- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
redingitell
senior tag
válasz norbert1998 #12478 üzenetére
Első töltés volt
-
válasz norbert1998 #12456 üzenetére
igen, hallottam a pletykáról én is...
De amíg a Simple Plus nincs benne a NFC fizetés menüpontban, addig az appal nem lehet fizetni...Amúgy nekem a Plus jobban tetszik mint a régi...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
-
gjoco1
addikt
válasz norbert1998 #12240 üzenetére
És az APK t hogy lehet átvinni a vekkerre ? ( bocsi a láma kérdésért , de órában még kezdő vagyok . )
Köszi !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Pokskill
tag
válasz norbert1998 #11283 üzenetére
Köszönöm válaszod,még annyi kérdés pontosan, hogy tudom letölteni a Xiaomi telefonomra az alkalmazást, mert akkor meg is venném ma az órát.
"Sosem az erősek, mindig a kitartóak műveltek nagy dolgokat."
-
mor
tag
válasz norbert1998 #11216 üzenetére
Úgy értettem, hogy a gvk3 ÓTA. Az volt az első update amivel komoly bajok voltak.
-
DrDoktor
senior tag
válasz norbert1998 #11194 üzenetére
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #11181 üzenetére
Ebben annyi a bibi nálam, hogy telefon frissítésem az nem volt előtte, hogy kezdte ezt.
Most viszont plugin, meg Wearable frissitésem is volt Play-en. Fel nem dobta, csak rákeresve ott volt a frissítés gomb. Kíváncsi leszek.
Everybody lies.
-
stigma
addikt
válasz norbert1998 #11152 üzenetére
Hi, köszi a válaszokat és a megerősítést is.
Órával csak melóhelyen fizetek apróbb tételeket, nem szeretnék a Simple-el, ezért nálam az a felállás, hogy kis tételeket órával (Wallet/revolut kártya), normál tételeket telefonnal(Simple) fizetek.Ami kimaradt, aludni biztos nem alszom benne, mert idegesít , szóval én reggel 6.45-kor felteszem és kb este 19.00-kor leveszem a kezemről az órát.
Még 1-1 dolgot megnézek, de úgy néz ki, hogy hardverapro-ról kereshetek egy órát magamnak
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
mcsm88
senior tag
válasz norbert1998 #11146 üzenetére
Fém az sajnos kizárt, kicsapná a kezem.
A gond az, hogy sehol nem szűrhető szíj hosszra. -
DrDoktor
senior tag
válasz norbert1998 #11104 üzenetére
Maradt nincs megoldas
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
bodorjanos
aktív tag
válasz norbert1998 #11104 üzenetére
Sajnálattal hallom. Tudom nem segít, de nekem poco x3 pro-m van ami szintén miui alapú, de sosem dobálta el a kapcsolatot. Egy valamit állítottam még a szokásos miui-s "ne lődd ki a háttérből a folyamatokat" beállításokon kívül, az az volt, hogy működjön a telefon keresés, de hirtelen nem jut eszembe, hol és mi volt az sajnos A többi nekem is úgy van beállítva mint nálad. Lényegében store-ből telepített wearable app és a mókolt health monitor az ekg-hez.
-
DrDoktor
senior tag
válasz norbert1998 #10539 üzenetére
Nyomj egy factory restet de sok reményt ne fűzz hozzá.
Utolsó két frissítés óta nekem ez van .Az első softbrickelt is.
Szerintem jól tönkre is tett ez az update fizikailag az akkum.
Szét kellene sz7ednem a teszteléshez de még garis szóval reménykedek, hogy mégis szoftver és lesz valami javítás.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
válasz norbert1998 #9570 üzenetére
Ezt jó lenne ha valaki összeszedné, hogyan kell megcsinálni
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Luigi962
őstag
válasz norbert1998 #9570 üzenetére
Én felraktam a friss verziót, el is indul majd kilép.
-
Vitaqo
senior tag
válasz norbert1998 #9568 üzenetére
És azt hogyan? Playben nincs verzió az órára. Vagy én látom rosszul?
-
komlo654
csendes tag
válasz norbert1998 #9485 üzenetére
Ugyanez. Én ilyenkor azt szoktam csinálni hogy az applikaciobol irok vissza. Nyilván ez igy sokkal hosszabb, illetve ott nincsenek gyors valaszok, de hat mashogy sajnos nem lehet..
-
komlo654
csendes tag
válasz norbert1998 #9476 üzenetére
Nekem például olyat szokott csinálni az ora hogy ha megprobalok kuldeni egy gyors választ az adott uzenetre kiírja, hogy elkuldve majd visszadob ugyan abba az értesítésbe. Majd megnézem telefonon hogy sikeresen elkuldte e, de semmi. Ezt a bug-ot mondjuk ki lehetne már igazan javítani szerintem... Ja es nem samsung telom van, nyilvan ez is közrejátszik.
-
krisz12071
aktív tag
válasz norbert1998 #9376 üzenetére
Most 67%-on van vagyis 12%-ot merült 8 óra alatt energiatakarékos üzemben.
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
ghiottone
nagyúr
válasz norbert1998 #9303 üzenetére
Ez akkor úgy működik, mint a telefonon, hisz ott is minden fizetés előtt fel kell oldani a készüléket. Lehet ezt itt nem tudod kiküszöbölni. Kíváncsi leszek a többiek tapasztalataira.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
$atirka
senior tag
válasz norbert1998 #9271 üzenetére
Egy restart előtte volt?
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Exelsior
senior tag
válasz norbert1998 #9212 üzenetére
Először kikapcsolja. De vissza kapcsolod csak a BT-t és úgy is marad.
telefonon is igy működik. BT tud működni mert nem kötelezi a repülőgép szabály az OS-ben. Tud függetlenül is működni tőle.Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Exelsior
senior tag
válasz norbert1998 #9203 üzenetére
Én bekapcsoltam a repülőgép üzemmód és igy növekedett az üzemidő. Csak akkor kapcsolom ki ha kell a E-sim vagy a mobilnet. BT-n úgy is van net meg minden. érezni hogy az ESIM és a GSM sokat zabál.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
flegga92
senior tag
válasz norbert1998 #9203 üzenetére
Beállítások/Kapcsolatok/Mobilhálózatok/Mindig kikapcsolva
Valamelyik nap nekem is feltűnt, hogy miután hazaértem a kutyasétáltatásból, és kapcsolódott a telefonhoz, nem kapcsolta ki mobilhálózatot. Ebből a menüből ki/be kapcsoltam azóta jól működik. -
Luigi962
őstag
válasz norbert1998 #9187 üzenetére
Belinkelnéd az xda-s topikot? Köszi.
-
pasztoha
tag
válasz norbert1998 #9187 üzenetére
Melyik szolgáltatótól van az e-sim?
-
Feri1990
tag
válasz norbert1998 #9161 üzenetére
Nálam is volt hasonló, a samsung health appon keresztül sikerült összepárosítani, és onnan összekapcsolta a wearable appal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Xiaomi Watch S3
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!