Új hozzászólás Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
-
Goatman
aktív tag
Igen, ezért is volt érthetetlen számomra, hogy 2011 májusában mit keresett volna bárhol 2.3.6, főleg egyenesen a hatalmas magyar piacnak lokalizálva.
A magyar hivatalos Froyo eladáshoz kell, hogy product code is szépen visszaálljon a magyar függetlenre (eddig a JQ9-es lengyel Play szolgáltatós ROM-ot használtam nagy megelégedéssel). Mivel még garis a holmi, jó lenne ha minden tiptop lenne rajta, mint a gyári.A vicc az, hogy hetek óta terveztem leszedni a Froyot, CheckFus ki is adott valami ettől a 2011. májusitól eltérőt, de hagytam a fenébe, mondván kishazánkban úgyis a Froyo a csúcs. Most meg cumi van, mert csak ezt dobja ki, a sammobile-on meg más ROM mellé nincs feltüntetve, hogy magyar
-
madstunt
addikt
Samsung Galaxy Tab 7.7 12:01
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus 8:09
engadgetes akksiteszt. csak ennyit szamit az amoled meg a nagyobb akksi
nembeszelve, hogy a 7.7 ertelemszeruen nagyobb kijelzoju, jobb DPI-ju, masreszt nem szukseges maxon jaratni napsutesben hogy barmit is lass. -
sgery
őstag
Hát a tabnál ezt írják most:
"You need to restock your tab.
Follow the team overcome restock guide [http://www.teamovercome.net/p1000/?page_id=17], and completely restock your tab.
Once you've flashed it, reboot into download mode again and flash any kernel with recovery (any non-MTD kernels from humberos.com.br)
After you've flashed the kernel, reboot into recovery, and this time, install the zip you just downloaded from CyanogenMod servers.
Install Google Apps if you want (gapps-ics-* from goo.im) [optional]
Reboot and enjoy your tab"A galaxy s-nél több leírás volt, ott azt írták hogyha cm9 van fent akkor egy backup aztán istall. Más cm-nél wipe és aztán install.
-
madstunt
addikt
jaja, olvastam a value pack manualjat, nem eri meg feltolni, ennyi erovel akkor mar aokp vagy cm9
Mas: jelenleg JQ1-em van. Stabilitas es gyorsasag tekinteteben mekkora a kulonbseg a stock 1 es az overcome meg aokp romok javara ? kezd idegesiteni a rendszeres fagyogatas (napi 1 minimum)
-
paranyul
csendes tag
Igen, arra gondolok.
Az igazság az, hogy én elsőre Smart-ot választottam. Volt is nálam 3 napot, de ez alatt olyan sokszor indult újra, hogy kértem a készülék cseréjét (amit majd eldöntenek, hogy jogos-e). Minden esetre nekem nem sikerült eldöntenem, hogy sw vagy hw a ludas. És az is lehet, hogy az enyém volt különösen vacak.
Mivel sokat nem akarok hadakozni a szervizzel, elgondolkodtam, hogy nem lenne-e jobb választás egy kevésbé "szeszélyes" típus. (Viszont, ez már kicsit öregecske.)Használni mindenfélére szeretném: email, játék (ezt azért szolidban), web, zene, youtube, esetleg film nézés.
Viszont ezen túl nem akarok túl sokat foglalkozni a lelkivilágával (ROM). Ha valami működik, rendben van, úgy jó. (Persze a Honeycomb, vagy főleg az ICS tetszene.)
Most még kérhetem, hogy egy Galaxy-t hozzanak vissza, de tartok attól, hogy hamar kinövi a piac a hw maradék tartalékát.
Hmm?
-
BéHGT
senior tag
Nekem a T-s Galaxy S II-re is a szervizbe tették fel a 4.0.3-at. Elvileg még a T-sre nem jött ki...
Mondta a srác, hogy bármit feltesz nekem a Tabra, de a Froyo a legstabilabb. Legalábbis Ő ezt mondta... De mást szeretnék rajta látni, és kész.Úgyhogy igen, szervizbe akarom vinni, nem feltétlen gyári romot akarok rá tenni, csak stabil legyen, működjön a 3G és a wifi is, kamera nem fontos nekem.
-
Iberis
csendes tag
"Használj alternatív navigációt, pl.: Sygic." Köszi a tippet! Ez fizetős, mert nem találtam meg az árát? És működik internet kapcsolat nélkül is itthon és külföldön? A Google play marketen találtam meg, a Sygic:GPS navigation kell ugye? Vagy említettétek a Sygic Aurát, vagy az csak Wifisre nem jó?
Másik kérdésem, hogy lehet-e tabletre is felrakni weblap fordítót, ami egész oldalakat kezel egy kattintással?
-
sbalu1
senior tag
Én azt soha nem állítottam, hogy nem nálam nem stimmelt valami, ami miatt a Button Backlight nem működött, de ez is a soha meg nem fejthető kategóriába tartozik, ugyanis a Superusert már ez előtt is megpróbáltam párszor újratelepíteni, de nem volt eredményes ebből a szempontból... egészen mostanáig.A jó ég tudja most mitől javult meg, a lényeg, hogy most müxik, igaz újabb motivációt adott az, hogy írtad, nálad működött evvel a rommal is.
-
sgery
őstag
Múlkor volt egy kis időm és bementem a samsung márkaboltba végignyomkodni minden kütyüjüket. Igazából nem jöttek be annyira mint vártam, a 8,9-es meg ez a 7+ sem volt jobb (sőt az utóbbi még külsőre nem is tetszik). Ez igazából megnyugtatott, hogy nem kell lecserélnem a mostanit
A 3.1-2-es rendszer iszonyat lassú volt rajtuk, jó hogy kimaradt az életemből ez a verzió
Más. Amit felraktam ICS (feb 20) igazából nem találok semmi súlyos hibát benne (csak a már említett képorientáció hibát, de az is csak néha jön elő). Kevesebb gond van vele mint a gyári 2.2-vel amivel adták.
Tehát a kérdés az, hogy miben lesznek jobbak a következő változatok? Mert ha nem sokban, akkor berendezkedek erre és őszig nem is változtatok rajta... Még a sebesség se lenne meggyőző, mivel élő háttérrel is tökéletesen működik az egész és az akku is jól bírja a strapát. -
sbalu1
senior tag
Érdekes, hogy akkor nálam most miért nem megy (root jogok megadva)?Jelenleg egyedül az Keyboard Backlight programot találtam, de annak meg nincs widgete, így többet kell kattingatni és csak az dimmer funkciója működik, teljes kikapcsot nem tud.A rendszer meg időnként visszaállítja a full fényerőt.
-
sbalu1
senior tag
Igen a 4.0-ásba még meghagyták az eredeti Froyós gyárit, de ez szerintem elég gusztustalan.Go launcher-t használok és ebben le lehet cserélni, de egyrészt nem találom sehol ezt a kérdéses gyárit (külön tetszik benne, hogy rögtön elérhető benne a rendszernémítás is), másrészt bootolás után amig be nem töltődik a Go, addig ezt az új förmedvényt használja a gép.
-
sbalu1
senior tag
Az utolsó próbálkozásom még folyik, majd beszámolok az eredményről, de ha most is az lesz végeredményben mint az előző esetben, akkor sajna megválok örökre ettől a nandroidos módszertől.Hát akkor valamiben mégis jobb a Windows.Ott ha csinál az ember egy imagét, akkor az biztosan visszaállítja a felvételi pillanatot, szöröstől-bőröstől.Ezt azért itt erősen hiányolom!Rengeteg munka lesz mindent visszaraknom, még akkor is, ha minden fontos dologról van mentésem.
-
sbalu1
senior tag
Igazából nekem se sikerűlt eredményt elérnem vele, az is igaz, hogy nem sokszor próbálkoztam vele.Most is látszólag megcsinált mindent, nagyon sokáig molyolt, be is bootolt, de utána meglehetős káosz fogadott.Mégegyszer megpróbálom visszatenni a 4.0.0-ra, aztán csá ha nem lesz jó.Bocsánat, még egy kérdés, ha a 4.0-ra teszem fel a 4.1-et, akkor a CW menűben az update opciót, vagy a sima zipes sd kártyás flashelést kell választani?
-
-
sgery
őstag
Igen, ezt észre vettem, mire be tudtam állítani a wifi jelszót addigra 50mb-nyi appot installált a kedves. Rákérdezhetett volna hogy mobilnetről is installáljon-e...
Újraindítás után megoldódott a probléma. Úgy vettem észre, hogy ha marketen képeket nyitok meg, amik fix fekvő vagy álló képek akkor magától áttolja arra a kijelzőt és onnantól kezdődik a probléma és már nem fordul a kijelző ha elforgatom. Ez legyen a legnagyobb probléma, eddig minden más tökéletesen működik szerencsére
-
sgery
őstag
Úgy olvastam, ha készítek előtte nandroid backup-ot, frissítem majd restore, akkor új rendszeren meglesznek a dolgaim. Ez megállja a helyét? Gondolom lényeges változtatásokat már nem végeznek, mivel most pár óra nyomkodás alatt két hibát találtam csak: a kép elfordulása még elég hibás illetve a multi tuch. A többi ment rendesen.
Amúgy nagyon gyors, nagyon tetszik, sokkal jobb az előző verziónál. Örülök hogy portolták -
PaFec
aktív tag
Felraktam az ics-t, ahogyan mondtad, ès ahogy a leírásodban is van. Amit adtàl linket, onnan töltöttem le, a 20120216-os verziòt. Most nèztem, van 0220-as frissítés. Kérdésem az lenne, ha felrakom az ujabbat, akkor törli-e az adatokat, illetve honnan lehetne megtudni, hogy milyen frissítèsek vannak benne. Köszi.
Szerk.: az mitől van, több böngészővel is pròbáltam, ha nagyìtok, akkor elég sokat kell várni hogy a homályos kép ismét éles, olvasható szöveg legyen?
-
Drachoo
senior tag
Mycso mester belefutottam egy kis problémába ICS-nél. Nem látom a külső sd tartalmát ha fájlkezelőben nézem. Üresnek mutatja. Viszont a beállításoknál jelzi, hogy mennyi foglalt belőle és ami a vicces a proplayer is le tudja játszani róla a zenéket. Van valami tipped, hogy mit rontottam el?
-
sgery
őstag
Azért kellene egy ilyen kombó, mivel a céges kocsimban naponta rengetegszer szállok ki-be, és rettentő unalmas mindig mindent kihúzni/visszadugni... Ahogy néztem, a gyári tartóban csak töltés van, de néhány képen ott van egy jack dugó fej is. Netán rá lehet dugni azt is valahova?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest