- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Háát, elvileg az összes EU-s romban van magyar nyelv. Ha bírom google-be a "p7500fkaxeu"-t, akkor csak angol oldalakra hivatkozik. Hát passzolom, hogy ez mit jelent...lehet csak valami régió kód.
Egyébként ha sima p7500, akkor bármilyen romot rá lehet pakolni, tehát rakható rá magyar nyelv, ha véletlenül nem lenne.
-
mycso
veterán
Na várjunk, akkor rossza topik, amit te írtál, azok a 10.1-es tabok.
p7500 a 3g-s és a p7510 az only wifi-s változat.
Hogy utánuk az FKAXEU mit jelent, fogalmam sincsen....
(a XEU az egy független európai product kód, bár nemtom, hogy itt azt jelentené-e)Az enyémet megnéztem (p7500), azon semmiféle ilyen betűket nem találok plusszban.
mobiltel: mivel nem egy kategória, ezért nem igazán lehet a 2 között választani. Ha két 7"-os tabletet, vagy két netbook-ot kérdeznél, akkor tudnánk segíteni, de így nem...
Nekem, autóban navigációnak kell, illetve néha 1-1 filmet megnézni rajta és természetesen internet használatra (wifi és 3g is). Kis helyen kell, hogy elférjen és könnyűnek kell lennie, mert mindenhova viszem magammal (autó, munkahely, stb. ...). Tehát nekem egyértelmű volt a dolog, a netbookok szóba sem jöttek.
-
mycso
veterán
Hát, annak talán meg kellene egyeznie ezzel, ami nálunk is kapható (p1000). Az amerikai változatok némelyike másabb, a romok sem kompatibilisek vele.
Ez az UK verzió, gondolom valami kintről behozott, garancia nélküli cucc, esetleg magyar nyelv nélküli gyárilag...ilyesmi lehet szerintem. De meg kell nézni a pontos típusszámát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest