-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
akinek LTE verzios oraja van az melyik szolgaltatonal van mert nem igaz hogy nem tudjak megoldani hogy ugyanazon a hivoszamon legyen az ora es a telo is ha nincs nalam a telo akkor is eltudjanak erni es akkor az oran tudnam felvenni a hivast vagy ez nem megoldhato tortenet?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
válasz Roland861010 #9393 üzenetére
erdekldnek hogy a messengert mikent lehet hasznalni az oran hogy tudjak valaszolni is az orarol? gondolom a facebook az nem mukodik rajta
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
pasztoha
tag
válasz Roland861010 #9394 üzenetére
Milyen színű?
-
Luigi962
őstag
válasz Roland861010 #9394 üzenetére
[link] 6 ezer Ft.
-
Roland861010
veterán
Szerintetek mennyiért lehet eladni a gyári 20mm-es Hybrid Leather szíjat?
-
Roland861010
veterán
válasz Roland861010 #9391 üzenetére
A Facebook messenger pipa.
A másikra nem találtam megoldást még -
niklebi
senior tag
Beállítottam az "új" órámat. Minden működik, a Wallet, az EKG, a Vérnyomás egy Poco F3-as telefonon. Azért vannak gondok is. Nekem furcsa 4 év Galaxy Watch használata után, hogy a gyors elérési ablakban nem mutatja milyen módon csatlakozik az óra(Bluetooth, Távoli elérés, Önálló). Én nem találtam, vagy ezt nem is lehet beállítani? Hiába állítottam be a telefonon azokat az alkalmazásokat amiktől az új értesítésekről értesítést kellene kapnom nem jött egy sem. Az előző(GW) és ezt az órát is nagy részben távoli elérésben szeretném használni, de ha nem jönnek meg az üzenetek, értesítések akkor nem sok hasznát veszem így az órának. Mivel nem látszik milyen módon csatlakozik az óra, azt sem tudom, megállapítani hogy lehet megszakadt a kapcsolat a telefonnal és azért van az egész.
-
Roland861010
veterán
Szevasztok,
Valaki tapasztalt már olyat csak LTE módban, hogy sem a Google messenger sem pedig a Samsung üzenet küldő alkalmazás nem működik?
Persze nem egyszerre akarom őket használni hanem külön külön beallitva alapértelmezettnek az órán és telefonon is.
Más.
Próbáltam atmasolni a Facebook messengert az órára de amit itt a fórumon említett valaki két programot egyik sem okes.
Az egyik megtalálja az órát a beállított IP alapján de nem telepíti a programot ("wer kompatibilis elvileg ") a másik egyáltalán nem látja az órát... -
Floyd80
addikt
A feloldás ezzel a vékony vonallal jóval pontosabb lett.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
komlo654
csendes tag
válasz krisz12071 #9363 üzenetére
Nekem is hatarozottan jobb lett...
(40mm BT) -
senior tag
Sziasztok,
Próbálnám frissíteni az óra szoftverét, elindul a letöltés, majd a telepítési folyamat, de utóbbi rendre megszakad és nem történik meg a frissítés. Bármi ötlet van hogy okozhatja a gondját többszöri nekifutás után is?
-
Vitaqo
senior tag
Arról van hír, hogy a bringázást automatikusan felismeri majd az Shealth? Vagy ez olyan ficsőr amit samsungosak nem élvezhetnek?
-
lumpy95
tag
válasz gippazoid #9378 üzenetére
Ahogy kolléga említette a reddit egy fórum és valóban, nálunk nem túl ismert / elterjedt. Felfogható egyfajta social media platformként, felnőtt tartalmak gyűjtőhelyeként, de akár olyan platformként is, ahonnan új dolgokat tanul az ember.
Attól függ mire használod.Az én baráti körömben is azóta használják többen, amióta látják, hogy sok problémára a gugli reddit posztot dob fel
-
Fateros
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a legújabb firmware update óta olyan mintha a Samsung Health nem érzékelné az órának a GPS adatait aktivitás közben. Futásoknál nincs se térkép, se tengerszintmagasság a végén amikor nézem a Samsung Health appban a telefonon. Viszont az órában a GPS működik mert a Maps-en, mutatja a pontos helyet.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszi,
B -
Smirty
tag
Nálam eltűnt a véroxigén mérési lehetőség. Ki tudja miért?
-
gippazoid
senior tag
válasz flegga92 #9375 üzenetére
Úgy kapcsolódik ide, hogy említetted. Én meg kaptam az alkalmon, hogy megkérdezzem, mire is jó az, mert körülöttem senki nem használja ezeket a vackokat, amelyekből szerintem túl sok van már. Mivel egyiket sem ismerem, ezért kíváncsi vagyok, mi mire jó ezekből?
Nem olyan régen lettem kényszerből Facebook felhasználó és már azon is látom, hogy semmire nem jó, nettó időpocsékolás, illetve társadalom romboló hatása is van.
Nem kell megsértődni, én nem azt kérdeztem, nerm kértelek számon, hogy miért használsz ilyet. Hanem, mivel használsz ilyet, ezért kérdeztelek, hogy mire jó. Plusz az Instagram, gondoltam, hátha azt is használsz. Az is hype-olt de annak se sok értelmét látom. Az annak idején SMS-szerű, gyors üzenetküldő szolgáltatásnak induló Twitterből is mára Facebook2 lett.
Én nem követem ezeket a vackokat, ezért kérdeztem olyat aki igen.
Gippazoid Novelties Inc.
-
krisz12071
aktív tag
válasz norbert1998 #9376 üzenetére
Most 67%-on van vagyis 12%-ot merült 8 óra alatt energiatakarékos üzemben.
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
norbert1998
nagyúr
válasz krisz12071 #9373 üzenetére
Na hogy bírta?
Nekem éjjel 13%-ot merült, energiatakerék és alvás mód, valamint csak BT volt benyomva, és semmit nem ellenőriz alvás közben.
-
flegga92
senior tag
válasz gippazoid #9361 üzenetére
Nem tudom ez most hogy kapcsolódik ide. Mindenki azt használ amire szüksége van. Én a 30 évemmel már öreg vagyok az Instagramhoz is, van de nem használom. Snapchatet sose értettem miért jó.
Egyébként a Reddit egy "fórum" amin minden is van, nyilván többségében angolul, de vannak magyar subredditek is. Ha épp a GW4-ről akarsz infókat szedni, vagy kiscicás képeket nézegetni megteheted. Tech cuccokban sokkal hamarabb találsz ott friss hibára megoldást, vagy látod hogy a világon mindenhol rossz (lásd pár hete nem lehetett a Watchon hozzáadni MasterCard kártyát Google Wallethez). -
Badboys
őstag
Köszönöm akik időnként segítettek a problémák megoldásában. Az óra marad családon belül mivel csak 8 hónapos. További sok sikert azoknak akik az SGW4 mellett döntöttek.
-
krisz12071
aktív tag
válasz Barthezz2 #9372 üzenetére
Nem tudom az enyémbe mi ütött,de még mindig 79%-on van.Ilyenkor már rendszerint 50 alatt szokott lenni.Éjszakára most rányomtam az energiatakarékos módot,reggel vissza és kíváncsi leszek meddig bírja.
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
MODERÁTOR
-
niklebi
senior tag
válasz gippazoid #9370 üzenetére
+ Csocsesz75
A net be volt kapcsolva. Közben beszéltem a Telekom ügyfélszolgálatával, sok mindenre nem jutottunk. Látszik náluk a multisim, bekapcsolásban nem tud segíteni. Ennyi!!!!!
Én gondoltam majd megoldom. Itt olvastam, hogy sok problémára lehet megoldás az óra és a telefon újra indítása. Újra indítás után megint látszott a rossz esim, de tudtam törölni és utána egy pillanat alatt beolvasta a QR kódot és már az van az órán aminek lenni kell.
Köszönöm azoknak akik megpróbáltak segíteni. -
gippazoid
senior tag
válasz niklebi #9365 üzenetére
Igazából nem értem, mert csak úgy a semmiből nem talál ki egy másik SIM azonosítót.
Kipróbáltad, működik?
A Bluetooth-t kapcsold ki az órán meg a WiFi-t is, úgy csörgesd a mobil számot. Sőt, a telefont is kikapcsolhatod.Egyébként Telekom web felületén ha belépsz, tudsz kérni másik kódot, bár az lehet, hogy az csak pár nap múlva jelenik meg mint opció. Nekem sok idő kellett hozzá, hogy ez az opció megjelenjen.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
niklebi
senior tag
Betársultam a GW. 4 Classic tulajdonosok társaságába. Most állítom be az órát és rögtön belefutottam egy problémába. Amikor kérdezte akarok e hálózatot beállítani igent nyomtam és vártam, hogy majd kéri a QR kódot amiért direkt bementem a Telekomhoz. a telefonon az alkalmazás nem kért semmit és egy idő után közölte, hogy beállította. Megnéztem és tényleg van Esim az órán de ez nem az ami nekem kell. Ami most van annak a ICCID-je teljesen más mint amit kaptam. Mit kell csinálnom, hogy az a Multiesim legyen az órán amit kaptam. Most ott tartok, hogy közben telepítettem a frissítést az órára, és megint kéri, hogy állítsak be mobilcsomagot, de az előzmények miatt nem merem elindítani. Hogyan kell beolvastatni a QR kódot hogy jó legyen.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz krisz12071 #9363 üzenetére
De, nekem is mintha jobb lenne, watch4 40mm lte
Samsung Galaxy A35
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
A mostani frissítéssel nektek nem lett jobb az üzemidő?
Reggel 6-kor 100% -on volt, értesítésekkel,egy kis ekg és pulzusméréssel,bt telefonálás.... most 89%-on vagyok. (Classic 46mm)Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
zoltan6
őstag
Fizetés hogy működik ezzel az órával?
Felraktam a google walletet,hozzáadtam a google fiókhoz a revolut kártyát.Ott is van az órán a kártya,de ha megnyitom az órán,azt irja ellenőrzés szükséges.Rákattintok hogy azonosítás telefonon,megnyitom a telón a revolutot,de semmi nem történik. -
-
novoszath
senior tag
Erdeklodnek hogy regio valtast sikerult mar az oran csinalni?
-
gippazoid
senior tag
válasz ShadowX #9354 üzenetére
Azokba az üzletekbe NE menj többet vissza mert lövésük sincs a saját termékeikről.
Hónapok óta ezt szajkózzák, néha ide beírja 1-2 hozzászóló, hogy ezt a választ kapta.Esetleg az lehet még, hogy nem értenek hozzá és inkább letagadják, hogy ne kelljen foglalkozni vele.
Ha itt visszaolvasol június-július környékén, talán még tippet is találsz, hogy Budapesten melyik üzletben csinálták meg pikk-pakk a fórumtársaknak.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Arween
senior tag
Sziasztok, két hónapja váltottam netfone vodafonos csomagra, most szeretnék venni egy Samsung watch 4 -órát amihez kellene esim. De azt mondják a netfon ügyfélszolgálaton ez még nem elérhető, fejlesztés alatt van Létezik hogy vodafonnál nincs ilyen lehetőség?
-
Vitaqo
senior tag
válasz vodrosjozsi #9344 üzenetére
Én idén év elején vettem egy AW7-et. Sokkal jobb az óra, mint a GW4. De visszaküldtem, mert a funkciók, pl a Kártyák nem léteznek almáéknál. Ha bármit akar az ember, akkor be kell lépni a menübe. Az óra gyors, szebb a kijelzője, szinte mindenben jobban átgondolt, kivéve a használhatósága. Az ára meg annyi amennyi.
-
junkhead
aktív tag
Frissítettem én is az órát, Watch 4 Classic, és az a gondom, hogy eddig pl. Viber üzenetre válaszolva az írás mező végén a mikrofon volt beállítva, tehát hangalappal válaszolhattam.
A frissítés óta viszont emoji az alapértelmezett, be kell lépnem a gboardba és ott kiválasztani a hangalapú írást.
Ez órán elég macerás, főleg menetközben.
Közben frissítettem gboard appot, samsung billentyűnél hangbevitel kikapcsolva, mégis emoit dob fel.
Van valakinek ötlete? -
PACSA75
őstag
Én szeretem az Apple cuccokat is (csakis használtan - újonnan esztelenül drágák). Sokáig keresgéltem a Apple Watch androidos megfelelőjét, és évek óta nem jött össze, pedig minden márkát kipróbáltam. De a SGW4 számomra teljes rangú vetélytársa az AW nak. Imádom. Nyilván nem tökéletes, de olyan meg amúgy sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
Most jött az Aw 8 Ultra 420 ezerért.
-
vodrosjozsi
addikt
Örülök, hogy nem váltottam apple cuccokra, ugyanezt tudja kevesebbért a w4.
Samsung Galaxy A35
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. Telefon nélküli navigáció nincs ? (Bluetooth verzio)
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
flegga92
senior tag
válasz undercover #9341 üzenetére
Csak nem látod a képeket, illetve csak arra tudsz válaszolni akitől épp van aktív értesítésed.
-
novoszath
senior tag
válasz Luigi962 #9335 üzenetére
Az oran hol talalom a fejlesztoi modot?
Facebook ot nem kell felrakni a mesenger bol a lite verziot telora rakjam fel es onnan tudom felrakni az orara vagy a sima messanger nem megy fel?
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
válasz novoszath #9334 üzenetére
1. Néhány országban elérhető csak a beta FW, Korea,USA kb. ennyi.
2. Mobilra is órára is Google Wallet
3. Messenger Lite-ot kell felrakni sideload módszerrel/Easy Fire Tools telón, órán Fejlesztői mód bekapcsol, ADB hibakeresés be, Wifi hibakeresés be, ez kiír egy IP címet és EFT-al miután csatlakozott az órához másolgathatod a mobilon lévő Androidos programokat/.[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
sikerult vegre nekem is szert tennem egy ilyen orara az LTE verzios mikor ki bontottam full le volt merulve aztan fel toltottem es egybol fel dobta sorba a frissiteseket 3 at telepitett ami DB ken kb1 GB voltak erdeklodnek hogy mikent lehet beta FW frissitesre jelentkezni?
NFC vel mikent lehet fizetni google pay ala van teve a curve kartyam telorol gond nelkul mukodik vele a fizetes ora rol meg nem jottem ra mikent mukodik milyen progit kell az orara leszedni hogy mukodjon?
FB, Messenger kulon fel kell telepiteni az orara hogy lassam az ertesiteseit ha igen akkor hogyan kell felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbinator #8997 üzenetére
Nálad a fizetéskor, ha fel van oldva az óra, akkor nem kell újra jelszót beírni fizetéskor?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz taschner #9313 üzenetére
Ilyet akkor tapasztaltam amikor karcsú volt az akkumulátor % tehát 15% környékén (amúgy eléggé idegesítő jelenség) - viszont volt, hogy egy újra indítás megoldotta. Ez szerintem egy akku kímélő bug.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
MODERÁTOR
válasz Luigi962 #9318 üzenetére
Hát szerintem meg pont szarabb így. Régen felül ott volt mind, 3 pontra rányomtál és bedobta használati sorrendben az összeset. Most 100 kedvenc fér el, telepítesz egy újat, aztán görgethetsz alul a telepítetteknél orrvérzésig jobbra, hogy megtaláld, hol van. Eddig betette felülre legelsőnek.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
bordi10
senior tag
válasz flegga92 #9325 üzenetére
Nálam ez van bekapcsolva az "Értesítések beállításain" belül.
Simán mutatja 2-3 mp-ig.Mekkora számlapom van már
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
bexinho23
őstag
Megoldható, hogy a messengeren érkező üzenetben elhelyezett kép megtekinthető legyen az órán?
-
Antipasti
csendes tag
Help me!
Ma konditermi edzes. 20 perc utan leallitja es befejezi. Elinditom. 20 perc utan megallitja megint uez.
Beallitasoknal a s.health-ben nincs cel sem ido,sem kaloria. Hol keressem a bibit? Koszi a segitseget -
gippazoid
senior tag
Nekem R-895F van (LTE Classic) és május 1-i security patch van az órán. Az nem annyira jó, nem? Mintha nem frissülne.
A firmware R895FXXU1FVD4A software update check az ahogy nézem, örökké homokórázásba torkollik az órán és a telón is. Az óra 2-3 naponta ki-be kapcsolva.
Szerk.: egyszerre telefon és óra restart nmegoldotta. A GVH1 a legújabb firmware?
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
Jappán
tag
Karc és kopás nincs. A lünetta kapott egyszer fogóval
Lecsúszott a vezérdrótról és izomból kapta az óra. Szerencsére nagyon minimális sérulést szenvedett, pedig az az ütés elég finom volt.... Használtam erősen poros közegben. Néha építkezesen maszekolok, de ez egy túlélő!
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
Vitaqo
senior tag
Aki classicot használ tapasztalt kopást, karcot? Nálam a lünetta, extrém módon féltve is olyan lett.
-
flegga92
senior tag
válasz ghiottone #9309 üzenetére
Tegnap én is szórakoztam vele OP7 Pro-n. Végül óra és telefon újraindítás, majd miután nem akart az óra felmenni wifire, az órán kikapcsoltam a BT-t, így nagy nehezen elindult.
Akksi mintha tényleg jobb lenne, viszont mintha késnének az értesítések. Van, hogy 2-3 perc múlva jön meg az órára, holott telefonon már rég válaszoltam az üzenetre. -
taschner
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy belehet-e állitani mikor kapok értesítés az órára ne csak felvillanjon hanem 2-3 másodpercig látható legyen.(pl: üzenet; messenger stb.)
A motorozás egy élmény!!!
-
Vitaqo
senior tag
Nektek hogy bírja a lünetta? Nekem vannak rajta apró pöttyök. Pedig ezüst verzió.. Lehet polírozni?
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Ez a frissítés is szívat. Leszedi a telefonra és átküldésnél nem megy át. Megint jöhet a szokásos kör - telefonon BT kikapcsol, órán wifin keresztül a frissítés leszed és telepít. Aki nem Samsung telefonnal használja az órát - nálam OP 9 van -, nektek is ilyen körülményes a telepítés?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Rocker1
tag
Galaxy Watch4 Classic 46 mm. BT. (SM-R 890) most jön a frissítés, bár a honlapon még nincs fenn. [link]
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz norbert1998 #9303 üzenetére
Ez akkor úgy működik, mint a telefonon, hisz ott is minden fizetés előtt fel kell oldani a készüléket. Lehet ezt itt nem tudod kiküszöbölni. Kíváncsi leszek a többiek tapasztalataira.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
norbert1998
nagyúr
Akinek megy a Simple az órán, az hogy oldotta meg, hogy ne kelljen nyolcszor odatartani a kezemet fizetéskor? Hiába van feloldva az óra, akkor is újra be kell írni a feloldómintát minden fizetéskor, majd ujra odatenni az órát ehhez.
-
ShadowLac
addikt
Helló. Nem ébresztett a telóm. Rácsatlakozva volt az óra amiatt?? Gondolom. Van valami megoldás?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Reggelt... Szép hosszú a lista
R895FXXU1GVH1Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális