőre ment kétszer is (mivel sikerült pénteken kinullázni az órát, mert a telefon eldobta teljesen).
-
norbert1998
nagyúr
Valaki írta korábba, hogy nem megy neki a válasz küldés, sem a gyors válaszok, sem bepötyögött esetén. Annak lett megoldása?
-
norbert1998
nagyúr
válasz vodrosjozsi #9432 üzenetére
Biztos kéne legyen valami app, ami csak nyomkodja a hangerőgombot, mint tárcsázógomb. A Mi Band-om tudta, és bármilyen appal működött, nem csak a gyri kamerával.
-
norbert1998
nagyúr
válasz krisz12071 #9373 üzenetére
Na hogy bírta?
Nekem éjjel 13%-ot merült, energiatakerék és alvás mód, valamint csak BT volt benyomva, és semmit nem ellenőriz alvás közben.
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbinator #8997 üzenetére
Nálad a fizetéskor, ha fel van oldva az óra, akkor nem kell újra jelszót beírni fizetéskor?
-
norbert1998
nagyúr
Akinek megy a Simple az órán, az hogy oldotta meg, hogy ne kelljen nyolcszor odatartani a kezemet fizetéskor? Hiába van feloldva az óra, akkor is újra be kell írni a feloldómintát minden fizetéskor, majd ujra odatenni az órát ehhez.
-
norbert1998
nagyúr
Nekem nem települ a frissítés. Letölti, "másolja", majd kilép és újra tudom kezdeni nulláról. Ezt egy végtelen loop-ban tolja. Akár órán, akár telefonon indítom el.
-
norbert1998
nagyúr
Este kissé felhúzott az óra.
Tegnap elég oskat nyomkodtam, hiszen még újdonság. délelőtt 10-től estig olyan 55 százalékra merült le. Ekkor kikapcsoltam mobilnetet, wifit az állapotsávról. Ezentúl nincs bekapcsolva semmilyen aktivitásfigyelés, emrt amúgy nem érdekel. És lefeküdtem aludni. Ez olyan 10 ór körül volt. Éjfélkor rezgett, hogy lemerült, 15%. Há'mondom mi a fene?
Mobilapp írja mobilhálózat 25% energiahasználat. Ő oké. Reggelre ki is kapcsolt, hiába tettem energiatakaerékosba.Az állapotsáv a mobilhálózatot csak automatába teszi. Ahol aludtam, ott térerő szinte nincs is.
Ez lehet az oka, vagy valami komolyabb hisztéria?
Hogy tudom kikapcsolni nem csak a mobilnetet, de a telefonhívás/sms fogadást is, tehát a teljes cellular-t rajta?
-
norbert1998
nagyúr
Korábban mondtátok, hogy ment fel a Simple az órára. Azzal a módszerrel még feldobtam mellé a Facebook és Messenger Lite-ot, Youtube GO-t. Van egy XDA topik, ahol az ilyen hasznos appokat linkekkel kigyűjtötték. Elég menő. Beaktiváltam az eSIM-et is, most már teljesen önálló az óra minden tekintetben
-
norbert1998
nagyúr
válasz Feri1990 #9163 üzenetére
Sikerült végre Meg kellett noszogatni egy iPhone-nal (!), utána már ment az én telefonommal is. Meg minden bejelntkezési marhaságot skippelni kellett.
Amúgy ez a 42 mm-es. Sajnos csak ilyen volt elérhető ezüstben mélyen 100 ezer alatt, és azt is a világ összes cornercuttingját beáldozva sikerült LTE verzióban beszerezni. Nem mondom, hogy bánom, mert amúgy elég vékony csuklóm van, sokáig vékony kölök voltam, aztán amikor ez változott, a csuklóm nem ment utána
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok
Vettem egy 4 Classic-ot, de nem kapcsolódik. Se Xiaomi, se Samsung telefonnal. Mindkét eszközön a Google fiók utáni pöttyökkel (csak pöttyök pörögnek a galaxy wearable appban, felirat nélkül) elakad. Volt az órán recovery reset is már. Appnak adatai törölve voltak. Így sem megy tovább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- XPEnology
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest