Új hozzászólás Aktív témák

• niklebi

senior tag

válasz qltsar #10512 üzenetére

"De miért lenne káosz?"
    Mert az nem természetes állapot, hogy hónapokkal később sincs fent a G.Play-ban a legújabb alkalmazás szoftver. Ha már megvettem egy ilyen órát, elvárom, hogy ugyan úgy megkapja a frissítéseket mint az aki Samsung telefonnal használja. Azt, hogy most ki hibája a Samsungé vagy a Google szemétkedik az nem feladatom eldönteni. Az alkalmazások a telefonra semmilyen régiótól nem függnek. ugyan azt használják minden országban ahol kaphatók az órák.
    Azért kell mindig a legújabb, mert abban javítják az eseteleges hibákat. Például a G.Play-ban lévő, letölthető változatnál az én LTE képes órám állandóan elvesztette a Távoli elérés kapcsolatot, ami ugye azért van, hogy ne kelljen magammal vinnem a telefont, sőt úgy kellett rákényszeríteni a telefonon az alkalmazást, hogy ugyan már kapcsolódjon. Utána kb. 30-50 percen belül megszakadt a kapcsolat a telefonnal és az óra próbált kapcsolódni ezért merült mint az állat. Ráadásul semmilyen értesítés , üzenet, email nem jött meg az órára. Hétfőn telepítettem a legújabb Wearable + Manager Plugint szerdán pedig már a legújabb Plugin van a telefonon. Hétfő óta nem kell kényszeríteni a kapcsolódásra, és a kapcsolat sem szakad meg több órán keresztül sem, + alig merül az óra. Hát ezért.
    A letöltés más oldalról pedig azért érdekes, mert [kép] a képen is látszik, hogy maga a gyártó tette fel az oldalra. Nem mindenhol, csak az ApkPure oldalán van az eredeti, és ha ide feltöltötte a Samsung akkor a G.Play-en miért nincs.

Új hozzászólás Aktív témák