- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oba
addikt
Nálam letölti a frissítést, kiírja, hogy átmásolás az órára, majd kb 2 perc után kiírja, hogy nem tudta átmásolni, próbáljam újra. De ha tényleg van esély a téglásodásra akkor lehet, hogy inkább nem is erőltetem.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
s4hu|SyD^
addikt
Nálam is felment. Nem volt borzasztóan lassú(igaz pont töltve volt). Merülés majd kiderül, csak tégla ne legyen. Nekem megmaradtak a gyorsfunkciók.
Már csak a Droid 13 kéne a telefonra és boldogság.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
hakos1987
őstag
[link]
Itt egy cikk róla.Amúgy most merül ezerrel nekem... 62%-al indítottam el a telepítést, 53 volt, mire végzett. fél óra alatt merült 5%-ot Előtte pedig elég jó volt, napi 55-60% merülésem volt...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
bordi10
senior tag
válasz Vitaqo #10391 üzenetére
Nálam is gond nélkül ment fel.
Annyi csak, hogy "szokás szerint" a gombok gyors funkcióit felejtette el reboot után.Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
hakos1987
őstag
Szintén most települt, 3x rezgett Samsung logonál és negyedikre indult el. Kell a telepítéshez 5 perc és türelem, de nem szabad foglalkozni vele addig Az új verzió most a GVK4, de állítólag ennél is brickelhet az óra
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Vitaqo
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10390 üzenetére
Nálam szépen leszedte a 46-os ezüst BT classicra.
-
-
Nerd
aktív tag
Elindult, de sokkal hosszabb volt mint a tobbi frissites.
Legalabb 4szer rezgett a SAMSUNG logonal.
Majd nagy nehezen a SAMSUNG logo alatt megjelent a secured by knox, es kb jo 1 perc volt mire elindult.Szoval elso inditasnal turelem, ne nyomkodjatok a bekapcsolo gombot stb...
[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
Nekem most telepul az uj frissites GW4 Classicra, sajnos a sz@r firmware is felment mielott visszavontak. Remelem elindul.
-
Vitaqo
senior tag
Másnál is ìgy működik a wifi? Ha van egy app, amit frissítenék, vagy letöltenék bekapcsolt wifivel, BT-on keresztül frissül/töltődik le. Viszont ha rámegyek a wifi hálózatomra, akkor kapcsolódik, és rögtön leszedi. Ha ez bug, akkor vajon lesz javítva? Értem hogy auto wifi, de nem szedi le vele a kívánt adatokat.
-
fatomas673
tag
válasz fatomas673 #10383 üzenetére
Oké megtaláltam.
-
fatomas673
tag
Sziasztok! Nem régen vettem az órát, akkor kalibráltam a vérnyomásmérőt, most jelzett, hogy kellene újra, viszont töröltem az értesítést. De nem találom sehol, hogy hol lehet beállítani. Valaki aki tudja írja már le. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ricsif12
csendes tag
Ugyanolyan méretű Watch4-ben és Watch5-ben a tok, meg "alaplap" ugyanaz (ezt feltételezem, bár lehet valami szenzor eltérés van)?
Próbáltam rákeresni, hogy vajon bele lehet-e rakni az ötös aksiját, de nem találtam használható infót, illetve az "aksipárok" fizikai méretét sem. -
qltsar
veterán
válasz deka10 #10369 üzenetére
Koszonom es helixPnek is!
Az a baj, hogy ezzel a feature-rel siman beeghet AODnal a kek hangjel ikon...
A vezerlest amugy egy legyintessel el lehet tuntetni, nem feltetlenul kell kikapcsolni teljesen.
AODnel hasonlo dolgot vettem eszre, ha uzenet jon. Atvalt digitalis orara, amit a kijelzontetejere helyez, alatta blur-olve a tartalom. Mivel analog orat hasznalok, ez nem nez ki tul elegansan.
Ezzel lehet valamit kezdeni, azon kivul, hogy minden ertesitest kikapcsolok?
-
PACSA75
őstag
-
zoltan6
őstag
válasz DrDoktor #10375 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom ha nem használom akkor is 1 nap.Reggel 5-kor vettem le a töltőről,14:30-kor 46%-on van,Úgy hogy végig az asztalon volt.kb. 1 órát se volt a kezemen.46mm classic LTE nélküli.Már a számlapot is lecseréltem minimalista gyárira.nincs AOD,semmi extra.Sajnos számomra ez elfogadhatatlan.Valamit nagyon elcseszett a samsung ezzel a szériával.A gear s3 frontierem 3-4 napokat elment.
-
DrDoktor
senior tag
válasz helixP #10376 üzenetére
Nincs automatikus brickj én is ezt mondom!
De rengeteg a random.
Haveromé tegnap állt le végleg miközben 2 hete neki is fent és eddig nem volt gond.
Most ott tartunk vele,hogy az odin már bejön rajta innen lesz megint nehéz továbblépni. Ez volt nálam is.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
DrDoktor
senior tag
válasz nagyj74 #10374 üzenetére
Ezt írtam ha használod 1 nap ha nem 1.5-2(Da akkor má ilyen 5% környékén rakod töltőre ami horror.Pláne a csoda frissítésnél most .)én 15 %nál rakom mindig töltőre tehát nekem is menne még tovább mint 1 nap. De az már necc
Ha megy a gps edzés az leharap belőle jó darabot
Ha edzés közben 1 óra alatt megy a zene is....
ha megközben még 10 percet telefonász is...[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
-
DrDoktor
senior tag
válasz krisz12071 #10370 üzenetére
Ez nem igaz.
Itt a topikban is látható egy általános minta.
Akik aktívan kihasználják a teljes funkcionalítását azoknak 1 nap
Aki pedig sok dolgot nem haszanálnak ki belőle esetleg 1.5- 2 napA szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Piotor
tag
válasz krisz12071 #10370 üzenetére
Nekem néha újra kell indítani és olyankor tovább bírja.
-
krisz12071
aktív tag
Szerintem annyira felesleges az üzemidőt hasonlítgatni más más felhasználó esetében.
Ez olyan,mint amikor az autóm tesómnál 6 litert eszik,nekem meg 4 alatt.Melyikőnk hazudik?
Egyikőnk sem,másként használjuk.Nekem teljesen jó az óra üzemideje arra,amire nekem kell.Értelemszerűen akinek egy napot sem bír,annak más óra kell,nem ez.
A vérnyomásméréstől felesleges pontos értéket várni,hiszen nem rendelkezik olyan technikai résszel,mint egy vérnyomásmérő. (már a csuklós vérnyomásmérők sem mindig pontosak).
Kalibrálás után még pár alkalommal jó volt,aztán annyi.Nekem úgy tűnik,hogy azoknak jó a vérnyomásmérés akiknek jó és stabil a vérnyomásuk.
A pulzus nálam a nyugalmi állapotban mérésnél pontos,de a folyamatos mérésnél elég nagy kiugrások vannak,amit a mozgásnak tudok be.
EKG-t szeretem,szerintem jó ha tudjuk a határait vagyis,hogy nem orvosi műszer.
Véroxigén alá lő 2 értékkel rendszerint.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
qltsar
veterán
Telefonrol torteno zenelejatszas kozben az AOD-n megjeleno kek zenelejatszas ikont, illetve a neha elojovo kezelofeluletet el lehet tuntetni / ki lehet kapcsolni?
-
autotaxmo
őstag
Nalam még csak GVH1 van, galaxy watch 4 lte verzio. Pedig neha megszoktam nezni hogy jott-e frissites de nalam soha nem dobta fel még hogy lenne uj szoftver
-
s4hu|SyD^
addikt
GVI3 van hetek óta fent és nem merül jobban. Az a 8% esténként mindennel bekapcsolva, alvást is nézi stb.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Igen, a gyári óralapokat töröltem így:
Az itt leírt módszert követtem, az előkészületekhez még itt és itt olvasható útmutató. Végre nem kell a sok gagyi óralapon átvergődnöm, hogy eljussak egy frissen telepítetthez.
Itt a törlésem folyamata.
Példakén leírom ezt az egyet.
Az ADB ablakba:adb connect 192.168.1.181
adb shell
pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.watch.watchface.bespoke
Ha mégis kellene, akkor az újratelepítése így néz ki:
pm install-existing com.samsung.android.watch.watchface.bespoke
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Amúgy ezt valaki próbálta már? [link]
Elvileg le lehet törölni a nem szükséges gyári appokat. Gondolom ez is jót tenne az üzemidőnek. Van pár app rajta amire egyáltalán nincs szükségem. De ha stabilitási gondokat okoz vagy ilyesmi akkor nyilván nem fognék bele.[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
Nálam ez 8-10%, rajtam sincs éjszaka, repülő módban rakom le. Próba-cseró.
(még így is sok sajnos, telómat uígy repcsiben lerakva 1-2% mindösszesen)[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
S@c@
őstag
Valaki aki uj frissitesen volt, sikerult brickelni mar az orat? Vagy visszatudta hozni?
Mi a protokol a Samsungnal?
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Éjszakai standby merülés ellen mit lehet tenni? Nincs rajtam éjjel az óra így nincs alvás monitorozás, a telefonon a BT ki van kapcsolva, mégis merült majdnem 20 százalékot reggelre. Csak a kikapcsolás segít vagy van valami más "trükk"? Classic 46 mm.
[ Szerkesztve ]
-
Sohokni
újonc
válasz niklebi #10341 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom én is, hátha nekem is jó lesz.
DrDobos: Van jó abból is, öcsémnek egy Galaxy Fit active (azt hiszem ez a neve), amit nem sokkal a megjelenés után vett, rá két hónapra egy bőr szíjat, semmi baj nincs vele azóta se. Vagyis annyi volt, hogy kicsavarodott a pöcke a gyorszárnak amikor ki lett rá cserélve, így egy vastag tűvel kell elnyomni, de maga a zár hibátlan és jól tart.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz DrDoktor #10343 üzenetére
Ez olyan, hogy mire megtudod már millióknál fent van. Én naponta többször nézem pl. az app frissítéseket. Lehet le kéne szoknom róla. Legalább már az Android nem frissít magától csak használt programokat. Mondjuk az gáz mikor pont kéne de lehet várni, hogy letöltse a frissítést meg feltelepítse.
[ Szerkesztve ]
-
DrDoktor
senior tag
Ha megjonne se töltsenek le a frissítést.Jopar téglát okozott ez is.
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Sohokni
újonc
Sziasztok!
Szeretnék fém szíjat venni az órámhoz. Tudtok ajánlani, ami fekete és a két végénél ívelt, mint amilyen az eredeti szilikon szíj is?
Ezt találtam, de egy kipróbált és beváltat hamarabb vennék. -
hakos1987
őstag
válasz Ateszpapa #10336 üzenetére
Nehogy kikapcsoljam, lemerüljön vagy csak megszállja a gonosz Nem tudom, hogy az enyém is tégla lenne vagy sem nem próbáltam...
Szerk: nekem is GVI3 firmware van rajta
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
Valakinek már megjött OTA-n a frissítés?! Para van
-
Nekem GVH1 van csak ,R895 Watch 4 Classic LTE... se a hibásat nem jelezte abszolút, a javítottat meg még nem jelzi...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
SteveL
aktív tag
-
Beecy
csendes tag
Sziasztok!
Maegjött a wisch-től a szilikon tokom. A gond csak annyi, hogy az 42-est rendelte .
Személyesen: XXII. Kerületben,
Vagy futár/posta -
Luigi962
őstag
Holnaptól jön a frissítés, javítja a kikapcsolás illetve teljes lemerülés okozta tégla problémát/is/. GVI3 volt eddig most GVK4 lesz a verzió !
[link] -
qltsar
veterán
Használ valaki vezeték nélküli töltőállomást? Szeretnék venni egyet, de nem igazán tűntetik fel ezeken, hogy WPC szabványt tud e vagy sem.
A telefontöltő része jó lenne, ha legalább 15 Wattot tudna.
A Samsungos duo-trioval az a problémám, hogy fekvő, én viszont állót szeretnék, kialakításban valami ilyesmit: Link
Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Valamilyen szinten igazad van, én is többet vártam egy okosórától(Mi Band 4-ről váltottam és akkor még jártam edzőterembe).
Bár a mérésekkel nagy bajom nincs, én követem az alvásomat is bár mivel elég későn fekvő vagyok és kb krónikusan keveset alvó így akkorákat nem tévedhet.
Viszont rengeteg funkció hiányzik. A legfájóbb nekem egyértelmű a Messenger támogatottsága, mert ugye az 0. Családdal, barátokkal ott kommunikálok és semmit nem fogad el a reakción kívül. Az előre beállított üzeneteket sem.
Mivel akciósan vettem az órát így úgy vagyok vele, hogy ez van, ennyit tud. Azért bízom abban, hogy lesz több funkció. Egylőre azt sem tudom, hogy mire tudnék használni egy okosórát. Most kb megnézem az időt, naptárat, időjárásjelentést, alvást, lépésszámláló, ébresztő, időzítő, stopper meg ritkán hívásfogadás. Ezekre pl. teljesen jó azért a 100 euróért. Ha még mindig edzenék valószínű több hasznát venném egyébként."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
oba
addikt
válasz Zamasun #10308 üzenetére
Miért, a watch only felhasználás és egész nap aktívan művelek valamit az órámmal felhasználás között nincs is semmi, vagy nem szabad úgy használni? Nekem is elsősorban az értesítések miatt kell, másodsorban pár "okos" funkció miatt, és nem meglepő módon, hogy meg tudjam nézni, hogy hány óra van. Fizetni is szeretnék vele de OTP-s kártyám van, curve és társai nem érdekel. Várom, hogy legyen végre wearOS-re simple.
-
PACSA75
őstag
válasz jani70 #10307 üzenetére
Ahogy fennebb DrDobos is írja, nem várhatunk csodát egy órától. Vérnyomásmérésnél, ha jól emlékszem 5-10 es különbséget írtál. Szerintem ez teljesen elfogadható és talán jobb, ha a kirívó változásokra, azaz túl magas vagy túl alacsony értékekre koncentrálsz. Szerintem erre használható egy okosóra.
Alvásfigyelésről nem nyilatkozom, mert nem követem. Talán kellene, mert elég sűrűn ébredek fejfájással😔.[ Szerkesztve ]
-
Zamasun
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #10272 üzenetére
Ilyen felhasználással használhatnád watch only módban is, úgy elmegy vagy 10 napot is. Nem vicc, a battery menüpont alatt találod.
-
DrDobos
őstag
Tudtommal megbizhato ertekekkel szolgalo csuklora felhelyezendo mandzsettas vérnyomásmero sem alkalmas pontos meresre, igy szerintem az oratol sem kell csodat varni.
Samsung Galaxy A55 5G
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz PACSA75 #10302 üzenetére
Ezt én sem kifejezetten értem, hogy valaki egy okosórától várja a pontos infókat. Se az alvást, se a pulzust stb. nem mérnek ezek pontosan. Tájékoztató jellegűek kb. Nagy kiugrásokat esetleg észrevehetsz. Ha neked pontos adat kell arra vannak céleszközök. Vérnyomásmérő stb. Nyilván lehetne ezeket az okosórákat is fejleszteni, de akkor még ennél is drágább lenne a kezdőára.
-
Gabelogen
tag
válasz Barthezz2 #10301 üzenetére
Xiaomi telóm van.Eddig jó volt, egyszer beálítottam, hogy az óráról inditsa a hívásokat,és működött is. Aztán egyszer csak nem volt hajlandó kapcsolódni a wearable alkalmazáshoz.
Vissza kelett állítani az órát,gyári állapotra. Azóta, nem jövök rá, hogy kell. Mindig, a telefonról akarja indítani a hívást.