- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a Manó?!
tag
válasz Luigi962 #10665 üzenetére
Már csak azt lenne jó tudni hogy konkrétan melyik órákat érinti a probléma és miért!?! Ha a GW4 különböző szériákon belül mindegyik óra egyforma, akkor miért lehetséges az hogy az egyiket téglásítja, a másiknak meg semmi baja se lesz a frissítéstől?!?
Lehet csak azok az érintett órák amelyikeket valamilyen szinten mókoltak szoftveresen a felhasználók, vagy a különböző GW4 típusokon belül is van hardveres/szoftveres eltérés, Pl. szérián belül alkatrész beszállítót váltottak,...?
Az enyém 2021.12 havi gyártású GW4 Classic 46mm BT verzió és minden gond nélkül felment rá a GVK4 frissítés.[ Szerkesztve ]
-
Mi a Manó?!
tag
Azt hol lehet megnézni hogy mikori gyártás?
-
Mi a Manó?!
tag
Megérkezett a Spigen Rugged Armor Pro tokom az órához és baromi jó, nagyon kényelmes, kényelmesebb sokkal mint a gyári szíj és szépen passzol az órára. Most sem csalódta a Spigenben! Bár installálni nem volt egyszerű az órára, már majdnem feladtam mikor valahogy sikerült belepajszerolnom. Viszon a webshopra haragszom ahonnan rendeltem mert feketének írták és szürke karimást küldtek és mikor megreklamáltam azzal magyarázták hogy hát nem láttam a képen szürke van..!?! De mivel feketét írtak a címszövegben így úgy voltam vele hogy biztos csak illusztráció a kép. Ha nem küldenek helyette egy feketét akkor nem merem vissza küldeni nehogy úgy járjak mint ahogy ilyenkor szoktak hogy se tok, se pénz!
Nincs egy hete nálam az óra és mikor hazahoztam minden tudás birtoka nélkül én rögtön az első bekapcsolás és fullra töltés után mielőtt bármit is állítottam volna rajta, ráengedtem a szoftver frissítést. Egy pillanatra én is megijedtem mikor a letöltés után újraindította magát és 2x vagy 3x a Samsung bootlogóból kikapcsolta magát és kezdődött előlről..., de aztán nagy nehezen össze szedte magát és bebootolt. Azóta szerencsére nincs gondom vele, csak a viberrel és messengerrel küzdök hogy csak olvasni tudom az üzeneteket az órán, de a válaszok nem mennek el.
-
Mi a Manó?!
tag
Ezt az akksi témát talán sosem fogom megérteni a gyártóknál. Meddig tartott volna egy nagyobb, legalább 2x ekkora kapacitású akksit belefaragni a watch 4 classic-ba!?! Drágább lett volna pár ezer forinttal és vastagabb pár milliméterrel, ki nem szarta volna le, viszont mindenki elégedett lett volna?!?!
Miért kell mindig egy ilyen bagatel dologgal elbaszni ami amúgy tök jó lenne?! -
Mi a Manó?!
tag
Arr van valakinek ötlete hogy mitől van az, hogy az óráról sms-re tudok válaszolni,de a viberre és a messengerre nem. Hiába írom meg a választ, egy darabig megy a küldés animáció és utána azt írja higy "Nem fejezhető be a művelet"
-
Mi a Manó?!
tag
Arra van tapasztalat hogy az e-sim verziósnak "kártya" nélkül mennyivel bír többet az akksija mint a Bt verziós? Úgy tudom hogy az e-simesnek nagyobb az akksija. Mert még az is opció lehet a hosszabb üzemidőre, hogy az e-simest Bt verziósként használunk, így nyerve vele üzemidőt.
-
Mi a Manó?!
tag
Valaki tudja hogy mi a menete a Yettel-nél az e-sim igénylésnek, és egyáltalán hogy kell elképzelnem, klónozzák az eddigi kártyám hogy ugyan az maradjon a hívószámom az órában is? Van neki valami plusz egyszeri vagy havi költsége? Ügyebár a BT verziót vettem pár napja, de nem hagy nyugodni az e-sim verzió...!
Előre is köszi az infót. -
Mi a Manó?!
tag
Akkor megrendeltem a Spigen Rugged Armor Pro tokot, remélem beválik.
[ Szerkesztve ]
-
Mi a Manó?!
tag
Van valakinek tapasztalat hogy a két tok közül melyiket érdemes megvenni és hol a legolcsóbb?
Spigen Rugged Armor Pro
SUPCASE UNICORN BEETLE PRO
Én a Spigen felé hajlok mert nem annyira bumszli és az eddigi három Samsung telefonomon mindegyiken Spigen Tough Armor tokot használtam maximális megelégedéssel.
Esetleg más javaslat? -
Mi a Manó?!
tag
Most már odáig sikerült eljutnom hogy tudom olvasni a viber és messenger üzeneteket is, és a válaszadásra is van opció, de a válasz küldésénél egy kis idő után azt írja ki hogy "Nem fejezhető be a művelet!"
Eddig azért nem láttam az üzenetek tartalmát mert a Vibernél és a Messengernél is le volt tíltva a telefonon az üzenetek felugró ablakai. Már csak arra kéne rájönni hogy miért nem tudom a válaszokat elküldeni az óráról!?! -
Mi a Manó?!
tag
válasz subset #10540 üzenetére
Így van beállítva de még sem jelennek meg az órán a részletek, csak annyit látok hogy kitől érkezett a Viber üzenet. Ha sms érkezik azt látom és válaszolni is todok, a gmail-t is látom, de szerintem ott már nem tudok válaszolni, a messenernél és vibernél csak azt látom hogy üzenet érkezett és kitől, de a tartalmához nem férek hozzá az órán.
-
Mi a Manó?!
tag
válasz Szpisti #10535 üzenetére
Mi a neve annak a kiegészítő programnak és honnan lehet letölteni mert az óraban lévő GooglePlay alkalmazás nem dob fel Viber telepítési lehetőséget. Lehet csak az E-sim verziós óra támogatja? Bár érdekes lenne mert akkor a Pc-re miért lehet a vibert tükrözni, abban sincs sim kártya....
-
Mi a Manó?!
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy watch 4 classic 46mm BT verziót és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem felétek.
Ha üzenet ( viber,...) érkezik telefonra jelzi az óra, de csak azt látom az órán hogy ki küldte, elolvasni és válaszolni rá az órán keresztül nem tudok. Van erre valami megoldás?
Tudnátok javasolni túrázáshoz (ami rögzíti az útvonalat) és navigációhoz alkalmazást?
Köszönöm.