- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwbag2012
tag
Ha van valakinek egy épp felesleges egyedi kódja, azt megköszönöm.
-
S@c@
őstag
A classic tovabb birja akuban vagy ugyanannyi az aksi ido mint a simanal?
-
kchris78
veterán
-
undercover
őstag
Az alváskövetés is egy érdekes adat, de azt sem tudjuk mihez viszonyítani.
Az is nálam érdekesen tud változni mikor mennyi pontott kapok. És nem akkor a legtöbb mikor a legjobban kipihentnek érzem magam.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
solti
senior tag
szerintem meg tök felesleges. Kapsz rengeteg adatot de nem igazán lehet vele mit kezdeni. Mit jelent ha x vagy y éjszaka a testhőmérsékleted? mi a normális? mennyi a szórás? mik befolyásolják? mikor van gond? egyáltalán van-e? Az, meg hogy ma ennyi, tegnap amannyi volt érdekes, de csak újabb semmitmondó adat a többi kismillió életünket végig kísérő teljesen felesleges adat mellett...
-
axlfsi
veterán
...viszont, az alvás közbeni testhőmérséklet, annak alacsonyan tartása, illetve ébredéskor mérés, szintén egy fontos, egészségügyi paraméter, mutató. Érdemes követni. Kíváncsi vagyok mit építenek majd rá, beleviszik -e valamelyik algoritmusba és lesz-e igazán értelme. Remélem igen!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Valamit félreérthetsz velem kapcsolatban. Tisztában vagyok vele, hogy mennyit fogyaszt manapság (kezdetek óta) egy okosóra, mely nem(!) összekeverendő holmi fitnesz karkötőkkel, vagy pár integrált gyári appos játékkal (pl a huaweiek).
Kezdetek óta hordom a Samsung órákat. Sőt, éjjel is rajtam az óra, monitorozok mindent IS, szóval ha valaki, én aztán tudom, mi az, hogy fogyasztás, naponta töltés... az az említett pár hetes akkuidő csak egy példa volt, mintegy viszonyítási alap, hogy ha majd jön egy akkora reform az energiaforrások terén és a WearOS/AW oprendszerek maxon pörgetve több hetet kibírnak egy töltéssel, na majd akkor el fogok ájulni, addig meg pont nem érdekel (=nem mérvadó. nekem!), hogy másfél naponta vagy 2.5 naponta töltöm.Ez nem önigazolás, én sajnálom a legjobban, hogy csak ennyit kaptunk az új GW5 órákkal, mert elsők között vettem volna, ha legalább egy valami lenyűgözőt az orrunk alá tesznek,... de (szerintem!) nem így történt. Ennyi. Szubjektív, saját véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Kami11
őstag
válasz undercover #9082 üzenetére
Persze hogy megkapja, jövő hónap végéig kell(ene) megérkeznie a frissítésnek, de gondolom még egy darabig a w5 privilégiuma lesz az újabb oprendszer.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Nekem ma jött meg a watch 5 pro szürke titanium. Első benyomasra nagyon be jön
-
1 éves órát, ami számtalan update-et kapott hasonlított egy vadiújhoz.
Az akku méréssel több probléma is volt e miatt.
1. ezeknek az óráknak kell némi idő, hogy az akkujuk beálljon. A Watch 4 is gyorsabban merült az első pár töltésnél.
2. új WearOS verziót kapott a GW5, ami még biztos, hogy nem jól optimalizált fogyasztás szempontjából. A GW4-nél is volt olyan update, ami javított az akkuidőn.A több szenzor pontosságát meg remélhetőleg idővel javítják.
Ettől függetlenül, nem ajánlanám senkinek, hogy a GW4-et lecserélje GW5-re, hacsak nem a Pro-ra, a jóval nagyobb akku miatt.Amúgy meg lehet, hogy neked vicces a pár napos üzemidő, de minden okosóra ilyen. Ami sokáig bírja, az jellemzően csak egy óra alakú okoskarkötő (félig okos óra).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
-
gippazoid
senior tag
Úgy néz ki, a Wear OS így fogyaszt. Az akku meg annyival nem lett nagyobb, hogy napok helyett heteket bírjon. Ha a többi gyártó óra OS-én lehetséges nagyobb készenléti idő, akkor a Google-nek kellene erősen magába szállnia, hogy hogyan is sikerült azt az OS-t optimalizálni, hogy ilyen nagy a különbség. Viszont ha az alapoknál cseszték el, akkor soha az életben nem fog heteket bírni semmilyen Wear OS eszköz. Kivéve, ha alapoktól újra kódolják az egész OS-t (erre szerintem semmi esély).
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
axlfsi
veterán
Akit annyira nem érdekel, hogy figyelmesen végignézze, a lényeg (számomra, és itt, a GW4 topikban örvendetes); több ponton is a GW5 jött ki pontatlanabbnak(!).
UI.: hja, és még az akku is gyorsabban merült a GW5-ön (ugyanazon telefonhoz csatlakoztatva)... na mindegy. Nem kell további hitvita, de összességébben azért szomorú, hogy az újabb, nem feltétlenül jobb - sőt! (engem pont nm izgat, de ideges lennék, ha váltottam volna és számítanának ezek a paraméterek. Nekem számítanak. Jobban, mint, hogy naponta teszem töltőre az órát. Ha lenne 2-3 hét különbség, azt mondom; ez már valami! 1 nap? Vicc ).[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Ő kicsit kevésbé szubjektívan szokott tesztelni, inkább szorosan a tényekre és a gyakorlati teszteredményekre hivatkozik és mutatja be azokat. Akit érdekel:
Samsung Watch5 vs Watch4 : Software over Hardware!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
krisz12071
aktív tag
válasz gippazoid #9069 üzenetére
Jól néz ki így együtt az ezüsttel.
Én is analóg számlapot használok,bár inkább a kényelem miatt gondolkodok a bőr szíjban.
A gyári nekem nagyon kényelmetlen.A sima 40mm-es watch4-en lyukacsos szilikonszíj volt,de ehhez egyáltalán nem illik.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, még megéri venni a 4-es Classic 46mm sima Bluetooth most 69250Ft-re jött ki a Samsung Shopba. Köszönöm
-
-
gippazoid
senior tag
válasz krisz12071 #9065 üzenetére
Csináltam jobb képeket is, több látszik a szíjból. Meg a szíj foltosodásából is a lyukak mellett.
Igen, a szíj színe azért meghatározza, milyen óralapok állnak jól. Az eredeti szürkés színűvel a színes óralapok is jók lennének. Ezzel a kék, a hasonlóan barna/okker árnyalatok és a fekete-fehérek mutatnak jól. A fehér hátterűek egyáltalán nem. Nekem ráadásul az analóg számlapok jönnek be, a digitálisak elvennék az eleganciát. Bár, a gyári szííjal azok is jók lennének.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz gippazoid #9047 üzenetére
No, megtekintettem tegnap a MediaMarkt-ban a GW5 Pro-t. Elvileg az volt a kis tábla szerint. Hát, nekem nem tűnt fel, hogy titán ház lenne, olyan volt, mint az én GW4 Classic ezüstöm háza. A fekete perem - ami egyes fotókon nem is tűnik feketének, de lehet több fajta van - valóban fekete, élóben nem annyira gáz, az összhatás már nem ronda. De a GW4 Classic-hoz képest sokkal egyszerűbb vonalvezetés, olyan átlagos. Ha összenézem a két órát, akkor az enyém sokkal vagányabb a lünettával. De ízléseken ugye kár vitázni.
Gippazoid Novelties Inc.
-
jacis
nagyúr
válasz szilasz007 #9055 üzenetére
Nem tudtam hogy van ilyen multi sim. Ez nagyon jó mert amúgy pont telekomos vagyok.
Akkor a Watch 5 Pro-ból az e-sim-es verziót veszem meg majd.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
krisz12071
aktív tag
-
Picicicus
aktív tag
köszi vibernél csak az ikont mutatja a telefon(S21 amugy) orán meg csak egy pont látszik h bármit kaptam....messengernél is ugy van beállitva hogy csak az ikon jelenik meg fent a telefonon ha jön valami,de ha órán rámegyek,mutatja kitől kaptam és rá is tudok menni hogy megnézzem,és válaszolni is tudok....akkor most mégse attol függ h be van-e állitva az előnézet vagy sem?
-
MODERÁTOR
válasz szilasz007 #9055 üzenetére
Be se kell menni, ha van online fiókja. Ott intéztem én is. Kb 10-15 perc alatt már az órán üzemelt a multiSIM.
Everybody lies.
-
gippazoid
senior tag
-
válasz Picicicus #9057 üzenetére
Az órán is csak úgy tud megjelenni az értesítés, ahogy a telefonon. De azt még lehet csinálni, hogy ne mutasson értesítést a telefonon, de az órán igen, ha rajtad van az óra (Samsung telefonnal).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
válasz Neil Watts #9052 üzenetére
Chates ügyintéző küld neked 15%-os kupont, ha szépen kéred.
Jobban jársz vele, mint az egyéni 10%-al. -
szilasz007
aktív tag
Ha Telekomos vagy, akkor besetalsz es kersz egy MultiSIM-et. Dijcsomagodtol fuggoen egy havi ezres. Elonye az, hogy a telefonnak, oranak azonos lesz a szama, ergo mindketto csengeni fog ha hivnak.
Masik alternativa a Voda, sokan prepaid eSIM-et hasznalnak kulon aztan szam atiranyitas allitanak be... -
sazo
tag
Szia,
Nekem tegnap érkezett meg a szürke a titánszürke GW5 Pro-hoz, lehetett "kuponozni" is. Kedden rendeltem.
Üdv,
Z
-
jacis
nagyúr
Ezt miért nem ide írod be?: [link]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
veterán
Sziasztok,
Gw5-bol vasarolnek esimeset. Ehhez olyan kodra lenne szuksegem, ami a samsungnyar10 mellé felhasznalhato.
Privatban 24/7 elerheto vagyok.
Koszi!
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Az LTE verzió esetében az eSIM igénylés hogyan működik?
Ha jól gondolom ugyanazt a számot nem lehet kérni mint amit a telefonban használok?
Ha hívnak Titeket honnan tudjátok ha csak az óra van nálatok hogy az óra számát vagy a telefont hívták?
Válaszokat köszönöm.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
sazo
tag
válasz krisz12071 #9048 üzenetére
Szia,
Én a Watch4-en és a Watch5 Pro-n is a hibrid bőrszíjat használom, teljesen OK. Kívülről elegáns, a szilikon belső pedig futásnál hasznos ...
Üdv,
Z
-
krisz12071
aktív tag
válasz gippazoid #9046 üzenetére
Szia!
Nincs egy fotód róla,hogy milyen a barna bőrszíjjal?
A gyári szíjat kényelmetlennek tartom,fém szíj nem tetszik,így a bőrben gondolkodok.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
gippazoid
senior tag
Nekem pont ez a kombó van (Silver Classic és barna bőrszíj). Még mindig nagyon tetszik pedig már 3 hónapja lassan, hogy megvettem!
Sajnos ez a ..va drága Samsung félbőr szíj ha nedvességet kap, foltosodik! Ennyi pénzért...
Pedig csak kézmosástól kapta, nem vittem medencébe.Gippazoid Novelties Inc.
-
Mike81
senior tag
válasz gippazoid #9035 üzenetére
Osztom a véleményed hogy képeken nem a legszebb órák táborát erősíti De majd valahol megnyomkodom. Annyira nem hajt a tatár hogy cseréljek. Előbb gondolkoznék hogy a 44mm-es W4-et esetleg egy silver Classicra barna bőrszíjjal. De annak sem látom igazából sok értelmét, csak hogy elegánsabb
-
$atirka
senior tag
Köszönöm
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
autotaxmo
őstag
-
$atirka
senior tag
válasz autotaxmo #7282 üzenetére
Szia
Segíts nekem kérlek a Vodafone-al kapcsolatban, hogy jól működik az esim-es szolgáltatás neked? No meg milyen áron, mennyi az esim szolgáltatás ára, stb...
Ideiglenesen kéne, feltöltőkártyás megoldással, ahogy elvileg neked is van. Márciusban úgyis megyek majd a Telekomhoz.
Köszi[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
PeteePeti
őstag
+1
Egyáltalán nincs gond a gyári töltővel!
Oldalra állítva teszed le órát, a hátuljára meg szépen rácuppantod!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
válasz gippazoid #9035 üzenetére
De, fel tudod tenni a saját töltőjére a gyári szíjjal, mivel mágneses a töltő, és rácuppan az óra hátuljára. Olyat nem is írtak a tesztben, hogy a saját töltőjével problémás lenne a töltés.
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
-
Csocsesz75
őstag
válasz norbinator #9032 üzenetére
Köszönöm, meglett.
-
norbinator
csendes tag
válasz Csocsesz75 #9017 üzenetére
Az alkalmazásban balról a harmadik ikon a csomagkezelés. Ott pedig fent van egy + jel, arra böksz, akkor lehet a listából választani, hogy apk-t akarsz vagy a telefonon lévő alkalmazást akarsz kijelölni.
-
PeteePeti
őstag
válasz gyuri2008 #9030 üzenetére
Hát egy napja töltöm vele, szal nincs!
De amúgy PD szabvány ez is, mint a Samsung töltők, szal nem igazán lehet gond vele!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Csocsesz75
őstag
válasz norbinator #8997 üzenetére
A telefonra telepített alkalmazásokat hol tudom kiválasztani ?
-
-
-
Skillerz
aktív tag
Köszi szépen, kb 5 perc volt a leírásod alapján megcsinálni
és valóban az óra felajánlja alapértelmezett fizetésnek a simple-tbattletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #9006 üzenetére
Wallet-et be kell állítani felső gomb kétszeri megnyomásra, aztán megnyitod, érinted és akkor nem kell 2x.
Everybody lies.
-
Picicicus
aktív tag
Segítségeteket kérem ismét: ha messenger üzenetem jön,azt el tudom olvasni,de ha viberen kapok ott csak azt látom h üzenetem van...hogyan lehet láthatóvá tenni?
-
delig
tag
Ezer köszi a leírást. Sokadik próbálkozásra úgy néz ki sikerült, felment, beléptem. Majd élesben is kipróbálom, milyen.
-
bodorjanos
aktív tag
Ez tuti jól hangzik, ügyes vagy!
Google Pay-nél nem kell 2x oda tartani, ott nem kéri a feloldást külön.
Ha ezt valahogy ki lehetne iktatni szuper megoldás lenne. Nekem is OTP-s kártyám van, de most egy revolut kártyán keresztül fizetek az órával.
Majd azért írd meg, ha több helyen is fizettél vele és stabilan működik, akkor lehet kipróbálom én is -
-
kchris78
veterán
garihoz kell papír vagy sorozatszám alapján megoldja a Samu? Céges vásárlás esetén 1 v 2 év vajon a gari? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Minden ami hőszivattyú
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...