- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Van tapasztalat.
Ugye az elsődleges előnye (ami egyébként akár hátrány is lehet) az a mérete. Otthoni használatra a 10.1, mindenképpen jobb választás, vagy ha van lehetőséged/helyed a nagyobbat magaddal cűgölni.
A 10.1-re lesz hivatalos ICS frissítés, mag majd még ki tudj a továbbiakat, a p1000 magyarországi szupportja viszont megállt a FROYO-nál.A 10.1-nél nyilvánvaló az erősebb hardver, mind cpu, mind GPU és ram tekintetében is, viszont az SD kártyás tárhelybővítésről le kell mondani. (illetve spéci külső csatlakozók segítségével, éppen ez is megoldható).
A sebesség: alapvetően a 10.1 gyorsabb (bár pont a napokban írtam egy másik topikban, hogy a p1000 sebessége is teljesen kielégítő mindenféle "táblagépes" felhasználásra).
Amivel a 10.1 esetén baj van (mindenki az ICS-től várja a megváltást...), hogy alap állapotában főleg a gyári 3.1-es HC-al picit döcögős --> lapozgatás, görgetés, stb. illetve videók terén nagyon válogatós, nehéz vele minden videótípust lejátszatni hiba nélkül.
Természetesen a 3.2 HC már javít valamicskét a helyzeten, illetve az innen jól ismert Overcome rom ott is elérhető, amit egy custom launcherrel használva (ADW, Go) már-már szinte folyamatos működést tud produkálni, és egy custom videólejátszó+codec segítségével, elég nagy haladást mutat a videók terén is.Nos összefoglalva, a 10.1 gyorsabb, nagyobb, SD nincs rajta, lesz szupportja még jó ideig, a jelenlegi gyári romjai picit döcögősek.
-
Drachoo
senior tag
Elvileg minden rom frissítésénél megvan a rizikó, nem ígérhetem , hogy tuti nem lesz gond. Ha utána olvasol azonban rendesen itt a fórumban és más helyeken akkor nagyon kicsi az esélye, hogy elronts valamit. Azonban ha valamiben is bizonytalan vagy akkor inkább ne kezdj bele vagy kérdezz utána. Saját felelősségedre csinálod.
Inkább kérdezz itt a fórumban ha valami nem világos. Vagyunk itt egy páran akik közül valaki biztosan tud segíteni.
Itt még találsz némi segítséget.[link]
-
Drachoo
senior tag
Szia!
Itt fent vannak a legfrissebb romok. Innen szerintem válaszd ki a legfrissebbet és a készülékednek megfelelőt. Nekem onnan van fent a legfrissebb eu-s rom (xxjq1). Ha nem indul a romolás után akkor nem kell pánikba esni, neked is rá kell dobni még odinnal egy dbdata.rfs fájlt is. Én is így jártam és azóta hibátlanul működik. Ha van kérdés dobd fel nyugodtan.
-
Drachoo
senior tag
Szia!
Én tegnap beszéltem samuékkal. Azt mondták most már (jó samsung szokás szerint), hogy augusztusban várható. Hogy augusztusban mikor azt nem tudta mondani. Gondolom azért december körül itt lesz.
Akiknek frissült a tab kiesen keresztül azoknak meg eredetileg nem itthon forgalomba helyezett készülékük van, valószínűleg a bolt külföldről szerezte be.
Mycso: az nem számít hivatalos frissítésnek amit odinnal teszek fel és nem biztos hogy ugyanaz lesz a magyar rom verziószáma. Kellemtlen volt az ismerősömnek amikor elszált a galaxy s-én az usb port és szervízbe kellett vinnie nem hivatalos 2.3.3-al. Garanciának persze annyi is lett. Az én galaxy s telómon is odinozott rom volt, de mióta nekem tabom van és a párom használja a galaxy s-t azóta vissza is raktam a hivatalost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged