- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Nemtudom, hogy találkozott e valaki a köv. problémával.
S21U-val tökéletesen működött a GW4C. S22U-ra is települt, de amikor az EKG-ra rányomok az órán, le akarja tölteni a Samsung Health Monitort a teledonra, ami kiirja, hogy nem támogatott készülék. S22U nem támogatott? Nemértem. -
anadroid
senior tag
Curve nem megy, szóval még ne mondd le, ha lehet!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Ator
tag
Rápróbáltam én is a Google Pay-re, van egy Revolut-os és egy Sberbank-os kártyám, de csak a Revolut-osat tudtam hozzáadni, a Sberbankra, azt írta, hogy nem támogatott.. :-(
Üdv,
Attila -
PeteePeti
őstag
válasz Szergej0818 #4091 üzenetére
Én is rá próbáltam most!
Nekem is sikerült K&H kártyát felvinni órára mókolás nélkül!
Remélem a fizetés is megy majd akkor vele így már!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
embe
nagyúr
válasz Szergej0818 #4091 üzenetére
Erste kártya továbbra sem adható hozzá. Legalábbis amit én próbáltam - mókolás nélkül.
-
Szergej0818
csendes tag
Én most olvasva mindenfajta mokolas nélkül raprobaltam megint a kártya hozzáadáshoz, és sikerült. Pedig nálam is azt is kiirta hogy rootolt a telefon, meg nem sikerült véghez vinni, stb.. Most viszont sikerült egyből. 🙂
Szerk:Revolut kártyával próbáltam csak.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Melyik kártyákkal sikerült? Volt-e köztük külföldi? Nálam a Curve nem ment, a Vivid látszólag jó. Mivel azzal jelenleg 12% kedvezményem van az OMV-kutaknál, vigyáznék rá.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
ctibor
senior tag
Úgy néz ki, találtam megoldást a sokunkat érintő Google Pay gondra!
XDA fórum után szabadon :
1. Az óra Google Áruház appján a beállításokban kapcsold ki az automatikus frissítést
2. Töröld le az óráról a Google Pay appot
3. Töltsd le a telefonodra egy régi változatát a Google Pay for Wear OS appnak. Ezt: Google Pay (Wear OS) 2.72.209520801 (nodpi)
Innen:
[link]
4. Bugjaeger appal vagy más sideload módszerrel telepítsd az órára a letöltött appot
5. Azt megnyitva regisztráld a telefonon már meglévő, működő kártyáidat az órára. Ez a régi verzió engedni fogja.
6. Ha már megjelentek a kártyák az órán, akkor már újra frissítheted az órán a Play Áruházban a Pay appot (és célszerű újra bekapcsolni az automatikus frissítések lehetőségét a Beállításokban).Nekem működik, most csináltam egy próbavásárlást sikeresen!
Megjegyzés: Noha a fórum bejegyzés szerint a régi verzióval minden, a telefonon már bereggelt kártyákat átviheted az órára, nekem csak egy sikerült a kettőből, az, amivel először próbálkoztam. Viszont, láss csodát: amikor már frissítettem a mostani verzióra, nemcsak hogy megmaradt a rávarázsolt kártya az órán, hanem engedte a másikat is regisztrálni! Most 2 kártyából 2 működik!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Ator
tag
válasz Badboys #4082 üzenetére
Nekem ez csak öröm volna, ha nem kellene visszavinnem gariba és várni ki tudja mennyit, hogy csináljanak vele valamit.
Akkor csak a Samsung Health-t töröljem és telepítsem újra a telefonon majd, ha nem működik továbbra sem, akkor az órán is, vagy az órát egészen állítsam vissza gyárira és újra az egészet?
Üdv,
Attila -
Ator
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni és, vagy véleményt.
Tegnap vásároltam egy Samsung Galaxy Watch 4 44mm Zöld LTE-s modellt.
Ma kezdtem el buzerálni, ismerkedni vele és olyan problémába, problémákba ütköztem, hogy a belépnék a watch-on a samsung health-be pl. és visszadob az app-ok közé nem nyitja meg, vagy megnyitja, de rögtön vissza is lép, valamint pulzus mérés, rányomok, hogy mérés és rögtön visszadob onnan is, vagy sokadik próbálkozásra elkezdené, 0% előkészítés és megint csak visszadob, pedig szorosan van a karomon az óra, meg sem mozdulok és ezt produkálja.
Plusz a testösszetételnél szintén ez van, rányomok, hogy mérés és már ott visszadob, hogy kiválasszam a nememet, nagy nehezen rábökök, hogy férfi és megintcsak visszadob nem csinál semmit.
Az EKG-t és vérnyomást, viszont megtudtam vele mérni, de a fenti problémák igencsak zavaróak és nem úgy érzem, hogy ez beleférne a normális működés kereteibe.
Szerintetek vigyem vissza jótállással, vagy mi a véleményetek?
A legfrissebb szoftvert rátettem ez sem lehet baj elvileg.
Előre is köszi a visszajelzéseteket és segítségeteket.
Üdv,
Attila -
TiMoN
senior tag
válasz sompetike #4061 üzenetére
Jeleztem a Samsungnak a problémát, jövőhét szerdára kaptam időpontot, hogy csatlakoznak a telefonomra és megnézik mi a gond, majd ha nem tudja megoldani akkor továbbitják a mérnököknek a problémát.
Hát kiváncsi leszek, esetleg addig a google ki javítja e ezt.
Azért kiváncsi lennék, hol cseszték el ezt a dolgot, de vélhetőleg a samsung frissítésnél csúszott be a hiba.-TiMoN-
-
autotaxmo
őstag
válasz Csocsesz75 #4072 üzenetére
Jogos, ott is szarakodik, igaz. Bar en a folyamatos pulzussal sem foglalkozom már igazan. Neha ranezek hogy eppen mennyi, az aranylag pontos.
-
nylacika
aktív tag
Üdv! Múltkor szó volt a naptárakról... Frissítettem a google naptárat a névnapokkal. Kérdésem lenne, hogy hogyan tudom eltávolítani? Valahogy nem találom a beállításokban...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
autotaxmo
őstag
Csak az oszintet mondom, semmi rossz szandek. En jomagam is Galaxy Watch 4 tulaj vagyok, eleinte meglepodtem hogy a veroxigen, vernyomas, ekg, testtomeg osszetetel stb mind parasztvakitas sajnos, de el kell fogadni ezt. En fizetesre, pontos idore, neha ertesitesek fogadasara, sos telefon hivas ha ugy van, es megtett tavolsag turazaskor, ezek amikre hasznalom az orat. Tobb elvaras nincsen 👍
-
embe
nagyúr
A magasságmérés ennyire pontatlan? Nagyon fals értéket mutat ha csak az óra gps jelére hagyatkozik.
-
sompetike
aktív tag
válasz PeteePeti #4054 üzenetére
Nekem is Mózes írt:
Nem rootoltam,
Gyári rom,
Ezt viszont nem tudjuk, hogy be nyújtotta az eszköz szoftvert a Samsung a Google-nak…A készülék gyártója azt mondta, hogy jelezem a hibát a Google-nak…
[ Szerkesztve ]
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
TiMoN
senior tag
válasz PeteePeti #3988 üzenetére
Igen, eddig tudtam én is használni, jelzem én is a support felé a problémám.
Sokat nem ér, de legalább látják, hogy baj van vele mielőbbi frissítés kell!Ritkán használom az órát fizetni, de ekkora telefon nem mindig lesz a zsebembe, jól jönne az órával való fizetés most már.
-TiMoN-
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Van arra mód hogy az óra Outlook face-e a munka profil Outlook alkalmazás adatait mutassa ne a személyes profilét? A személyesben nem használom de a munka profilban igen. Ha meg lehetne oldani az nagyon hasznos lenne.
-
PeteePeti
őstag
válasz szilasz007 #4057 üzenetére
Mindenképp!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
embe
nagyúr
Ma vettem, és tettem fel ebből a tempered glass készletből egyet az órára. Teljesen jó.
Samsung Galaxy Watch 4 44mm Ringke IDGL 4x kijelzővédő üvegfólia
Ez a legjobb ár ahogy nézegettem a neten. Mondjuk én helyi átvétellel, mintaboltban ennyiért kaptam meg, szállítási díj nélkül. 4 db.van benne.[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
Hát legalább kiderült hogy nem én vagyok a hülye. Max annak néznek
zZz
-
sepyi
aktív tag
Az elején feltettem a moddolt SHM-et és Healt Monitort, mást nem bántottam. A frissítés után aZ SHM kényszerített leállítása. A jogokat újra megadtam és tökéletesen működik. Szinkronizál mindent. Edzések, vérnyomás, EKG. Poco x3 nfc telefon.(Ez is Xiaomi)
[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
Balanna
tag
A Samsung Community Fórumban tájékozódott már valaki, aki jó angolos?
Egyébként problémát is lehet jelezni a Samsung oldalán, talán ha elég sokan jelzik, ott ténylegesen olvassák és válaszolnak is.
Látom, sok fórumozót érint ez a probléma, ezért mondom.
Ha már régen túlhaladott és próbált dolog, akkor viszont bocs! -
sompetike
aktív tag
válasz gyuri2008 #4041 üzenetére
Eddig rendesen működött, már írtam a Samsung members-nek, a Google pay ügyfélszolgálatának is. Kiváncsi vagyok, mikor és mit válaszolnak…
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
gyuri2008
veterán
Elnézést kérek,hogy szóvá tettem.
De sajnos semmi nem fog történni,a Samsung illetékesei úgysem olvassák ezt a fórumot
-
Badboys
őstag
Az MM ben 120 ért mérik a Classic 46 mm est. Nagyon nyomják mindenhol a samu óráit áron alul. Mondjuk relatív az áron alul. Januárban 130 ér vettem. Lehet jövő hónapban meg párban osztogatják.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz gyuri2008 #4041 üzenetére
Igazad van, teljesen normális, hogy a Samsung meg a Google tönkreteszi az óra egyik leghasznosabb funkcióját!!! És persze ennek nehogy már hangot merjünk adni, hisz jóvan az úgy, mert hát eddig is léteztünk nélküle!!!!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
gyuri2008
veterán
Nem tudom mit erőlködtök ezzel a gpay-al
Eddig is megvoltatok nélküle.
Majd ha rendesen fog működni akkor meg értem de amíg nem megy rendesen? -
sompetike
aktív tag
Nekem azt írja ki az óra amikor gpay-el fizetnék, hogy nem megfelelő a szoftver rendszer a fizetésre….a frissítés előtt működött…
-
-
Shader
aktív tag
válasz Legendas #4030 üzenetére
"hibát sajnos a mókolt health monitor okozza"
Ez miből jött le?
Én ROOT ROM-al használom, MOD-olt SHM-al, frissítettem az órát jobban megy mint idáig bármikor. Végre normálisan megy a magasságmeghatározás is és azóta nem volt thermalthottling se.--- Sent from mobile device ---
-
Balanna
tag
válasz Legendas #4030 üzenetére
Ó, értem...
Tulajdonképpen az óra miatt váltottam Samu telefonra...
Az A52s-ről elolvastam pár tesztet, aztán a szolgáltatómnál vettem.
Először - magamban - fanyalogtam, hogy műanyag hátlap meg hogy középkategória, aztán meglepődtem. Műanyag hátlap ide, középkategória oda, ez a kis készülék hibátlanul, pörgősen megy, és semmit nem tudok felhozni ellene.
A második döbbenet akkor ért, amikor ezzel párosítottam az órát.
No nyüglődés, no fogcsikorgatás.... majdhogynem magától ment minden. Teljesen más az egész.
A Xiaomit én igazán szívesen használtam, ami nekem gond volt, az a mániákus akkumulátorkímélője. "Ezer" engedélyt kellett megadni mindenhez, és még utána is próbálta "altatni", akadályozni azt, amit én nem szerettem volna, az engedélyek ellenére.
A másik gondom meg a frissítések ritkasága volt.
Szóval emiatt váltottam tavaly, és eddig még nem bántam meg. -
Legendas
aktív tag
-
autotaxmo
őstag
Hát akkor én olvastam félre mert nekem úgy jött le mintha szinte mindenkinél a gyalulás vagy újra párosítás tette volna be a kaput
-
anadroid
senior tag
válasz autotaxmo #4024 üzenetére
Az csak kiváltotta a gpay-es elbakás érvényesülését. Lásd a korábbi szösszenetemet.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz autotaxmo #4024 üzenetére
Nekem egyik napról a másikra kezdte el hogy nem megy. Gpay verzió a dátum szerint azóta se változott se a telón se az órán.
De weben is bohockodik mert pl nem tudom átnevezni a kártyákat. Most megint próbáltam az órán sikerült. Weben még mindig hibát ir.
Az órán látom a kártyákat átnevezve, de weben pl a Curve kártya még mindig név nélküli.zZz
-
Tybike81
őstag
Téves
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Gábor-KJ
őstag
Nekem eddig 2 napot ment el okosóraként és frissítés óta egy edzéssel megtoldva is elment hármat.
De érdekes, hogy közvetlenül a frissítés után éjszaka merült 25-t amit azóta se produkált.[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
anadroid
senior tag
Nem. Nem a gyalu okozza a gpay hibáját, a gpay háttérrendszerében bakhattak el valamit.
-
Evo50
tag
Próbáld ki az ifixit.com-os eljárást, én minden nagyobb szoftverfrissítés után megcsinálom mobilon is, órán is és nálam bevált.
For optimal performance, calibrate your newly installed battery: Charge it to 100% and keep charging it for at least 2 more hours. Then use your device until it shuts off due to low battery. Finally, charge it uninterrupted to 100%
-
Balanna
tag
válasz Luigi962 #4010 üzenetére
Gondolom, fejlődni fog még rendesen az egész okosóra ipar.
A zárt rendszereknél ugye hosszú az üzemidő, de korlátozottabbak a lehetőségek, itt meg fordÍtva.
Volt egy Oppo okosórám, ha nem angol nyelvű, még ma is azt hordanám. Gyorstöltéssel, WearOS-sal. A beállításokkal nem volt gond, de olyan szinten nem tudok angolul sajnos...
Nekem a Tizen is nagyon bejött, meg ez is. Mindig elszomorodom, mikor a fórum nem a tapasztalatcseréről szól, hanem ekézésről, leszólásról. Tudomásul kéne venni, hogy ez nem telefon, nem EKG, nem mérőműszer, hanem egy "kiegészítő", egy (okos)ÓRA.
Ha meg így drága, hát senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez (remélem), hogy meg kell vennie. Igen, ez egy "prototípus", kíváncsiaknak, kísérletező kedvűeknek. -
G-Bali
senior tag
válasz PeteePeti #4009 üzenetére
Gáz persze ,de nem is szóltam meg elsőre venni semmilyen készüléket ,de most ezt az előrendelésesek között voltam ,nem bántam meg ..... még.....de ezeket mindig meg hagyom a lelkes gazdag kísérletező kedvűeknek.
De bosszantó lehet de valószínűleg hamarosan javítják...
Szerintem még lehet de közel se olyan könnyű (de ezt csak feltételezés) -
Luigi962
őstag
válasz Balanna #4007 üzenetére
Mivel tényleg tanuló szakaszban van még a Samsung a WearOS-el kapcsolatban biztos vagyok benne még sokat reszelgetnek a rendszeren. Összeségében én elégedett vagyok az órával, Amazfit GTS majd GTS2-ről tértem át. GTS2-nél mikor megjelent 3 nap üzemidő volt, de lepörgött 2-3 frissítés és lett simán 5 nap. Itt ha elérné a másfél nap helyett a 3 napot már jó is+a töltés 2 és félóra helyett 1 óra lenne akkor engem már megvettek.
-
PeteePeti
őstag
Hát ezek után én is ezerszer meggondolom ezt a frissítés dolgot!
Mindenesetre elég gáz, hogy egy frissítés amitől azt várja az ember, hogy jobb lesz a készülék így haza vágjon fontos funkciókat!
Amúgy nincs lehetőség visszatérni előző verzióra?OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Balanna
tag
válasz Legendas #4006 üzenetére
Tényleg nem olcsó... Aki egy kiforrott rendszerről jött át, akár WearOs-os, akár a Tizen, nem könnyű ezt a nyögvenyelős időszakot elviselni.
Viszont a témaindÍtó cikk rögtön azzal kezdte, hogy "próbawearzió". Igen, az.
Gondolom, sem a Samunál, sem a Google-nél nem vakargatják semmijüket, nekik is az az érdekük, hogy flottul menjen minden.
Viszont nem bánnám, ha néha-néha eszébe jutna a fórumozók egy részének, hogy nemrég egy telefon nem tudott annyit, mint most ezek a pici csodák. Hibák ide, bugok oda, én lenyűgözve nézem az órát, és elismeréssel gondolok azokra az emberekre, akik ezt képesek voltak megálmodni, megtervezni és megvalósÍtani.
Na, ez kicsit lÍraira sikeredett, lényeg hogy biztosan eltelik még jócskán idő, amÍg ugyanolyan stabil, megbƗzható lesz, mint a Tizen.Én is kikapcsoltam amúgy a csuklóemelésre ébredést, bekapcsoltam az érintésre ébredést és működik.
Egyébként komoly sportcélokra Garmin, orvosi célra: orvos (én semmilyen kütyüre nem merném bÍzni pont a szÍvemet, stressz esetén frászt kapnék egy riasztástól...márpedig stressz van...).
-
thboxx
aktív tag
Srácok! A Gpay-t valószínűleg az utolsó frissítés sz@rta el. Fent van több külföldi fórumon is már. Reddit, Piunikaweb... úgyhogy javítva lesz. Csak ezért nem kell eladni, földhöz vágni... stb. Várni kell. Sajnos. De mivel elég fatális hiba gondolom gőzerővel dolgoznak a javításon.
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
Bossi
őstag
válasz krisz12071 #3971 üzenetére
Nálam is ez volt ki is kapcsoltam...
-
Shader
aktív tag
Üdv!
Annyit hozzátennék, hogy a Samsung évekig nem aktiválta az ECG és vérnyomás szoftverét, pedig a GW2-ben már ott volt a szenzor. Valami 2-3 évig zajlotttak a tesztek (szerintem több tízezer), mire az Amerikai és az Európai gyógyszer felügyelet engedélyezte. Úgy vélem, hogy ez irdatlan dokumentációval és költséggel járt. És a GW4-be már egy vadiúj 3. generációs szenzor sziget került. Szóval én úgy gondolom, ha az óra beméri a fibrillációt (a pótmérés is) akkor ott tényleg van baj. A pitvar fibrilláció (remegés) is elektromos jellel jár és azt viszonylag pontosan lehet mérni.
Én úgy gondolom ez az óra pontosan ezt teszi. A kiértékeléshez sem ördögtől való egy összehasonlító rutint írni. Erre is felprogramozták. Valamint már legalább 3 frissítést kapott a Samsung Health Monitor app. Tehát azt is finomítják tovább....[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- Milyen notebookot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch series 8 45mm GPS
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia